• 31.05.2017, 14:00

Måneden som gikk: Mai


Hei dere ♥

Da var det klart for en ny oppsummering av måneden som gikk.  Tenk at det er juni i morgen! Siden sist har jeg hatt min siste eksamen for dette semesteret, og forflyttet meg til Bergen. I år er det 40 år siden pappa gikk ut fra NHH, og nå er jeg akkurat ferdig med mitt andre år på samme utdanning, bare på en annen skole. Ganske morsomt å tenke på, selv om det aldri var planen å gjøre det samme som han. Det er min første gang i Bergen, og så langt har jeg et veldig godt inntrykk av byen. Vi bor på et hotell ved Bryggen med kort avstand til alt. Været i går var helt nydelig, og man kunne sitte uten jakke og drikke et glass vin i sola. Jeg tok ikke med kamera denne gangen, men jeg har tatt en del bilder med mobilen som jeg tenkte å vise dere når jeg kommer hjem. 

Månedens høydepunkt:

Å endelig få sommerferie! Jeg var så glad da jeg satt og rev fra hverandre gjennomslagsarkene på eksamen på mandag. Jeg visste at om få minutter ville jeg være ute av ishockeyhallen og endelig kunne juble over å ha sommerferie! I tillegg var 17.mai en veldig koselig dag, hvor vi inviterte til frokost her hjemme. Selv om det ikke var så mange andre festligheter på nasjonaldagen, var det veldig koselig. Var jo flere jeg ikke hadde sett på flere måneder! Månedens innkjøp:

Et av favorittkjøpene må bli denne hettegenseren fra Lene Orvik sin kolleksjon for Bikbok. Jeg forelsket meg i fargen og gleder meg til å bruke den masse i sommer! Fikk til og med en fin liten goodiebag siden jeg var en av de første som kjøpte fra kolleksjonen. 


Månedens serie:

Jeg ble faktisk ferdig med Gilmore Girls denne uken. Jeg startet å se fra første episode like før vi dro til Thailand, og endelig ble jeg ferdig. Nå har jeg startet på "13 reasons why" som jeg har spart. Det er jo aldri smart å starte på en ny serie i eksamensperioden. Så langt synes jeg den er veldig spennende. 

Månedens antrekk:

Det ble faktisk fire herlige sommerlige antrekk denne måneden. Det er virkelig mye enklere å kle seg på denne tiden av året!
Månedens nedtur:

Utenom det vanlige stresset med eksamensperioden, må jeg vel nevne skuffelsen over at jeg ikke fikk den jobben jeg søkte på. Jeg hadde så inderlig lyst på den! På den andre siden kan jeg jo være fornøyd med å ha kommet til andregangsintervju og være blant de 14 beste av 80 søkere! I tillegg er jo jobbintervjuer en god erfaring å ta med videre. Jeg merker jeg er litt mindre nervøs hver gang. 

Hvordan var deres måned? 

 • 27.05.2017, 19:30

Sommer og (nesten) skolefri!


Hei dere ♥

For et vær vi har hatt i dag! Gradestokken har vært nærmere 30 grader i dag, og det er så herlig! Etter frokost hoppet jeg inn i bikinien og smørte meg inn med solkrem. Det ble noen timer på solsenga med logistikkboka i fanget og musikk på øret. Deretter var både jeg og kjæresten lei, og bestemte oss for å ta en tur til byen. Endte med at vi kjøpte is og gikk en tur i Frognerparken. Var så mange som grillet, spilte kubb og hadde det gøy på gresset. Ble skikkelig misunnelig, men om under 2 døgn har jeg også endelig sommerferie! Det skal bli helt fantastisk! 
Nå venter vi bare på at pizzadeigen skal heve ferdig, før det blir mer lesing i kveld. Håper dere nyter denne strålende lørdagen! ♥

 • 26.05.2017, 17:00

Et lite studietips!


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å gi dere et lite tips til alle dere som sitter og leser til eksamen. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å høre på musikk når jeg jobber med oppgaver eller leser til eksamen. Man stenger alle andre lyder ute(særlig hvis man har støyreduserende headset) og kan konsentrere seg om skolearbeidet. Ulempen med å høre på musikk er at man kan begynne å synge med hvis man virkelig liker sangen, eller begynne å tenke på hva teksten betyr. Jeg har lenge hørt på instrumentelle versjoner av kjente sanger, men selv da synger jeg med i hodet. Løsningen min ble Hans Zimmer. Et geni på denne jord som har laget filmmusikk fra utrolig mange kjente filmer, som Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor, Inception, Interstellar, Lion king, The holiday og mange mange flere. Musikken er helt fantastisk, og det er ikke noe vokal, så hos meg er konsentrasjonen på topp. Det finnes masse spillelister på Spotify og Youtube så man kan sitte flere timer uten å tenke på å bytte musikk. 

Hans Zimmer hadde sin første konsert i Norge forrige lørdag, og jeg hadde såååå lyst til å dra. Dessverre ble alle de beste plassene utsolgt før vi rakk å bestille, og de plassene som var igjen var altfor langt unna scenen til at vi syntes det var verdt pengene. Liker dere å høre på musikk når dere leser? ♥

 • 25.05.2017, 15:30

Pink blossom trees
♥ ♥ ♥

 • 24.05.2017, 20:30

Dagens antrekk


Hei ♥

For et nydelig vær det har vært i dag! Jeg var oppe i 9-tiden og satt på med pappa ned til legen. Der tok jeg en boosterdose av hepatitt A-vaksinen som jeg tok før Thailand(Nå holder den mye lenger). Etter å ha sittet på venterommet i 20 minutter etterpå, tok jeg trikken til sentrum. Der tittet jeg litt i butikker i en time, før jeg møtte kjæresten utenfor eksamenslokalet. Han hadde nemlig sin første eksamen i dag! Etter det gikk vi mot Aker brygge og tok litt antrekksbilder under de fine rosa trærne ved rådhuset. Etter det tok vi en liten lunsj på Friday's hvor vi tilfeldigvis møtte på et vennepar. Nå sitter jeg igjen med eksamenssett, og teller ned dagene til jeg er ferdig. 

Ha en kjempefin kveld videre 

 • 23.05.2017, 19:00

The ritual of sakuraHei dere ♥

Forrige uke var pappa i Gdansk med en kompis, og kom hjem med en liten ting til meg fra flyplassen. Det er skikkelig barndomsminner siden pappa reiste mye da jeg var yngre, og han hadde alltid med noe enten det var klær, godteri, leker, souvernir eller sminke. Jeg visste at de skulle innom et stort kjøpesenter som hadde Sephora, så jeg satte opp en liste med noen ting før han skulle dra. De gangene jeg har vært på Sephora har de ofte vært utsolgt for det jeg har tenkt til å kjøpe, så jeg satte opp fire ting for å sikre meg at de hadde noe. Vet dere hva? De var utsolgt for alle fire tingene jeg hadde satt opp! Snakk om uflaks! Heldigvis hadde de den ene tingen på flyplassen, så det ble gave allikevel. Jeg har hørt masse bra om denne serien, så jeg gleder meg masse til å prøve det ut. Jeg tenkte det var greit å ønske meg reisestørrelser først så jeg kan prøve ut produktene, før jeg eventuelt kjøper de store størrelsene. Perfekt når man skal reise til sommeren! I toalettmappen er det shampoo, skrubb, shower gel og body cream, som alle lukter helt fantastisk! 

Nå er det "bare" 6 dager igjen til sommerferie, og jeg gleder meg mer enn noen gang. I dag satt jeg en del timer på skolen med en venninne, og vi fikk til alle oppgavene som vi gjorde! For to-tre dager siden tenkte jeg at denne eksamenen aldri kom til å gå bra, men nå har jeg en god følelse. I tillegg er det jo mange dager igjen til eksamen.

Har dere prøvd disse produktene før? 

 • 22.05.2017, 16:30

Wishlist for summer


Hei dere ♥

Nå er det ikke lenge igjen til sommeren. Neste mandag klokken 13 har jeg faktisk ferie! Det er helt sykt hvor fort dette semesteret har gått. Tenk at jeg allerede er ferdig med to år av studiet mitt, og snart er halvveis! Siden det snart er sommer har jeg satt sammen en liten kollasj med 5 ting jeg har veldig lyst på til sommeren. Jeg har lenge siklet på solbrillene, og prøver de alltid når jeg er på flyplassen. Har tre par solbriller fra Ray-Ban allerede så har vel egentlig ikke behov for et par til, men de er så utrolig fine! Og den mintgrønne sommerkjolen da! Tenk så fin den hadde blitt med litt solbrun hud. Jeg har lenge vurdert å kjøpe Birkenstocksandaler, men kjæresten synes de er grusomme. De virker jo superbehagelige og derfor vurderer jeg det nok en gang. Ha en kjempefin mandag videre ♥

 • 20.05.2017, 22:00

Hva vil dere lese mer om?God kveld 

Jeg hadde egentlig tenkt til å titte innom før nå, men jeg ble helt oppslukt av eksamenssettene tidligere i dag. Siste eksamen er mandag 29.mai, og foreløpig er ikke kunnskapen min i logistikk de beste. Har gått glipp av noen viktige forelesninger da jeg var i Thailand og London, og jeg føler ikke at boka gir meg så mye. Heldigvis har jeg gode venner som jeg kan spørre, og jeg merker at jeg kan litt mer etter bare noen timer med øving. Jeg er litt usikker på hvordan bloggingen blir frem til jeg er ferdig, men jeg skal prøve å få oppdatert litt. Det er jo spådd strålende vær fremover, så da er det hvertfall enklere å få tatt fine bilder. 

Men når jeg er ferdig med eksamen har jeg masse tid til å blogge, så jeg tenkte å høre med dere om det er noe spesielt dere ønsker mer av på bloggen? Flere antrekk, oppskrifter eller andre typer innlegg, eller kanskje noe helt nytt? Jeg tar i mot alle tips, så får jeg se hva som blir gjennomført. 

Ha en kjempefin lørdag kveld videre ♥

 • 17.05.2017, 20:30

Gratulerer med dagen, Norge!


Hipp Hipp Hurra!♥

Jeg håper at dere hatt en kjempefin feiring i dag. Jeg var ikke i seng før nærmere ett i går, og alarmen ringte allerede klokken 7 i dag morges. Tøft å stå opp med andre ord. Ble akkurat ferdig med å sminke og kle på meg, og lage til resten av maten før gjestene kom. Vi var samlet 10 rundt bordet, og det var en herlig miks av folk. Vi hadde tidenes buffet på kjøkkenet, og det så mye godt! En av fordelene med å hoste er definitivt alle restene man har igjen, så vi slapp jo å lage middag i stad. Rundt klokken 12 dro folk videre, og vi ble igjen for å rydde og ta oppvasken. Etter det tok vi en liten power nap, og ryddet litt mer. Resten av kvelden kommer nok til å gå med til lesing til eksamen. Tok ikke så mange bilder i dag, men her er noen av det ferdig pyntede bordet, maten og antrekket. 
Har dere hatt en fin 17.mai-feiring? ♥

 • 16.05.2017, 23:00

Ready for tomorrow


Hei dere ♥

Er dere klare for i morgen eller? Her i huset er vi snart klare for morgendagens frokost. Venter bare på at oppvaskmaskinen skal bli ferdig så vi kan dekke på resten og at pavlovaen skal stekes ferdig. Jeg fikk helt sjokk da jeg leste i oppskriften like før klokken ni at den skulle stekes i hele to timer! Dagen i dag har forsvunnet helt til både eksamensøving og forberedelser til i morgen. Heldigvis har jeg fått god hjelp av både kjæresten og mamma. Hun var så snill og lagde sjokoladekake og kringle til oss, i tillegg til at vi fikk låne en fin hvit duk. Vi får hele 8 gjester i morgen, og to av jentene har jeg ikke sett på flere måneder! Gleder meg sånn! 

Tenkte å  vise dere antrekket til i morgen. Jeg er dessverre ikke eier av noen bunad, men synes jeg fant en fin kjole allikevel. Jeg var fast bestemt på at jeg ikke ville ha bunad da jeg skulle konfirmere meg for snart 6 år siden. Den gang var det ei i klassen min som mente at jeg kom til å angre, og jeg husker godt at jeg svarte at "Søsteren min hadde ikke bunad, og hun angrer ikke!" For å si det sånn... Jeg angrer! Problemet er at jeg og pappa ikke er enige om hvilken bunad jeg skal ha, men det er en helt annen historie. Når det er sagt, er jeg veldig fornøyd med både kjolen og blomsterkransen som jeg bestilte for anledningen. Sammen med en søt 17.mai-sløyfe, et blått smykke og nude pumps tror jeg det blir bra!Er dere klare for 17.mai? 

 • 15.05.2017, 21:00

PeoniesHei dere ♥

Selv om mai måned betyr eksamener og stress, er det også mye å se frem til. Snøen smelter, fuglene kvitrer, dagene blir lenger og lysere, temperaturene stiger, trærne får grønne blader igjen, og sist men ikke minst.... butikkene selger peoner igjen! Det er virkelig en av mine favorittblomster, og jeg gleder meg alltid til denne tiden av året fordi man endelig kan pynte opp med de vakre blomstene igjen. Jeg var så heldig og fikk en nydelig bukett for to uker siden av kjæresten. Den brukte litt lang tid på å blomstre, så vi har hatt den en god stund, men nå er den helt nydelig!Dagene går som dere sikkert skjønner med til eksamenslesing, så det er derfor det er litt stille her inne. Heldigvis  er det "bare" to uker til jeg er ferdig, og da skal bloggingen forhåpentligvis bli mye bedre! I tillegg har jo jeg og kjæresten tatt på oss oppgaven å arrangere årets 17.mai-frokost, så i dag har vi handlet inn alt vi trenger til det. 

Nå må jeg tilbake til pensumbøkene! Vi blogges senere ♥

 • 12.05.2017, 18:00

My style: 2010-2017


Hei søte ♥ 

Til dagens innlegg har jeg faktisk gjort et dypdykk i arkivene fra både min gamle blogg og denne. Det er ikke sikkert dere vet det, men jeg blogget tidligere på twilightgirl4.blogg.no som jeg faktisk slettet i helgen siden den ble hacket. Før jeg slettet den hentet jeg ut noen bilder, og fikk lyst til å lage et innlegg om hvordan stilen min har forandret seg fra jeg startet den gamle bloggen i 2010 til i dag. Stilen har jo forandret seg litt, så jeg tenkte at det ville være morsomt for dere å se. Ellers er jo bildekvaliteten mye bedre hvis jeg får si det selv. Hjelper å ta bilder ute fremfor inne eller på terrassen. 

2010: Jeg husker godt at jeg syntes at den rosa blusen var noe av det fineste jeg hadde i klesskapet, og at den hvite t-skjorten var favoritten. Jeg brukte den seriøst både på skolen og som pysj. Ellers var jeg ofte å se med sko fra Ed hardy og den sorte boleroen som dere ser på bildet. 

2011: Jeg elsket fortsatt skoene fra Ed Hardy og var superfornøyd med den brune, korte skinnjakken min. Husker jeg var så fornøyd da jeg fikk den, for VOE hadde den samme. Dette var vel også perioden jeg så og si alltid brukte lange kjeder. 

2012: Når jeg ser på disse bildene innser jeg at faktisk har noen av disse plaggene i klesskapet fortsatt. Andre plagg, som den rosa/blå shortsen har nok havnet i nærmeste Fretexkasse. 

2013: Dette var året jeg la ned den gamle bloggen, og det var lite innlegg frem til siste innlegg i juni. Jeg fant disse tre antrekkene, og her ser dere shortsen igjen. Husker også veldig godt skjorten jeg brukte til. Den hadde jeg kjøpt på Zara og hadde små hodeskalleknapper som var alt for små. Kombinert med at den var for liten spratt de øverste knappene opp bare jeg pustet. 

2014: Dette året startet jeg å blogge igjen etter litt oppmuntring fra kjæresten. Jeg husker jeg elsket mange av disse antrekkene!

2015: Dette var kanskje det året jeg begynte med litt fargerike plagg igjen, oppi alle de nøytrale fargene. 
2016: Jeg fortsatte med litt innslag av fargerike plagg, og falt for skjørtene i 70-tallsstil. 

2017: Jeg føler at jeg har funnet stilen min mer og mer de siste årene, og går i det jeg vil. 

Hva synes dere? 

 • 11.05.2017, 23:00

Lene Orvik collection, goodiebag og eksamenHei dere ♥ 

Nok en sen oppdatering fra meg, men denne dagen har gått i ett. Dagen startet med at jeg møtte en venninne på Bikbok. Vi må vel være de eneste som lader opp til eksamen med shopping. Lene Orvik hadde jo lanseringsevent i butikken på Karl Johan med den nye kolleksjonen sin. Det var servering av bakevarer, yoghurt med topping og ulike drikker fra Tine. Det var utrolig mye fint, men jeg endte opp med denne hettegenseren. Den er cropped, og jeg tenker den blir perfekt i sommer til min hvite shorts fra Levi's. Siden jeg var en av de 50(?) første som kjøpte noe fra kolleksjonen fikk jeg også med en goodiebag, med limonade, noisy og iskaffe fra Tine, neglelakk i en superfresh farge, parfymeprøve, lip gloss og en minimascara. 

Etter en times tid vendte vi snuta mot skolen hvor vi satt et par timer og øvde for harde livet. Da klokken nærmet seg halv to var det tid for å finne riktig rom, logge på pc-en og se på klokken som telte ned til eksamen. Tre timer senere var jeg ferdig med skilsmisseoppgjør, arv, pensjons og skatt. Jeg synes det gikk ganske bra, selv om noen av oppgavene var litt vanskelige. Nå er jeg halvveis og har neste eksamen på fredag. God natt ♥ 

 • 10.05.2017, 16:30

17.mai: Inspirasjon til dekor


Hei dere ♥ 

Da er det bare en uke igjen til nasjonaldagen vår! Jeg og kjæresten har som sagt invitert til frokost, og vi blir vel 9-10 personer. Jeg har jo eksamen 2 dager etter så jeg var lenge litt usikker på om vi skulle hoste. Fant til slutt ut at jeg har lyst til å feire litt, og jeg har masse tid til å lese etter frokosten når alle drar andre steder. Det er faktisk første gang jeg arrangerer 17.mai-frokost, så jeg har lyst til å gjøre det fint med litt pynt. Jeg har ikke helt funnet ut hvordan jeg vil ha det ennå, men tenker å kjøpe inn litt pynt snart. Jeg tenkte på pom poms, men de hadde ikke rukket å komme frem i tide. Gjorde den feilen på Halloween og sitter derfor fortsatt igjen med 10 knæsj oransje som jeg ikke får brukt. Jeg har satt sammen en liten kollasj med inspirasjonsbilder som jeg fant på Pinterest, og noen favoritter som jeg fant på Nille og Kremmerhuset. 
Hva er deres planer for 17.mai? 

 • 09.05.2017, 16:00

Tasty Tuesday: Study snack


Hei dere ♥

Jeg regner med at det er flere enn meg som er i eksamensperioden nå, så derfor tenkte jeg at ukens "tasty tuesday" skulle være fem tips til sunn snack når man sitter og leser. Jeg vet hvor lett det er å ty til usunne løsninger når man sitter og leser, som brus, godteri, kaker og boller, men dette er mat som bare fører til dårligere konsentrasjon. Man burde heller få i seg mat som fører til et mer stabilt blodsukker, og unne seg en liten godbit når man gir seg for dagen. Det hjelper også å spise regelmessig, så det er viktig å huske å ta pauser når man leser. Her er hvertfall fem av mine favoritter når jeg leser. Disse er både raske og enkle å lage, smaker godt og er ganske sunne. 

Speltlompechips med guacomole: 

Dette er en stor favoritt hos både meg og kjæresten. Det er så enkelt. Man kutter bare 3-4 speltlomper i 8 "pizzastykker", pensler på litt olje og drysser over salt. (Det skal sies at jeg endte opp med å skrape av nesten alt saltet her siden det ble altfor mye). Stekes på 200 grader i 8-10 minutter. Når chipsen er i ovnen kan du lage guacomole. 


Banan-sandwich med peanøttsmør:

Dette er supergodt, og så enkelt. Man tar bare en banan som man skjærer i tynne skiver og smører litt peanøttsmør inni. Spises med gaffel. 

Smoothie: 

Smoothie er perfekt siden man kan lage det av det meste, er superenkelt og smaker fantastisk. Enkelt å drikke mens man leser også, så man ikke trenger å stoppe opp. Prøv for eksempel denne Pina colada smoothien jeg delte forrige uke(trykk på bildet)

Grønnsaker med dipp: 

En annen favoritt er å skjære gulrøtter og agurk i staver og spise med enten hummus eller holidaydipp. 

Frosne druer:

Et godt tips nå som sommeren nærmer seg, og temperaturen stiger, er frosne druer. Det er kanskje det aller enkleste tipset, men det smaker så godt! Man tar bare en frysepose med en neve druer oppi og legger i fryseren noen timer. 

Har dere noen tips? 

 • 08.05.2017, 20:06

Off shoulderHei dere ♥

Jeg beklager at det ble stille fra meg i helgen, men jeg er midt i eksamensperioden nå, og måtte prioritere tid til lesing. Jeg har neste eksamen på torsdag i Personlig Økonomi, så de fleste timene går med til det. Ellers måtte jeg nyte det fine været på lørdag, så det ble en liten tur til byen med Birta. Det var markedsdag i Bogstadveien, men ingen av oss var egentlig så gira på å se i de ulike teltene. Jeg fant derimot denne fine toppen inne på Bikbok hvor det var 30% på alt. Synes den var så søt og veldig sommerlig. Jeg har falt helt for trenden med off shoulder i det siste. Jeg har jo et arr på skulderen som jeg helst ikke skal få sol på, så jeg går med plaster store deler av sommeren. Derfor elsker jeg virkelig slike topper som akkurat dekker over både arret og plasteret. Det fulgte også med en matchende choker fant jeg ut. Trodde det først var avtagbare stropper som lå i den lille plastemballasjen som var festet inni toppen. 


Ha en kjempefin kveld videre ♥

 • 05.05.2017, 18:00

My favorite eye shadows


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å dele mine favoritter når det kommer til øyenskygger, koster og primer. Det er ikke så ofte jeg bruker øyenskygge, fordi jeg som regel prioriterer litt ekstra tid på puta i hverdagen, men når jeg har bedre tid eller skal noe spesielt pleier jeg alltid å legge litt øyenskygge. Selv om jeg har flere paletter i sminkeskuffen, faller jeg alltid tilbake på de gamle favorittene. Jeg liker best brune toner, men etter litt inspirasjon fra Lene Orvik, kjøpte jeg meg også en ny en fra NYX som har blitt en ny favoritt. 


Primer fra Urban Decay - Eyeshadow primer potion original Lilla øyenskyggekoster fra fra Real Techniques og blending brush 217 fra MAC ♥ Øyenskygge fra NYX i fargen "Fireball"  Palett fra MAC i fargen "Amber times nine" ♥ Øyenskygger fra MAC i fargene "Mulch" og "Honey Lust" ♥ Naked palette fra Urban Decay


Palettet fra MAC og det fra Urban Decay er veldig like, men det fra MAC har flere matte øyenskygger som passer bra til hverdags. Jeg bruker alltid primer, og favoritten er fra Urban Decay. Lett å påføre og gjør at sminken holder seg veldig bra. 

Har dere noen favoritter? ♥

 • 04.05.2017, 20:00

Tuesday's outfitHei dere  ♥

På tirsdag satt jeg inne store deler av dagen og leste til eksamen i Arbeidsrett som jeg har i morgen. Jeg klarte ikke helt å konsentrere meg siden jeg visste at jeg skulle høre fra den jobben jeg søkte på. Jeg visste at hvis jeg ble oppringt var jobben min, og at det ikke ble meg hvis jeg fikk mail. Like før klokken to oppdaterte jeg mailen min og der var den. Jeg fikk altså ikke jobben, men jeg er fremdeles fornøyd med å være blant de 14 som kom til andregangsintervju. Det var jo tross alt 80 søkere! Det sto også at de likte meg godt, men at de hadde mange gode søkere.

Etter det ble jeg selvfølgelig litt nedfor, og sendte melding til kjæresten. Han kom hjem med en bukett med peoner som er favorittblomsten min, og en time senere satt vi på bussen ned til sentrum. Været er jo helt nydelig om dagen, så vi tok årets første is ute! Det var faktisk altfor varmt med skinnjakke. Det snødde jo forrige mandag! Etter å ha sittet litt i sola, gikk vi oppover Frogner og endte i Frognerparken. 
Ha en kjempefin torsdag videre  ♥

 • 03.05.2017, 18:30

Italia 2017


Hei dere ♥ 

Jeg har så vidt nevnt for dere at jeg skal til Italia i sommer, så jeg tenkte at jeg skulle dele reiseruten vår med dere. Jeg, Endre og pappa skal nemlig kjøre bil og vi skal innom mange steder i løpet av turen. Vi skal overnatte i 6 ulike byer, og besøke to til på veien(Pisa og Lucca). Det blir en hektisk tur, men jeg tror det blir veldig bra! Jeg har aldri vært i Italia før så jeg gleder meg masse. Jeg har satt sammen noen kollasjer fra reiseruten vår, med bilder fra pinterest. Kom gjerne med tips hvis dere har vært der før!

Vi flyr til Bologna og henter ut leiebilen og kjører rett til Firenze. 

Videre kjører vi til Chianti. 

Så går turen til Siena. 

Etter det skal vi til Montalcino, hvor vi skal bo på det hotellet som er på bildet nederst til venstre. 

På veien fra Montalcino skal vi stoppe i Pisa for å forevige det skjeve tårnet på kameraet. Etter det skal vi kjøre til Viareggio hvor det blir en dag med strand, før vi stopper innom Lucca. 

Etter Lucca er siste stopp Bologna, hvor vi blir noen dager før vi reiser hjem igjen. 

Har dere vært noen av disse stedene? 

 • 02.05.2017, 18:00

Tasty tuesday: Pølse- og makaroniform


Hei ♥ 

Da var det tirsdag igjen og klart for en ny oppskrift. Da jeg delte ukesmenyen min for et par uker siden var det noen som gjerne hadde lyst på oppskrift på pølse- og makaroniformen jeg skulle lage.  Denne retten er det mange år siden jeg fant oppskriften på(på Studentmiddag.no) og den er superenkel, ganske billig og det blir som regel masse rester som man kan spise til lunsj eller middag etterpå. 

Du trenger(2-3 personer):

♥ 1 pakke kjøttpølser uten skinn ♥ 1 boks hakkede tomater ♥ ønsket mengde makaroni(jeg brukte 5 dl) ♥ 1 boks mais ♥ 1/2 paprika i biter ♥ Revet ost ♥ Salt og pepper

Slik gjør du:

♥ Kok makaronien som anvist på pakken

♥ Kutt pølsene i skiver og stek dem i litt smør

♥ Bruk en stavmikser til å lage en klumpfri saus av de hakkede tomatene. Smak til med salt og pepper

♥ Bland makaroni, pølsebiter, saus, mais og paprika i en ildfast form. Topp med revet ost.

♥ Stekes på 200 grader i 10 minutter til osten har blitt gyllen. 

Ha en kjempefin tirsdag videre ♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits