• 26.06.2017, 16:00

Smoothie bowl for breakfast


Hei dere!

I det siste har jeg fått helt hekta på smoothie bowls. Jeg har vært et par ganger på The juicery på Frogner, og prøvd både "Classic acai bowl" og "Almond acai bowl" og begge er fantastiske! Dessverre er de ganske dyre, og jeg føler at 100 kroner for én er litt vel stivt. Derfor prøvde jeg å lage en selv, og jeg skal virkelig fortsette å lage det hjemme. Jeg fikk ikke tak i acai(noen som vet hvor man får tak i?), men det ble en god smoothie allikevel med kokosmelk, bringebær, banan, blåbær, jordbær og litt yoghurt. Jeg toppet meg litt chiafrø, 70% mørk sjokolade, bringebær, banan og peanøttsmør. Veldig mettende og utrolig godt nå på sommeren!Har dere prøvd smoothie bowls? 

 • 25.06.2017, 12:30

Date nightHei dere 

På fredag var jeg og kjæresten på Nodee i Barcode, for å feire at vi begge har  sommerferie og har fått bra resultater det siste semesteret. Jeg tok jo visdomstennene dagen før Endre hadde siste eksamen, så vi måtte utsette middagen til jeg kunne spise ordentlig igjen. Vi koste oss med to forretter på deling, crispy duck og dessert. Vi klarer virkelig aldri å bestille noe annet enn Crispy duck når vi er på en restaurant som har det. Det er altfor godt! Servicen var også upåklagelig, så selv om prisene er litt stive, kan jeg absolutt anbefale restauranten til mer spesielle anledninger. 


Ha en kjempefin søndag!

 

 • 23.06.2017, 17:00

Birkenstocks


Hei 

Da disse skoene ble populære for et par år siden sa jeg til meg selv at jeg aldri skulle kjøpe de. I det siste har det virkelig blitt en ting jeg har likt bedre og bedre, og fant ut at jeg skulle skaffe meg et par Birkenstocks denne sommeren jeg også. Jeg har lenge savnet et par behagelige par sommersko som passer til det meste og er gode å gå i. Disse blir uten tvil med i kofferten til Italia neste uke, så jeg jobber med å gå de inn nå før vi reiser. Mine er i modellen "Arizona" og fargen "Habana". 


Hva er deres favorittsko om sommeren?

 • 22.06.2017, 14:30

2/5 SiviløkonomHei 

I dag våknet jeg allerede halv seks. Jeg er jo egentlig tidenes B-menneske, og våkner sjelden før klokken 10 hvis jeg ikke har på alarm. Likevel er det en anledning hvor jeg alltid våkner tidlig, og det er når eksamenskarakterene blir publisert. Jeg visste at karakteren på min siste eksamen dette semesteret skulle komme ut i dag, så jeg våknet tidlig for å sjekke. Den hadde selvfølgelig ikke kommet ut første gang jeg våknet, så jeg sovnet igjen, sjekket en gang til klokken 7, og sovnet igjen. I mellomtiden drømte jeg at jeg fikk E på eksamen, og våknet litt i panikk halv ti. Jeg fant mobilen og så at jeg hadde en melding fra en venninne i klassen, "Hvordan gikk logistikken?" Jeg logget inn og trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg så at jeg hadde fått B! Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra i det faget med tanke på at jeg gikk glipp av noen viktige forelesninger og generelt syntes at faget var ganske vanskelig. Nå kan jeg virkelig ta sommerferie med god samvittighet, og vite at jeg har fått A i hele tre fag og B i et fag. Jeg er så fornøyd at jeg får ikke beskrevet det engang!

Med det er jeg ordentlig ferdig med andre året, og er 2/5 siviløkonom! Jeg merker at jeg er mer og mer fornøyd med valg av studie, og gleder meg til å fortsette med de neste tre årene. Men før vi starter igjen til høsten, skal jeg ta meg en velfortjent sommerferie! 

Vi blogges senere 

 • 17.06.2017, 16:05

Forfriskende rabarbralimonade


Hei dere ♥

Nå sitter jeg faktisk på toget til Hamar. Jeg skal faktisk på låvefest i kveld, eller 50-årsbursdag til kusinen til pappa. Det er damelag så det er kun jeg som reiser oppover, men heldigvis blir jeg hentet av kusinen og tanten min på togstasjonen. Jeg drar hjem igjen i kveld med siste toget, siden jeg skal på jobb i morgen. Over til det innlegget skulle handle om. Jeg tenkte nemlig å dele oppskriften på en supergod limonade som jeg lagde tidligere i uken. 

Forrige uke kom mamma innom med 1 kg med rabarbra. Jeg tok i mot, litt usikker på hva jeg skulle lage av det. Jeg endte opp med å lage rabarbrasirup etter DENNE oppskriften. Denne brukte jeg så til å lage en supergod og enkel limonade. 

Du trenger:

♥ 2 dl rabarbrasirup

♥ 6-7 dl farris 

♥ Friske jordbær

♥ Et par skiver med sitron eller lime

♥ Isbiter

Smak deg frem til ønsket styrke på limonaden. Rabarbrasirupen er ganske søt, så det er opp til enhver hvor søt man ønsker den. Legg isbiter, lime/sitron i muggen og gjerne noen jordbær også. 
 

Si gjerne om dere prøver ut oppskriften 

 • 16.06.2017, 16:30

My first buy from TiseHei dere ♥

I går kjøpte jeg mitt første plagg på Tise, i tillegg til at jeg nettopp var på posten og sendte avgårde mitt første salg. Denne blomstrete shortsen hadde de på Bikbok for to år siden, og jeg husker at jeg var innom sikkert 10 ulike butikker uten hell. Den var utsolgt over alt! Det var nesten så ille at jeg ble lei meg hvis jeg så noen som gikk med den. Haha. Da den dukket opp på Tise i min størrelse var jeg ikke i tvil. Denne måtte jeg ha! Noe av det beste var at den bare kostet meg 50 kr. 


Tise er en fantastisk app hvor man kan selge unna klær man ikke bruker i tillegg til å finne skjulte skatter som man kan kjøpe selv. Ofte kan man finne ting som er helt ubrukt med prislapper på til en redusert pris. I tillegg er det mer miljøvennlig å kjøpe brukt enn nytt. Gjenbruk gjør altså godt for både miljøet og lommeboken, og det liker vi! Jeg kommer definitivt til å fortsette å selge og kjøpe ting i denne appen. Jeg heter forresten @anneda på Tise. 

Har dere kjøpt noe på Tise før? 

 • 15.06.2017, 18:00

Ten things I want to do this summer


Hei dere ♥

Da var det en stund siden siste innlegg i "Thursday's ten"-spalten her på bloggen. Det er faktisk vanskeligere enn jeg trodde å komme på ulike lister med 10 ting å dele hver torsdag, så jeg tenker det blir de ukene jeg faktisk har en liste med 10 ting å dele. Nå som sommeren er her, tenkte jeg hvertfall å lage en liste med 10 ting jeg har lyst til å gjøre denne sommeren. 

1. Kjøre båt! Jeg tok nettopp båtførerprøven, så jeg gleder meg masse til å kjøre båt i Kragerø i slutten av juli. Målet er å bli 100% komfortabel og bli flinkere til å legge til ved bryggen. Lar nok kjæresten legge til inne i Kragerø hvor det er masse folk og båter, men kanskje jeg tør det også til slutt. Haha 

2. Lese bøker. Jeg har virkelig savnet å lese en roman de siste månedene. Sist jeg leste noe annet enn pensumbøker var vel i Thailand i starten av februar. Jeg har et par bøker i bokhyllen som jeg har planer om å lese, og kanskje jeg kjøper en til. Tips gjerne om noen bra bøker. 


3. Prøve ut nye oppskrifter. Jeg elsker å lage mat, men i hverdagen blir det ofte mange av de samme rettene. Derfor har jeg lyst til å lage nye retter i sommer, og dele de med dere hvis de blir gode. 

4. Grille med venner på stranda eller i parken. Det er så koselig å samle en gjeng og dra til Frognerparken eller på stranda, sitte på tepper, spise grillmat og kanskje bade. I fjor var vi en tur på Hovedøya med et vennepar, og det var så utrolig hyggelig. 

5. Spise masse is. Is er noe av det beste med sommeren, enten det er softis, kuleis eller pinneis. 


6. En tur ut med venner. Jeg er ikke den som er ute på byen oftest, men jeg liker definitivt best å være ute på sommeren. Da slipper man å fryse ihjel i køen inn til utestedet. 

7. Bade. Det hører med til sommeren å ta et bad, selv om jeg er ganske pinglete når vannet er kaldt. Står som regel og piner meg selv og går ut i vannet litt etter litt. 

8. Dra på vinsmaking. Om to uker skal vi til Italia, og da er planen å dra på Vinsmaking i enten Chianti eller Montalcino. Jeg har aldri vært på det før, så jeg gleder meg veldig. 

9. Trene og spise sunt. Selv om det er ferie har jeg ingen planer om å være støttemedlem på Sats Elixia, så jeg satser på å få trent en del når jeg er hjemme. I tillegg så ønsker jeg å spise ganske sunt i sommer, samtidig som jeg selvfølgelig skal unne meg litt godt også. 


10. Være mer spontan. Mange av de beste sommerminnene skapes når man er litt spontan, og bare sier JA til ting. Jeg liker godt å planlegge ting, men jeg skal være flink til å foreslå å finne på ting med venner nå som de først er hjemme i Oslo.

Hva vil dere gjøre i sommer?

 • 14.06.2017, 16:30

Gårsdagens antrekk


Hei ♥

I går var det endelig fint vær, så jeg fikk brukt den nye kjolen som jeg kjøpte for noen uker siden på Bikbok. Den er superbehagelig å ha på og passer til det meste. Bildene er tatt av min supre venninne, Eveline. Hun har nettopp kommet tilbake etter et år på folkehøyskole hvor hun har gått foto. Hun er så flink bak kamera! I tillegg var hun så snill og redigerte lyset på bildene for meg. For en venninne! Merker at det skal bli bra å ha henne hjemme det neste året, for jeg har virkelig savnet å være med henne mens hun var på FHS. 

Hva synes dere om antrekket? ♥

 • 13.06.2017, 21:00

The Juicery


Hei igjen ♥

I dag hadde jeg lunsj date med to av mine beste venninner fra vgs. Vi fikk lyst til å prøve noe nytt, så vi dro på The juicery på Frogner. Jeg har lenge hatt lyst til å dra dit, men de gangene jeg har gått forbi har det vært fullt. Det er nemlig et lite lokale med få sitteplasser, men det de selger er verdt det. Jeg bestilte "Classic acai bowl" og "Recharge" og begge smakte utrolig godt! Det var overraskende mettende og godt til å være så sunt! Ellers var det veldig hyggelig å se de igjen, og Eveline var så snill og tok noen antrekksbilder av meg som jeg tenkte å poste i morgen. 
Ha en kjempefin kveld videre ♥

 • 13.06.2017, 12:00

New design


Hei dere ♥

Først må jeg bare starte med å si beklager for at jeg ikke har blogget på en uke. Jeg fjernet to visdomstenner på tirsdag, som gikk veldig bra, men jeg var litt redusert dagene etter pga smertene og at jeg ikke klarte å spise noe annet enn yoghurt, suppe, fiskepudding og is. Torsdag var jeg litt bedre så jeg dro på linjeforeningens båtfest og vors før det. Fredag jobbet jeg en del timer, og de siste dagene har det vært så dårlig vær at jeg nesten ikke har gjort noe. Jeg har derfor ikke hatt særlig mye å blogge om. Været er spådd mye bedre denne uken, og jeg har også en del planer. 

I går kveld så jeg at kvdesign.no hadde satt ned prisen på flere av bloggdesignene, så jeg bestemte meg for å kjøpe et. Tidligere har jeg alltid funnet et gratisdesign, men jeg har aldri vært helt fornøyd. Jeg betalte vel 100 kroner og jeg er utrolig fornøyd med hvordan det ser ut. Ingen sidemeny, store bilder, enkelt og tidløst. Det har alt jeg liker, og det ser ut til at det funker bra. Jeg håper dere liker det like mye som meg!
Nå skal jeg spise lunsj med noen venninner fra videregående, så vi blogges senere ♥

 • 06.06.2017, 20:00

Tasty tuesday: Chocolate chip cookies


Hei ♥

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på de beste cookiesene jeg har smakt. Denne kategorien ble litt glemt midt oppi eksamenstiden, men nå er jeg klar for å dele oppskrifter med dere igjen. Denne burde dere virkelig prøve ut! En god venninne hadde disse med på frokosten på 17.mai, og de var himmelsk gode. Sprø i kantene og myk inni. Jeg var så heldig å få oppskriften, så jeg tenkte jeg skulle dele dem med dere. De har gått unna her hjemme, så jeg tenker jeg skal lage noen nye snart. 

Jeg får dessverre ikke spist cookiesene i dag, for jeg har nemlig vært hos tannlegen. Etter en time var jeg to visdomstenner fattigere og nå begynner følelsen i munnen å komme tilbake. Jeg var så heldig at kjæresten min ble med meg i dag. Jeg har skikkelig sprøyteskrekk og gruet meg veldig. Han fikk være med inn og holdt meg i hånda under hele operasjonen. Det var mest venting egentlig, og selve trekkingen gikk overraskende fort og problemfritt. 


Du trenger:

♥ 230 gram romtemperert smør

♥ 390 gram hvetemel

♥ 200 gram hvitt sukker

♥ 220 gram brunt sukker

♥ 2 egg

♥ 2 ts vaniljesukker

♥ 1 ts bakepulver

♥ 2 ts kokende vann

♥ 150 gram sjokoladebiter

Fremgangsmåte:

♥ Sett på ovnen på 175 grader

♥ Bland smør, hvitt og brunt sukker i en miksmaster. Tilsett et og et egg om gangen. Tilsett vaniljesukker. 

♥ Blant ut bakepulver i det kokende vannet og tilsett i bollen sammen med litt salt. 

♥ Tilsett mel og bland det godt inn før du tilsetter sjokoladebitene. 

♥ Fordel 1 spiseskje av røren på bakepapiret, og stek dem i ca. 8-10 minutter(når de begynner å bli gyldne). Jeg stekte 9 stk sammen. 

Ha en kjempefin tirsdag videre 

 • 05.06.2017, 15:30

Båtførerprøven: Check!


Hei mine fantastiske lesere ♥

Tidligere i år bestemte jeg meg for å ta båtførerprøven. Kjæresten sin familie har jo båt i Kragerø, så jeg tenkte det ville være greit å ta den. I går var jeg klar for ni timer med intensivkurs og prøve på slutten. Og gjett hva? Jeg besto! Det var faktisk enklere enn jeg trodde, og timene gikk overraskende fort. Nå kan jeg også kjøre båten i sommer. Jeg kom hjem sent i går, og de siste timene gikk med til å se minnekonserten etter terrorangrepet i Manchester. For en rørende konsert! Så mange flinke artister på et sted. 

I dag er egentlig planen å ta det helt med ro. Jeg har egentlig stått opp tidlig hver dag så langt i ferien, så det var deilig å sove lenge uten å ha på vekkerklokke i dag tidlig. I morgen skal jeg til tannlegen og trekke to visdomstenner, og jeg gruer meg utrolig mye. Noen som har noen erfaringer med å trekke visdomstenner? 


Ha en kjempefin mandag ♥

 • 03.06.2017, 16:30

BergenHei dere 

Da var jeg hjemme igjen fra Bergen. Vi hadde tre fantastiske dager der, og vi var utrolig heldige med været! Det regnet bare på morgenen på onsdagen, og det var ikke så mye heller. Siste dagen ble vi til og med bittelitt solbrente! Det var som sagt min første gang i Bergen, og vi fikk sett ganske mye. 

Den første dagen sjekket vi inn på Radisson Blue royal hotell ved bryggen. Perfekt beliggenhet og veldig fint. Etter litt lunsj på Wesselstuen tok vi bussen til Norges Handelshøyskole hvor pappa gikk i 4 år. Det er faktisk 40 år siden han var ferdig der! På kvelden spiste vi middag på Ruccola hvor de hadde nydelig italiensk mat. 


På onsdag fikk jeg også tid til å møte Vemund igjen. Han gikk i klassen min i fjor, før han flyttet tilbake til Bergen og byttet studie. Var veldig hyggelig å se han igjen, og koselig å catche up på hva som har skjedd siden før jul. 

Akkurat nå er det "Festspillene i Bergen" og pappa hadde veldig lyst til å dra på en forestilling. Vi endte med "De unges festforestilling" hvor det var unge talenter fra de ulike kulturskolene i Hordaland, i alderen 10-19 år som fremførte. Det var utrolig mange flinke, og jeg fikk gåsehud av flere. 

En tur opp til Fløyen er vel obligatorisk når man er i Bergen. Vi tok Fløibanen opp etter middagen på onsdag, like før solnedgang. Utsikten var helt fantastisk! Etter å ha tatt litt bilder tok vi turstien ned igjen. Jeg var veldig glad vi tok banen opp og gikk ned og ikke motsatt, for jeg tror jeg hadde blitt helt utslitt av å gå opp de 3 kilometerne. 

På veien ned så pappa et skilt "Norges Største tre 200 meter", så da måtte vi selvfølgelig gå og se. Det var over 50 meter høyt!

Siste dagen var det nydelig vær igjen, så vi gikk litt rundt, spiste is i sola og hørte på Sjøforsvarets musikkorps. Vi dro tidlig inn til flyplassen siden vi måtte dra i rushen, og endte opp med å sitte nesten 3 timer siden flyet ble forsinket... 

Har dere vært i Bergen? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits