• 19.07.2015, 12:38

Another summer outfit


Hei dere!

De siste dagene har vært fylt med en koselig gåtur med en venninne, kino, litt kjærestekos og en ettermiddag med mamma. Har verken hatt motivasjon eller tid til å blogge. Merker at folk har ferie og ikke er så mye innom bloggen. Dagene og ukene frem til studiestart nærmer seg og jeg er kjempespent! Skal noen her starte på nytt studie i år?

Ha en kjempefin dag videre!

  • 14.07.2015, 10:30

Hva vil dere lese om?


 

Hei dere

Når man blogger er det flere ting som er veldig viktig å tenke på, men det er særlig én ting som er spesielt viktig. Hvis du skriver et innlegg som leserne liker er sjansen større for at de vil klikke innom i fremtiden også. De dagene jeg ikke har tid eller motivasjon til å blogge, blir jeg alltid glad over å se at jeg har flere som sjekker innom uten at det dukker opp på "hjem" hos følgerne mine. Dette gir meg motivasjon til å fortsette å blogge. Jeg synes også det er viktig å tenke på hva leserne ønsker å lese om og se bilder av.

Derfor lurer jeg på hva slags innlegg dere ønsker å lese? Er det personlige innlegg, oppskrifter, antrekk, tips, diy, spørsmålsrunder, videoer eller andre ting? Jeg synes det er utrolig koselig å skrive et forespurt innlegg når jeg vet at noen der ute har lyst til å lese det. 
Ha en kjempefin dag!

  • 13.07.2015, 13:30

Some buys from Spain


Hola! Vanligvis når jeg har reist til Spania, har jeg vært innom både marked, kjøpesenter, alle butikkene og boder som er å oppdrive. I år bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle bruke penger på masse random som ikke kom til å bli brukt, men heller spare pengene til København og Paris. Det ble selvfølgelig noen innkjøp, men ingen jeg føler var unødvendige og ting som ikke kommer til å bli brukt. 


Kjøpte et sett med fire småparfymer fra Marc Jacobs. Planen er å finne ut hvilken av de fire jeg liker best, og så kjøpe den neste gang. Mascara er også noe jeg liker å ha på lur i sminkeskuffen så jeg slipper å kjøpe nye når de tørker ut. Lip glossene fra Clarins har blitt en av mine favoritter på leppefronten, så jeg kunne ikke motsi tilbudet de hadde på tax freen. 

Fant denne nydelige clutchen på Jakarta som er en smykkebutikk som har alt av ringer, armbånd, hårpynt osv. Perfekt til når man skal pynte seg. 


Fant også disse to ringene og en hand chain som jeg fant på Ale-hop og Jakarta. 


Hva synes dere om innkjøpene mine? 

  • 12.07.2015, 09:00

Outfit from Spain


Hei og god morgen!

Jeg har fortsatt innlegg på lager fra ferien i Spania, så tenkte å bli ferdig med dem før jeg kommer med litt flere oppdaterte innlegg. To av dagene dro vi på en av favorittrestaurantene våre i området. Fordelen med å være på ferie på samme sted 13 ganger er at man vet hvilke restauranter man skal dra på og hvilke man burde styre unna. "La rusticana" har den beste pastaen og pizzaen jeg har smakt, og etter å ha vært der i flere år blir vi alltid gjenkjent av de ansatte. Hun som eier stedet er en utrolig koselig dame, og det er et tog som tøffer rundt på skinner i taket. Etter middagen gikk vi helt tilbake til leiligheten igjen, som er en del kilometer, men utsikten er verdt det. 
Kjole: Bikbok / Sandaler: Spania 

Kos dere masse!

  • 11.07.2015, 14:00

Being happy never goes out of style


Hei dere!

For noen uker siden deltok jeg på en konkurranse på @teengiirl på Instagram hvor man kunne vinne et valgfritt smykke fra Happiness Boutique. Guess what? Jeg vant! Da jeg kom hjem fra Spania på onsdag, lå det en pakke i posten, og oppi esken lå det et utrolig fint statementsmykke. Jeg har ikke så mange statementsmykker, så jeg ble veldig glad for det. Gleder meg masse til å få brukt det!Hva synes dere om smykket?

  • 10.07.2015, 15:30

Endless summer outfit


Hei dere!

Denne sydenferien fikk jeg faktisk tatt flere antrekksbilder enn vanlig, og det er vel takket være min fantastiske kjæreste som både står bak kameraet og redigerer lyset etterpå. *Klapperihendene* Antrekkene blir i tillegg hakket finere i det spanske sollyset, så da er det jo bare å knipse i vei. Elsker den nye toppen min som jeg kjøpte på Zara like før jeg dro. 

Ellers kan jeg med glede fortelle at jeg kom inn på det studiet jeg ville!!! Ble utrolig glad, og jeg gleder meg masse til årene fremover som student. Det blir sikkert vanskelig og mye å gjøre, men blir bra å endelig ha fag som kun er rettet mot det jeg vil jobbe med senere. 


Ha en kjempefin fredag alle sammen!

  • 09.07.2015, 17:03

Eat clean, train mean


Hei dere 

I dag var jeg oppe og hoppet uvanlig tidlig for meg å være. Kjæresten hadde nemlig mye å gjøre i dag, og jeg hadde så lyst til å dra og trene med han. Det ble en deilig styrkeøkt med både mage, rygg og litt armer. Etter et halvt år med kyssesyken, russetid og eksamenstid er ikke kroppen slik jeg liker den, og jeg planlegger å trene og spise sunnere fremover. Blir mye mer motivert for å spise sunt etter jeg har trent, så etter jeg var ferdig gikk jeg innom ica og kjøpte inn litt frukt. Prøvde en ny variant med frukt som jeg fikk lyst på der og da. Den ble litt tynn, så hvis dere liker tykkere smoothier burde dere tilsette litt mer frukt. Kjøpte også en 70% sjokolade, men den har jeg ikke rørt ennå! *stolt* 

 


Kos dere masse i kveld!

  • 08.07.2015, 21:01

Neon and black outfit


Hei dere! 

Da er jeg hjemme igjen etter 10 herlige og solfylte dager i Spania. Nettet var så tregt og hoppet ut hele tiden, så jeg valgte og heller nyte dagene i syden. Derfor har jeg noen blogginnlegg igjen fra ferien. Skal prøve å få de ut sammen med noen andre innlegg, så det blir litt variasjon. Må fortsette å pakke ut før jeg drar videre til Ålesund på fredag. Vi blogges!Skjørt: Gina Tricot / Topp: NLY / Flash tattoos: Ebay 

Håper dere nyter sommeren!

  • 04.07.2015, 11:00

3 must haves


Nå som sommeren er i gang for fullt, tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om tre duppeditter som jeg elsker nå på sommeren. (Dette er ikke sponset på noen måte) Jeg har som regel med meg dette på tur enten om jeg skal på stranden eller i parken. Kom gjerne med tips til deres must haves på sommeren også!

1. SelfiestangFrem til nyttårsaften i fjor hadde jeg aldri i verden tenkt til å skaffe meg en slik selfiestang. Helt frem til en venninne dro fram sin som hun hadde fått i julegave, og vi tok mange herlige venninnebilder hvor alle kom med. På ferie er også denne super så man slipper å spørre forbipasserende hele tiden om de vil være så snille å ta et bilde av for eksempel meg og kjæresten. De har det veldig mange steder nå, men vår er fra ClasOhlson og kobles via bluetooth og har en utløserknapp.

2. Polaroidkamera

Dette sto på ønskelisten min lenge, og i fjor lå den endelig under juletreet. Kameraet er kjempesøtt og man kan skrive tekst nederst på bildene. Sliter litt med å ta bilder i sola, og nærbilder funker ikke, men ellers er det et supert kamera for å ta litt mer annerledes bilder. Det er dessuten utrolig koselig å ha bildene på ark med en gang, og ikke bare på macen. 

3. Music angels


Hva er vel en strandtur uten litt musikk? Disse små høytalerne har jeg hatt i flere år, og jeg er superfornøyd med dem. Bra lyd til en god pris. Det liker vi! De kan seriekobles noe som er supersmart hvis man har flere. Elsker det enkle, men fargerike designet. 

Likte dere tipsene mine?

  • 03.07.2015, 10:00

She dreamed of para-para-paradise
Hola amigas!

I dag har dagen blitt tilbrakt i leiligheten, med unntak av en liten tur ut på strandpromenaden. Jeg har fått farge etter mye soling de siste dagene, men dessverre var det feil farge.. Etter tre dager non-stop i solen tenkte jeg at den brente huden hadde godt av en liten pause. I morgen derimot er jeg klar for å innta solsengene på stranda igjen, med høyere solfaktor og hyppigere smøring! Er ikke ofte jeg går på den smellen med for dårlig faktor eller for lite, så jeg får passe på de siste dagene. 

Håper dere nyter sommeren!

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits