• 29.06.2015, 01:21

Summer essentials


Hola!

Da er jeg endelig fremme i Spania og klart for 9 solfylte dager på stranda. Internett var som jeg fryktet litt tregt, men skal prøve å gjøre det beste ut av det. Uansett, så tenkte jeg å tipse dere om noen nødvendigheter til sommeren. Jeg liker alltid slike innlegg veldig godt, så tenkte å legge ut min versjon av "Summer essentials" så dere kanskje kan plukke opp noen tips. 


Solkrem: På sommeren er det utrolig viktig å smøre seg med solkrem. Jeg pleier alltid å starte med høy SPF på starten av ferien, og heller gå nedover. Uansett hvor brun jeg blir, slutter jeg aldri å smøre meg. Det er så lett å bli solbrent, og det er både vondt og lite fint! Denne solkremen er spesielt for ansiktet med SPF 30 og er fra Loreal. 

Antibac: Antibac er alltid greit å ha når man er ute så man kan "vaske" hendene før man skal spise f.eks. Jeg kjøpte min i Polen på Bath and Body works, med en smart holder som jeg enkelt kan henge på veskene mine.

Hårstrikker: Disse hårstrikkene er såå fine, både rundt håndleddet og i håret. Bestilte mine på Coverbrands for mange måneder siden, men glemte litt av de. Tror merket var Invisibobble. 

Neglelakk: Nå som sommeren endelig er her, er det ekstra fint å pynte neglene i litt sommerlige farger. Denne er en stor favoritt hos meg fra OPI.

Solbriller: Solbriller er et must på sommeren, og selv har jeg med meg fire par til Spania. Det er viktig å beskytte øynene fra den sterke solen, og i tillegg ser det jo utrolig stilig ut. Dette er et av mine favorittpar fra Ray Ban. 

Vannfast mascara: Selv om jeg så og si alltid går sminkefri på stranden, liker jeg å ha på litt mascara for å se litt mer våken ut. Da er det bare vannfast mascara som gjelder, med mindre man vil ha mascara rennende nedover hele ansiktet. Den jeg skal teste ut i sommer er fra Max Factor. 

Lip balm: Kokos er en av mine favorittdufter/smaker og da jeg så at Nivea hadde en ny leppepomade med kokossmak måtte jeg bare ha en. Eneste minuset er at den ikke har SPF. 

Tangle teezer: Etter en dag på stranda er håret gjerne flokete etter bading i saltvann, men denne fantastiske hårbørsten fikser de verste "nisseknutene" som mamma pleide å kalle de da jeg var liten. 

Tørrshampoo: Dette er vel alle jenters favoritt i hverdagen. Jeg har ekstremt tykt hår, og føning tar hundre år. Derfor er det deilig å freshe opp håret med litt tørrshampoo de dagene man ikke har tid til å vaske håret. De finnes i supersmarte ministørrelser som er perfekt når man er ute og reiser. 

Blomsterkrans: Med en flott blomsterkrans på hodet, enten den er med ekte eller falske blomster er du alltid klar til å gå ut!

 

Hva er deres summer essentials?

Nyt sommeren jenter!

 • 26.06.2015, 22:09

Dagens antrekkHola chicas!

Da er det bare to dager ingen til avreise til Spania, og susete som jeg er har jeg ennå ikke startet å pakke. Kommer vel til å gjøre mesteparten i morgen mens kjæresten er på jobb. Vi skal bo i en leilighet med internett, og i utgangspunktet blir dere med på ferie. Jeg vet ingen ting om hvordan hastigheten er og om det funker bra, og jeg har opplevd tidligere at internett i Calpe er veldig varierende. 

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Tatt en del bilder til noen blogginnlegg som kommer de nærmeste dagene, og gikk en tur og kjøpte is. Endelig har kjæresten også sommerferie, så nå kan vi bare kose oss!


Skjørt: H&M / Topp: Nelly / Sandaler: marked i Spania / Lommebok: Marc By Marc Jacobs 

 Vi blogges i morgen!

 • 22.06.2015, 17:03

Sunnere chips og dipp


Hei dere!

Ny uke og nye muligheter. Jeg har vært ufattelig daff i hele dag, men det er vel bare et tegn på at sommerferien har startet! Mens kjæresten leste til sin siste eksamen før ferien, fikk jeg lyst til å lage noe godt til oss. Jeg prøver å spise litt sunnere for tiden, for det har vært altfor mye drittmat i eksamensperioden. Jeg kom på at vi hadde en pakke med speltlomper i skuffen, så jeg fikk lyst til å lage en sunnere variant av favoritten min: potetgull med dipp. Denne må dere virkelig prøve ut! Det smaker himmelsk, og jeg kan love dere at skålen forsvant fort.


Dette trenger du: 

3 Speltlomper

- Olivenolje

- Maldonsalt

- Ost (kan sløyfes)

Slik gjør du: Sett ovnen på 200 grader. Kutt lompene i 8 trekanter og legg de på en plate dekket med bakepapir. Pensle lompebitene med litt olivenolje og dryss over litt salt. Stek de i 3-4 min i ovnen, før du tar på litt ost. Stek de så i 6-7 min til. Lag litt meksikansk guacomole til(avocado, tomater, koriander og lime) og nyt en litt sunnere variant av potetgull med dipp.


 

Har dere noen tips til sunn snacks?

 • 21.06.2015, 14:15

Fredagens antrekk


Hei dere!

På fredag var jeg i bursdag, og for en gangs skyld hadde jeg nok tid til å ta litt antrekksbilder før jeg skulle dra. Jeg fikk endelig brukt det fine skjørtet fra Zara som jeg kjøpte brukt i vinter. Jeg elsker virkelig fargene og mønsteret. Nå mangler det bare litt solbrun hud så kommer skjørtet til å se tusen ganger finere ut på. Har gått i ett i det siste med avslutning, to bursdager og ikke minst jobb i 8.5 time i går. Hadde det utrolig gøy på jobb, og de jeg jobbet med var veldig koselige! Skjørt: Zara / Topp: Bikbok / Sko: Bianco / Armbånd: Indiska / Øredobber: Claire's

Ha en fin søndag videre!

 • 20.06.2015, 14:00

Piña colada smoothie


Hei dere!

I det siste har jeg fått skikkelig dilla på ananas! I mine øyne er det den desidert beste frukten. I går fikk jeg lyst til å prøve meg på en tropisk smoothie ala Piña colada, bare uten alkohol. Det er superlett og man trenger egentlig bare to ingredienser! Perfekt til late sommerdager siden den er veldig frisk! 
Til to glass trenger du: 

- 1 dl ananasjuice

- 2-3 dl kokosmelk. Jeg brukte den fra Gogreen

- 1/2 ananas 

Anbefaler å ta noen isbiter også så den blir litt kaldere. Alt kjøres i en blender til smoothien er klumpfri. Jeg hulte ut ananasen så jeg kunne bruke den som et glass og fant frem et søtt sugerør i rosa. 

Håper det smaker!

 • 18.06.2015, 16:36

Graduated!


Hei dere!

I går var det duket for den offisielle avslutningsseremonien for avgangselevene på Ullern Videregående. Jeg kan virkelig ikke tro at det har gått tre år allerede, og at jeg aldri merskal slite meg opp trappene til loftet på skolen. Haha. Først var jeg, mamma, pappa og kjæresten min på Nodee og spiste Crispy Duck før vil rullet videre til Chateau Neuf. Seremonien var veldig fin, med tale av Jonas Gahr Støre, utdeling av karakterutskrift til alle 180 elevene(vitnemålet kommer neste uke), flere taler og musikalske innslag. Etterpå hadde vi klassefest hos en i klassen som var superkoselig. 

Årene på Ullern har definitivt vært de tre beste årene i livet mitt. Jeg har vokst på mange måter, møtt fantastiske personer, kommet et steg nærmere om å finne ut hva jeg vil studere og mange flere opplevelser jeg ikke ville vært foruten. Veldig trist at mange flytter til hver sin kant av landet og noen ut i den store verden. 


Fine klassen min!
Nyt tiden på videregående dere som skal starte eller allerede går der!

 • 16.06.2015, 17:21

Pakkeliste til Spania


Hei dere! 

Om 12 dager reiser jeg til Spania for 13 gang. Haha. Det blir 10 dager med sol og varme, så uansett blir det veldig bra. Har så smått begynt å tenke på hva jeg skal pakke med meg. Liker alltid å lage lister over det jeg skal ha med meg så jeg ikke glemmer noe superviktig. Har sikkert glemt noe, men det kommer jeg vel på etterhvert. Dette er uansett mitt tips #1 når man skal ut og reise. Lagde min i picmonkey. 


Skal dere på ferie i sommer?

 • 15.06.2015, 22:03

Project: Wardrobe


Hei dere

Et av de prosjektene jeg har satt for denne sommeren, er å fikse meg et nytt skap. Fra før har jeg noen lite praktiske trådkurver, som jeg hater til 1000! Drømmen hadde vel vært et walk-in-closet, men har i stedet 1.5 meter jeg må finne på noe smart med. Planen er å dra med pappa en tur på IKEA for å kjøpe inn skuffer og hyller der. Med PAX-systemet kan man jo designe skapet som man vil. Gleder meg sånn til å komme i gang! Her er litt inspobilder:Har dere noen tips?

 • 10.06.2015, 21:02

Ferdig med vgs!


Hei dere! Etter 13 år på skolebenken, er jeg endelig ferdig! For en følelse. Tenkte at uansett hvordan det skulle gå på muntlig i dag tidlig, kom jeg til å være ferdig med videregående. Utenom karakterene på skriftlig eksamen som jeg enda ikke vet, er jeg meget fornøyd med snittet mitt. 

Di to siste dagene har vært svært intense. Selv om jeg kom opp i Religion og etikk som er et veldig greit fag å komme opp i, er det lett å blande innenfor de ulike religionene. Muntlig eksamen er min største frykt, og humøret har vært som en berg og dalbane. Ene øyeblikket har jeg følt at jeg kunne alt, mens i det neste følte jeg at jeg skulle få 2. De siste dagene har gått til lesing, lage tankekart, stresse, lite søvn og motivasjonen var ikke alltid på topp. Vi fikk på forhånd vite at sensor var en 70-år gammel katolsk mann. Jeg fikk bare spørsmål om kristendommen så og si, noe jeg irriterte meg litt over. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg så nervøs at jeg ikke fikk i meg noe mat, og jeg klarte nesten ikke å tenke. Kom ekstra tidlig for å øve litt, og da var førstemann ferdig. Han som fikk 5 eller 6 i standpunkt, fikk 3! Det gjorde meg ikke mindre nervøs akkurat. De to neste fikk 6, og da følte jeg at håpet for en bedre karakter var der. Jeg endte utrolig nok opp med denne karakteren: Smilte fra øre til øre resten av dagen og var så lykkelig. Feiret på "Døgnvill" på Tjuvholmen med kjæresten hvor jeg også fikk et nydelig armbånd som graduation-gave. 

Nå kan jeg endelig ta sommerferie, for vi skal bare ha avslutning om én uke og levere bøker. Så er det tilbake på skolebenken til høsten. 

Har noen av dere hatt muntlig denne uken?

 • 08.06.2015, 17:46

Muntlig eksamenstrekk


Hei. I dag våknet jeg litt før klokken 9 og var superspent og nervøs. Vi fikk nemlig vite hvem som kom opp i pulje 1. Like før klokken var 9 og jeg skulle sjekke fronter, så jeg at jeg hadde fått en melding fra Hannah hvor det sto "Masse lykke til med RLE, Anne! Dette klarer du!" Jeg trodde nesten ikke at det var sant. Religion er jo det faget jeg har håpet på å komme opp i muntlig i hele år. Kommer nok til å være stille på bloggen frem til onsdag etter eksamen, men jeg regner med at dere forstår det! Etter det er det sommerferie og jeg har endelig masse tid til å blogge igjen! Ønsk meg lykke til. 


Bilde fra hytteturen på Hankø denne helgen.

Har dere eksamen denne uken?

 • 07.06.2015, 12:30

Paris is always a good idea


Forrige søndag satt jeg og kjæresten på rommet. Klokken nærmet seg midnatt og plutselig kom jeg på at tilbudet til SAS på reiser i Europa gikk ut om en time. Jeg gikk for moro skyld inn for å se hvor mye det kostet å dra til Paris. Etter å ha fått opp en langhelg til en latterlig billig pris, så vi på hverandre med samme blikket. Etter noen minutter var plutselig flybilletter til Paris bestilt! Det blir tre netter i starten av oktober. Nå gjenstår det bare å finne et fint hotell som er sentralt og ikke altfor dyrt. Jeg har aldri vært i Paris før, så jeg gleder meg utrolig mye. Louvre, Eiffeltårnet, croissants, franske makroner, alpeluer og alt som hører med. *drømmer seg bort* Kom gjerne med noen tips hvis dere har. 


Har dere vært i Paris før?

 • 06.06.2015, 13:30

10 ting dere ikke visste om meg!


Hei dere. Tenkte jeg skulle dele noen fun facts med dere. Elsker å lese slike innlegg selv. Kommenter gjerne hvis du har noen av de samme!

1. Jeg har vært 12 ganger på samme sted i spania, og begynner å bli grusomt lei.

Fra 2006-2014 har jeg vært i Calpe, øst for Alicante 12 ganger, men jeg har sagt til meg selv at denne sommeren blir den siste! Har gjort og sett alt som er i den lille byen og i nabobyene.2. Jeg har ikke drukket brus siden juleferien og savner det ikke heller!

Før var jeg tidenes brusmenneske. Drakk brus flere ganger i uken. Klart å ikke drikke brus i over én måned som en challenge fra en venninne, men nå har jeg ikke drukket det på et halvt år. Når man klarer den første uken får man ikke det suget etter det, og klarer det mye lenger. 

3. Jeg eier ikke retningssans

Den dagen retningssansen ble delt ut sto jeg garantert helt bakerst i køen. Punktum! Dette er noe jeg har arvet fra pappa, men jeg liker selv å tro at jeg er litt bedre enn han. Dere kan jo se for dere oss to på ferie i en fremmed by hvor vi ikke har peiling på hvor vi skal gå. Ofte er det så ille at vi begge går feil når vi kommer ut fra hotellrommet og skal mot heisen. Heldigvis har jeg en kjæreste med innebygd gps i hodet. 

 4.Jeg er veldig selvstendig 

I forhold til mange av vennene mine vil jeg si at jeg er veldig selvstendig. Jeg lager middag så og si hver dag selv om jeg bor hjemme, vasker mine egne klær, fikser ofte oppvasken og oppvaskmaskinen. Venninnen min Hannah sier ofte at jeg er veldig selvstendig. 

5. Guilty pleasure: ligge i badekaret og se på netflix

Dette er noe jeg gjør så og si hver dag. Blir fort liggende i 40 min mens jeg ser noen episoder av How I Met Your Mother(serien jeg ser på akkurat nå)6. Jeg HATER å pakke! 

Pakking er noe jeg alltid utsetter til siste sekund. Uansett om det bare er en helgetur eller en lang ferie. Planlegger kanskje hva jeg skal ha med i hodet, men det å legge ting i bagen/kofferten tar tid! Da jeg skulle på hyttetur nå i helgen, startet jeg ikke å pakke før klokken var over 23....!

7. Jeg liker ikke brødskiver

Dette er veldig sært, men jeg har faktisk aldri vært noen fan av brødskiver. Synes det er så tørt og kjedelig. Og de gangene jeg spiser brød, spiser jeg sjelden skorpene. I stedet er jeg veldig glad i knekkebrød, rundstykker osv. Jeg lager veldig mange ulike matpakker, og jeg er vel kjent som den i gjengen som alltid har noe godt med(ikke godteri). Bortsett fra toast. Jeg elsker toast! Har ikke tall på hvor mange jeg har kjøpt i kantinen i løpet av VGS. 

8. Jeg elsker å lese bøker!

Jeg har alltid likt å lese, helt fra jeg leste Roald Dahl sine bøker da jeg var liten. Nå har jeg ikke så mye tid til å lese, men jeg pleier alltid å få lest litt i ferier. Favorittene mine er bøkene til Khaled Hosseini og Cecilia Samartin og "The fault in our stars. Gleder meg masse til sommeren hvor jeg kan lese masse bøker!

9. Jeg er tidenes sovedyr

Jeg er et typisk B-menneske, som elsker å sove lenge. Jeg får alltid dårlig tid om morgenen, men det er alltid verdt det å ligge i sengen litt til. I tillegg har jeg skikkelig lakenskrekk, og jeg elsker å være kreativ på kvelden, eller å se på filmer/serier. Jeg er også tidenes verste til å powernappe, og en halvtime blir fort til to timer!

10. Jeg er en person som planlegger mye

Dette er noe jeg ser på som både positivt og negativt. En venninne sa en gang til meg at jeg måtte bli mer spontan, og da tenkte jeg selv "Jeg lever i min egen boble av planlegging, i en verden av spontane mennesker". Dette er noe jeg føler jeg må jobbe mer med. Man får jo opplevd så mye mer hvis man tar ting på sparket i tillegg

 Noe dere ikke visste? 

 • 05.06.2015, 19:45

9 favorittleppestifter fra MAC


MAC har lenge vært et av mine favorittmerker når det kommer til sminke. I løpet av noen år har jeg fått meg en liten kolleksjon med mange leppestifter, en del øyenskygger, blush, koster osv. Det er noe med deisgnet, fargen og ikke minst resultatet som jeg bare elsker. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele noen av mine favorittleppestifter med dere!

Her er litt info om de ni leppestiftene:

Øverste rad: Creme cup - Hue - Angel

Creme Cup: En veldig lys rosa med litt kaldere toner. Finishen er "Cremesheen"

Hue:En veldig lys rosa tone, i finishen "Glaze". 

Angel: Dette var faktisk min første leppestift fra MAC og den er en av bestselgerne deres. Den er i en myk rosatone. Finishen er "Frost" 

Midterste rad: Speed dial - MAC Red - Syrup

Speed dial: Dette er en av mine favoritter, og er en litt kald rosatone. Finishen er "Cremesheen":

MAC Red: Alle trenger en klassisk rød leppestift, og denne er min favoritt! Også en av bestselgerne deres, med satin finish. 

Syrup: En litt mørkere rosatone, i finishen "Lustre"

Nederste rad: Make me gorgeous - Pink pearl pop - Costa Chic

Make me gorgeous: Denne er en limited edition, og passer perfekt til sommeren med en intens korall-rosafarge. Finishen er "Amplified". 

Pink pearl pop: En veldig fin rosatone som er helt perfekt til de fleste anledninger. Finishen er "Cremesheen"

Costa chic: En perfekt sommerfarge som er veldig korall. Finishen er "Frost". 

 

Hvilken leppestift er din favoritt?

 • 04.06.2015, 17:23

Dagens antrekk


Hei dere. 

I dag har jeg bare slappet av etter engelskeksamen i går som virkelig kunne gått bedre. Flere som hadde samfunnsfaglig engelsk i går? Var en tur i byen hvor jeg kjøpte en topp på salg og litt te. Endelig ble det sol i hovedstaden, og jeg fikk tatt i bruk den ny kjolen min som jeg bestilte for en stund siden. Lenge siden det har vært antrekksbilder på bloggen, så tok en tur på Operataket for å ta noen bilder siden vi var i nærheten. Avsluttet med tidenes verste rosévin på Lekter'n før vi kjøpte noen makroner og stakk hjem. Nå skal jeg snart ut igjen med Eveline og spise. Har nemlig sittet på med henne til skolen i hele år siden jeg bor på veien, så tenkte å ta med henne ut på middag. 

I morgen tidlig reiser jeg forresten på hyttetur med 7 herlige jenter til Hankø, men skal sørge for at jeg har noen blogginnlegg klare til dere! 
Kjole: Only / Skjorte: Hollister / Solbriller: Ray-Ban / Sko: Converse / Veske: Marc by Marc Jacobs 

Ha en kjempefin kveld videre!

 • 03.06.2015, 21:05

Triangl - Chloe miami mint


Hei dere! 

Noen av dere husker kanskje dette innlegget. Jeg hadde bestemt meg for å bestille en bikini fra TRIANGL, men var usikker på hvilken. Elsket "Lily - Strawberry kiss" men etter å ha chattet med Triangl fant jeg ut at overdelen ikke ville passe til puppene mine. En stor nedtur! Valget falt derfor på "Chloe" i fargen "Miami Mint" og klikket den hjem sammen med en bikini søsteren min skulle ha. Da pakken kom på døren, løp jeg inn på rommet for å prøve. Til min store fortvilelse var overdelen ALTFOR LITEN! Alt tøt ut på sidene og jeg følte ikke at den dekket noe. Haha. Heldigvis fikk jeg sendt den tilbake og byttet den i en større størrelse. Og den passet! Nå er jeg klar for sommeren i denne nydelige bikinien!

Hvis dere har noen spørsmål om bikiniene, levering, toll osv kan jeg gjerne lage et eget innlegg om det!

Bikiniene deres kommer i disse kule boksene, og jeg fikk også med en liten "pose" i samme farge som bikinien.Har dere gått til innkjøp av årets bikinier ennå?

 • 02.06.2015, 17:40

35 spørsmål og svar


1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Bruker for det meste mobil og pc, men akkurat til planlegging bruker jeg min kjære almanakk. Den har egentlig gått ut, men bruker de blanke sidene til jeg er ferdig på skolen. Tenker å bestille ny før jeg starter på studiet mitt til høsten. 

2. Hva har du alltid i vesken? Litt forskjellig fra hva jeg skal, men har alltid med lommebok, mobil, nøkler og survivorkitet mitt. Kanskje jeg kan lage et innlegg om det senere. 

3. Hva bestiller du på café? Som oftest caramel frappe tror jeg. Eller kakao. 4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Diverse nettaviser, facebook, ulike blogger og fronter(haha). 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Egentlig liker jeg ikke å "plage" andre med negative ting, som er veldig negativt siden det alltid hjelper å snakke med noen hvis man er sint/lei seg. Tror jeg snakker mest om ting hvis jeg er sint, og da er det som regel venninner og kjæreste. Ellers er storesøster alltid koselig å snakke med. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Tror den er grønn...Pleier alltid å ta den som står ytterst i butikkhyllen. 

7. Kan du bytte olje på bilen? Hmmm... Nei, det kan jeg ikke. Har ikke lappen heller da.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Ja, jeg har en kanin ved navn Knerten som er 6 år.  Han bor hos kusinen til pappa nå, siden vi ikke kunne ha han lenger pga allergi. Han ble faktisk pappa til ikke mindre enn 8 små kaninunger i vinter. 9. Har du noen piercinger? Jeg er så kjedelig(?) at jeg bare har et hull i hvert øre. Hadde sykt lyst på piercing i navelen, men klarte ikke å bestemme meg om jeg virkelig ville ha. Nå føler jeg at jeg kanskje er litt for gammel til å ha det.

10. Norge på sitt beste? Sommeren! Ingen steder som er finere enn Norge hvis det virkelig er fint vær.

11. Hva gjør deg lei deg? Jeg er en veldig følsom person, og jeg lar ting gå inn på meg, så det er veldig mye som gjør meg lei meg. Dyreplageri er en av tingene. 

12. Hva gjør deg glad? Det er så utrolig mye! Jeg elsker familien min, kjæresten min og vennene mine. Ellers elsker jeg å reise rundt i verden. Fint vær og late sommerdager gjør meg spesielt glad. 

13. Hva er drømmejobben din? Jeg vet faktisk ikke. Er fornøyd med at jeg har funnet ut hva jeg vil studere, og tenker at jeg finner det ut etterhvert. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? Ja, jeg abonnerer på Det Nye og kjøper i tillegg "Shape up" noen ganger. 15. Hva var det siste du kjøpte? To nydelige sommerlige topper fra Cubus. 

16. Liker du kinesisk mat? Ja, jeg elsker virkelig kinesisk mat. Særlig Crispy duck på Dinner i Stortingsgaten. 

17. Når var du i kirken sist? I konfirmasjonen til (eks)stesøsteren min i september. 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Kjæresten min stiller veldig opp for meg, og særlig i eksamenstiden gjorde han veldig mye som å lage mat, vaske klær osv så jeg kunne lese eller slappe av med et bad. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Ja, en gang i januar 2012. Besvimte på tbanen og slo hodet i en jernstang! Noen måneder senere ville de også frakte meg i ambulanse til sykehuset midt på natten da jeg plutselig ble veldig dårlig og hadde nesten 40 i feber!

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? Alt fra 10 min til 1 time kanskje? Spørs veldig når jeg starter. Er superrask på badet, og spiser ALDRI frokost(ikke smart!) 

22. Banner du ofte? Hmmm. Litt usikker, men kanskje litt. Hvis jeg er sur/irritert skjer det kanskje noen ganger. 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Noen dager kanskje, men det er leeeeenge siden!

24. Hvor mange søsken har du? En storebror og en storesøster. 

25. Hvor mange steder har du bodd? Jeg har alltid bodd i Oslo, men har vel bodd 5 ulike steder. 

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Rumpa kanskje. Har ingen anelse. 

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Hmmm.. Det er mye jeg sikkert kunne vært mer fornøyd med, men la oss fokusere på de positive tingene i livet. 

28. Er det viktig å feire bursdager? Ja, jeg er #1 fan av bursdager, og de skal alltid feires! Husker jeg alltid telte ned til bursdagen min da det var ca. 100 dager igjen. 

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Ryddet i toppen av klesskapet, og fant en sekk med masse dukkeklær som jeg kledde på dukkene mine da jeg var liten, og fant også noen skjønne plagg som hadde vært mine. Har også mine første sko. 

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? Vinteren som gjør det umulig å ta bilder ute, og når man får skrivesperre. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Pleier alltid å 0.5l-flasker i stedet for glass, og bytter ofte ut for å få kaldere vann, så vet ikke nøyaktig hvor mye. 

33. Når legger du deg om kvelden? Som regel mellom 22-01. 

34. Favorittfag på skolen? Markedsføring og ledelse. 

35. Potetgull eller smågodt? Elsker smågodt!

 • 01.06.2015, 18:30

Love you to the moon and back


For ikke så lenge siden bestilte jeg dette smykket fra Ebay, og endelig kom det i posten. Jeg elsker alt ved det, og gleder meg utrolig mye til å ta det i bruk. Neglelakken fra Nailsinc har også blitt en ny favoritt, og den lille parfymen fra Victor&Rolf er den perfekte duften i mine øyne. Nå kan sommeren bare komme! 


Nå skal jeg øve videre til engelskeksamen. Wish me good luck!

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits