• 31.08.2016, 20:00

Autumn tag


Hei dere ♥ 

For en stund siden så jeg at Marthe Borge hadde lagt ut en "Autumn tag" på bloggen sin. Jeg elsker slike innlegg, så jeg måtte bare stjele den og lage et eget innlegg. I dag er det offisielt den siste dagen av sommeren, og høsten står for tur. Selv om det er litt vemodig at sommeren er over, liker jeg høsten veldig godt! 


1. Har du noen planer for høsten?

 Ja, jeg og kjæresten stikker til Amsterdam allerede på lørdag. Det blir en ordentlig kjærestetur, og jeg gleder meg masse til å se hva Nederland har å by på. Ellers har jeg planer om å være sosial med både venner, familie og kjæreste. Jeg har jo både slektstreff, innflyttingsfester, bursdager og mye mer å se frem til. Ellers har jeg store planer om å være en flink student, og jobbe hardt før eksamenstiden i november/desember.

2. Favoritt høst-program på tv?

Jeg ser veldig lite på tv, og mye mer på Netflix. Akkurat nå ser jeg på "Full house", og har kommet til fjerde sesong allerede. Skikkelig barndomsnostalgi. Ellers kan det hende jeg begynner å se på Farmen i år igjen. 

3. Hva er din favoritt-høstrett? 

Uten tvil mammas lammestek! Med poteter til, grønnsaker, god saus og potetgull. 

4. Hva er ditt aller beste høstminne? 

Definitivt den høsten jeg ble sammen med Endre. 14.september 2013 - snart tre år siden allerede. Tiden går fort, men jeg er fortsatt like lykkelig med verdens beste kjæreste. 


5. Hvordan og hvor skal du feire Halloween? 

Planene er ennå ikke klare, men jeg har veldig lyst til å finne på noe gøy i år. Vurderer å invitere til noe her hjemme med gode venner, men er ikke helt sikker. 

6. Nevn 4 ting du elsker ved høsten?

1. Jeg elsker høstmoten. 2. Jeg elsker de vakre fargene i naturen, og gå en tur med kamera rundt halsen og ta bilder. 3. Jeg elsker at det er innafor å ligge under dynen en hel dag fordi været ikke lenger er strålende. 4. At jul er rett rundt hjørnet.

7. Nevn 3 ting du ikke elsker ved høsten?

Jeg liker ikke at det blir kaldere og mørkere. Eksamenstiden nærmer seg jo også jo lenger utover høsten man kommer, og det stressende hvor mye pensum man skal gjennom. Det siste må være at det blir vanskeligere å ta fine bilder til bloggen siden det blir fort mørkt. 

8. Favoritt høstduft? 

Jeg har vel ingen favoritt akkurat på høsten, men jeg er stor fan av "Flowerbomb" av Victor&Rolf. Den har jeg vel brukt i et par år, og jeg E-L-S-K-E-R den!

9. Shopper du på Black Friday? 

Jeg har gjort det de to siste årene, så får se hvordan det blir i år. Jeg har min første eksamen samme dag som den store shoppingdagen er. Kan hende jeg benytter tilbudene til å kjøpe litt julegaver, og kanskje benytter meg av "Cyber monday" i stedet. 

10. Har du noen hobbyer i høst? 

Har vel egentlig ingen spesielle hobbyer knyttet til noen årstider, men bloggen er jo en stor hobby. Som fulltidsstudent er det ikke rom for så mange hobbyer. 

11. Eplecider eller kakao? 

Helt klart kakao. Helst med masse krem på toppen. Gjerne med fyr i peisen og med skikkelig høstvær utenfor. 


12. Hva er det beste med høstmoten? 

Jeg elsker å kunne pakke meg inn i skjerf, gode cardigans og gensere, nøytrale farger. 

 

Hva skal dere i høst? ♥ 

 • 29.08.2016, 17:00

♥ Bachelorette party ♥


Hei dere ♥ 

Endelig kan jeg fortelle hva jeg har gjort i helgen. Jeg var livredd for å røpe noe, og sjekket innleggene før jeg publiserte. På lørdag overrasket vi nemlig verdens beste storesøster med et fantastisk utdrikningslag. Hele 11 jenter sto og ventet på henne da hun trodde hun skulle være hundepasser. I stedet ble det frokost og bobler før programmet var klart, og på med slør, krone og bånd. Hun ante ingen ting, så alle har vært veldig flinke til å holde det hemmelig. Jeg turte ikke en gang å ringe henne hele uken i frykt for å si "Vi sees på lørdag"! 


Etter frokosten dro vi videre til Megazone, hvor vi hadde femkamp. Det ble laser games, rodeo-okse, hinderløype, sumobryting og q-tip. Det var kjempegøy, og alle var litt småslitne etterpå. Etter det dro vi til Bislett bad rundt en times tid hvor vi svømte, tok badstue og satt i boblebad. Etter det gikk turen videre til Eidsvoll hvor forloveren bor hvor vi festet videre. 


Jeg dro til Eidsvoll på fredag for å hjelpe til med matlaging, baking, rydding og pynting. Alt ble veldig gjennomført, og kusinen min hadde laget søte "Hangover kits" til oss. De siste ukene har jeg også laget en scrapbook til søsteren min med bilder fra vi var små, og fra nyere tid. Med små historier og søte bilder ble den kommende bruden rørt til tårer. Koselig å se noen bli så glad for en gave man har brukt mye tid på. ♥ 

Håper at bruden ble fornøyd med dagen! Nå gleder jeg meg masse til bryllupet! ♥ 

 • 27.08.2016, 15:30

Summer faves


Hei søte lesere ♥

I dag tenkte jeg å dele mine favoritter fra i sommer. Jeg har sett mange youtubere og andre bloggere månedlig dele sine favoritter. Hos meg holder det en gang i blant, for jeg pleier som regel å ha mer sesongbaserte favoritter enn månedlige. Jeg glemte selvfølgelig en ting, men jeg tenker jeg heller kan dele den i et nytt innlegg, siden det er et produkt jeg kommer til å bruke utover høsten og vinteren også. 

Bikinier: Først vil jeg starte med mine to favorittbikinier som har blitt brukt masse i sommer. Den rosa er fra Triangl mens den turkise er fra Victoria's secret. Elsker de begge! 


Antibac: Antibac er alltid greit å ha med seg når man er ute. Denne fant jeg på Topshop da jeg nettopp hadde vært på en do hvor det ikke fantes såpe. Den lukter skikkelig godt av ananas og er en spray. 

Lip butter: Det er alltid greit å ha noe på leppene for å mykgjøre dem litt. Denne fra Nivea er veldig sommerlig og lukter kokos. 

Body butter: The body shop lanserte nylig en serie som er limited edition som heter "Pinita Colada" som lukter ananas  og kokos. Jeg kjøpte den lille versjonen av body butter som er perfekt å ha med seg på reise. 

Solbriller: Favorittene denne sommeren har vært de nyeste i samlingen fra Ray Ban. 

Solkrem: Solkrem er et must på sommeren, og jeg elsker denne fra Le tan(som også lukter kokos, sjokk eller hva?) og også leppepomaden fra Cosmica. Sykt kjipt å bli solbrent på leppene. 

♥Parfyme: Jeg elsker parfymene til Escada, og har hatt de som sommerduft i flere år. De har en ny duft hvert år, og "Aqua del sol" lukter helt fantastisk godt!

♥ Compeed: En nødvendighet hvis man skulle være så uheldig å få gnagsår.

♥ Klokke: Jeg elsker denne klokken som jeg fikk av kjæresten til bursdagen. Veldig maritimt med den stripete reimen, og kjempesmart siden man kan bytte reim selv. Fra Daniel Wellington. 

Hva har vært deres favoritter i sommer? 

 • 26.08.2016, 16:00

Back to school: New backpack
Hei kjære lesere ♥

Jeg lagde et innlegg for noen uker siden om at jeg hadde planer om å kjøpe en ny sekk til skolestart. Valget falt på denne fra DAY, og så langt er jeg kjempefornøyd! Den rommer det jeg trenger, ser fin ut og ikke minst sparer jeg den høyre skulderen min for vonde smerter. Den kostet 649,- og jeg bestilte den på Boozt, men vet også at de har den i butikken i Hegdehaugsveien. Jeg kommer som sagt til å bruke MK-veska til de dagene jeg ikke trenger å ha med så mye, men deilig med en sekk også. Gleder meg masse til å bruke den fremover! Hvis det er stemning for det tenker jeg å snart lage et innlegg med hva jeg pleier å ha med meg på skolen. 

Bruker dere sekk eller bag? 

 • 25.08.2016, 19:00

Bildene som aldri kom på bloggen #1


Hei dere!♥ 

Et innlegg jeg E-L-S-K-E-R å lese er "Bildene som aldri kom på bloggen". Dette er bilder som ikke ble like vellykket når man for eksempel skulle ta antrekksbilder. Jeg synes det er hysterisk morsomt å se bilder som ikke blir som man har tenkt, og jeg synes det er morsomt å ta seg selv litt lite høytidelig en gang i blant. Det blir jo mye overfladisk på rosablogger. Vanligvis har jeg slettet de bildene som blir stygge, men jeg ble inspirert til å lage et lignende innlegg selv, og har derfor samlet på de jeg kunne finne. Jeg gadd ikke å ta med typiske bilder som at man blunker eller snakker denne gangen. Hvis dere liker innlegget skal dere ikke se bort i fra at det kommer flere.

♥ Når man holder på å le seg i hjel etter at kjæresten får en ping pong-ball i hodet på stranden av noen små gutter som spiller like ved. 

♥ Når man er mer fokusert på å hoppe fra stein til stein enn å ta antrekksbilder.. 


♥ Når man har fått en gratis smaksprøve-cookie og er så sulten før restaurant-besøk.

Og selvfølgelig det beste til slutt.....

 

 

 

 


♥ Når hatten nesten blåser avgårde samtidig som man blir klissvåt bak på shortsen av en bølge.. 

Håper dere fikk dere en god latter ♥ 

 • 24.08.2016, 17:00

Outfit: Back to schoolHei dere ♥

I går hadde jeg første skoledag etter en lang sommerferie. Vi hadde riktignok bare én forelesning som gikk veldig fort, men den spente følelsen før første skoledag er jo alltid der. Antrekket er noe som alltid blir planlagt, og i år falt valget på denne enkle, men fine kjolen som jeg kjøpte før sommeren. Den perfekte hverdagskjolen, som jeg pyntet opp med favorittjakken min for tiden. Den passer jo til det meste! Håper temperaturene holder seg litt til, før høsten setter inn for fullt. Det er bare å spørre om hvor noe er fra, så svarer jeg mer enn gjerne i kommentarfeltet. 

Ha en kjempefin kveld videre ♥

 • 23.08.2016, 22:00

Sweat now, shine later


Hei igjen ♥

Det er ikke ofte jeg finner tid til å publisere to innlegg om dagen, men jeg hadde så lyst til å oppdatere en gang til før jeg skal finne sengen for en ny dag i morgen. Jeg hadde første skoledag i dag etter ferien, og klarte overraskende nok å komme meg opp til forelesning klokken 8! Ikke verst etter mange uker med en døgnrytme som har vært helt snudd på hodet. Etter forelesning fikk jeg ordnet noen bøker, og handlet skrivebøker og permer.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening med en god venninne. Hun studerer i USA, og reiser tilbake på lørdag, så dette var mest sannsynlig siste mulighet jeg hadde til å se henne før jul. Vi svettet oss gjennom både "21 minute body" og "Bootylicious". Jeg vrikket foten på søndag, så kunne dessverre ikke kjøre den fullt ut når det var mye hopp og sprett, men tok heller alternative øvelser hvor jeg kunne ha beina godt plantet på gulvet. Bedre enn ingen ting, eller hva? Dette ble et veldig skravlete innlegg, så jeg tenker jeg legger meg nå. Hvis dere stikker innom i morgen, deler jeg antrekket fra første skoledag!Sweet dreams 

 • 23.08.2016, 14:00

♥Ah♥Nah♥Nas♥


Hei dere ♥

I dag har jeg veldig lyst til å tipse dere om en oppskrift jeg kom over på "Tasty" på Facebook. Jeg fikk umiddelbart lyst til å lage denne retten da jeg så videoen, og det var både lett å lage og veldig smakfullt. Oppskriften finner dere HER. Eneste endringen jeg gjorde var at jeg byttet ut risen med quinoa. 

Jeg har veldig lyst til å begynne å dele flere oppskrifter med dere fremover. Både frokost, lunsj, middag og dessert. Matlaging er en stor hobby og jeg E-L-S-K-E-R å stå på kjøkkenet og tilberede måltider. Gjerne kommenter i kommentarfeltet om dette er noe dere har lyst på. 
Ha en fin dag videre ♥

 • 21.08.2016, 19:00

Summer outfits


Hei ♥ 

Nå som sommeren snart er over, tenkte jeg å vise dere antrekkene jeg har postet her på bloggen i sommer. Det ble visst ikke så mange som jeg egentlig hadde tenkt til å publisere denne sommeren, men seks er vel bedre enn ingen. Har veldig lyst til å publisere antrekksbilder oftere, så får se utover høsten. Skal hvertfall prøve å legge ut bilder av antrekket på første skoledag på tirsdag.
Hvilket antrekk var din favoritt?

 • 20.08.2016, 21:00

New in: Lace top


Hei søte lesere ♥

Endelig fikk jeg lastet opp bilder igjen. Vi har tilbrakt dagen på Nesodden hos søsteren til kjæresten. Jeg tok med macen og hadde tenkt til å lage noen innlegg for å slå i hjel tid på båten, men selv med mobildata fikk jeg ikke lastet opp noe som helst. Uansett, så tenkte jeg å vise dere et av mine nyeste innkjøp. Jeg har lenge hatt lyst på en helt enkel sort singlett med blonder. Jeg fant den perfekt fra Ganni, og den var til og med på salg! Gleder meg masse til å bruke den fremover! Ha en fin kveld videre ♥

 • 19.08.2016, 13:00

Back to school: New notebooks


Hei dere ♥

Nå er jeg på jobb, og rett etter jobb skal jeg spise middag med en venninne på Habanero på Grunerløkka, så derfor er dette innlegget forhåndsskrevet. Jeg hadde nemlig lyst til å vise dere to søte notatbøker og noen blyanter som jeg kjøpte da jeg var i Ålesund. Tror de er fra Norli, men husker ikke helt. De er perfekte å bruke både hjemme og på skolen til å notere ned ulike ting. Jeg tenker å bruke den ene til å skrive opp treningsøvelser og hvor mange kg i den ene, men er ikke helt sikker på den andre. Har dere noen forslag? Det er også kjempelenge siden jeg har brukt vanlige blyanter, siden jeg noterer mest på macen eller bruker trykkblyant/kulepenn, men disse måtte bare bli med hjem!

Håper dere får en kjempefin dag! ♥

 • 18.08.2016, 16:00

Oppskrift: Homemade limonade


Hei søte lesere ♥

Selv om sommeren snart er over, er det vel aldri for sent å dele oppskrift på en forfriskende limonade? Jeg har hatt planer om å dele denne oppskriften i lang tid, men glemte helt av det. Denne limonaden er utrolig god, og veldig enkel å lage! 

Du trenger:

♥ 4-5 sitroner ♥ 10 dl vann ♥ 100-120 gram sukker ♥ lime ♥ mynte ♥ isbiter

Fremgangsmåte: 

♥ Press saften av sitronene, og sil gjerne til slutt for å være sikker på å ikke ha fått med steiner. ♥ Tilsett sukker og 5 dl kokende vann ♥ Rør til sukkeret er oppløst og tilsett 5 dl kaldt vann ♥ La limonaden stå i kjøleskapet til den er skikkelig avkjølt, gjerne natten over ♥ Server med masse isbiter, mynteblader og noen skiver lime.

Enjoy 

 • 17.08.2016, 21:30

Tips: Sunsilk leave inHei dere ♥ 

I kveld har jeg lyst til å tipse dere om en av mine nye favoritter når det kommer til hårprodukter. Nemlig "Sunsilk leave-in spray conditioner". Denne sprayen gjør underverker med mitt hår, og er laget med acai og olje fra pasjonsfrukt som gir hele 10 fordeler til ditt hår:

♥ Gir pleie

♥ Forebygger slitte tupper

♥ Gjør håret lettere å gre

♥ Gir UV-beskyttelse

♥ Gir varmebeskyttelse(hårføner)

♥ Er fargebevarende

♥ Gjør håret mykt

♥ Styrker håret

♥ Demper frizz

Jeg kan ikke skrive under på at alle 10 er sant, men i mitt tilfelle har jeg opplevd at håret blir veldig mykt og lettere å gre hvert fall. Et ekstra pluss er at den lukter kjempegodt, og i tillegg er ganske drøy i bruk. Har brukt den veldig mye i sommer, og har bare brukt 1/4 av flasken ca. 

(Ikke sponset innlegg)

Hva er deres favorittprodukt til hår? ♥

 • 16.08.2016, 17:00

Uken som gikk #32Hei dere ♥

Da er det klart for en litt forsinket runde med ukens oppsummering. Dette var den nest siste ferieuken min, så jeg har prøvd å utnytte tiden mest mulig. Jeg har fått til en del tid med venner, litt familietid og kjærestetid. Denne uken er det heldigvis spådd kjempefint vær, så denne uken tror jeg blir knall! Senere i dag skal jeg og kjæresten grille med et vennepar på Hovedøya. 

Ukens antrekk:


Ukens latter:

Ukens latter må bli mandagen som jeg tilbrakte på jobb. Jeg og en annen dukket opp på kontoret uten noe mer informasjon om at vi skulle ta med en bil og hente 120 is og kjøre til Kløftefoss og hjelpe til på et event der. Bilen hadde et ganske ødelagt speil på førersiden, så vi holdt på å kræsje minst to ganger, men kom heldigvis frem like hele. Da vi kom frem til Kløftefoss stasjon, var det ingen der og det var "in the middle of nowhere". Vi sto der med is som holdt på å smelte, og ventet på at noen skulle komme og åpne opp der det var en stikkontakt vi kunne koble fryseren til. Heldigvis klarte isen seg, og eventet ble kjempebra!

Ukens opptur:

Denne uken har vært knall fra start til slutt. Mandagen ble som sagt tilbrakt på jobb. Tirsdag var jeg først noen timer hos en venninne fra videregående som jeg nesten ikke har sett hele sommeren, før jeg dro videre til Døgnvill med fire venninner. På tirsdager arrangerer de quiz, og vi koste oss masse. Lørdag var jeg først med pappa i en familiebrunsj, før jeg dro stappmett videre til en middag hos et vennepar. Søndag tilbrakte jeg og kjæresten på Tusenfryd. 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur må være at ferien snart er over, og at det har vært mye dårlig vær. Heldigvis er det spådd sol og 20 grader hver dag fremover!

Ukens høydepunkt:

Vanskelig å velge et høydepunkt, men søndagen på Tusenfryd var helt knall! Til tross for lange køer overalt, mye veps, hylende unger overalt, koste vi oss veldig de timene vi var der. 

Ukens innkjøp:

Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe særlig, men den nye almanakken dumpet ned i postkassen tidlig denne uken. Klarer meg ikke uten den! Skal på en shoppingrunde med to venninner før skolestart i morgen. En ny skolesekk står øverst på listen, men jeg finner sikkert mer også. Hehe


Ha en fin tirsdag videre 

 • 15.08.2016, 15:30

Back to school: School bags


Hei dere ♥

Nå nærmer det seg skolestart for mange vil jeg tro. Den 23.august er jeg faktisk 2.årsstudent, og det har gått så fort! Synes jeg nettopp startet. Uansett om man er elev eller student, er det mye bøker og annet utstyr som skal fraktes til og fra. Jeg pleier selv å bytte mellom sekk og veska fra Michael Kors(nr.1) ettersom hvor mye jeg trenger å ha med meg. Min erfaring er at det gjelder å investere i en litt dyrere sekk/veske som har god kvalitet. De gangene jeg har kjøpt en sekk/veske til under 500 kr har stroppene røket fort eller revnet. Det er ganske kjipt å plutselig miste alt ut av sekken fordi den revner. Jeg har planer om å investere i en ny sekk, og favoritten min er egentlig nr 4 fra Day Birger et Mikkelsen. I tillegg har jeg tenkt til å fortsette å bruke veska fra Michael Kors på de dagene jeg ikke trenger å ha med så mye. Ellers ser dere at det er mye sort, men det passer til alt, og blir ikke så fort skittent som lysere farger.  

1. Michael Kors i navy Her / 2. Day Birger et Mikkelsen i sort her / 3. By Malene Birger i sort/hvit her / 4. Tiger of Sweeden i sort Her / Bag fra Nly her 

1. Sekk fra Pieces Her / 2.  Sekk fra Herschel her / 3. Sekk fra Adax her /  4. Sekk fra Day birger et mikkelsen her / 5. Sekk fra Eastpak her

Hva slags sekk/bag skal dere ha i år? 

 • 13.08.2016, 12:00

In my travel bag


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg pleier å ha i veska når jeg er ute og reiser. Dette innlegget hadde jeg egentlig planlagt å lage før Spania, men det rakk jeg aldri. Jeg elsker å reise, som dere kanskje har fått med dere og har funnet mine nødvendigheter når jeg er ute på tur. Jeg elsker slike innlegg/videoer selv, og finner alltid inspirasjon til hva jeg kan putte i bagen ved å se på videoer på youtube eller lese innlegg. 

Lommebok: Lommebok er en selvfølge når man er på tur. På flytoget, flyplassen, tax free, taxi/buss til hotellet osv. 

Notatbok og penn: Man vet aldri når man får en ny idé til et blogginnlegg(eller andre ting), og jeg liker best å skrive det ned i en god og gammeldags notatbok.

Luggage tag: Hvor kjipt er det ikke å ta feil baggasje? Kofferter er jo veldig like, og det er lett å ta feil. Derfor har jeg nå kjøpt meg en søt luggage tag som er formet som en panda. 

Compeed: Jeg får veldig lett gnagsår, så det er et must å ha gnagsårplaster med seg. Hele dagen blir jo ødelagt hvis man får et gnagsår og ikke har plaster å ta på. 

Mophie og laderledning: Nå som jeg har lastet ned Pokemon Go(Hehe) går batteriet fort nedover. Nei da, jeg har hatt powerbank i flere år nå, og pleier egentlig  å ha den med meg overalt tilfelle jeg skulle gå tom for strøm. 

Headset og hørepropper: På reiser pleier jeg alltid å ta med meg headsetet mitt fra Bose med noise cancelling, fordi den stenger ute alt av støy i f.eks flykabinen. I tillegg pleier jeg alltid å ha med meg hørepropper som jeg oppbevarer i den smarte makronboken. 

Solbriller: Hvis man skal til en solfylt destinasjon er det alltid smart å ha med seg solbriller. I sommer har mine favoritter vært det nyeste paret mitt fra Ray Ban. Passer til alle antrekk og er veldig nøytrale. 

Mobil og Ipad/macbook: Min store avhengighet i hverdagen er mobilen. Alltid greit å høre på litt musikk på flyet når man ikke har så mye annet å finne på. Ellers pleier jeg alltid å ha med meg ipad og/eller macbook til blant annet Netflix og blogging. 

Sovemaske og nakkepute: Hvis jeg har en tidlig avgang eller en lengre reise tar jeg som regel med meg nakkeputen min og evt. sovemasken. Det er veldig deilig å ha noe å lene seg på sånn at hodet ikke faller i alle mulige retninger. Sovemasken er super for å stenge ute alt lyset hvis man skal sove. 

Pass: Hvis man skal utenlands må man alltid ha med seg pass. Jeg kjøpte denne søte passholderen på VS for noen år siden, og det gjør at jeg enklere finner passet når jeg trenger det. 

Kontanter: Jeg pleier ofte å ha med litt kontanter tilfelle jeg skal på f.eks et marked, en strandshop osv. 

Tyggis: Jeg får veldig sjelden dotter i ørene når jeg er ute og flyr, men det er alltid greit å ha tilfelle man får vondt i ørene. Uansett er det godt å ha noe for å friske opp siden man ikke har mulighet til å pusse tennene. 


Survival kit: Overalt jeg går pleier jeg å ha med meg en mini toalettmappe hvor jeg har ulike nødvendigheter. Her har jeg ulike medisiner i tillegg til ibux/paracet/naproxen sånn just in case. Ellers har jeg antibac-servietter, leppepomade, lip gloss, miniparfyme, håndkrem, hårbørste, pudder, ekstra strikk og fliseklemmer og til slutt et lite speil. Pleier ofte å ha bind/tamponger også. 
 

Hva er dine travel must haves? ♥

 • 12.08.2016, 16:00

Ebay tips: Key cover


Hei søte lesere ♥

For en god stund siden så jeg at Eirin Kristiansen hadde bestilt ulike figurer som man kunne ha rundt nøkkelen. Jeg synes de var sykt søte, og ikke minst smarte, men det hele gikk litt i glemmeboksen. Da jeg søkte rundt på ebay for en stund siden kom jeg på at kanskje de hadde noen søte "Key covers", og det hadde de! Jeg bestilte en i panda, og en i elefant, og er storfornøyd. 


Fant de HER

 • 11.08.2016, 18:30

Today´s outfit


Hei dere ♥

I dag var jeg og kjæresten en tur i byen blant annet for å ordne en reklamasjonssak på expert. Siden været var nydelig tok vi en tur på Aker Brygge for å spise en soft-is og fange litt pokemons. Hehe.. Antrekksbilder fikk jeg også knipset til dere. Jeg fikk endelig brukt en av favorittkjolene mine igjen. Denne fant jeg på H&M rett før sommeren, og er en stor favoritt i hverdagen. Nå skal jeg kjevle ut pizzadeigen og lage litt saus. Hvis den blir vellykket skal dere ikke se bort i fra at det blir en oppskrift å få senere. 

Vi blogges senere ♥

 • 10.08.2016, 20:00

Back to school: Personlig almanakk


Hei kjære lesere ♥

Nå nærmer det seg skolestart, og jeg har så smått begynt å kjøpe inn litt ting jeg trenger. En av tingene jeg alltid kjøper meg før et nytt skoleår er en almanakk. Både jeg og kjæresten min bestilte på "Personlig almanakk", hvor man kan designe den selv og velge hva slags innmat jeg har. Dette er faktisk min fjerde almanakk derfra, og HER kan dere se hvordan fjorårets så ut. I år som i fjor valgte jeg størrelse A5 og den passer meg perfekt! Jeg valgte to bilder fra Paris-turen vår i oktober som forside og bakside. Jeg synes det blir så fint når det er en rød tråd. 

(Dette innlegget er på ingen måte sponset)

I år fikk man med et sett med klistremerker, som jeg gleder meg til å plassere rundt i almanakken. 


Har dere almanakk? ♥

 • 08.08.2016, 14:00

Uken som gikk #31


_mg_2014-1858293-7-1470134583974.jpg

Hei kjære lesere 

Nå som sommeren nærmer seg slutten syntes jeg det var på tide med en liten oppsummering av uken igjen. Jeg så at det har gått 14 uker siden sist oppsummering, men nå som livet smått begynner å falle tilbake til rutiner igjen er det mer å oppsummere og fortelle. Dette innlegget er forhåndsskrevet, for jeg er på jobb til sent i kveld. Vi blogges mer i morgen!

Ukens antrekk:

Til tross for dårlig vær, klarte jeg å knipse noen bilder før jeg skulle i bursdag. Dette antrekket er super komfortabelt samtidig som jeg synes det er veldig fint. 

_mg_2069-1858293-8-1470528209077.jpg

Ukens latter:

Jeg og kjæresten har begge en skjorte med lyseblå og hvite striper. De er helt like, bortsett fra passformen og hvor den er fra. Disse to skjortene skapte en del latter i uken som gikk: Da vi hadde pakket ferdig til Ålesund, oppdaget vi at vi begge hadde planlagt å reise i den samme skjorten. Vi må ha sett ut som D-E-T paret med lik skjorte. Siste dagen tok jeg på den samme skjorten igjen, og tenkte ikke over at min kjære har en lik. Etter frokosten sto jeg på badet og pusset tenner da jeg oppdaget at skjorten hadde feil merke på brystet, og gikk til kjæresten og sa "Finn én feil med antrekket". Han så det faktisk ikke før jeg sa at det var noe med skjorten. Haha

Ukens innkjøp:

Jeg kjøpte som sagt denne blushen fra Bobbi Brown, og den er i bruk hver dag. Elsker den! Kjøpte også en annen ting på Zara, som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg.

_mg_1979-1858293-12-1469983013844.jpg

Ukens treningsøkt:

Første uken i august har jeg faktisk klart to bra treningsøkter i tillegg til en powerwalk opp til Fjellstua i Ålesund. Deilig å benytte seg av naturen før vinteren kommer og alle øktene blir på Sats. Satser på at denne uken blir strålende på treningsfronten!

_mg_2039-1858293-11-1470412102704.jpg

Ukens serie:

Nå som jeg ble ferdig med Friends for tredje gang på Netflix, begynte jeg å se på "Full House" av alle ting. Jeg elsket den serien som barn, så det er skikkelig barndomsnostalgi å se på den. Alle episodene er kjempesøte, og det er alltid litt moral i hver episode. Håper dere alle får en kjempefin uke! 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits