• 31.08.2014, 19:52

Sunday outfit


Sunday, the day i love and hate at the same time 


Bikbok Skjørt / Ukjent topp, veske og ring / H&M Sko 

 • 25.08.2014, 18:49

Favoritter i sminkepungen


Hei  Ble en liten stund siden sist, og jeg beklager så mye. Var veldig uvant å starte på skolen igjen, og helgen ble brukt til mye annet kos. Skolen klarte å ødelegge den perfekte timeplanen min, så har vært i litt dårlig humør på grunn av den. Nå derimot er jeg kommet bedre i gang, og klar for et nytt år! 

I dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter i sminkepungen. Dette innlegget er ikke sponset, og jeg har kjøpt alle produktene selv! Blir veldig glad hvis dere også kommer med anbefalinger. 


Denne sminkepungen kjøpte jeg på Primark i juni og den har en perfekt størrelse til det jeg trenger.


Bare minerals orginal foundation SPF 15 har vært min favoritt i nesten to år. Jeg har det i fargen "Medium beige". Det er lett å påføre og dekker helt perfekt etter min smak. Merket tester heller ikke på dyr.

M.A.C blush i fargen "Pinch me" er en blush med en farge som er en blanding av korall og rose. Passer til hverdag og fest og er min store favoritt for tiden. Den er også veldig godt pigmentert.


Sleek corrector & concealer palette SPF 15 er min favorittconcealer for tiden. Den har tre ulike concealere hvor to av dem er kremete og den til høyre er mer som et pudder. Jeg har nummer 02.

Paneme pinsett. Denne pinsetten har jeg hatt i mange år nå, og den er så god å bruke! I tillegg er den litt ekstra jentete med bling på. Denne kjøpte jeg på en kosmetikkbutikk i Arendal.

Sleek Brow kit i fargen "Light 817" er øyenbrynspudderet jeg bruker de gangene jeg markerer øyenbrynene mine. Det følger med en minipinsett og to små koster. 

Sleek tester ikke på dyr etter det jeg vet, og jeg kjøpte begge produktene mine på Superdrug i London

Make up store eyeprimer tinted bruker jeg for å få øyenskyggen til å holde hele dagen.Veldig lett å påføre og utrolig drøy i bruk! Tester ikke på dyr. 

Too faced eye shadow collection i fargen "Natural eye" husker jeg at jeg kjøpte for en del år siden. Den har mange fine farger som er bra pigmenterte. Benefit BadGal lash er en utrolig bra maskara som både gir lengre vipper og mer volum. De tester ikke på dyr.

Makeup Mekka sin Ultimate water resistant eyeliner fikk jeg med et blad, og jeg er veldig glad i den. Den holder lenge og lett å bruke. De tester ikke på dyr

Inglot Kohl pencil 05 er veldig fin å bruke i våtkanten når man vil ha et mer åpent blikk. Veldig god å bruke. Rosebud salve er det vel ingen som ikke eier? Det er min store favoritt ved siden av baby lips. Den gir meg myke lepper og den lukter godt. Tester ikke på dyr.

Clarins instant light natural lip perfector 01 er en lipgloss som ikke er altfor klissete og er myk å påføre. Elsker fargen som er litt svakt rosa.

 

Liker dere slike innlegg? 

 • 19.08.2014, 16:30

Outfits: June-August


-Summer. Hair gets lighter. Skin gets darker. Water gets warmer. Drinks get colder. Music gets louder. Nights get longer. Life gets better.

Under har jeg samlet sammen antrekkene mine fra sommerferien. Noen av dem har jeg ikke postet før på bloggen, så hvis noen lurer på hvor noe er fra er det bare å spørre i kommentarfeltet.  Denne sommeren reiste jeg mye, og fikk tatt en del antrekksbilder. Håper dere liker dette innlegget. Skal også oppsummere sommerferien senere denne uken. Hvilket antrekk likte du best?
 • 18.08.2014, 15:46

Oppskrift: Omelett


Hei dere ♥ Da var første skoledag unnagjort. Fikk en ganske så grei timeplan hvor jeg slutter tidligere tre dager i uken, og en dag hvor jeg starter etter lunsj. Var veldig koselig å se alle igjen, og blir deilig å komme inn i rutiner igjen. Tenkte jeg skulle dele oppskriften på min ynglingsfrokost for tiden. Den er veldig lett å lage og smaker veldig godt. Man kan også variere hva man vil ha inni den. Det tar ca 10 min å lage, så det tar ikke så mye tid på morgenen. Dette er en veldig basic oppskrift, men jeg tenkte at jeg kunne tipse dere om den uansett.


Du trenger til 1 person: 
♥1-2 egg ♥ 1-2 ss vann ♥ 1 ts salt ♥ Paprika ♥ Brokkoli ♥ Skinke ♥ Noen skiver ost

Slik lager du omelett:

♥Skjær opp fyllet så det er klart til å legge oppå omeletten. ♥ Visp egg, vann og salt sammen i en bolle. ♥ Ha litt smør i en stekepanne. Når det freser heller du eggemassen i pannen. Så skyver du inn mot midten så resten flyter ut til kantene. ♥ Når massen har stivnet, legger du på fyllet og bretter den sammen. 

Håper det smaker!

 • 17.08.2014, 21:01

Yesterday's outfit


Hei dere ♥ Merkelig at det straks er slutt på sommerferien. I morgen er det opp tidligere igjen og tilbake på skolebenken. Fant timeplanen min i stad og den ser faktisk ikke så ille ut. I tillegg har jeg fått mange av de lærerne jeg ville ha, og fått byttet en jeg ikke likte. Tror sisteåret på videregående kommer til å bli både tøft, spennende og lærerikt. Er rart å tenke på at neste år er det mange som flytter vekk fra Oslo for å studere. I går var jeg og Endre i Frognerparken og tok 

Hollister Kjole / H&M Belte / Bikbok Blomsterkrans / Indiska Armbånd / Jeffrey Campbell Sko / Mittnavnesmykke Kjede 


Hva synes dere? Burde jeg lage en oppsummering av antrekkene fra i sommer? 


 • 16.08.2014, 22:22

Verdens heldigste jente!


Hei dere Håper alle har en fin lørdagskveld! Ble noen dager fravær på bloggen, og det er fordi jeg ikke har vært i det beste humøret de siste dagene. Liker selv å lese positive blogger, så derfor ville jeg ikke være negativ på min egen blogg. Det er flere grunner til at jeg har vært i dårlig humør, men jeg har mest av alt savnet kjæresten min masse nå som han har startet på studiene. I går lå jeg for det meste i senga og så på tv-serier i pysjen. I halv åtte-tiden hørte jeg at døren åpnet seg da jeg var på slutten av en episode av Grey's Anatomy. Var sikker på at det bare var pappa, men da jeg snudde hodet mot døra var det Endre som stod der. Ikke nok med det hadde han kjøpt en lyserosa rose og fire rosa makroner fra Sebastien Bruno til meg. Min store svakhet. Ble så glad at jeg begynte å gråte og trodde ikke det jeg så. Han skulle jo egentlig være på fadderfest! Var veldig deilig med litt kvalitetstid igjen. Dro til Frognerparken i dag og fikk tatt noen fine antrekksbilder. Legger de ut i morgen. Håper alle nyter de siste feriedagene hvis dere fortsatt har ferie God natt 

 • 13.08.2014, 21:25

Bildedryss fra Kragerø


God kveld kjære lesere ♥ Hadde egentlig store planer om å få tatt antrekksbilder i dag, men var ikke så fint vær så venter til solen dukker frem igjen. Kom på at jeg har flere bilder jeg ikke har vist dere fra Kragerø. Vi var jo der i hele to uker så ble tatt en del bilder. Har lagt ut andre bilder, men i dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle velge ut litt diverse fra hele ferien.

Ha en fin kveld videre! 

 • 12.08.2014, 10:30

My favorite tv shows


Hei dere ♥ Tenkte jeg skulle komme med tips til de tv-seriene som jeg ser på/har sett på. Har alltid vært glad i å se på tv-serier i senga enten før jeg legger meg eller på ettermiddagen. Har fulgt med på mange serier gjennom årene, men dette er mine 9 favoritter. Håper at noen av dere kan komme med tips til andre tv-serier. 

Desperate housewives er vel en serie alle jenter har enten hørt om eller sett på. Jeg har sett alle episodene, og jeg elsker den serien. Veldig spennende og morsom. 

Modern family er en serie jeg nylig begynte å se på med kjæresten min. Er en hysterisk morsom serie som alle burde se som handler om hverdagen til en stor familie.

Glee er en serie jeg så mye på før, men som jeg har falt av på. Handler om en sanggruppe på High School. 

One Tree Hill brukte jeg hele VG1 på å se ferdig, men det var så verdt det. Serien handler om 5 venner som først går på High School sammen, og så hverdagen deres etter det. Mye drama og spenning.

Pretty little liars er en spenningserie som jeg elsker som handler om fire venninner som prøver å finne ut hva som skjedde med venninnen Alison. 

Sex and the city trenger vel ikke en forklaring engang. En helt genial serie om de fire venninnene Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha.


The simpsons var min favorittserie før. Hvem elsker vel ikke den gule familien og hverdagen deres? 

Grey's Anatomy er en serie jeg snart har sett alt som har kommet ut. Handler om leger på et sykehus i Seattle. Masse drama og spennende operasjoner. Kan faktisk være lærerikt også.

LOST er også en serie jeg og kjæresten har sett på i sommer. Har sett på det før, men så aldri alt. Handler om mange personer som styrtet på en øde øy hvor mye skjer. Synes det kan være skummelt til tider.

 

Hvilke serier ser du på?

 • 11.08.2014, 19:48

Innkjøp fra Warszawa


Hei dere ? I dag skulle jeg egentlig på trening, men våknet akkurat da jeg skulel gå. Får heller trene litt i morgen i stedet. I dag har jeg ryddet litt på rommet og pakket ut fra Polenturen. Fikk tatt bilder av innkjøpene til dere. Vil virkelig anbefale Polen som shoppingsted. Fikk ikke sett så mye av byen, men det jeg så var veldig fint. Shopping var veldig billig der, så jeg fikk kjøpt en del. 


Antibac og duftlys fra Bath and Body works. Hadde store forventninger til duftlysene etter å ha sett Beautybaby44 og Bethany Mota snakke om dem. Fant ett lys som luktet godt. Kødder ikke når jeg sier at noen av lysene nesten fikk meg til å kaste opp. 


Bandana fra New Yorker / Solbriller fra Topshop / Pandasokker fra Oysho


Kjole fra New Yorker / Genser fra New Look / Topp fra New Yorker


Parfyme og passholder fra Victoria's secret


Genser fra American Eagle Outfitters / Skjorte fra Hollister / T-skjorte fra New Look / Treningstopp fra Nike

Håper dere likte innkjøpene! 

 • 10.08.2014, 19:08

A sneekpeak


Hei dere ♥ Da er jeg hjemme igjen fra Polen. Hadde ikke så mye tid til å blogge da jeg var der, så da ble det nedprioritert. Kusinen min giftet seg på torsdag med sin utkårede. Fineste bryllupet med det søteste paret. Var veldig rørende å se min eneste kusine komme opp kirkegulvet med sin far. Fikk shoppet en del, så tenker at det kommer bilder av innkjøpene først. Må spørre kusinen min om jeg kan poste noen bilder her på bloggen før jeg legger det ut. Tenker også å lage en oppsummering over sommerferien til dere før vi starter på skolen igjen. 


 Meg og min kjære 


Hva har dere gjort i dag?

 • 04.08.2014, 14:00

Two outfits


Hei dere ♥ Nå skal jeg og kjæresten snart på kino og se på "The fault in our stars". Er en stund siden den kom ut, men jeg ville lese boken før jeg så filmen. Hvis filmen er like bra som boken, har jeg virkelig noe å glede meg til. I dag var jeg forresten på trening for første gang på ca. 6 uker. Utrolig deilig å starte uken med trening med den beste instruktøren på "Bootylicious" på Elixia Sjølyst. Tok noen antrekksbilder i Kragerø som jeg ikke fikk vist dere. Jeg får så mye mer inspirasjon til antrekk på sommeren, og jeg elsker å gå i lette sommerklær. 

Outfit nr.1

 

Bikbok Shorts / Rayban Solbriller / Spania Sko / Gina Tricot Jakke / Claire's Øredobber og armbånd / H&M Ring 

Outfit nr. 2

New look
Topp og cardigan / Abercrombie and fitch shorts / Marc by Marc Jacobs Veske / Spania Sko

Nå må jeg løpe. Vi blogges senere  

 • 03.08.2014, 10:00

Agios Nicalaos


Hei dere ♥ Nå har vi kommet hjem igjen fra Kragerø etter to fantastiske uker. Internettet tok slutt, så det er derfor det ikke ble noen flere innlegg. Vi hadde det kjempefint, med unntak av utrolig mange veps. Får holde med å bli stukket en gang i år.  Fant forresten ut at jeg fortsatt har masse fine bilder fra Karpathos som jeg ikke har fått vist dere. Er over to uker siden jeg kom hjem fra den fantastiske turen jeg og kjæresten hadde i Hellas. Om en uke reiser vi til Polen. Den ene dagen da vi leide Quad bike kjørte vi til to strender, og den ene var Agios Nicolaos. Stranden var kjempefin og koselig. Var en liten restaurant hvor vi fikk kjøpt is, og ellers var det ikke så mange folk der. Fikk tatt veldig mange typiske "kjærestebilder". 


Blåste utrolig mye på Karpathos så ballen blåste langt vekk da jeg kastet den opp i lufta. Ble en evig kamp om å få tak i den igjen, noe kjæresten tok film av. Haha

Håper dere får en superfin dag! 


byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits