• 28.07.2014, 19:15

Kragerø


Hei dere ♥ Ble visst litt fravær her på bloggen. Vi er fortsatt i Kragerø og nyter den siste uken før vi skal hjem igjen. Siden sist hadde vi besøk av noen venner av Endre, og da fikk vi kjørt tube. Veldig morsomt, men man blir sykt sliten i armene av det. Temperaturen i vannet er så deilig, at det gjør ingen ting å falle uti heller. Kan ikke hver sommer bli slik?♥ Her er uansett noen bilder fra lørdag da vi kjørte tube. 

Her lå jeg med nesten hele kroppen i vannet og holdt på å falle av. 

Kom gjerne med tips til hva jeg kan blogge om! Hadde blitt veldig glad for tips 

 • 22.07.2014, 23:40

A beautiful day


Hei dere ♥ Nå er vi endelig hjemme igjen fra middagen for å feire våre 10 måneder den 14.juli. Vi hadde bestilt bord på den nye restauranten i Kragerø "Barekoza" og uten at de hadde sagt det da vi bestilte ble vi nødt til å ta en 3-retters. Hele kvelden ble mislykket og ikke kos i det hele tatt som navnet sier. Vi ventet totalt 3 timer(!) på våre tre retter siden de hadde rotet det til med bestillingen selv om det var deres egne bestillinger. Vi blle veldig sultne og sure etterhvert, og det var veldig lite mat i tillegg. Sjefen kom og beklaget og vi fikk 50% avslag, men regningen ble på godt over 1000 kr selv om vi bare drakk brus. Hvis dere skal til Kragerø, anbefaler jeg å heller dra på Lanternen. Meget skuffet siden vi hadde gledet oss til en koselig kveld med sushi. 

Tok ingen bilder, men har noen bilder å dele med dere fra tidligere i dag da vi var ute med båten. Har vært 34 grader i dag, så det var godt å være ute med båt og bade litt. 

 Leser denne fantastiske boka og jeg er helt forelsket! ♥ Lenge siden jeg har lest en så fin bok! Flere som har lest den?


Ble et lite bad på meg også.


Måtte bare legge til dette fine bildet fra vi reiste hjem i solnedgangen 

Hva har dere gjort i dag? 

 • 21.07.2014, 21:08

Dagens antrekk


Hei dere ♥ I dag har det vært så varmt! Var nesten for varmt å ligge ute i solen, så vi bestemte oss for å bade. Veldig forfriskende og deilig! Da klokka var fire dro vi til sentrum for å handle mat, men jeg var så sulten at det ble middag på "Onkel Oscar". Var veldig koselig, og god stemning. Elsker den nye genseren jeg hadde på meg i dag fordi den er så myk! ♥ Håper dere har det like bra som meg, og at dere alle nyter sommeren! Skriv gjerne hva dere vil at jeg skal blogge om nå som det er ferie! 
Primark Shorts / Brandy Melville genser / Spania Sandaler / Ray ban Shades

Ha en kjempefin mandag videre!

 • 20.07.2014, 18:47

Summer paradise


Hei. Håper alle har det bra! Koser meg i Kragerø med kjæresten i varmen. I dag har vi for det meste vært ute med båten og kost oss på vannet. Er så fint vær og det er jo så fint her!

Veldig veilig å sole seg og lese bok mens han spiser chips og drikke iste.

Ha en fin søndag videre!

 • 17.07.2014, 23:13

Keep calm and drink lemonade


Hei dere ♥ Er i full gang med pakking til Kragerø nå, selv om det går veldig sakte siden det meste jeg skal ha med henger til tørk. Vi tok en liten pause i stad fra pakkingen i det fine været. Måtte nemlig feire at kjæresten kom inn på det studiet han ville! Ble kjempeglad på hans vegne. Ble lemonade og potetgull på gressplenen utenfor her i sola. Var veldig koselig å bare slappe av i solen og drikke god lemonade. Vi reiser i 12-tiden i morgen så da blir det mye bedre blogging fremover! Elsker Kragerø!

Er blitt helt forelsket i den nye ringen min som jeg kjøpte her om dagen. Det er en skje som er formet som en ring Nå må jeg legge meg snart! ♥ Vi blogges i morgen fra Kragerø!

 • 17.07.2014, 10:30

Sunset in Pyles


God morgen dere ♥ Vet det er mye bilder fra Hellas, men har så mange fine bilder jeg vil dele med dere! Etter vi hadde vært på Apella(forrige innlegg) bestemte vi oss for å dra til Pyles som ligger på vestkysten. Jeg hadde lest at det var det fineste stedet å se på solnedgangen. Vi tenkte det var perfekt å spise middag der, for det blir jo ikke mer romantisk enn middag i solnedgang med den man elsker, eller hva? Etter en ca. time på firhjulingen kom vi frem og solen var på vei ned, eneste problemet var at det fantes ikke en eneste restaurant i hele landsbyen. Var en bar og en kafé som serverte salat. Vi måtte jo bare le av det, og han som drev baren fortalte oss at det var en bra restaurant 20 min unna Pyles. Maten var kjempegod, men veldig øde sted da.. Var livredd for at frontlyktene skulle streike på vei hjem langs de svingete og smale veiene oppover fjellene. Heldigvis skjedde ikke det, og alt i alt hadde vi en kjempefin tur!Er utrolig mange katter i Karpathos 
Heia kjærligheten I Hellas er det veldig mange "minikirker" som den over her langs veien. I følge Endre er det som et minnesmerke for personer som har mistet livet i bilulykker. Trist siden jeg så utrolig mange i Hellas. 

Har dere vært i Hellas noen gang? 


 • 16.07.2014, 21:42

Apella beach


Hei dere ♥ Tenkte jeg skulle dele noen flere bilder med dere fra Hellas. Onsdag og torsdag leide vi en Quad bike eller firhjuling som det også heter. Vi hadde hørt at den fineste stranda på øya var Apella. Den lå et stykke unna hotellet, så det var perfekt å dra dit da vi hadde noe å kjøre rundt i. Stranda var så fin at jeg har rett og slett i ord for hvor fin den var. Aldri sett så klart vann før som det det var der. Ble ikke så mange bilder derfra siden vi bare tok med det lille kompaktkameraet mitt og videokamera. Filmet en del da, så kan hende det blir en liten videosnutt. Anbefaler alle som drar til Karpathos å dra til Apella!
Ha en kjempefin kveld! 

 • 13.07.2014, 21:48

Olympos


Hei dere ♥ Nå er jeg vel hjemme igjen fra Hellas og sitter og ser på VM-finalen. Tenkte jeg skulle poste et innlegg fra utflukten vi var på på tirsdag. Turen gikk til Olympos som ligger litt nord på øya, med ca. 300 innbyggere. Byen har tidligere vært isolert og de lever litt gammeldags. Dagen startet veldig tidlig med en litt veldig luftig båttur til havnebyen Diafani som varte i en og en halv time, før det var en veldig svingete busstur opp til Olympos. Jeg og Endre fikk de beste plassene på båten så vi satt både godt og ble skjermet for all vinden. Dette kommer til å bli et veldig langt innlegg, så kos dere heller med bildene!

Et ord: Vind!!! / Havnebyen Diafani / En utrolig ting med Karpathos er at den lille øya har over 2000 kirker! Og mange er på random steder.. / En søt katt jeg så i Olympos. Var mer opptatt med å ta bilder av den enn å høre på guiden vår.. Ooops... 

De tradisjonelle karpathiske damene har en spesiell drakt på seg som også forteller om de er gift/singel/enke. Damen på bildet er gift siden hun har sort kjole med blomster på. De går også med disse skoene som er spesiallaget til føttene deres. Sålene er laget av bildekk. På bildet nederst til venstre ser dere et typisk hjem i Olympos. Mange tallerkner som betyr at de har hatt besøk av mange som har tatt med en tallerken som gave. Siste bildet er av noen skåler som var så fine! 


Se på dette utrolig fine bildet! 
♥ 

På det første bildet ser dere en dame som lager makkaroni som er veldig typisk for Karpathos. Bildet av meg er tatt mens vi gikk rundt på guidet tur. Måtte løpe etter resten av gjengen etter vi hadde tatt bildet. Vindmøller er noe blir brukt på grunn av at det blåser mye på Karpathos. Siste bildet er av en nydelig bygning ved siden av kirken. 

I Olympos er det vanlig at kvinnene har bart! Noe jeg syntes var utrolig morsomt / Mariakirken / My love 
♥ / En miniatyrvindmølle i Diafani. Aldri hatt så lyst på en Milkshake som da!

Håper dere likte bildene! Kommer mange flere de neste dagene!

Hvem heier dere på i dag? Argentina eller Tyskland?

 • 12.07.2014, 10:15

Yesterday's outfit: Blue and white


Hei dere ♥ God morgen til dere som er oppe i ferien. Nå sitter jeg ute på terrassen før vi skal ned til bassenget og nyte den siste dagen her i Hellas.  Vi spiste på en restaurant som så utrolig koselig ut i går og som så veldig gresk ut. Så feil kan man tydeligvis ta. Måtte til og med sende maten min tilbake og be pent om å få en ny(pleier aldri å gjøre slikt). Scnitzelen min var altfor mye stekt og minnet ikke om det jeg bestilte. Fikk ny ganske fort som var helt grei. Maten til Endre var for mye pepret så han var heller ikke helt fornøyd. I dag skal jeg fikse neglene mine, og kjøpe litt souvernierer og spise gresk tapas. 


I går valgte jeg et antrekk som er veldig gresk, med hvitt og blått. Fikk tatt mange bilder i det solen holdt på å gå ned i fjellene. Har masse bilder jeg vil dele, men venter til jeg er hjemme igjen. 

 

Bikbok: Skjørt / H&M: Topp og sko / Marc by Marc Jacobs: Klokke og veske / Ray ban: Solbriller


Håper alle har det kjempefint! 

 • 10.07.2014, 10:30

Greece


Tenkte jeg skulle gi et livstegn fra meg. Har det kjempefint her i Hellas på ferie med kjæresten! Internettet er ikke det beste, og eksisterer bare på verandaen. Har store problemer med å laste opp bilder. Kommer hjem på søndag så fra da blir bloggingen mye bedre! Nå skal vi ut med quad og finne en fin strand. Kos dere masse i dag!

 • 05.07.2014, 14:58

Unblogged outfit - Pink details


Hei dere ♥ Da er jeg hjemme igjen fra Spania og jeg reiser til Hellas i morgen. Litt stress, men jeg gleder meg utrolig mye! Pakkingen går veldig tregt, for det må jo være det kjedeligste i hele verden. Flyet vårt går så tidlig som 05:45 så det blir ikke mye søvn i natt. Ble dårlig med blogging de siste dagene, men har fortsatt noen bilder å vise dere. Tok blant annet bilder av et av antrekkene mine der nede. Gikk en liten tur etter middag med kameraet og tok masse bilder. Er så mye finere å ta bilder i utlandet med det fine lyset. Tok disse bildene langs en sti ved et nabolag så det var konstant frykt i at noen skulle komme forbi. Skjedde en gang rett etter jeg hadde tatt noen bilder, og da tok jeg opp kameraet og tok noen bilder av omgivelsene til de hadde kommet langt vekk. Bikbok Kjole / Spania Sko / Primark Hårpynt og veske / Ale Hop Armbånd

Nå må jeg pakke videre! Ligger langt etter..

Vi blogges senere 

 • 01.07.2014, 14:48

A trip to Benidorm and Altea


Hei dere ?tok meg en liten pause fra stranda nå siden det er så varmt. Har på mystisk vis blitt kjempeforkjølet og snufsete. I går tok jeg og pappa en båt til Benidorm. Varte ca. 1 time, og det var virkelig nok! Den kjørte så sakte at jeg tror alle ble litt sjøsyke på grunn av bølgene. Vi tok heldigvis ikke båten tilbake. I Benidorm gikk vi litt kort rundt og tok litt forfriskninger ved stranda før vi dro til Altea. Før da vi dro ned hit bodde vi alltid i Altea siden det er så koselig der. Mangler bare sandstrand så hadde det vært perfekt der.

Så tok vi en taxi til kirken i Altea. Deilig å slippe å gå opp dit i varmen. Der nøt vi egentlig bare utsikten og gikk rundt. Så spiste vi litt lunsj nede ved havnen på stamrestauranten vår når vi er der. Tror den heter "Grand cafe rouge" og har de diggeste kurvstolene.

Noen andre som har vært i Benidorm eller Altea?

Ha en fin dag ?

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits