• 30.09.2016, 16:00

Wedding guest: Dress


Hei dere 

Først og fremst må jeg bare beklage at det har vært helt stille på bloggen en hel uke. Helgen gikk bort til innflyttingsfest hos kusinen min og uken har også forsvunnet med pensumlesing. Jeg skal jo ta opp et fag fra i fjor i tillegg til de fire jeg allerede har. Jeg har tatt en del bilder og skrevet ned masse ideer til innlegg, så jeg skal prøve å få publisert en del innlegg fremover. 

Men tilbake til overskriften. Jeg har nemlig et S-T-O-R-T dilemma som jeg snart må bestemme meg for. I februar skal nemlig min fine storesøster gifte seg! Bryllupet skal finne sted i et meget eksotisk land, hvor temperaturen og luftfuktigheten er høy. Jeg tenker å røpe hvor vi skal i et eget innlegg. Jeg har veldig lyst til å ha på en lang kjole siden det tross alt er bryllup, og tenker heller å ta med en kortere i tillegg hvis det blir altfor varmt. Valget står nå mellom disse fem fra Nelly(my all time fave!) Alle er fine på hver sin måte, og jeg står litt fast. Hvilken synes dere er finest? ♥

1. 

2.

3.

4.

5.Setter stor pris på alle som kommenterer hvilken dere synes er finest! ♥

 • 23.09.2016, 17:30

Today's outfit
God fredag ♥

Da var det endelig klart for årets første ordentlige høstantrekk. Jeg er helt obsessed med det nye skjørtet som jeg kjøpte i Amsterdam. Det passer til alt og har i tillegg en kjempefin detalj med lace-up øverst. Uheldigvis er det bittelitt kort, så det er best å bruke strømpebukse under. Kombinert med en varm ullgenser, ankelboots og en hatt er jeg good to go. Selv om jeg elsker sommeren, er det så mye fint i butikkene om høsten. Har allerede klikket meg hjem en jakke fra Nelly og fant en fantastisk fin strikkegenser på Cubus, som jeg tenkte å vise dere snart.


Hatt: Paris / Skjørt: Abercrombie and Fitch / Genser: Subdued(Amsterdam) / Sko: Paris

Hva synes dere om antrekket? ♥

 • 22.09.2016, 19:00

New in: Knitted sweater


 

Hei dere ♥

Etter tidenes vær forrige uke, kom høsten som et pang med frostrøyk om morgenen, kaldere temperaturer og dårligere vær. Derfor gikk jeg til innkjøp av tidenes fineste strikkegenser tidligere denne uken. Den er perfekt oversized, med høy hals og i en nydelig farge. Jeg har lett etter denne typen strikkegenser over lang tid, men aldri funnet akkurat det jeg har vært ute etter. Denne kommer til å bli brukt masse fremover både i høst og vinter. Foreløpig er det litt for varmt til å bruke den, men jeg gleder meg veldig til den dagen jeg endelig kan ta den i bruk! 

Nå må jeg få gjort litt mer skolearbeid siden jeg skal bort i helgen. Vi blogges! 

 • 21.09.2016, 19:30

Anne tipser!Hei søte lesere ♥

Visste dere at å glemme og drikke vann regelmessig gjennom dagen, gjør at du føler deg mer slapp, får lettere vondt i godet og at du ikke klarer å yte 100%? Det stemmer! Vann er essensielt for at kroppen vår skal fungere daglig. Kroppen består nemlig av rundt 73 prosent vann, og det er helt nødvendig å ha en jevnlig tilførsel av vann for å opprettholde normale kroppsfunksjoner. Visste dere også at mennesker kan overleve i 30 dager uten mat, men bare 2-3 dager uten vann?(Kilde)

Jeg er ikke den flinkeste til å få i meg den daglige dosen av tilførsel av vann. Særlig som student merker jeg ofte at jeg har vondt i hodet og er slapp mens jeg leser. Ofte er det fordi jeg har drukket for lite vann gjennom dagen. Jeg har kommet frem til noen tips som fungerer for meg, som jeg tenkte å dele med dere. ♥ Tilgjengelighet: Jeg pleier alltid å ha med meg en vannflaske uansett hvor jeg går. Enten det er i byen, på trening eller på skolen. Det er flere steder man kan fylle på vann gratis, så jeg pleier som regel å ta med en tom flaske på skolen og trening og fylle den opp der. På denne måten får jeg kaldt og deilig vann. Hvis jeg skal til byen eller et annet sted hvor jeg har en mindre veske, pleier jeg å ha mindre flakser som jeg heller fyller oftere. Det er jo også økonomisk å alltid ha med seg drikke, så man slipper å bruke 20-40 kroner på brus/vann på en kiosk/butikk. 

♥ Iskaldt!: Vi pleier alltid å ha en flaske med vann i kjøleskapet som vi fyller opp kontinuerlig. Det beste jeg vet er å drikke iskaldt vann, og hvis flasken er tom, kan jeg bli stående lenge ved springen for å få kaldt vann eller ta oppi masse isbiter.

Smak: Vann kan ofte bli litt kjedelig i seg selv, men ved å tilsette f.eks noen sitronskiver får vannet en forfriskende smak. Et annet tips er frosne bringebær. Det fungerer som isbiter i tillegg så win-win. På bildet over har jeg tatt agurk, lime, mynte og en haug av isbiter. 

♥ Spis vann: Dette høres kanskje rart ut, men vi får faktisk i oss masse vann gjennom maten vi spiser. F.eks agurk, vannmelon, squash og tomater.  

♥ Tea time: Nå som høsten har ankommet og kaldere tider er i vente, er det vel få ting som slår en god kopp med te foran peisen. Her kan man jo velge favoritten sin og samtidig få i seg masse vann. Superenkelt er det også!

♥ Kutt ut sukkerholdige drikker: Jeg prøver å drikke minst mulig brus og andre sukkerholdige drikker. Vann er det som slukker tørsten best, har null kalorier og er helt gratis! No excuse!

♥ Bedtime: Jeg liker å alltid ha en drikkeflaske på nattbordet med iskaldt vann(gjerne med isbiter også) som jeg drikker masse av før jeg legger meg, og ofte en slurk når jeg våkner også(om jeg ikke må løpe på do på grunn av vanninntaket kvelden før.. Haha)Har dere noen bra tips? 

 • 19.09.2016, 16:30

Ukens som gikk #37


Hei dere ♥

Ny mandag betyr en ny ukesoppsummering. Forrige uke var fryktelig hektisk fra start til slutt. Startet mandagen med middag og en film hos en kompis, tirsdagen fulgte etter med to timers introduksjonskurs i Makroøkonomi, onsdag og torsdag forsvant til å være ambassadør på Siviløkonomenes dag på skolen med bankett på torsdagen, lørdag var det klart for slektstreff på Øvre Vang og søndag var jeg på kino med jentene mine. Jeg har vært fryktelig dårlig til å ta bilder og oppdatere dere i uken som gikk, så får satse på at jeg får til litt hyppigere oppdateringer nå. 

Ukens antrekk: 

Det eneste antrekket jeg hadde bilde av fra denne uken er fra Banketten på Bar Vulkan etter Sivøkdagen. Jeg elsker å pynte meg, og valget falt på denne sorte med åpen rygg. En stor favoritt!Ukens voksenpoeng: 

I går fortalte jeg at jeg skulle på noe spennende. Jeg og kjæresten var nemlig på vår aller første visning sammen! Vi har store planer om å flytte sammen i nærmeste fremtid, og har fikset alt av finansiering. Det eneste som gjenstår nå er da å finne en leilighet og vinne budrunden. Leiligheten vi så på i går var egentlig helt perfekt, men da vi gikk ut på balkongen så vi at det var en eneste stor byggeplass ved siden av. OBOS skal nemlig bygge 11 blokker med masse leiligheter like ved. Hele prosjektet er ikke ferdig før i 2021(!) så vi kom fram til at vi ikke hadde lyst til å bo i så mye bråk i hele fem år. Føler uansett at turen ikke var helt bortkastet da. Nå har vi jo begynt å se på leiligheter, og har vært på vår første visning, og vet litt mer hvordan det fungerer. 

Ukens craving:

Denne uken har vært helt ekstrem travel. Jeg snakker vennekvelder, makroøkonomikurs, jobbing før/under/etter Siviløkonomenes dag, bankett, slektstreff og kinobesøk. Med mye på tapetet har det vært ekstra viktig å få i seg god mat mellom slagene. På fredag hadde jeg endelig en kveld hjemme hvor jeg og kjæresten lagde sushi. Det var en liten stund siden sist, så det smakte ekstra godt. 

img_1404-1858293-10-1466277635933.jpg

Ukens film: 

Ukens film må jo bli "Bridget Jones's baby" som jeg så på kino med to venninner. På et punkt lo jeg så mye at tårene holdt på å trille! Filmen var kjempemorsom hele veien, og jeg ble veldig overrasket siden oppfølgere ikke alltid er så bra. 


Ukens høydepunkt: 

Selv om denne uken har vært fantastisk, må jeg trekke frem Siviløkonomenes dag. Det å være ambassadør ga meg muligheten til å bli bedre kjent med de andre som går samme linje som meg, og vi hadde det veldig morsomt. Det var mye som skulle ordnes på onsdag, og jeg var på skolen frem til 22:00. Dagen etter var det opp til skolen igjen klokken 08:00 hvor det var fullt kjør frem til banketten var over. Hadde det spesielt gøy med å pakke 800 goodiebags og sette de ut. Det ble en del igjen så jeg fikk med mye selv, og vi fikk også gledet andre studenter som satt rundt omkring på skolen med de goodiebagene som var til overs. Ellers hadde jo jeg og Endre vært sammen i 3 år på onsdag, og selv om jeg ikke fikk vært så mye sammen med han, var det koselig med frokost på sengen. Hvordan var deres uke? ♥

 • 18.09.2016, 13:00

An outfit from Amsterdam


Hei dere ♥

Jeg kom på at jeg har noen antrekksbilder fra Amsterdam som jeg har helt glemt å vise dere. De er fra siste dagen, da vi syklet rundt i finværet før vi skulle avgårde til flyplassen igjen. Jeg kjøpte disse boyfriend jeansene for lenge siden, men har ikke helt funnet et passende antrekk til de. De ble veldig fine med den nye singletten fra Ganni og en trench, synes jeg. Avslappet, men classy samtidig.

Nå skal jeg snart avgårde på noe veldig spennende, som jeg tenker å fortelle om senere, før jeg skal på kino med jentene mine senere i kveld. Endelig skal vi se den nyeste Bridget Jones filmen. Jeg gleder meg som en liten unge! I mellomtiden må jeg prøve å skvise inn litt skolearbeid. Håper dere alle får en fin søndag! ♥ 

 • 14.09.2016, 17:00

3 år ♥


Hei dere ♥

14. september. I dag er det hele tre år siden jeg og kjæresten min ble sammen. Det er helt vilt å tenke på at vi har vært sammen så lenge, og alle de koselige minnene vi har sammen. Tiden går så utrolig fort! Jeg er virkelig verdens heldigste jente som har Endre som kjæreste! Man skal lete lenge etter en som er like fantastisk som han!  Dagen startet med pannekaker til frokost, og så fikk jeg et kjempefint fotoalbum som har blitt en tradisjon nå. Dessverre skal jeg være på skolen til 23 i kveld siden jeg er crew på Siviløkonomenes dag i morgen. Vi fikk heldigvis feiret i Amsterdam da. 
I love you to the moon and back ♥ 

 • 13.09.2016, 18:30

Filmtips: Focus
Hei skjønne lesere ♥

Jeg tenkte å tipse dere om en film jeg så i går sammen med en kompis. Det er ikke alltid lett å finne en film som både passer for gutter og jenter. Valget sto mellom Taken 3 og Focus. Siden jeg hadde sett Taken 3 før, og den ikke fantes på Netflix, ble det Focus i stedet. Jeg var litt skeptisk, men den var faktisk veldig bra. Den var ganske uforutsigbar, noe jeg liker med sånne filmer. Er jo ikke så gøy å se på hvis man vet hva som skjer. 

Dette er handlingen hentet fra Wikipedia: "Nicky Spurgeon er en fantastisk profesjonell svindler som tar en amatørsvindler, Jess, under vingene sine. De får følelser for hverandre, men finner raskt ut at bedrag og kjærlighet ikke går så veldig godt sammen, særlig ikke når Nicky er en profesjonell løgner og svindler til å begynne med. De slår opp, bare for å møte hverandre igjen tre år senere. Og ting forvikler seg nok en gang." 

 

Har dere sett filmen før? 
 • 12.09.2016, 16:00

The perfect nude clutchHei dere ♥ 

Det ble noen bloggfrie dager. Jeg hadde rett og slett litt for mye på planen i forhold til de 24 timene døgnet består av. Helgen har uansett vært super med jobbing, shopping, innflyttingsfest og familiemiddag. Neste uke er det fullt kjør igjen, så jeg må henge i og prøve å få skvist inn alt skolearbeidet jeg har også.

Uansett, så ville jeg vise dere et av innkjøpene fra lørdagen. Da var nemlig jeg og Birta i Bogstadveien. Sammen med flere tusen andre hadde vi funnet veien til markedsdagen. Den første butikken vi var innom var Marc Jacobs. For tiden går butikken gjennom en rebranding(hvor de skifter fra MBMJ til MJ) hvor varene var på 20-80% rabatt. Der fant jeg denne fantastiske fine clutchen på 50%(!) rabatt. Jeg gleder meg masse til å bruke den, både til hverdags og til fest. Den var vel verdt pengene og den evige lange køen både for å komme inn i butikken og til kassen. Jeg fikk også kjøpt sesongens første julegave og et skjer. 
Hva synes dere om clutchen? 

 • 09.09.2016, 17:00

10 wants for fall


Hei dere ♥

Nå befinner jeg meg på jobb, så dette innlegget er forhåndspublisert. Nå som vi er inne i september, føler jeg at det er tid for et nytt innlegg med ting jeg har lyst på i høstgarderoben. Jeg har plukket ut 10 favoritter fra Nelly, som jeg virkelig elsker. Jeg har spesielt lyst på den sorte jakken, skjerfet og den kremfargede blusen. De er sååå fine! I morgen skal jeg på markedsdag med noen venninner, så kanskje jeg finner noe lignende der. Hvis ikke så kan det godt hende at det blir en bestilling fra favorittsiden min snart. 

(ikke sponset på noen måte)

Sort jakke her / Sort strikkekjole her / Brun turtleneckgenser her / Beige kjole her / Sort skjørt her / Sorte sko her / Hvit skjort med trompetarmer her / Kremfarget bluse her / Veske her / Skjerf her

 

Hva er deres must haves i høstgarderoben? ♥

 • 07.09.2016, 16:00

Uken som gikk #35


Hei dere ♥

Da er det klart for en ny ukesoppdatering. Litt forsinket, men bedre sent enn aldri...

Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt er helt klart turen til Amsterdam med kjæresten. Vi hadde tre dager der, og fikk gjort overraskende mye. Se innlegget under for en Amsterdam guide. 

Ukens nedtur:

Jeg elsker å reise, men det er få ting som irriterer meg mer enn andre passasjerer. Midtsetet er jo den verste plassen. Jeg sovnet da vi lettet, og våknet da vi var kommet opp i lufta og man kunne ta av setebeltet. da oppdaget jeg at hun ved siden av meg hadde plassert foten på plassen min. På den andre foten hadde hun tatt av seg sokkene, noe jeg ikke synes er greit når man sitter i et lite fly.  I tillegg hadde hun sovnet, så jeg fikk ikke sagt fra. På toppen av kransekaken stinket hun skikkelig svette. Sånne ting som gjør at reisen blir litt mindre komfortabel. Ukens antrekk: 

Jeg fikk endelig brukt de nye buksene som jeg kjøpte på H&M. De er skikkelig flowy og behagelige, men jeg er litt usikker på hva som passer til. Har dere noen forslag? ♥ Ukens latter:

Som regel er det jeg som ender opp med vindusplassen fordi kjæresten er så snill. Jeg tenkte at han skulle få sitte ved vindusplassen på vei til Amsterdam, siden han hadde veldig lyst til å filme litt med go-pro. Da vi fant setene våre, oppdaget vi at det ikke fantes noe vindu på vår rad. Er ikke det typisk? Man burde virkelig holde seg unna rad 6 og 7. På veien tilbake reserverte vi seter på rad nr. 9 og da fikk kjæresten min endelig sitte ved vinduet. 

 

Ukens sang:

Jeg har lenge vært fan av Ellie Goulding, og jeg E-L-S-K-E-R den nye sangen hennes, "Still falling for you". Den er også på soundtracket til den nye Bridget Jones filmen, som jeg gleder meg masse til å se. 

Ukens innkjøp:

Det ble litt shopping i Amsterdam, og favoritten må være dette skjørtet jeg fant på salg(!) på Abercrombie & Fitch. Det er perfekt til i høst med en strømpebukse under. Håper dere får en kjempefin uke! ♥

 • 06.09.2016, 22:00

Amsterdam guide - 7 tips


Hei dere ♥

Da er jeg hjemme igjen etter noen fantastiske dager i Amsterdam. Vi hadde egentlig veldig få planer om hva vi skulle gjøre, så vi tok det litt på sparket. Da jeg lette etter tips ble jeg litt skuffet over at det ikke fantes noen guide med tips. Jeg har funnet slike på haugevis av blogger med tips til London, Paris, New York, Miami osv. Derfor bestemte jeg meg for å lage en selv. Jeg har samlet sammen 7 tips med adresse hvis jeg har noen blogglesere som skal til Amsterdam snart.

1. Rijksmuseum

Vi tok oss ikke tid til å gå inn i selve museumet, men utforsket heller litt rundt. Bygningen er helt fantastisk fin, og museumet åpnet i 1885. Museumet har en stor samling av kunstverk fra blant andre Rembrandt. Utenfor museumet er det et skilt som mest sannsynlig er det mest populære stedet å ta typiske turistbilder. Det var helt umulig å få til et fint bilde med alle som klatret på bokstavene. Like ved finner du også Voldelpark som er en gigantisk park og også Van Gogh-museumet.2. The fault in our stars bench

En av mine favorittfilmer er "The fault in our stars" som kom ut i 2014. I filmen drar Hazel og Gus til Amsterdam, og i den scenen hvor Gus forteller Hazel at kreften hans er tilbake sitter de på en benk langs kanalene. Denne benken er full av sitater fra filmen/boken og masse hengelåser. 
3. Lei en sykkel

Sykling er nærmest en livsstil i Amsterdam. Det er jo et paddeflatt land, med egne sykkelveier overalt. Sykler får du leid overalt(vi fikk leid våre på hotellet), og vi betalte 16 euro for fire timer, så det er ikke så altfor ille for to sykler. Det er en rask og behagelig fremgangsmåte, men det er ganske skummelt å sykle selv på sykkelstiene. Det er nemlig ikke vanlig å bruke hjelm, og i tillegg kan mopeder også kjøre i sykkelfeltet! Jeg hadde ikke sittet på noen annen sykkel enn spinning på Sats Elixia på 6 år, og i en ukjent by hvor man ikke helt hvor man skal hele tiden, er det ganske stressende. Men gjennom Vondelpark er det helt fantastisk å sykle. Der er sykkelstiene like brede som norske veier!4. Damplassen og Kalverstraat

Damplassen er hjertet av Amsterdam, med masse fine bygninger. Like ved finner du også den beste shoppinhgata, som har butikker som Topshop, Forever 21, Urban Outfitters, Bershka, Zara og mange flere. 5. Geisha

Om en uke har jeg og kjæresten vært sammen i hele tre år. Siden vi begge har litt hektiske uker foran oss, bestemte vi oss for å ta en bedre middag mens vi var i Amsterdam. Valget endte opp på Geisha, som er en asiatisk restaurant like ved "Central station". Vi fikk et fantastisk bord, og nøt et glass bobler, fire retter med litt vin og selvfølgelig hverandre. Da jeg var på do spurte kelneren kjæresten min om det var noe vi feiret. Da desserten kom sto det "Happy Anniversary 3 years" over hele tallerkenen. Underholdende ble det også da paret på nabobordet som var ganske så stoned nærmest kastet seg over hverandre i sofaen på nabobordet. 

6. Christmas palace

Det skal mye til for å finne en som er like glad i julen som meg, så gleden var stor da vi plutselig kom over en butikk som bare solgte juleting. Julekuler, lys, dekorasjoner over alt. Det var så stemning å gå rundt der og det ble med tre fine julekuler hjem. Det var dessverre ikke lov til å ta bilder inne, men vi snek oss til å ta et utenfor. Like ved finner dere også et blomstermarked hvor de selger blomster, frø osv. 

7. Anne Frank's hus

Sist men ikke minst var vi innom Anne Frank's hus. Huset der hun bodde i skjul i to år, uten å ha muligheten til å gå ut. Det var veldig sterkt å gå rundt der og høre om den grusomme historien. Jeg anbefaler absolutt alle å dra dit!
Håper dere likte tipsene mine, og kan få bruk for de hvis du noen gang skal til Amsterdam! 

 • 03.09.2016, 16:30

Hello Amsterdam


Hei dere ♥

Da har vi kommet frem i Amsterdam. Dette er den første gangen i Nederland for oss begge, så er vi er veldig spente på hva byen har å by på. Hoteller er kjempekoselig, selv om det er litt trangt da. Nå skal vi straks ut for å utforske litt, før vi skal ut og spise i kveld. Tenkte jeg bare skulle stikke innom og si hei. Under har dere noen bilder av hotellrommet vårt. Vi bor på "Sara's Boutique hotel". Sleng gjerne noen tips i kommentarfeltet hvis dere har vært i Amsterdam! Da hadde jeg blitt kjempeglad. 

Ha en kjempefin lørdag videre ♥

 • 02.09.2016, 15:00

Richmond & Finch
Hei dere ♥

Jeg er vel ikke den eneste som har fått litt hang-up på marmortrenden? Jeg har lenge siklet på marmordekselet fra Richmond & Finch, men de har bare produsert det til Iphone 6/6s. Men så heldig som jeg er hadde kjæresten fått med seg at de hadde begynt å selge til Iphone 5s også på jobben, så da var jeg så heldig å få dekselet i gave forrige uke. Det er så enkelt og stilfullt! 

Nå må jeg fortsette med lesingen, før jeg må sette i gang pakkingen. I morgen reiser jo jeg og kjæresten til Amsterdam! Jeg gleder meg masse! Skal prøve å få til en liten tur på trening også. 

Ha en kjempefin fredag videre! ♥

 • 01.09.2016, 16:00

Goals: september


Hei dere ♥

Da var visst sommermånedene forbi, men jeg håper at temperaturen holder seg litt til. Det har jo vært så fint vær den siste tiden! Ny måned betyr også en ny runde med mål. Denne gangen har jeg satt meg hele seks mål, hvor to av dem ikke er så konkrete. Trening i august gikk litt så som så, så jeg skal heller prøve å få til 2 ganger i uken, og heller bli glad hvis jeg får til flere økter. Det er mye spennende som skjer fremover med Amsterdamtur, innflyttingsfester, jubileum med kjæresten, slektstreff, middager og mye mer. Samtidig må jeg prøve å gjøre en stor innsats på skolen. 


Har dere noen mål for måneden? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits