• 30.06.2016, 16:35

Summer tag


Hei kjære lesere ♥

Jeg må bare starte med å takke for alle som la igjen en kommentar om at de hadde lyst til å prøve ut oppskriften jeg la ut. Det er så hyggelig når folk setter pris på det jeg deler med dere. Er spent på om dere liker oppskriften, og dere får til at den ikke blir for søt. Haha. Men tilbake til overskriften; i går fant jeg et innlegg jeg bare må "stjele" hos Thelondongirl ,som har blitt en av mine favorittblogger. Legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet hvis dere slenger dere på og lager innlegget selv. 

 

Planer for sommeren:

Jeg har allerede hatt ferie i to uker, men har heldigvis maaange uker igjen! Jeg har jo allerede vært i Kragerø i 10 dager, vært på båtfest med linjen min, date night med kjæresten og venninnekveld på Olivia. Foreløpig er planene for resten av ferien å tilbringe to uker i Spania med pappa og kjæresten min, to jobbdager i Førde, en tur til Ålesund. Resten tar jeg som det kommer. 

Favoritt sommerdrikk:

Jeg er veldig glad i iste og limonade på sommeren, og alt av fargerike paraplydrinker.  

Beste sommerminne:

Jeg har veldig mange fine ferieminner, takket være at foreldrene mine tok meg mye med på reise. Selv som 20-åring reiser jeg fortsatt med pappa på vår årlige tur til Spania. Kjæresten skal også være med for andre år nå. Ellers er sommeren 2014 et av mine fineste sommerminner. Nærmere bestemt ferieturen jeg og kjæresten hadde til Karpathos i Hellas. Der hadde vi en fantastisk uke hvor vi kjørte rundt på en quadbike for å utforske på egen hånd, dro på båt- og busstur til Olympos. Det var en helt fantastisk ferie sammen med min bedre halvdel.  

Favoritt grillmat:

Jeg har blitt mer og mer glad i grillmat, og jeg liker det meste. Favoritten er pølser med chilli og ost, hamburgere med cheddar og masse tilbehør, grillspyd med alt mulig godt eller indrefilet av svin. 

Favorittreisemål om sommeren:

Siden 2006 har sommerferien alltid bestått av 1-3 uker i Spania, så det tyder jo på at vi trives. I tillegg er jeg veldig glad i Hellas, og lengter tilbake. 

Favoritt sommersted:

Utenom Spania og Hellas er nok Kragerø en stor favoritt. Cruise rundt i den norske skjærgården med båten, spise is fra Tasty(en isbar), kjøre tube, lese bøker og bare slappe av. Hva jeg hører på i sommer:

Jeg har allerede delt en liste med sommersanger for 2016, og den finner dere HER.

Favoritt sommerduft:

Jeg har alltid elsket duftene fra Escada om sommeren. De lukter helt fantastisk! Ellers går jeg mye uten parfyme på sommeren, fordi det lett blir en magnet for alle mulige insekter. 

Jeg ser frem til:

Jeg ser frem til hva sommeren kommer til å bringe. I tillegg ser jeg frem til noe spennende som mest sannsynlig kommer til å skje etter sommeren.  

Tre ting jeg elsker med sommeren:

Jeg elsker å spise is, soft-is, kuleis, pinneis, shave ice.. I tillegg elsker jeg å ligge på stranden med en god bok mellom hendene, solbrillene på nesetippen og solkrem på kroppen. Å tilbringe tid med venner og kjæresten er også noe jeg elsker med sommeren. Hva skal dere i sommer? 

 • 29.06.2016, 20:07

Oppskrift: Pink lemonade


Hei dere ♥

Det ble en bloggfri dag i går. Solen skinte og derfor måtte vi utnytte den siste dagen i Kragerø til det fulle. Det ble båttur til Kragerø hvor vi spiste is, før vi dro til en liten holme hvor vi grillet og koste oss sammen med foreldrene til Endre. Nå er vi tilbake i Oslo igjen etter 10 fantastiske dager på hytta. Jeg har fortsatt noen bilder å vise dere, så det kommer senere. Nå er det bare 5 dager til vi reiser til Spania med pappa, hvor vi skal nyte to uker i Torrevieja. Jeg må prøve å bli frisk igjen, for jeg våknet nemlig med feber og skikkelige febersmerter i tillegg til sår hals og tett nese. Har virkelig ikke tid til å bli syk nå.


Tilbake til overskriften: 

På sommeren er det veldig viktig å få i seg mye væske, spesielt når man er mye ute i solen. Kroppen mister jo mer væske når vi svetter på solsengen. Vann kan jo bli litt kjedelig i lengden, så derfor prøvde vi oss på noe nytt; Pink Lemonade. Den vi lagde ble litt for søt, men med litt nøytral farris ble det utrolig godt. 

Du trenger: 

♥ 0.75 liter vann 

♥ 3 lime delt opp i båter

♥ 6 dl tranebærjuice

♥ 200-350 gram sukker(400g ble A-L-T-F-O-R søtt for min del)

Slik gjør du: 

♥ Kok opp alt i en gryte, og ta ut limen etter oppkok. 

♥Avkjøl før du heller over i en mugge eller en flaske. 

♥Server med masse isbiter og noen limeskiver til pynt. 

Enjoy! ♥

 • 27.06.2016, 16:00

Summer is a state of mind
Hei kjære lesere ♥

Denne bikinien klikket jeg meg hjem i fjor, men jeg tror jeg klarte å velge petite i stedet for normal, derfor er den helt håpløs for liten til å bruke alene. Heldigvis er det lite en shorts ikke redder i slike situasjoner, så det ble ikke så ille allikevel. Jeg elsker ryggen på den! I dag er det endelig spådd litt bedre vær etter noen grå dager. I går satt jeg og kjæresten under dyna halve dagen og så på LOST. Det har blitt en tradisjon å se på det når vi er her. Vi så de to første sesongene for to år siden, og nå fortsetter vi på sesong 3. Vi har jo begge sett det meste før, men ingen av oss har sett de siste to sesongene. Har hørt at de var dårligere enn de første, men man må jo se slutten! 

 Vi blogges ♥

 • 26.06.2016, 19:30

Tips: Sunn sommersnacks


Hei kjære lesere ♥


I dag har været vært så som så etter en natt med skikkelig tordenvær. Selv om lynet slo ned ganske nærme, sov jeg gjennom det hele. Sa noen godt sovehjerte? Det ble en liten båttur inn til Kragerø sentrum hvor vi spiste pizza. Det er ikke så mange dager igjen før vi drar hjem igjen, så jeg håper virkelig at det blir fantastisk vær. Da skal jeg hvertfall kose meg med et av mine beste tips til sunn sommersnacks; Frosne druer! Det er som isbiter med smak og er utrolig avkjølende hvis det er veldig varmt.


 

Har dere prøvd frosne druer før?

 • 25.06.2016, 22:00

Keep some room in your heart..


for the unimaginable  ♥


 ♥ ♥ ♥

 • 24.06.2016, 20:30

Jomfruland ♥


Hei søte lesere

I går var jeg og kjæresten på en liten båttur. Turen gikk til Jomfruland som er en stor øy i skjærgården i Kragerø. I noen timer gikk vi rundt før vi spiste is og dro hjemover igjen. På veien så vi faktisk en sel som lå og duppet i vannet. Rakk dessverre akkurat ikke å ta bilde før den dukket under vannet. Jomfruland er kjent for den lange rullesteinstranden som trekker seg langs den ene langsiden av øyen. Når man star på stranden er det eneste man ser åpent hav. På veien til rullesteinstranden kom vi over Tårntjern hvor det var fullt av vakre vannliljer. Jeg tror faktisk aldri at jeg har sett disse fantastiske blomstene in real life.


Alt i alt var det en kjempekoselig båttur, og det var gøy å gjøre noe nytt som ikke var så langt unna.

 

Har dere vært på Jomfruland før?

 • 23.06.2016, 22:00

Buy or not?


Hei lesere ♥

I dag da vi var inne i Kragerø sentrum var vi innom en butikk som fører Ganni. Jeg fant denne nydelige kjolen, som Eirin Kristiansen har vist tidligere og jeg falt helt for den!. Jeg rakk ikke å prøve siden det ikke var så lenge til de stengte, men jeg har veldig lyst til å prøve den. Den er så klassisk og fin, og sort passer jo til alt. Men er den verdt 1400 kr? Hva mener dere?Ha en kjempefin torsdag kveld videre!

 • 22.06.2016, 12:30

Hyttekos


Hei kjære lesere ♥

Livet i Kragerø er virkelig helt fantastisk! I går var været helt strålende sett bort i fra litt vind. Det ble båttur inn til sentrum hvor vi spiste is og handlet litt, før vi dro tilbake til hytta hvor vi solte oss litt. På kvelden var det duket for grillmat og EM-kamp mellom Kroatia og Spania. Endre måtte opp på taket fordi uværet på mandag hadde flyttet tv-antennen slik at signalet var helt elendig. Jeg er jo stor fan av Spania, så jeg måtte jo få med meg kampen! Vi fikk ordnet det, så det ble litt titting samtidig som vi spilte en runde med Settlers. For å toppe kjærestekosen hadde vi ost, kjeks og en god flaske rødvin som vi koste oss med. Jeg har endelig begynt å få litt sansen for rødvin, så jeg gleder meg til flere slike kvelder.I dag har vi tenkt oss en tur til Jomfruland. Jeg har aldri vært der før, og etter å nettopp ha lest ?Idas dans? igjen må jeg jo bare dra dit! Det ble jo omtalt som sommerparadiset hennes. Jeg satt forresten oppe til klokken 4 natten før vi reiste fordi jeg ikke klarte å legge fra meg boken. Kjæresten lå og sov søtt ved siden av meg, mens jeg lå og hulket stille mens jeg kjempet meg gjennom de siste kapitlene. Hvis dere ikke har lest boken før, må dere virkelig lese den! Det er virkelig en av mine favoritter.

Vi blogges mer senere! ♥

 • 21.06.2016, 19:30

My summer playlist


Hei kjære lesere ♥ 

Nå som sommeren endelig er i gang, er det bare å nyte late sommerdager. For meg er musikk et must når det er sommer, enten jeg er på stranda, med venner, på hytta eller bare hjemme. Til vanlig pleier jeg sjelden å høre på såkalt "Listepop", men akkurat  på sommeren hører jeg veldig mye på akkurat denne musikken, rett og slett fordi det er god stemning. Jeg har samlet et knippe sanger som jeg kommer til å høre på denne sommeren. Gjerne legg igjen en kommentar hvis du har en sang å tilføye listen min! 


Ønsker dere alle en kjempefin tirsdag videre!

 • 20.06.2016, 14:30

Homemade sushi


Hei dere! 

En av mine favorittretter er sushi, og det er ofte det eller taco i helgene når vi skal kose oss. Det kan fort bli dyrt hvis man skal kjøpe take away på et sted hvor kvaliteten er bra, så vi har rett og slett begynt å lage sushien selv. Vi pleier å kjøpe ris, noriark og riseddik hos en grønnsaksbutikk, og det er en del billigere enn i norske matbutikker. Det som koster mest er salmalaksen, men vi pleier å kjøpe en stor, dele den opp og legge i fryseren. Smaker like godt, og da har vi til flere ganger. Favoritten er makiruller med laks, avocado og chillimajones. Man kan selvfølgelig velge helt selv hva man vil ha inni. Jeg synes også agurk er veldig godt, men kjæresten er ikke så glad i agurk så vi pleier å droppe det. Vi pleier som regel å lage ponzusaus til, men det funker selvfølgelig å bruke soyasaus også. Oppskrift på makiruller og ponzusaus har jeg lagt ut tidligere HER
Ha en kjempefin mandag videre! 

 • 19.06.2016, 12:00

Before/After: My hair


Hei dere ♥

I går var jeg som sagt hos frisøren, og forandringen ble stor! I det siste har jeg mislikt hårfargen min skikkelig, og jeg følte det var på tide å prøve noe nytt. Jeg endte opp med en "Beach blonde balayage" hvor jeg beholdt min egen farge i hodebunnen, og bleket resten av håret. Det er veldig uvandt å se seg selv i speilet, men jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg var på KB St.hanshaugen hos en kjempesøt frisør som heter Daniella. Nå gleder jeg med til å gå sommeren i møte med lysere hår! Hva synes dere? 

 • 18.06.2016, 21:00

New in: Bralettes


Heihei!♥

Jeg har virkelig ikke fått tid til å blogge før nå. Jeg ble nemlig sittende i hele 5.5 timer i frisørstolen i dag. Resultatet ble kjempefint, selv om det er ganske uvant å ha så lyst hår. Jeg kommer til å vise dere resultatet i morgen! Nå må jeg snart sette i gang pakkingen før vi reiser i morgen. Jeg er hvertfall helt sikker på at disse to "toppene" skal bli med i bagen. Disse kjøpte jeg på onsdag som en liten belønning til meg selv for at jeg endelig har fått sommerferie! De er fra Brandy Melville og kostet 110,- så det var ikke så altfor ille. Jeg var bombesikker på at de ikke skulle passe på meg, siden de ser helt mini ut og alle plaggene er onesize. Heldigvis er stoffet veldig stretchy, så de passet helt perfekt! Jeg tenker å bruke de først og fremst under andre topper så man bare ser de stroppene over brystet. Tenker det blir kjempefint! Nå må jeg pakke videre og forhåndsskrive noen innlegg til dere. Det er nemlig begrenset med internett på hytta, så må lage litt innlegg på forhånd. ♥

 • 17.06.2016, 17:00

Yesterday's outfit


Hei søte lesere ♥ 

Det er så koselig å endelig være tilbake på bloggen! Det var flere ganger jeg hadde lyst til å publisere et innlegg da jeg leste til eksamen, men det ble til at jeg ventet. Første dagen med sommerferie var herlig. Jeg sov uten noen vekkerklokke, og våknet like før en god venninne av meg skulle komme innom. Det ble frokost, masse snakking og litt brettspill. På kvelden var jeg og kjæresten på Mr. Bay på Tjuvholmen. Det ble en vellykket middag med vårruller, crispy duck og creme brulee. Fikk endelig tatt noen antrekksbilder til dere, selv om halve Tjuvholmen stirret rart på meg. Haha 

Nå er jeg klar for den årlige båtfesten til linjen min, så vi blogges mer i morgen! 


Ha en kjempefin dag videre! 

 • 16.06.2016, 18:00

Hair inspiration


Hei skjønne lesere!  ♥

På lørdag skal jeg en tur til frisøren. Jeg har faktisk ikke vært der siden september, så det er på tide å friske opp håret litt. Jeg elsker å ha langt hår om sommeren, til tross for at det er sykt upraktisk og varmt. Derfor kommer jeg bare til å klippe det som er slitt. Men i år har jeg tenkt til å prøve ut noe nytt. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å være litt blondere mot sommeren, og jeg har veldig lyst til å prøve ut "balayage". Altså bli lysere i lengdene, men beholde min egen farge øverst(hvis det ga mening). Jeg tenker noe ala de to største bildene på den nederste kollasjen. Da gjenstår det å se om resultatet blir som jeg ønsker. Har noen her prøvd balayage før? ♥

 • 15.06.2016, 16:30

Endelig sommerferie! ♥


Hei dere  ♥ 

Da er det endelig slutt på bloggpausen min. I dag hadde jeg min siste eksamen, så nå er jeg klar for en etterlengtet sommerferie. Å ha fem eksamener i en periode på 6 uker har vært utrolig tøft. Først og fremst fordi det er fem vanskelige fag, men også fordi det er vanskelig å holde motivasjonen oppe over en så lang tid. Nå kan jeg endelig si at jeg er ferdig med 1/5 av studiet mitt! Nå skal jeg bare nyte sommeren med gode venner, kjæresten og familien. Allerede på søndag reiser jeg og kjæresten til Kragerø. Men før den tid er det klart for både date night, båtfest og frisørbesøk. Jeg har på følelsen at denne sommeren kommer til å bli fantastisk!Håper dere får en fantastisk dag videre!  ♥

 • 04.06.2016, 14:00

Me before you
Hei dere ♥

Nå var det veldig lenge siden sist. Jeg har nå én eksamen igjen før jeg endelig kan ta en etterlengtet sommerferie. Dette semesteret har vært vanvittig tøft, og med en så lang eksamensperiode er det vanskelig å holde motivasjonen oppe. Nå må jeg bare jobbe på før min siste eksamen i Mikroøkonomi I den 15.juni.  

Tilbake til overskriften. I går var jeg og to venninner på kino for å se "Me before you". Jeg leste jo boken i fjor, og slukte oppfølgeren "Etter deg" da den kom ut i høst. Denne filmen har jeg mildt sagt hatt skyhøye forventninger til og jeg har gledet meg lenge. Filmen skuffet ikke i det hele tatt. Jeg elsker filmer som i det ene øyeblikket gir meg latterkramper, mens i det neste så triller tårene nedover kinnene fortere enn jeg klarer å tørke med hendene mine. Jeg satt med en gigantisk klump i halsen mot siste halvdel av filmen, og da det var en halvtime igjen trillet tårene som aldri før. Jeg måtte virkelig konsentrere meg om å puste og ikke begynne å hulke ut i storsalen på Colosseum. Jeg tror ikke det var et eneste tørt øye i salen da filmen var ferdig. Jeg så ut som en panda da jeg kom ut av salen med mascara på begge øyelokkene, så heldigvis sto kjæresten utenfor med bilen. Måtte jo rekke Idol-finalen! Haha

 

Nå må jeg forte meg, for nå skal vi på Furusetfestivalen før jeg skal i bursdag i kveld. Kan ikke love noe om blogging før jeg er ferdig med den siste eksamenen, men skal prøve. Har klødd i fingrene etter å publisere ett innlegg de siste ukene!

Ha en kjempefin lørdag og helg videre ♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits