• 29.06.2014, 14:09

Peñon de Ifach


Hei dere ?tenkte jeg skulle fortelle om den turen jeg, Henrik og Joakim var på i går tidlig. I Calpe er det et stort fjell på litt over 300 meter som er ved enden av stranden. Selv om jeg har vært her 12 ganger nå, har jeg faktisk aldri vært der. Da jeg endelig fikk med meg noen som ville være med meg, var det bare å pakke vannflasker og starte tidlig. Det tok ca. 2 timer opp og ned, og det var insane mange måker der. Det mest overraskende var at det var syv katter på toppen av fjellet. Utsikten var helt fantastisk, selv om det var litt tåkete. På en god dag kan man visst se helt til Ibiza har jeg hørt.

Etter å ha gått en stund kom man til en tunnel på ca 50 meternsom lignet på en grotte med kjempeglatte steiner inni. Vanskelig å gå der. Etter tunnelen var det ca 700m med sti for å komme til toppen. Stien var som å gå over samme stein hundre tusen ganger. Veldig kjedelig og slitsomt. Måtte virkelig ha konsentrasjonen på plass for å ikke tryne.

Utsikten på toppen

Var en mann som kom rett etter oss med mat til de syv kattene. Vet ikke hvorfor det var katter på toppen av fjellet, men de så ganske tynne og skitne ut.

Vakre skapninger ?

Ha en fin søndag videre ?

 • 28.06.2014, 22:32

Those summer days


Hei dere. Blir noen dager mellom innleggene, men er ferie og Internett er forferdelig dårlig. Reiser hjem på torsdag, og skal prøve å blogge mye mer fra da. Tenkte å fortelle dere mer om en tur i morgen vi var på i går. Har blitt veldig solbrent etter jeg lå på en madrass i vannet. Hva driver dere med om dagen?

Vi blogges i morgen!

 • 25.06.2014, 22:13

Yesterday's outfit #240614


Hei dere! Endelig fikk jeg Internett igjen. Er så utrolig varierende her nede. Har for det meste ligget på stranden i dag og sett litt på fotball. Kjøpte meg en skikkelig fin strandkjole i dag som jeg fikk pruter ned pga et lite hull. Lovte dere bilder av antrekket fra i går da vi var i byen.

Ha en fin kveld!

 • 24.06.2014, 11:48

Smile, it's summer!


God morgen ? håper alle har sovet godt. Her i Spania regner det for øyeblikket, så da tenkte jeg at det var en god mulighet til å oppdatere dere. I går var vi på favorittrestauranten min "la rusticana" som ligger på den andre siden av fjellet. Vi gikk tilbake så vi fikk en fin tur. Poster antrekk enten senere i kveld eller i morgen. Vet at bloggingen er litt dårlig, men har ferie og det er ikke så mange steder som har Internett dessverre.

De hadde satt opp noen treningsapparater ved stranden, men det var jo virkelig ikke trening å trene på dem.. Haha var bare en styrke og det var ikke tungt i det hele tatt.

Ha en fin dag alle sammen ?

 • 22.06.2014, 16:05

Calpe


Hola! Nå har snart andre dagen på stranda gått her i Spania. Er utrolig varmt og godt, men trengte en pause fra solen nå. Deilig med sommerferie! Hva driver dere med da?

Peñon de Ifach

Ha en fin dag

 • 20.06.2014, 13:27

Spania next


Hei dere. Nå sitter jeg på flyplassen og venter på boarding som er om 1.5 time. Sitter og ser på en film som heter "you again" og den er ganske bra. Fikk forresten 5 på spansk eksamen og jeg ble så glad! Nå kan endelig sommerferien starte med først to uker i Spania. Vi blogges i Spania!

God sommerferie alle sammen!

 • 19.06.2014, 16:30

Birthday outfit #180614


Hei dere ♥ I går var jeg som sagt i bursdag hos en venninne. Det var utrolig koselig og masse folk der. Har blitt helt utrolig forkjølet siden jeg frøs sånn da vi skulle hjem. Pakkingen til Spania går forresten utrolig sakte, og jeg har ingen anelse om hva jeg skal ha med meg. Fikk tatt noen antrekksbilder i går før jeg dro i bursdagen. Hadde en cardigan over på vei hjem, men tok ikke den med på bildene. Ble utrolig solbrent i går i ansiktet og på ryggen, så det er derfor jeg er litt(veldig) rød. 
H&M: Topp /  Bershka: Skjørt / Bata: Sko(fra Spania)


Nå må jeg pakke videre og gjøre meg klar til min aller siste pianotime. Blir rart å slutte etter nesten 7 år. 

 • 18.06.2014, 18:20

Pakketips


Hei dere ♥ Nå nærmer det seg ferie, og det er sikkert en del som skal et sted i sommer. Jeg er veldig flink til å pakke for mye, og tror ikke at det har skjedd én gang at jeg ikke har hatt nok klær. Jeg har derfor satt sammen noen pakketips til dere som dere kan bruke når dere skal pakke. Bon Voyage ♥ Start å pakke i god tid. Hvis man starter å pakke før siste dagen er det større sjanse for at du ikke glemmer noe hjemme, og får planlagt så du ikke tar med alt for mye klær.

♥ Lag en liste over alt du tror du trenger eller vil ha med deg på ferie. Husk at det er superlett å pakke for mye, så tenkt nøye over hvilke ting du vil ha med deg. Huk av tingene etterhvert som du pakker det, så er du 100% sikker på å ikke glemme det. Jeg synes også det er smart å dele opp i kategorier som kveld, strand, toalettsaker og håndbagasje. ♥ Prøv å pakke klesplagg som kan matches i ulike antrekk. Da slipper du å ha med ekstreme mengder klær til alle antrekkene. 

♥ Pakk et par gode sko hvis du vet at du kommer til å gå en del. Jeg tar med joggesko på tur fordi da kan jeg både ta en joggetur og jeg har noe å gå i hvis jeg vet jeg skal gå mye. 

 

♥ Husk gnagsårplaster! Dette er superviktig, og mye av dagen blir ødelagt hvis du får gnagsår. Jeg anbefaler alle å ha det i vesken tilfelle det begynner å gnage. Jeg fikk én gang 7 gnagsår og en gigantisk vannblemme på føttene etter en gåtur i Spania. 

♥Legg frem det du vil ha med deg på senga. På denne måten får du lettere oversikt over alt, og du ser om noe essensielt mangler. Se hvordan jeg gjorde det Her.♥Hvis du har tid, vil jeg anbefale å planlegge antrekk på forhånd. Det er også smart å ta bilde av antrekkene med mobilen, fordi kofferten har lett for å blande alt innholdet på veien. 

♥Hvis du skulle glemme noe er det ikke krise. Mye får man kjøpt der du reiser, som f.eks hårbørste, shampoo osv. 

♥Kjøp miniatyrstørrelser av ting som tørrshampoo, munnskyllevann, shower gel, body butter osv. De tar ikke så mye plass, og blir det tomt slipper man jo å ta det med hjem igjen. Jeg har hamstret ministørrelser av shave gel, body butter, shower gel, antibac, tørrshampoo osv så jeg slipper å ta med store størrelser. The Body Shop og Vita har blant annet små reisestørrelser.
♥ Jeg pleier alltid å reise uten tannkrem, shampoo og balsam og kjøpe det der nede. Mye billigere og i løpet av den tiden har du brukt nok til at du kanskje ikke trenger å ta den med hjem.

♥Vei kofferten før du reiser. Ingenting er så kjipt som å ha overvekt allerede før du reiser. Sjekk med flyselskapet om hvor mange kg det er lov å ha med, og vei kofferten din. Jeg pleier alltid å sette en maksgrense i hodet som for eksempel 16 kg. Da har jeg 7 kg å gå på med SAS. Veier kofferten mer, går jeg gjennom og tar ut noen ting jeg mest sannsynlig ikke trenger. 

♥Husk ladere til alt av mobil, kamera osv. 

♥ Sist men ikke minst, husk pass, billett, penger og reiseforsikring. Og for de som bruker medisiner er det viktig å huske det!


Nå skal jeg i bursdag til en venninne så vi snakkes i morgen 

Har du noen pakketips? 

 • 17.06.2014, 19:30

Video: Innkjøp fra London 2014


 Hei dere ♥ Endelig hjemme igjen etter 55 min på sykkelen. Merker at sykkelsetet er ikke laget for min rumpe, men det var deilig å prøve noe nytt. Har nettopp spist, og tenkte jeg skulle rydde litt og starte på pakkingen til Spania. Videoen er filmet og redigert av kjæresten min, så all credz til han. Hvis dere lurer på pris på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet. Denne videoen er ikke ment som skryt, men tenkte at dere blogglesere ville se hva jeg kjøpte i London. Håper dere liker videoen! 

 

 

Ha en fin kveld videre! 

 • 17.06.2014, 15:17

Never give up


Hei dere ♥ Tusen takk for så mange koselige kommentarer på forrige innlegg. Er så koselig å logge seg inn når det er så mye fint. Nå er jeg på vei ut døren for å dra på trening med en venninne. Vi skal på "Xcycling Interval" på Elixia. Altfor lenge siden jeg har trent nå så skal bli godt å få beveget seg igjen. Har fryst medlemskapet mitt i juli siden jeg nesten ikke er hjemme, så det er ikke mange mulighetene igjen til å trene på Elixia. Innkjøpsvideoen kommer forresten i kveld. Den er ferdig redigert og må bare lastes opp på Youtube! ♥ 


Ble veldig match med rosa og svart i dag, men hadde så lyst til å bruke den nye treningstoppen min.


Hvis noen trenger treningsmusikk eller bare sommermusikk, anbefaler jeg spillelisten "Summer party 2014" på Spotify. Listen er ikke min, men jeg hører på den så og si hver dag. 

Vi snakkes senere i kveld 


 • 16.06.2014, 20:46

Dagens antrekk #160614


Hei ♥ I dag var planen egentlig å trene, men jeg var så trøtt at jeg utsetter det til i morgen i stedet. Dro i stedet ned i byen en tur for å fikse noen småting som jeg trenger til Spania. Gleder meg utrolig til å få litt varme på meg igjen, selv om det er utrolig varmt her hjemme også. Tok noen bilder av dagens antrekk da jeg kom hjem. Var nesten altfor varmt å gå med det, og litt upraktisk i trapper med maxiskjørt, men synes det er så fint! Hvordan har deres dag vært?

Primark: Skjørt og topp / Ray Ban: Solbriller / Marc by Marc Jacobs: Klokke og veske / H&M: Belte / Spania: Sandaler

 • 15.06.2014, 19:40

Sashimi for one


Hei dere ♥ Da har pappa dratt til Spania en uke før meg, og jeg har sendt kjæresten av gårde til Ålesund igjen. Vanligvis når jeg er hjemme alene pleier jeg å lage altfor mye mat til middag og ender opp med ekstreme mengder med rester(som jeg ofte spiser til lunsj). I dag tenkte jeg at jeg skulle fikse til noe mat som det ikke kom til å bli noe rester av. Så en utrolig smart nyhet med salmalaks med ponzusaus, sesamfrø og spisepinner. Passet perfekt til bare meg og med litt avocado til ble det en super middag. Den spisepinnesaken var utrolig smart, selv om jeg foretrekker vanlige. 

Hva har dere gjort i dag? 

 • 15.06.2014, 00:13

Kos på Høvikodden


Hei dere ♥ Er det flere som har følelsen av at det er søndag i dag? Dagene går så i surr når man ikke har skole. Nå er det ikke lenge igjen før det virkelig er sommerferie, og jeg gleder meg utrolig mye. Kjæresten sitter ved siden av meg og redigerer innkjøpsvideoen fra London. Han er så snill! ♥ Vi har faktisk vært sammen i 9 måneder i dag, og avstandsforholdet er snart over siden han flytter nærmere snart! Wiiiii ♥ Gleder meg sånn! For noen timer siden dro vi til Høvikodden for å bade og feire de ni månedene. Kjøpte inn litt is og noe drikke, og koste oss på stranda. Var faktisk ikke så kaldt i vannet, og det var hvertfall mye bedre enn forrige gang vi badet for to uker siden. Tenker jeg får postet innkjøpsvideoen på mandag. 


Elsker at det står små funfacts inni Snapple-flaskeneNevnt at jeg har høydeskrekk når det kommer til å hoppe i vann? 


Hvordan har deres lørdag vært?

 • 10.06.2014, 19:27

Bildedryss: London


Hei dere ♥ Da er jeg hjemme igjen etter tre fantastiske dager i London. Hadde egentlig tenkt til å blogge mer, men var så utslitt når jeg først var på hotellet, og internettet var ikke det beste jeg har vært borti. I dag sov jeg helt til klokken 12, og har bare slappet av i hele dag. Tenkte jeg skulle ta bilder etterpå til innkjøp del 1, med alt som ikke er klær. Klesinnkjøpene kommer mest sannsynlig på video en gang i løpet av uken. Hvis det er noen som ønsker en liten London-guide er det bare å si fra, så skal jeg prøve å lage en. Her er i hvertfall en del bilder.

Vi bodde på The Cumberland Hotel som ligger rett ved Marble Arch, og bare noen få minutter fra alle butikkene i Oxford Street og underground. Det var et veldig fint og nytt hotell, men internettet der var veldig dårlig. Hoppet ut hele tiden.


Fine Marble Arch

Hyde Park 


Har dere vært i London før?

Ønsker noen en London guide?

 • 08.06.2014, 11:30

In my travel bag


Hei dere ♥ Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg hadde i håndbagasjen på vei til London, sånn at kanskje andre får tips til hva de kan ha i håndbagasjen sin når de skal ut og fly. Jeg orket ikke å ha en stor veske denne gangen, men var viktig at jeg fikk plass til verdisakene mine sånn at jeg slipper å miste dem. Fikk akkurat plass til det jeg trengte i denne. Hadde vanligvis tatt med tyggis, men kjøpte dette på flyplassen siden jeg var tom. Glemte å ta bilde av det, men har også med solbriller og hørepropper. 


Dette er vesken jeg brukte, og den fikk jeg til bursdagen min i fjor. Tror den er fra Victoria of SwedenHar med kameraet mitt. Det som tar mest plass...


Fra venstre: Ipaden min, En minnekortleser til Ipaden(så jeg kan blogge), iPhonen min, En sovemaske til flyet, Survival kit, Personlig almanakk og en penn, lommebok og mophie-lader


I survivalkitet mitt har jeg: Fliseklemmer, hårstrikker, q-tips, speil, compeed, plaster, leppestift, leppepomade og concealer. 

Hva pleier dere å ha i deres håndbagasje?


 • 07.06.2014, 11:10

Nails: I eat mainely lobster


Hei dere! ♥ Nå er jeg fremme i London, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Måtte stå opp halv 5 i dag, men det er deilig å få mest mulig ut av dagen her i London siden vi bare har tre dager her. Før jeg dro i går lakket jeg neglene mine med en av favorittneglelakkene mine på sommeren. Den er fra OPI og heter "I eat mainely lobster". Den er i en kjempefin korallfarge med bittelitt shimmer i. 


Har dere en favorittneglelakk om sommeren?

 • 06.06.2014, 19:56

Pakk med meg


Hei dere ♥ Nå har jeg pakket ferdig og er klar til å dra til London i morgen tidlig. Gleder meg utrolig mye, selv om jeg må stå opp halv 5! Kommer til å være sykt trøtt. Dagen i dag har stort sett gått med til å rydde på rommet, funnet ut hva jeg skal ha med meg, tatt masse bilder til bloggen osv. Vil tipse alle som skal reise i bare noen få dager å ta seg tid til å sette sammen antrekk til alle dagene, så du slipper å ta med unødvendig mye klær. Dette sparer deg for masse plass og vekt i kofferten. Tenkte jeg skulle ha et innlegg med pakketips nærmere sommerferien, så det ikke blir altfor mye nå. Jeg har i hvertfall tatt med meg dette her:Har satt sammen 3 antrekk. Et  av dem skal jeg reise i i morgen, og de to andre er til søndag og mandag. Har også tatt med en enkel kjole til vi skal spise middag. Har også tatt med skjorten til kjæresten min til å sove i, toalettsaker og sminke, joggesko til å shoppe i og undertøy. 

Antrekk 1:


Dette er reiseantrekket mitt, og det er veldig behagelig å ha på seg. Akkurat det man vil når man skal ut og fly. Orker ikke altfor mye smykker siden det er så stress når man kommer til sikkerhetskontrollen. Synes antrekket passer godt sammen, og i tillegg til at det passer fint til hpndbagasjeveska mi, og jakken. 

Antrekk 2:Dette er et av antrekkene mine til shopping. Det er behagelig og passer bra til temperaturen som er spådd der når vi er der. Blir det veldig varmt dropper jeg nok cardiganen. 

Antrekk 3:


Dette er det siste antrekket som er veldig avslappet og sommerlig med en kort shorts og en enkel topp med åpen rygg. 


Til slutt skal jeg ha med denne kjolen. 

Er det forresten noen som har noen restauranttips i London?


 • 06.06.2014, 15:26

Bildedryss fra Huk
Fine Huk 


Nå må jeg pakke videre! Kommer til å skrive noen forhåndsinnstilte innlegg så det ikke blir helt stille. 

 • 05.06.2014, 22:16

Oppskrift: Sushi


Hei dere ♥ Oppskriften forsvant plutselig uten at jeg merket det så da får jeg lage hele innlegget på nytt. Uansett, på søndag lagde jeg og kjæresten sushi for første gang, og det ble helt utrolig godt! Vi lagde makiruller med laks, avocado og spicy majones inni, mangosalat og ponzusaus. Det er ikke så vanskelig å lage sushi som mange sikkert tror, men man må beregne litt tid på å lage det. Jeg bestemte meg for å prøve å lage det da mitt favorittsted hadde stengt, og jeg ikke fant en god erstatter. Her kommer oppskriften:


Dette trenger du til makiruller:


♥Chilli paste ♥ Bambusmatte ♥ Sushi Nori ♥ Avocado ♥ Salmalaks ♥ Sushiris ♥ Riseddik ♥ Majones 

Slik lager du makiruller:


Slik lager du det: 
♥ Kok sushirisen etter anvisning på pakken(dette tar litt tid) ♥ Skjær opp laks og avocado ♥ Bland 1ss chilli paste og majones ♥ Ta plastfolie rundt bambusmatten og legg på et ark av noritangen ♥ Ta ris og trykk det ned på tangen. La det være igjen ca. 1 cm igjen på to av kantene ♥ Legg på laks, avocado og chilli majones ♥ Rull sammen med bambusmatten ♥ Ta litt vann og riseddik i en bolle og bruk det som lim på den lille kanten og la makirullen ligge på "sømmen" i ca. 20 sek før du skjærer den opp i passelige biter. 


Dette trenger du til mangosalat og ponzusaus:


♥ 1 ss riseddik ♥ Sesamfrø ♥ 1/2 dl soyasaus ♥ 1 ss akasiehonning ♥ 1 mango ♥ Lime ♥ En pakke vårløk ♥ Avocado ♥ Chilli ♥ Koriander + hvitløk


Slik lager du ponzusaus: 
 Finhakk halve chillien(mer finhakket enn det jeg gjorde), hvitløk og koriander. ♥ Bland sammen med saften fra en halv lime, honning, soyasaus og riseddik. ♥ Bland godt sammen. Du kan fint bruke vanlig soyasaus også, men denne sausen har mer smak. 

Slik lager man mangosalat: ♥ Del mangoen i passelige biter( noen som vet hvor man kan få kjøpt en mangokutter?), og skrell og skjær opp avocado. ♥ Skyll og skjær opp vårløk ♥ Finhakk resten av chillien og tilsett det og koriander.♥  Tilsett resten av limen så avocadoen ikke blir brun ♥ Strø over litt sesamfrø. 

Vi hadde mango ved siden av siden kjæresten min ikke tåler det, så derfor den ikke er med på bildet. 

Resultatet: Har noen av dere prøvd å lage sushi før?

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits