• 31.07.2016, 11:15

Ready for take offHei kjære lesere ♥

Siste dagen i juli. Bare tre små uker igjen av sommerferien før et nytt semester starter. Denne ferien har gått så fort. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg gikk ut av eksamenslokalet 15.juni og endelig hadde sommerferie. Nå sitter jeg på Gardermoen og er snart klar for boarding. Jeg og kjæresten skal en liten tur til Ålesund for litt familiebesøk. Dette blir faktisk den andre turen min til Vestlandet denne uken, men heldigvis er det ferie og ikke jobb som står på agendaen. Vi blir til onsdag, og når jeg kommer hjem har jeg mer enn nok å gjøre. Skolebøker skal kjøpes inn, bursdagsfest til en venninne, muligens en tur ut med en venninne som fylte 20 år i sommer. 

Nå er det boarding, så vi snakkes fra Ålesund! 

 • 30.07.2016, 14:02

Følg meg på Bloglovin'!


Hei kjære lesere ♥

Nylig lagde jeg en bruker på Bloglovin'. På tide eller hva? Jeg har aldri sett poenget med å bruke denne siden før, men fikk virkelig øynene opp for den nå. Tenk hvor mye tid jeg kan spare på blogglesing! Med appen kan jeg sjekke om de bloggene jeg følger har oppdatert, og slippe å klikke meg inn flere ganger daglig. Særlig nå på sommeren er det veldig lite som skjer, og de fleste oppdaterer sjeldenere enn ellers. Følg meg gjerne!♥

 
 • 26.07.2016, 15:30

Oppskrift: QuinoasalatHei kjære lesere 

I dag tenkte jeg å tipse dere om en sunn, enkel og veldig god lunsj som jeg lagde etter trening på torsdag. Etter to uker i Spania med null trening og mye junk, er det på høy tid å få i seg noe sunnere igjen. Den mettet akkurat passe, noe som var perfekt siden jeg hadde en middagsavtale senere den kvelden. Må jo ha plass til hjemmelaget pizza vet dere. 

Quinoasalat for én:

♥ 50g quinoa

♥ 1/2 avokado

♥ 1/4 agurk

♥ 1/2 mango

♥ Saften av en halv lime

♥ Litt chili 

♥ Frisk koriander

♥ Litt valnøtter

♥ Olivenolje

Slik gjør du: ♥ Kok quinoa etter anvisning på pakken og la avkjøles ♥ Skjær opp grønnsakene i biter ♥ Bland alt sammen i en bolle ♥ Drypp litt olivenolje over og smak til med limesaft. 

(P.S Dette innlegget er forhåndskrevet, og jeg sitter nå i bil en plass mellom Oslo og Førde på jobb. Usikker på om det blir noe mer blogging før jeg kommer hjem på torsdag) 

 • 24.07.2016, 19:30

Outfit: Maxi floral dress


Hei igjen ♥

Da er det klart for de siste bildene fra Spania. Den nest siste kvelden spiste vi middag litt tidlig, og så dro jeg med meg kjæresten ned på stranden for å ta litt bilder i solnedgangen. Bildene blir så fine i litt varmere lys. Eneste ulempen var at stranden fortsatt var full av nysgjerrige spanjoler som løp rundt i badetøy. I tillegg var det en 7-årsbursdag og et baby shower med masse gjester på stranden. Blir alltid litt klein når det er tilskuere når jeg tar bilder, men synes vi fikk tatt en del fine bilder. Ikke minst fikk jeg endelig brukt kjolen som jeg kjøpte på Forever 21 da jeg og kjæresten var i London i april. Ha en fin søndag videre! 

 • 23.07.2016, 12:30

Some of the best memories are made in....♥♥♥♥

 • 21.07.2016, 16:00

Outfit: White and flowy


Hei igjen mine fantastiske lesere ♥

Tenk å kunne ha dette som location hver gang man tar antrekksbilder! Noe så fantastisk nydelig. Jeg forelsket meg helt i denne rosa innsjøen i Spania, og det er nesten verdt å ta turen tilbake bare på grunn av den. Tror det hadde vært fint å være her ved solnedgang også, med enda mer rosa farge på himmelen. Vi var der på dagen i stekende sol hvor gradestokken viste mer enn 30 grader. Derfor var det viktig å ta på noe luftig og behagelig. Denne kjolen kjøpte jeg på sensommeren i fjor, men jeg tror faktisk ikke at jeg rakk å bruke den mer enn én gang. Den er helt perfekt i mine øyne, og vanvittig behagelig å ha på. 
Ha en kjempefin dag videre! ♥

 • 20.07.2016, 16:00

Wanderlust: Amsterdam 

Hei kjære lesere ♥

Når SAS legger ut billige billetter er det ikke vanskelig å få reiselystne sjeler som meg og kjæresten til å bestille billetter. Vi har allerede vært i både Paris og London etter at vi fant veldig rimelige billetter. På forrige torsdag la de ut billige billetter igjen til fem storbyer i Europa. Tilbudet varte i 6 timer, og vi bestilte da det var bare en halvtime og 5 plasser igjen. Turen går til Amsterdam i september. En by verken jeg eller kjæresten har besøkt. Vi har ikke bestilt hotell ennå, så hvis noen har noen anbefalinger blir jeg veldig glad for det! ♥ Vi blir der fra lørdag-mandag, og har hvertfall planer om å ta en båt på kanalene og besøke Anne Frank Museumet. Noen andre tips til restauranter, severdigheter og shopping?  

 

Har du vært i Amsterdam? 

 • 19.07.2016, 13:30

Pink lake - Las salinas de Torrevieja


Hei kjære lesere ♥

I dag tenkte jeg å vise dere noen av de kuleste bildene jeg noen sinne har tatt. Dette er nok et av høydepunktene for meg denne ferien. Jeg og kjæresten tok nemlig en tur til en innsjø i Torrevieja hvor vannet er R-O-S-A! Vannet er i tillegg ekstremt salt, så man flyter som en kork. Jeg har aldri sett noe lignende, og heller aldri badet i vann som verken har vært så salt eller rosa. Det var nesten så jeg ikke trodde mine egne øyne, selv om jeg hadde sett masse bilder av det på instagram. 

Tips hvis du skal dit i fremtiden: Ikke barber deg rett før eller bad hvis du har åpne sår. Jeg fikk erfare den bokstavelige betydningen av "strø salt i såret" siden jeg har fått  soleksem som jeg hadde klødd for mye på. Det svei noe helt forferdelig. Men fortsatt verdt det. Vil også anbefale å ta med hvertfall 1.5 liter ferskvann per person til å skylle av seg det salte vannet. 

Ha en kjempefin dag videre! 

 • 18.07.2016, 23:30

I need vitamin seaHei kjære lesere ♥

Det ble noen stille dager på bloggen. Jeg måtte virkelig bare nyte de siste dagene her i Spania til det fulle. Har tatt en del bilder som kommer til å komme på løpende bånd de neste dagene. Har blant annet to antrekksinnlegg klare, og jeg har i tillegg klart å trylle frem et tankespinn-innlegg som ble etterspurt. I morgen reiser vi hjem igjen til Oslo, og jeg må innrømme at det skal bli ganske deilig. Borte bra, hjemme best ikke sant? Gleder meg til å komme hjem til egen seng og matlaging igjen. Nå er det slutt på usunn mat og godteri. I tillegg gleder jeg meg utrolig mye til å se vennene mine igjen. Vi har nemlig planlagt en tur til Tusenfryd på fredag! 


Håper dere fortsatt har en fantastisk sommer! 

 • 14.07.2016, 21:00

Hva ønsker dere å lese om?


♥ Noe av det jeg synes er vanskeligst med å blogge er å hele tiden komme opp med ideer til nye innlegg. Jeg prøver hele tiden å samle inspirasjon og ideer som jeg skriver ned i en liten notatbok. Men viktigst er jo at man skriver om noe som interesserer dere leserne. Det er jo tross alt dere som leser det som blir publisert.

Jeg lurer derfor på om dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om og hva dere vil lese mer av? ♥

 

Ps. Jeg må bare si tusen millioner takk for kommentarene dere legger igjen. Det er så koselig å blogge når man får positive tilbakemeldinger og at folk tar seg tid til å skrive noen ord.♥

 • 14.07.2016, 12:00

Torrevieja


Hola chicas! ♥

Det ble visst en bloggfri dag i går. Veldig deilig med en bloggfri dag når man er på ferie, selv om jeg alltid får dårlig samvittighet når jeg blir borte. Må virkelig bli flinkere til å ta bilder når jeg er på ferie, men vil ikke få sand i speilrefleksen når jeg er på stranden. Har fire bilder fra tirsdagen da vi tok taxi inn til Torrevieja. Vi bor nemlig litt øde til like ved Playa de La Zenia. Stranden er super på dagen, men det finnes kun én restaurant med bra beliggenhet der. I sentrum derimot er det flere bra og mer liv. Vi endte opp på El Muelle hvor vi alle tre spiste en fantastisk biff på 300 gram(!) og jeg nærmest rullet ut derfra etter å ha slukt en crepe de Nutella etterpå. Vi skal mest sannsynlig tilbake på fredag, for da fyller nemlig pappa år! 


Ønsker dere alle en fin dag videre! 

 • 12.07.2016, 16:00

My favorite shadesHei igjen fra Spania  ♥

Et av mine favorittilbehør på sommeren er uten tvil solbriller. Ikke bare er de viktige for å beskytte øynene mot solen, men de kan virkelig løfte et kjedelig antrekk. Opp gjennom årene har jeg hatt uendelig mange solbriller, hvor de fleste har vært billige og ikke så veldig fine. I dag har jeg seks favoritter som jeg elsker, og sikler etter et nytt par fra Ray-ban med runde speilglass i rosa. Får nok vente til neste sommer, i og med at jeg nettopp fikk de sorte til bursdagen min. 

Ray-Ban har alltid vært favoritten når det kommer til litt dyrere solbriller. I samlingen min har jeg to par ganske nøytrale solbriller som kan brukes til alt, og et par som passer perfekt på sommeren med det blå speilglasset. Det første paret(de brune) fikk jeg vel i 2011, og jeg bruker de fortsatt masse! Solbrillene er veldig tidløse og passer til de fleste antrekk. I tillegg fikk til og med en kompis av meg god bruk for det sorte paret da han hadde glemt solbrillene sine da vi skulle se fotballkamp på Kontraskjæret, og solen var rett over storskjermen. 

Jeg har alltid vært redd for solbrillene mine, og har derfor ikke tatt med de dyrere på stranden for å forhindre å få riper på grunn av sanden. Jeg har jo allerede vist dere det nyeste paret som jeg fant på Ebay. De runde solbrillene kjøpte jeg på Cubus i fjor etter å ha sett Marie Wolla med de, og jeg har brukt de helt vanvittig mye. Jeg elsker hvordan de ser ut på, og hvordan de er litt annerledes fra de andre parene jeg har. De hjerteformede fant jeg til slutt på Topshop etter å ha lett i uendelig mange butikker. 

Ha en fin tirsdag videre! 

 • 11.07.2016, 14:00

Outfit: Striped dress


Hei kjære lesere ♥

I dag er planen å dra på La Zenia Boulevard igjen. Jeg har blitt ganske solbrent, så huden har nok godt av en dag vekk fra stranden. Vi var på senteret for noen dager siden da det var dårlig vær, og da fant jeg både denne søte kjolen og skoene. Veldig fornøyd med begge delene! I dag er vel planen å bowle, spille litt spill, kjæresten skal en tur til frisøren, shoppe litt til og jeg vurderer å fikse neglene mine. 
 

Vi blogges senere ♥

 • 10.07.2016, 16:00

Tips: GoToob
Hei søte lesere ♥ 

I dag har jeg lyst til å tipse dere om en ting som er super å ha nå i ferien. Nemlig tomme reisebeholdere. Når jeg reiser på ferie prøver jeg alltid å pakke kofferten på en smart måte. Hårprodukter er noe som både tar litt plass og ikke minst tar mye vekt. I tillegg bruker man jo bare en liten brøkdel av flasken i løpet av ferien. Rett før jeg dro kjøpte jeg derfor tre tomme beholdere fra GoToob på en ny reisebutikk i Bogstadveien(tror den het Chillout) hvor man kan fylle på mindre beholdere med alle mulige produkter. Flaskene har i tillegg små tags så man kan merke hva som er shampoo, balsam osv. Helt perfekt! 

♥ Har du noen reisetips?

 • 09.07.2016, 22:30

Life is better by the pool


Hei 

Det ble litt sen blogging i dag. Hadde ikke noen forhåndsskrevne innlegg, og heller ingen bilder. I dag har vi tilbrakt dagen på stranden og ved bassenget. Vi bor like ved La Zenia-stranden hvor det er finkornet sand, syke bølger og masse folk. Dagene består for det meste av soling, bading og spising, så har ikke vært så mye å blogge om egentlig. Skal prøve å få med kjæresten ut før middag og ta litt antrekksbilder. Håper alle har en fantastisk sommer! 

 • 08.07.2016, 15:00

Summer lovin'
  

 • 07.07.2016, 14:00

New in: Leather Jacket
Hei igjen ♥ 

Jeg nevnte vel så vidt at jeg hadde kjøpt meg en ny skinnjakke. Det er vel den mest populære jakken om dagen, for jeg så hvert fall 3-4 jenter med den etter jeg hadde kjøpt den. Ikke at det er så rart, for den er jo superfin! Jeg var veldig i tvil om jeg skulle kjøpe den gule eller den blå, men etter å ha stått en stund og vurdert endte jeg opp med den gule. Jeg synes fargen er freshere, og hovedargumentet for den blå var at den ikke er like populær og mainstream. Haha. Jeg er hvert fall superfornøyd, og gleder meg masse til å ta den i bruk når jeg kommer hjem igjen!

Ha en kjempefin torsdag videre! ♥ 

 • 06.07.2016, 12:30

New sunniesHei kjære lesere ♥

Nå som sommeren endelig er her har jeg alltid med meg et par solbriller. Man vet jo aldri om solen kanskje stikker frem, spesielt ikke i Norge hvor været er så skiftende. Jeg elsker solbriller, og jeg eier mange. Nyeste tilskuddet i samlingen er dette paret jeg fant på Ebay. Jeg så et bilde på Instagram, og falt for dette paret. Jeg synes de var fantastisk kule. Ikke betalte jeg mye for de heller. Jeg er ikke så fan av å ta med de litt dyrere solbrillene mine på stranda, så derfor er det perfekt å ha et eller to som man ikke er like redd for. Samtidig som de ser kule ut!

Ha en fin dag videre ♥

 • 05.07.2016, 14:30

Bon voyage!Hei kjære lesere ♥ 

Nå sitter jeg på SAS-loungen på Gardermoen og venter på boarding som er om en time. Pappa liker alltid å beregne god tid, men heldigvis er det masse godt å forsyne seg med her. Det skal bli utrolig deilig med to solfylte uker i Torrevieja. Vi har Wi-fi i leiligheten vi har leid, men jeg har også forhåndsskrevet noen innlegg tilfelle det tar for lang tid å laste opp bildene eller jeg ikke har tid. 

Vi blogges fra Spania! ♥ 

 • 03.07.2016, 20:00

Pakkeliste Spania 2016


Hei søte lesere ♥ 

Når jeg er ute og reiser pleier jeg alltid å sette opp en liste over ting jeg skal ha med meg, sånn at jeg ikke glemmer noe essensielt. Det er så greit å ha en liste å forholde seg til, og krysse av det man har pakket ned. En viktig ting man må tenke på når man pakker er at man som regel pakker altfor mye! Man trenger som regel aldri 10 kjoler med matchende sko til hvert antrekk. Særlig når man er på strandferie går det mest i bikini, shorts, strandkjole og topper. Her er uansett pakkelisten min for årets sydenferie!


Hva pleier du å ta med deg på ferie? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits