• 21.08.2015, 11:30

Back to school #2 outfit ideas


Hei dere!

Da er siste dagen av fadderuken kommet, og selv om det er vemodig er det samtidig veldig deilig. Selvfølgelig klart å bli forkjølet, med GUD så gøy vi har hatt det! Merker jeg kommer til å trives de neste fem årene! Det har blitt dårlig med blogging i det siste, og det er rett og slett fordi jeg nesten ikke har vært hjemme. Fremover vil jeg ikke love noe, men skal prøve å blogge litt når jeg har tid. Studie er uansett førsteprioritet fremover sammen med venner og kjæreste. 

Denne uken har vel de fleste startet på skolen igjen, og jeg satte derfor sammen en liten kollasj med antrekk jeg kunne ha brukt nå som skolen har startet igjen. Været har jo vært helt nydelig for tiden, så det har vært veldig lett å kle seg før skolen. Håper dere finner noe inspirasjon i disse kollasjene jeg lagde. Ingen ting er sponset forresten!Grå kjole her / Hatt her / Boots her / Veske herTopp her / Bukse her / Cardigan her / Converse her / Veske her /Bluse her / Bukse her / Sko her / Veske her / Smykke her

 

Hva synes dere om antrekkene?

  • 16.08.2015, 10:00

One must eat to live, not live to eatGod søndag alle sammen

Denne søndagen ble startet med en kjempegod smoothie, og mashed avocado toast som er en av mine store favoritter! Oppskriften på smoothien fant jeg på Marie sin blogg, men jeg droppet proteinpulver og tilsatte litt vaniljeyoghurt. Den ble supergod! Deilig å starte dagen med litt god mat og et magasin. Nå nærmer det seg jo høst og det kommer jo så utrolig mye fint ut i butikkene. Sikler etter en tynn ullkåpe som jeg så på Zara for ikke så lenge siden, men jeg er litt usikker på om jeg kanskje heller skal spare pengene til Paris. Er jo ikke så lenge til vi drar! Wiii
Ha en kjempefin dag videre!


  • 15.08.2015, 17:44

Hvem er jeg?


Hei dere!

Da er de første skoledagene allerede over, og fadderuken er i full gang. Heldigvis har vi fortsatt seks dager til med masse morsomme aktiviteter. På fredag er det blant annet konsert med Madcon! Gleder meg supermasse til å høre de live. Så langt har studiestart vært helt fantastisk, og jeg har møtt veldig mange hyggelige folk. Været har jo også vært helt upåklagelig så alt er tipp topp tommel opp! Endelig begynner jeg å bli kjent i det gigantiske bygget, ordnet alle bøker, fikset studentkort osv.

I går fant jeg et morsomt innlegg på bloggen til Julia, og jeg fikk veldig lyst til å stjele den og fylle ut selv. Jeg elsker å lese slike innlegg selv, og tenkte at det var en gyllen mulighet for at dere kanskje kunne finne ut mer om meg. I vennegjengen er jeg: Den som alltid passer på de andre hvis jeg tar det rolig selv, veldig pratsom, elsker å planlegge og som alltid vil vite hva som skjer. 

På date er jeg: Meg selv ♥

På jobb er jeg: HIPP - Helpful, Involving, Playful and Professional(haha) 

På skolen er jeg: Den som har lett for å være på mobilen, og innbiller meg at jeg får gjort veldig mye. Når jeg først ikke har mobilen tilgjengelig jobber jeg veldig bra!

I telefonen er jeg: Den personen som snakker i vei mens jeg gjør alt mulig annet, og som lett mister konsentrasjonen over hva som blir sagt. 

På melding er jeg: Enten den som skriver lange meldinger, eller den som svarer "mhm" hundre ganger til vennene spør om jeg har hakk i plata. 

På facebook er jeg: Veldig lite aktiv, og bruker egentlig fjesboka for å snakke med folk på chatten, eller følge med på f.eks klassegruppen.

Om morgenen er jeg: Den som har på 100 alarmer hvert 5. minutt og som alltid får dårlig tid. Jeg er i tillegg ganske morgengretten.

På byen er jeg: Gira hvis jeg har fått i meg litt, og litt mer tilbakeholden hvis det er mange jeg ikke kjenner/ føler meg trygg rundt. 

På nach er jeg: Veldig trøtt! 

Hjemme alene er jeg: En ryddefreak som setter på musikk på høytalerne og rydder rundt alt rotet som har samlet seg. 

I diskusjoner er jeg: Den som synes det er best å bli enige om at man er uenige, og synes det er bedre å finne et koselig tema. 

Når jeg pynter meg: Har jeg som regel veldig dårlig tid, og slenger masse klær på senga for å finne et antrekk. Sminken kommer på i løpet av fem minutter, og drømmen om å rekke å krølle håret blir alltid knust.

Med det sagt, må jeg legge til at jeg E-L-S-K-E-R å pynte meg!

Som overnattingsgjest er jeg: Den som enten er stuptrøtt, eller den som er lys våken og bare vil snakke. 

På eksamen er jeg: Den som spruter halve farrisflaska over seg fem minutter før eksamen, og sitter kald og tørst den første timen av eksamen og kjemper for konsentrasjonen. Et under at jeg fikk 5 på den eksamenen!

Bak rattet er jeg: Den som skriker ut "Herregud det går fort" når jeg kjører rundt i 30 km/t på parkeringsplassen på Tryvann. Jeg har enda ikke lappen, og har heller ikke kommet særlig langt med øvelseskjøringen(takket være mamma som ikke tør å kjøre med meg). Jeg har skikkelig skrekk for å kjøre bil og jeg ser ikke for meg at jeg noen sinne kommer til å bli trygg sånn som det er i dag.

  • 12.08.2015, 17:05

Back to school #1


Hei dere!

Jeg tenkte å ha en liten serie med "back to school". Jeg har sett mange youtubere gjøre det, og jeg elsker de videoene. Nå nærmer det seg skolestart for mange, og noen har kanskje allerede startet. Etter en lang sommerferie er det deilig å komme tilbake til en hverdag full av rutiner og mål, og den gleden når helgen endelig kommer etter en tung uke. Jeg vil derfor gi dere noen tips ang. skolestart.

For meg er det veldig viktig å ha et sted hvor jeg kan skrive ned ulike avtaler, prøver eller gruppetimer på treningssenteret. Jeg vet at mange bruker mobilen, men jeg foretrekker heller en god gammeldags papirform. Jeg bestilte min almanakk på Personlig Almanakk(ikke sponset) hvor man kan designe sin egen og velge hva slags innmat man vil ha. Jeg bestilte min i str. A5. Jeg bestilte også en liten notatbok som jeg ikke helt har bestemt meg for hva jeg skal bruke til ennå. I tillegg kjøpte jeg tusjer på Staples med masse ulike farger. De kan jeg både bruke til notater i forelesninger/oppgaveløsning og i almanakken min for å skape et system. 


Forsiden på almanakken og notatboken. 

Baksiden 


Her kan dere se litt av innmaten i almanakken min. Jeg tok bilde av en side hvor det ikke stod noe, siden jeg ikke vil legge ut hele timeplanen min på bloggen. Som dere ser har jeg "Ukens gjøremål", "Ukens trening" og "Ukens tentamen" under selve kalenderen som er veldig smart å ha. 

Har dere noen "Back to school" tips?

  • 11.08.2015, 15:11

The end of summer vacation


Hei dere!

Da var siste feriedagen kommet. Jeg vet ikke om jeg skal gråte, smile eller bite av meg neglene og rive av meg håret. I morgen er det studiestart. Ny skole, ut av komfortsonen fra videregående med alle de kjente. I løpet av sommeren har vennegjengen spredd seg. Noen er i Trondheim, Kristiansand og Bergen, mens en av mine aller beste venninner skal helt til North Carolina i USA om under to uker. Jeg vet jo at de alle kommer hjem til Oslo i juleferien og til sommeren, og at det fortsatt er noen igjen her i Oslo. Det føles bare veldig rart at "gjengen" skal splittes etter tre fantastiske år på videregående. Samtidig er jeg veldig takknemlig for at vi lever i en verden hvor det er enkelt å holde kontakten med Facebook, Snapchat og sms-er. Jeg kjenner noen som skal starte på samme linje som meg, men ingen av de aller nærmeste. Satser på å bruke fadderuken for å bli kjent med mange nye, og få gode venner. *Dette kommer til å gå bra*

 
Jeg skal prøve å komme gjennom denne boken før jeg skal legge meg i kveld, og se om jeg kan plukke opp noen tips. For er det ikke en "Superstudent" vi alle vil bli? I tillegg må jeg prøve å finne ut hva jeg skal ha på meg første skoledag i morgen. Ææææ jeg grugleder meg sånn at jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Har dere studiestart denne uken? 

  • 04.08.2015, 17:15

Lørdagens antrekkGod ettermiddag kjære lesere ♥

Til jul fikk jeg og kjæresten gavekort på PS vulkan, et hotell like ved mathallen på Grünerløkka, og på lørdag brukte vi det endelig! Deilig å koble ut og bare være kjærester uten å tenke på andre ting. I tillegg ble vi oppgradert og fikk suite i øverste etasje med egen balkong. Planen var egentlig å spise på mathallen, men da jeg skulle sjekke hva slags spisesteder som var der, så jeg at det stengte klokken 18 siden det var sommer. Og klokken var 17:30 da jeg så det, så da måtte vi finne en ny restaurant. Vi endte opp på Südøst som er en asiatisk restaurant. Crazy duck kan virkelig anbefales, og søtpotetchipsen var også himmelsk! Tok noen antrekksbilder nede ved Akerselva før vi tok taxi tilbake, for denne jenta hadde nemlig tatt på seg de vondeste skoene i skapet. *hihi*

Kjole: Bikbok / Sko: Nelly / Veske: Michael Kors

Hva synes dere om antrekket? 

  • 03.08.2015, 10:00

Bildedryss: KøbenhavnHei dere!

Det er en god stund siden sist, men jeg har vært travel og lite motivert. Forrige uke var jeg tre dager med pappa i København hvor vi har på tivoli, shoppet og var på litt sightseeing. Nå er det ikke lenge igjen til studiestart og jeg må ordne alt innen den tid, samtidig som den siste ferieuken skal nytes! Jeg merker jeg grugleder meg skikkelig til å starte på noe helt nytt. Skal prøve å blogge litt fremover, så bare ta en tur innom. Her har dere et lite bildedryss fra turen. 

Første dagen ble det lunsj på Cafe Sorgenfri hvor vi fikk veldig god mat, men ekstremt dårlig service fra to gretne menn. Veldig nedtur for pappa som hadde gledet seg veldig / Hotellet hadde "Egget" av Arne Jacobsen, og til å koste så mye var de ikke spesielt behagelige. Haha / Den lille havfruen er jo et must å se når man er i København

Den første kvelden spiste vi i Nyhavn, som er et kjempekoselig strøk ved vannet / Tunga ut før middag / Sjokoladefondant♥

Utrolig hvor fint det er i Tivoli i København! Særlig på kvelden ♥

Litt shopping ble det i Strøget før en liten tur med en turistbuss / Utrolig god cupcake på "Holms bakeri" / En flott fontene vi kjørte forbi på sightseeingen.

Pappa overrasket meg med sine skills med gevær. Han skjøt 60/60 på "Bjørnejakten" og vant en søt liten bamse til meg / Hvorfor har vi ikke en så fin park i Oslo? / Liten båttur på Tivoli ♥

Håper alle nyter sommeren! 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits