• 26.09.2014, 21:00

Høstferie


Endelig! Det vi har ventet på siden skolen startet igjen. Den siste uken har vært grusom med løpetest, Religionpresentasjon, historieprøve og ikke minst SÆREMNE. Nå er alt ferdig og særoppgaven er nettopp levert. Ble en del sider, og det har vært masse arbeid. Nå skal jeg ta en velfortjent ferie, og for en gangs skyld skal jeg være hjemme! Jeg gleder meg masse til å tilbringe tid med venner og kjæresten(som ikke har ferie). Skal prøve å få blogget en del også. Hva skal dere i ferien?

  • 25.09.2014, 16:00

1 år!


Den 14.september hadde jeg og kjæresten vært sammen i 1 år ♥ Tiden går så fort! Er så rart å tenke på at vi er ferdig med avstandsforhold og at vi kan se hverandre mye oftere. Uansett så bestemte vi oss for å feire det skikkelig og siden det var i en helg hadde vi en dag hver hvor vi kunne overraske hverandre på.

På lørdag ble jeg overrasket tidlig på morgenen med rose og kyss på sengen. Så lagde han kjempegod frokost til oss. Under frokosten fikk jeg en konvolutt med gavekort på makeover hos Inglot. Så da dro vi dit før vi gikk en liten tur i Frognerparken. Middag spiste vi på Rust, som er et tapassted nederst ved Bogstadveien.Var en kjempekoselig dag 


På søndag var det altså min dag til å overraske han. Dagen startet med at jeg lagde Arme riddere som ble spist i senga. Så tok vi på oss treningstøy og pakket sekken. Tok tbanen til frognerseteren og gikk inn derfra til Tryvannsstua. Hadde det kjempekoselig i det fine været. Endre hadde jo aldri vært der før, så var koselig å ta han med dit. De har jo verdens beste kanelboller! Satt der en stund før vi gikk opp Rødkleiva(skibakken) og gikk ned igjen ved korkertrekkeren. Etter det dro vi på Yayas som er en av mine favoritter. Til slutt var vi på Pharell-konserten. Hadde det kjempekos Nå må jeg skrive særoppgaven. Målet mitt er at den blir ferdig i kveld! 

Ha en fin dag videre! 

  • 22.09.2014, 18:12

Todays outfit #220914


Hei dere ♥ Da er det mandag igjen! Bare en uke igjen før høstferie! Jeg gleder meg tonnevis til å få en etterlengtet ferie. Denne uken er det hele 4 vurderinger tett oppi hverandre. Vet det kommer til å bli tungt denne uken. Startet heldigvis 12 i dag så fikk en deilig start på uken. Rakk til og med å ta antrekksbilder til dere før skolen. Det skjer ikke ofte! Gleder meg til å blogge masse mer i høstferien nå! Skal prøve å få til noen flere innlegg før ferien, men får se hva jeg rekker. 
Nelly sko / Bikbok Bukse og skjerf / Forever 21 Skjorte / MBMJ klokke / Claire's armbånd

Hva skal dere i høstferien?


  • 16.09.2014, 19:07

Oppskrift: Hjemmelagde kjøttboller i saus


Hei dere ♥ I dag tenkte jeg å dele en kjempegod og enkel oppskrift med dere før jeg fortsetter med særoppgaven min. Jeg føler at jeg har kommet godt i gang, og har lest 70 sider bare i dag. Gleder meg masse til høstferien, selv om jeg skal hjelpe kjæresten med montering mest sannynlig. 

Hjemmelagde kjøttboller i saus:

Dette ble bare sååå godt! ♥ Tar ikke lang tid å lage, og krever ikke så mange ingredienser.

Du trenger til ca. 20 kjøttboller:

♥ 400g kjøttdeig

♥1/2 løk

♥2-3 fedd hvitløk

♥1/2 dl lettmelk

♥Smuler fra en brødskive

♥Revet ost(jeg brukte parmesan siden vi hadde det)

♥1/2 dl rødvin. (Setter en veldig god smak)

♥1 boks hakkede tomater

♥1 ts chillipulver

♥Salt og pepperFremgangsmåte:

♥Bland sammen brødsmuler og melk. La det svelle i 10 min.

♥Finhakk løk og hvitløk

♥Bland det oppbløtede brødet med kjøttdeigen.

♥Tilsett løk, hvitløk og ost. Krydre med salt og pepper.

♥Rør deigen sammen til den er jevn og alt er godt blandet.

♥Trill ut kjøttboller med en skje og hånden.

♥Brun kjøttbollene i en stor stekepanne med litt smør/olje. Ta ut bollene, og hell i vinen. La det koke inn til 1/3. Tilsett tomatene, kok opp og smak til med salt, pepper og chillipulver. Ha bollene tilbake i sausen og la dem putre i ca. 15 min.

♥Jeg serverte det med tagliatelle som jeg kokte etter anvisning på pakken, og drysset over litt revet parmesan. 

Bon Appétit 

 

 

 

  • 15.09.2014, 16:05

I can do anything with the right shoes


Hei dere ♥ Ble en liten bloggpause, og jeg er lei meg for det. Har hatt det veldig travelt og lite motivasjon til å blogge i det siste. Skal prøve å komme sterkere tilbake nå. Har nettopp hatt verdens beste helg sammen med kjæresten min. I går hadde vi vært sammen i 1 år, og vi brukte både lørdagen og søndagen til å feire. Kommer et eget innlegg om det senere. Før jeg får samlet sammen alle bildene, vil jeg gjerne vise dere de nye skoene mine! fra Bianco

Har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om fremover?

  • 06.09.2014, 11:49

Haugesund


Hei dere. Nå er jeg i Haugesund i konfirmasjon. Reiste i går etter en veldig travel uke på skolen. Timeplanen min har blitt endret nesten hver dag nå, og den blir bare verre og verre. Får se hvor mye blogging jeg rekker fremover.

Rica maritim hotel må ha den beste hotellfrokosten jeg har sett. Masse frukt og grønnsaker i tillegg til lapper.

  • 01.09.2014, 20:30

Hello september


September. Den første høstmåneden. Det blir mørkere ute, og bladene ligger fargerike på bakken. Temperaturen synker og klærne blir tykkere. Selv om det er vemodig å si farvel til sommeren for denne gang, blir det deilig med høst også. Kosesokker, te, pledd, varmt bad i badekaret og koselig musikk er noe jeg synes hører med til høsten. Jeg synes det er deilig å være i gang med gamle rutiner, trening og å sitte og se på tv-serier/filmer på ipaden i senga. 

Akkurat nå sitter jeg i senga med nyvasket hår, kjæresten sin skjorte, pandasokker, favoritteen min i ynglingskoppen min og den nyste utgaven av Det Nye. Snart skal jeg jobbe med historie før lekseprøven i morgen. Ønsker alle en kjempefin kveld! byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits