• 12.10.2014, 14:00

Ostekake med bringebær


Oktober er den rosa måneden rettet mot brystkreft. Jeg synes det er veldig vikitg å spre kunnskap om kreft og samle inn penger til forskning. Jeg har enda ikke fått kjøpt meg en rosa sløyfe, siden jeg ikke har funnet det, men forrige uke lagde jeg og kjæresten en ostekake som hadde rosa ostefromasj. Den ble vanvittig god, så jeg må bare dele oppskriften med dere. 


Rosa ostekake


 

Du trenger:

Bunn:

♥150 g Digestive kjeks 50 g kokos ♥50 g smør ♥1 eggeplomme

Ostefromasj:

♥ 1 pk bringebærgelépulver ♥2.5 dl vann ♥250 g bringebæryoghurt ♥2 dl creme fraiche ♥1 eggehvitte ♥ 250 g kremost fra Tine(2 bokser)

Pynt: 

♥Friske bringebær ♥ Litt melkesjokolade

Fremgangsmåte:

♥ Knus kjeksen i en pose og bland med kokos. Smelt smøret og ha bland inn eggeplommen. Ta kjeksblandingen i kjelen med smøret og eggeplommen til alt er blandet.

♥ Trykk bunnen ned i en rund form med bakepapir i, og stek den ved 200 grader i ca. 10 minutter. Avkjøles.

♥ Løs opp gelepulveret i kokende vann(se anvisning på pakken). Avkjøl blandingen til den er kald, men flytende. 

♥ Visp sammen kremost, creme fraiche, bringebæryoghurt. Tilsett gelen og til slutt stivpisket eggehvitte.

♥ Hell fromasjen over bunnen, og jevn den ut. Ta over plastfolie og sett den i kjøleskapet over natten. 

♥ Løsne kaken fra formen med en kniv. Sett kaken på et fat og pynt med bringebær og revet sjokolade.


Håper det smaker ♥ 
 

  • 06.10.2014, 18:00

Outfit: Sweater weather


Hei dere ♥ I går var jeg og kjæresten på en koselig gåtur ved der han skal flytte til helgen. Var veldig koselig der, og ikke så langt fra der jeg bor. Etter å ha gått litt rundt, gikk vi til Vindern og tok en kakao på Espresso House. Tror det har blitt min nye favorittkafé. Været i dag var akkurat sånn jeg elsker på høsten. Kan det ikke forbli sol og plussgrader? Fikk brukt det nye ynglingsskjørtet mitt igjen i dag. Elsker hvor enkelt det er, men samtidig spesielt. 
Nelly Sko / Bikbok Skjørt / Abercrombie and Fitch Genser / MBMJ veske 


Hva synes dere? 

 

  • 05.10.2014, 17:00

Shorter Hair. Don't care


Hei dere ♥ Planen for denne høstferien var jo å blogge masse, men det ble visst en pause fra bloggen også. Må innrømme at det var veldig deilig å slippe og tenke på å blogge. Har hatt en kjempefin ferie med en kort hyttetur med tre venninner, kjærestetid, treningsdate og masse god mat og kaker. Jeg bestemte meg også brått for å klippe håret mitt. På torsdag var jeg hos frisøren hvor jeg har godt siden jeg var liten og satt på telefonkataloger i frisørsalongen. Et av mine største kjennetegn de siste årene har jo vært de lange lokkene som i en periode nesten gikk over rumpa. Jeg har alltid elsket langt hår, men følte at det var tid for en liten forandring. Da jeg var ferdig lå det vel 15 cm med avklippet hår på gulvet. 

Før:
Etter:Hva synes dere?


byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits