• 29.09.2015, 16:30

To innkjøp


Hei dere ♥

På lørdag var jeg i byen med to venninner fordi hun ene ikke er så godt kjent i Oslo ennå. Vi gikk fra majorstuen, ned mot Karl Johan, gikk rundt på Oslo City og Byporten, opp til Akershus festning og så til Aker Brygge. Ble en deilig tur i det fine været. i Karl Johan var det jo markedsdag, så vi tok en tur innom Bikbok hvor jeg fant to nye skatter. Har lenge sett på dette skjørtet, men var litt usikker på stoffet. Da jeg tok det på satt det som et skudd hele veien og fargen er fantastisk fin. Toppen er veldig basic, men elsket stoffet. Så mykt! Ser ikke bort i fra at skjørtet blir med i kofferten på fredag. 


Hva synes dere om innkjøpene?

 • 28.09.2015, 17:00

Oppskrift: Søtpotetsuppe


Hei søte lesere! ♥

Nå som det er høst elsker jeg å spise suppe til middag. Når jeg lager suppe bruker jeg A-L-D-R-I poser, men lager det helt hjemmelaget. Det tar ikke så lang tid, og smaker såå mye bedre. Denne uken tenkte jeg å tipse dere om en av mine favoritter, nemlig søtpotetsuppe. Den tar ca. 15-20 min å lage, da søtpotene må koke til de blir litt myke. Du kan også variere hvor sterk du vil ha den, ved å tilsette litt mer chilli. 

Dette trenger du: 

♥  1 sjalottløk ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 2 søtpoteter(middels store) ♥ Litt olje til steking ♥ 1 ss karri ♥ 1 chilli ♥ 2 dl vann ♥ 1 terning grønnsaksbuljong ♥ 1 boks kokosmelk

 1. Fremgangsmåte:
   Finhakk løk, chilli og hvitløk. Skrell søtpotetene og skjær de i terninger. Tips: Det tar kortere tid å koke dem hvis du kutter de i små terninger.
 2. Surr hvitløk og løk i litt olje på middels varme. Etter noen minutter tar du oppi chilli og søtpotetene. Surr i noen minutter til.
 3. Rør inn litt karripulver og hell over kokosmelk, vann og buljongpulver. 
 4. La det koke opp, ta et lokk over og skru ned varmen. Kjenn etter med en gaffel underveis om potetbitene er møre. 
 5. Kjør alt jevnt med en stavmikser og server gjerne med litt chilliflak/chillipulver på toppen. Håper det smaker! ♥

 • 27.09.2015, 14:39

Sunday vibesGod søndag kjære lesere!

Beklager at jeg ikke rakk å blogge i går, men det ble rett og slett ikke tid. I dag har det vært en rolig start på dagen med en sen frokost, innlevering av to arbeidskrav, og snart skal vi en tur ned til mamma på middag. Der venter lammestek med alt som hører til. Da jeg var liten fikk vi ikke lov til å spise potetgull, men til lammestek var det lov. Dette med potetgull til lammestek henger selvfølgelig igjen, så jeg gleder meg som en liten unge. 

I sommer så leste jeg "Et helt halvt år" av Jojo Moyes, og endelig kom oppfølgeren. Har allerede lest 80 sider, og den er like gripende og trist som den første boken. Foreløpig går jeg bare rundt i en av kjærestens skjorter og mine nye knestrømper. I favoritttekoppen har jeg den beste teen jeg vet om. Det er instant tea så man tar bare noen teskjeer oppi en kopp og heller over varmt vann. Helt himmelsk!

Håper dere får en fin søndag!

 

 • 25.09.2015, 16:30

Capture life


Endelig fredag! 

Jeg kom på at jeg ikke har vist dere bildene som en venninne tok av meg rett etter studiestart. Hun er en fantastisk person med et utrolig talent som hobbyfotograf. Jeg blir helt inspirert av å se henne i aksjon. Jeg derimot har 3-4 ulike pose og ble litt klein. Da er det godt at man har en god venninne som jeg kan tulle og ha det gøy med. Jeg får nok øve til neste shoot. Var egentlig litt sliten etter noen lange dager med fadderuke og sminken var ikke helt på plass ser jeg i ettertid. Det ble veldig mange fine bilder, så jeg tenkte å vise dere mine favoritter! Hva synes dere om bildene?

 • 24.09.2015, 17:30

Nails for fall


Hola chicas!

På fredag gikk matteforelesningen over tiden(igjen) og da blir det en dominoeffekt. Man rekker ikke t-banen til Majorstuen og rekker ikke bussen videre derfra. Siden bussen min ikke går så ofte utenom rush-tid tok jeg turen innom Vita. Foundationen min var helt tom, så jeg trengte en ny. Siden det var lenge til bussen gikk soste jeg rundt i butikken og kikket.  Plutselig fant jeg neglelakker fra Essie på tilbud. I det siste har jeg ikke gidder å lakke neglene mine, men føler meg så mye freshere med nylakkede negler. Falt for noen fine høstfarger. En beige, en helt sort og en mørk brun/burgunder. Jeg har allerede forelsket meg helt i den svarte og gleder meg til å prøve de andre også. 

Har dere en favorittfarge til neglene om høsten?

 • 23.09.2015, 12:00

Start your day with positive thoughts


Hei søte lesere!

Etter en lang dag i går med 11 timer på skolen trengte jeg virkelig denne onsdagen. Vi har nemlig ikke forelesninger denne onsdagen, men jeg skal snart dra for å møte han jeg skriver prosjektoppgaven i et av fagene med. Fikk sovet lenge og tok meg tid til en lang og deilig frokost. Blir ikke bedre enn det! Eller jo, planene om å ta antrekksbilder i dag ble kansellert da jeg så ut av vinduet i dag. Høsten og vinteren gjør det alltid så vanskelig å ta fine bilder ute. 

Frokost med kakao og smoothie ♥ Ikke ofte jeg rekker sånne frokoster i hverdagen! 


Håper dere får en strålende dag! 

 • 22.09.2015, 18:00

I can do anything with the right shoes


 

Hei dere!

Disse skoene har jeg siklet på siden jeg så de på Eirin Kristiansen sin blogg da hun var i New York. Eneste negative med å finne fine plagg på populære blogger, er at de som regel blir utsolgt før man rekker å blunke. Etter å ha lagt de til i favoritter på safari og sjekket daglig kom de endelig inn i min størrelse! Planen var egentlig å kjøpe dem i svart, men de kommer aldri inn i størrelsen min dessverre. Veldig fornøyd med disse i en nydelig sandfarge også. I mine øyne er de perfekte til de dagene man ønsker å pynte seg litt ekstra til hverdags. Disse blir meg i kofferten til Paris! De er forresten fra Nelly. 

http://picasion.com/

Forresten noen som vet hvordan man kan få gif i 800 px? Fikk den ikke til å bli større enn dette? 

Hva synes dere om skoene?

 • 21.09.2015, 17:30

Oppskrift: Tom kha gai


Hei søte lesere!

I helgen prøvde jeg og kjæresten oss på en ny rett. Nemlig den kjente thaisuppen "Tom Kha Gai". Fant oppskrift på Marie Wolla sin blogg. Fadderen min er gift med en fra Thailand så jeg er veldig vant til thaimat etter uendelig mange middager der. Denne suppen har alltid vært en av mine favoritter der. Balansen i thairetter er alltid så himmelsk med litt sterkt, syrlig, søtt og salt. Perfekt nå på høsten. 

Du trenger: ♥ 2 kyllingfileter ♥ 3-4 cm ingefær ♥ 4 sitrongress på glass ♥ 6-8 tørket limeblader ♥ 1 ts salt ♥ saften fra 1/2 lime ♥ 3 ss fish sauce ♥ 1 ts sukker ♥ 1 boks kokosmelk ♥ 2 røde chilli ♥ 2 terninger kyllingbuljong ♥ 8 dl vann ♥ fersk koriander ♥ Jasminris ♥

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingen i mindre biter. Stek på middels varme. 

2. Sett på risen.

3. Hell vann, buljongterninger, sitrongress i biter og ingefær som er skrelt og kuttet i mindre biter sammen med limeblader i en stor kjele. Gi et oppkok på middels varme.

4. Tilsett salt, limesaft, fiskesaus og sukker. Kok i 10 min. 

5. Fisk ut limeblader, ingefær, sitrongress ut av kjelen.

6. Tilsett den stekte kyllingen, chilli og kokosmelk.

7.Gi et raskt oppkok for å varme suppen igjen. 

8. Legg ris nederst i en skål, og hell suppen over. Kos dere! 

 • 13.09.2015, 18:16

Sweet little sunday


Denne helgen har vært så altfor bra! På torsdag hadde vi linjedag på skolen med fire foredrag, goodiebags og lunsj før det var bankett og middag på kvelden på LilleAsia. Hadde en kjempefin dag sammen med koselige venner. På fredag var jeg og kjæresten i bursdagsfest til kusinen min som fyller 25 år i morgen! Det ble en morsom kveld med beer pong, "ryktet går" og fine folk. I går fikk jeg endelig sett tre av mine venninner fra vgs igjen da vi spiste lunsj på Frognerseteren. I dag har jeg fått unna litt skolearbeid og laget Creme Brulee som vi skal nyte om noen timer. I mellomtiden koser vi oss med makroner som kjæresten kjøpte for å feire at vi har vært sammen i 2 år i morgen. 

Ha en kjempefin kveld videre!

 • 09.09.2015, 16:30

Nytt klesskap!


God ettermiddag ♥

Som jeg nevte i sommer har jeg lenge hatt lyst til å gjøre noe med klesskapet mitt. Jeg syntes at skapet var veldig upraktisk og at jeg ikke hadde så god plass som jeg kunne ha hatt. På fredag kveld reiste jeg og kjæresten til IKEA for å handle inn alt vi trengte. Lørdag morgen startet vi å rive ut det gamle skapet, og rakk også å få opp den største rammen og en skuff. Søndag monterte jeg resten av skuffene siden kjæresten var på personalmøte. Da vi skulle montere den minste rammen, var det en gigantisk sprekk i den ene platen så vi måtte enda en tur til IKEA for å bytte den. Passet bra siden jeg manglet en hylle og en boks til å ha på toppen, selv om å være på IKEA ikke er favoritten...Her er før og etter bilder til dere!

 

Before: 

Jeg hadde en skapdør til, men bildet ble tatt like etter vi tok av den. Som dere ser hadde jeg trådkurver som hele tiden hang seg fast i hverandre pga. stropper, belter osv. Da vi fikk ut rammene oppdaget vi at det var vegg-til-vegg-teppe under så jeg vil tro skapet er fra bygget var nytt XD I tillegg er jo veggen bak der helt grusom. 

After: 

Som dere ser er skapet nå mye finere, jeg har bedre og mer funksjonelle skuffer. På toppen kjøpte jeg tre bokser til sesongklær og andre ting som ikke trenger å stå fremme hele året. Har til og med bedre plass nå enn før! Til og med kjæresten fikk en skuff til og dere må tro han ble overlykkelig! Haha 

Jeg er veldig fornøyd med klesstangen hvor jeg kan henge skjørt, og shortser. Må skaffe noen flere hengere siden jeg måtte legge tre av skjørtene mine på hyllen under. 


Elsker også denne utrekkbare hyllen hvor jeg kan legge belter, solbriller, hårpynt og annet tilbehør. 

Hva synes dere om det nye skapet mitt? 

 • 08.09.2015, 17:32

Find the beauty in every day


Hei dere!

Etter en lang helg med prosjekt skap og middagsbesøk er det deilig å slappe av mens man er alene med et magasin, en supergod smoothie og min nye obsession; yoghurtnøtter. Tirsdager er den eneste dagen vi starter 11 og i dag hadde vi forelesninger i 5 timer. Tror det må ha vært rekordhøyt oppmøte i den siste forelesningen fordi auditoriet har aldri vært så fullt før. Folk satt i trappene, luften ble tettere og rommet varmere. Da er det deilig å komme hjem og slappe av før man starter på litt skolearbeid. Har lite tid denne uken med både linjedag med bankett, bursdag, jobb og venninnebesøk fra Bergen! Uansett så gleder jeg meg masse! 


Bilder av det nye garderobeskapet kommer i morgen! Jeg er så utrolig fornøyd!

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre!

 • 01.09.2015, 20:59

Hello September


Hei dere!

Da var vi plutselig inne i den første høstmåneden. Sommeren er nå offisielt over, og det er tydelig at værgudene i hovedstadene er enige. Her har det bøttet ned i hele dag, og værvarselet fremover ser ikke så mye bedre ut. Skolen er i full gang med forelesninger og stort pensum. Det er også grunnen til manglende oppdateringer den siste tiden. Det er mye å sette seg inn i, og mange sider som skal leses på kort tid. Samtidig elsker jeg å være student, og den friheten som følger med! Oppi alt med skole skal jeg endelig starte på prosjekt klesskap som jeg utsatte fra sommeren. Turen går til Ikea allerede på fredag for å hamstre skuffer og garderobestenger. Har troen på at det blir veldig bra!

September er også kjærlighetsmåneden til meg og kjæresten min. Den 14.september har vi vært sammen i hele 2 år! ♥ Tiden går fort, og snart sitter vi på flyet til den ultimate kjærlighetsbyen, Paris. Jeg gleder meg som en liten unge til å endelig få se den franske hovedstaden med egne øyne. Vi leter fortiden etter noen aktuelle restauranter vi kan bestille på.

 


♥ Cold nights ♥ Large sweaters ♥Warm tea ♥ Good books ♥ Soft socks ♥ a box of chocolate ♥
Ønsker dere alle en strålende uke! 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits