• 30.11.2015, 19:54

Gift Wrapping ideas


Hei søte lesere ♥ Nå som vi snart er inne i desember, er det tid for julegaver og innpakking av gavene. Noe av det koseligste jeg vet å gjøre før jul er nettopp å pakke inn gaver. Jeg gleder meg til 14 desember når prosjektoppgaven er levert og jeg kan sette i gang med DIY-prosjekter, innpakking av gaver og julebakst. De siste årene har jeg blitt veldig glad i å gjøre litt ekstra ut av innpakkingen. Derfor har jeg satt sammen en liten inspiration guide til hvordan man kan pynte gavene. Mine tips:
♥ Ta en tur på Søstrene grene for å finne billige pynteting som små julekuler,polkagrisstenger, kongler osv. Mye billigere enn for eksempel Panduro. Her finner du også silkebånd i alle farger og innpakkingspapir. 

♥ En tur ut i skogen er også smart for å finne granbar eller kongler. 

♥ Finn farger som passer sammen så alt får en rød tråd. 

♥ Velg nøytrale papir så pynten synes bedre, fremfor papir med masse nisser/snømenn osv. 

 

Har dere noen tips til hvordan man kan pakke inn gaver?

  • 30.11.2015, 16:30

Baby lips


Hei søte lesere ♥

Som veldig mange jenter elsker jeg leppepomadene fra Maybelline som heter "Baby lips". Jeg har to fra før av, men har alltid hatt lyst til å prøve ut flere. På torsdag var de på tilbud, og kostet bare 20 kr! Jeg dro rett til nærmeste Vita etter eksamen og hamstret. Fant ut at de hadde kommet med en julekolleksjon, med 5 ulike varianter. Kjøpte tre av dem og en electro. De tre til venstre lukter utrolig godt, men har ikke fått prøvd de på ennå. Den i electro-serien var utrolig fin på leppene hvertfall, og ga en nydelig rosafarge.
Ha en kjempefin kveld videre!

  • 29.11.2015, 19:47

Sweater Weather


Hei dere ♥ 

Som sikkert mange fikk med seg var det "Black Friday" nå på fredag. Passet utmerket siden jeg dagen før ble ferdig med semesterets andre eksamen og at det var to uker til neste. Derfor tok jeg en tur i byen for å sjekke ut tilbudene, og jeg kom hjem med mange poser. Godt man har en sterk kjæreste som møtte meg da han var ferdig på skolen og ble med. Kjøpte hovedsakelig julegaver, men ble noen ting til meg også. I klesskapet mitt har jeg lenge savnet gode gensere til vinteren i nøytrale farger. Jeg var innom 2 ulike Bikbok-butikker hvor jeg tilsammen fant 3 myke og fine gensere. Alle på halv pris! Nå skal hvertfall ikke denne jenta fryse i vinter! Kjøpte også litt DIY-ting på søstrene grene og panduro så jeg tenkte at jeg skulle lage noen innlegg til dere før jul. Senere på kvelden prøvde jeg meg på timessalget til Nelly men det var tydeligvis stor pågang. Satt klar med kortet men det ville ikke funke, så tilbudet gikk ut. 
Den sorte er forresten lik som den hvite med høy hals. 

Kjøpte dere noe fint på Black Friday?

  • 15.11.2015, 18:02

Pajamas all day


Hei dere ♥

Nå er det veldig lenge siden sist! Ukene har gått siden sist innlegg, og det må jeg beklage. Ser at det er noen søte mennesker som har vært innom hver dag i håp om å finne et nytt innlegg. Motivasjonen forsvant oppi alt annet. Nå er det ikke lenge igjen til eksamensstresset begynner for fullt. Har faktisk første eksamen på fredag, og da fyller også kjæresten år. Heldigvis under en måned igjen til juleferie for min del.

I dag har jeg sløvet rundt i pysjen i hele dag. Elsker søndager hvor man ikke gjør noe særlig. Denne  helgen har vært innholdsrik med både juleball og en liten date på Nodee med min fantastiske kjæreste. Resten av kvelden skal brukes til matte og oppgaver. Gruer meg så sykt. Flervalgsprøve med hjelpemidler er ingen god kombinasjon i mitt hode da oppgavene som regel blir mye vanskeligere enn hvis det var uten hjelpemidler. Håper det går bedre enn forventet. Ha en kjempefin søndag videre søte lesere ♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits