• 29.11.2016, 15:13

Huawei P9Hei dere ♥

Jeg har i seks år hatt iphone som mobil. Gjennom de årene har jeg hatt veldig mye problemer med dvaleknappen, hjemknappen og batteri. Jeg har aldri knust telefonen og har behandlet den bra. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært på eplehuset eller andre butikker hvor den har blitt sendt til service. Forrige uke sluttet hjemknappen å funke, og jeg begynte å bli ganske lei iPhoner. Jeg bestemte meg derfor for å kjøpe et annet merke. 

I går kjøpte jeg meg min første smarttelefon som ikke er fra Apple. Valget falt på en fra Huawei. Så langt er jeg veldig fornøyd, og synes egentlig ikke det var så annerledes som folk skal ha det til. Litt tungvint å føre over ting som musikk, kontakter og apper selvfølgelig, men slik må man nesten regne med. 

Se så lekkert design den har! Noe av det beste med den må være at den har mye bedre batteri enn iphone, så jeg slipper å lade flere ganger i døgnet. 


Hvilken telefon har dere? 

 • 27.11.2016, 16:30

What I wore yesterday


God søndag kjære lesere ♥

I går var jeg som sagt på Thanksgivingmiddag hos et vennepar av oss. Hun er fra California og hadde lyst til å arrangere en middag med amerikanske tradisjoner. Alle tok med en siderett hver, og de sto for kalkunen og apple pie og pumpkin pie. Jeg kunne lett ha rullet ut av huset der. De andre dro ut, men jeg har eksamen på torsdag og kjæresten var helt utslitt etter et stressende døgn med presentasjon på fredag morgen og begravelse i Ålesund på formiddagen. En av mine favoritting med slike middager er at man har mulighet til å pynte seg! De fleste dagene hvor jeg sitter og leser hjemme går jeg rundt i pysj, uten sminke og med håret i en hestehale/dott på hodet. Så endelig kunne jeg pynte meg med sminke, hæler og krøllet hår igjen. Jeg kjørte svart og gull i går, rett og slett fordi det er en uslåelig kombinasjon. 

I dag har jeg sittet en del timer med tidligere eksamensoppgaver og pakket inn kalendergavene til kjæresten. Vi skal ha julekalender for tredje året på rad nå, og jeg mangler bare en som jeg skal hente på posten sammen med noe annet. Tenkte kanskje å vente til det kommer noen flere pakker som jeg bestilte på Black Friday. Tenkte kanskje å vise dere noen av innkjøpene, selv om det ikke var så veldig mange. 
Nå må jeg lese litt mer, før det blir taco. Håper dere får en fin søndag videre 

 • 26.11.2016, 14:30

Make it count


Hei søte lesere ♥

Da var første eksamen overstått. Jeg har en litt blandet følelse over hvordan det gikk. På den ene siden synes jeg at jeg fikk til mye, men jeg vet at jeg bommet på noe. Men sånn er det vel alltid når man har eksamen. Neste er allerede på torsdag, så det er bare å bruke dagene fremover på å lese og løse eksamensoppgaver. Pappa har allerede stilt seg til disposisjon den kommende uken og er mer enn klar for å hjelpe meg med regnskap. Han er jo så gira etter å hjelpe til, og spør ofte om jeg trenger hjelp til noe. 

I dag skal imidlertid bøkene legges vekk, for jeg og kjæresten skal nemlig på Thanksgiving-middag(to dager på etterskudd). Kjæresten til en kompis av oss er nemlig fra USA og har invitert en hel gjeng på Kalkun, hvor gjestene skal ta med tilbehøret. Jeg gleder meg masse til å møte nye folk og den gode maten. 


Se forresten på den nydelige solnedgangen som var i går. Snudde meg tilfeldigvis og la merke til den nydelige himmelen. Tok ikke lang tid før sko og jakke var på og jeg knipset i vei på terrassen. 

Ha en kjempefin kveld videre! ♥

 • 25.11.2016, 19:00

Filmtips: The intern


Hei dere ♥

Jeg synes det er så gøy å tipse dere om filmer, så jeg tenkte å tipse dere om en ny denne fredagen også. Si gjerne fra hvis dette er en spalte dere liker, så skal jeg fortsette å fylle opp kategorien med tips. Når vi er inne i desember tenker jeg å dele mine favorittjulefilmer med dere. Det er så uendelig mange koselige julefilmer, og det er mange jeg MÅ se år etter år. 

Filmen jeg tenkte å tipse dere om i dag er "The Intern" med blant annet Anne Hathaway og Robert De Niro i hovedrollene. Jeg så denne filmen med en kompis for noen uker siden, og vi satt sikkert og lette etter en film begge hadde lyst til å se i en halv time. Vi likte begge filmen, så denne kan jeg absolutt anbefale til både gutter og jenter. 


Vi følger Ben Whittaker, en 70 år gammel enkemann som har oppdaget at han vil noe mer enn pensjonisttilværelsen har å by på. Etter å ha sett en flyer om en bedrift som søker senior interns bestemmer han seg for å søke. Selskapet er ledet av Jules Ostin, som har bygget opp nettbutikken "About the fit" som har vokst enormt siden lanseringen 18 måneder tidligere. Ben tar intern-stillingen meget seriøst, og vinner etter hvert tilliten til sjefen, og hjelper henne gjennom kriser både på hjemmebane og i selskapet. Denne filmen er både morsom og kjempesøt. 

Har dere sett denne filmen?
 • 21.11.2016, 23:30

Pause. Relax. Breathe


Hei dere ♥

Jeg hadde egentlig planer om å blogge litt i helgen, men helgen ble ikke helt som forventet. Helgen var egentlig satt av til masse koselige ting i forbindelse med bursdagen til kjæresten min som var på søndag. På lørdag morgen våknet vi dessverre opp til at mormoren hans hadde gått bort, og det satte følgelig en demper på stemningen i helgen. Jeg får dessverre ikke vært med i begravelsen siden jeg har eksamen på fredag, så jeg er lei meg for at kjæresten må reise opp til Ålesund uten meg. Jeg vil jo så gjerne være der for han. 

I tillegg prøvde jeg å ta noen antrekksbilder, men det begynte å bli litt for mørkt dessverre. Dagene er ikke så spennende for tiden. Jeg sitter som regel med nesa i bøker og tidligere eksamenssett. Jeg har derfor bestemt meg for å ta en liten pause fra bloggen på grunn av eksamenstiden. Fem eksamener kombinert med mørketid er ikke helt optimalt når man skal blogge. Det kan hende det dukker opp noen innlegg, men jeg vil ikke lenger love at jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere når jeg egentlig har andre ting som må prioriteres. Håper dere får en fin uke 

 • 18.11.2016, 17:00

Filmtips: Peal Harbor


Hei dere ♥

Endelig fredag! Nå som vinteren har kommet, er det perfekt å krype opp i sofaen med pledd, godis, kakao og snurre en film. Jeg elsker å lese filmtips på andre blogger, og har funnet flere bra filmer etter å ha sett diverse innlegg. Forrige helg skulle jeg og kjæresten se en film. Vi satt hvertfall 10 min og scrollet nedover Netflix uten å finne noe som begge hadde lyst til å se. Plutselig kom jeg på at vi hadde en film på Blu-ray som jeg aldri hadde sagt. Jeg har hatt den i sikkert fire år, men den varer i litt over tre timer, så jeg har aldri tatt meg tid til å se den. Både jeg og kjæresten var fornøyd med valget, og vi likte begge filmen. En veldig god blanding av historie, romantikk og action(+ kjekke skuespillere). Og ikke minst har Hans Zimmer gjort en vanvittig god jobb med soundtracket til filmen. Jeg fikk tårer i øynene bare av å høre musikken. Så hvis du har tenkt til å se en film denne helgen, kan jeg virkelig anbefale denne!

Filmen er basert på det japanske angrepet på den amerikanske stillehavsflåten Pearl Harbor på Hawaii 7.desember 1941. Vi følger bestevennene Rafe og Danny som begge er marinepiloter. Like før Rafe skal dra til England for å kjempe i krigen med Eagle Squadron, blir han forelsket i sykepleieren Evelyn. Senere følger vi den dramatiske tiden før, under og etter angrepet som kostet over 3000 mennesker livet. Jeg har ikke lyst til å spoile mer av filmen, så dere får rett og slett se den! 

Har dere noen filmtips? 

 • 17.11.2016, 19:30

10 kjoler til festsesongen


Hei dere ♥

Selv om tiden før jul for det meste innebærer forberedelser til eksamen, er det også mange sosiale ting i tiden frem mot jul. Foreløpig har jeg både Thanksgiving-middag med venner, muligens julebord med jentene fra VGS, bursdagen til kjæresten og en helg med en kompis som flyttet tilbake til Bergen i høst, i tillegg til julaften og nyttårsaften. Det er med andre ord en rekke anledninger til å pynte seg. Jeg har et tonn med kjoler hengende i skapet, men det er noe med å kjøpe en ny før jul. Jeg har funnet en del kjoler og en jumpsuit som jeg kunne tenkt meg selv. Skal ikke se bort i fra at jeg klikker hjem en av disse til julesesongen. Julegave til seg selv fra seg selv, eller hva?

Lys maxikjole her /Sparkly lace dress her / Sparkly hvit kjole her / Paljettkjole her / Sort maxikjole her

Rød velvet kjole her /  Lys tyllkjole her / Sort jumpsuit i fløyel her / Rød kjole her / Sort kjole her

Hvilken var deres favoritt?♥

 • 16.11.2016, 20:00

Intergalactic


Hei dere ♥

I eksamenstiden synes jeg det er veldig viktig å sette av litt tid til avslapping. Man sitter store deler av dagen foran pc-en med bøker og skrivebøker rundt seg, er ikke like mye ute(kremt) og gjør andre ting som ellers i semesteret. I dag hadde jeg tre timer forelesning før jeg dro hjem for å lese. Når motivasjonen og energien begynte å dale, bestemte jeg meg derfor for å ta et bad, og se den nest siste episoden av Glee. Husker at det var favorittserien min for noen år siden, men jeg sluttet å se på like etter Cory Monteith døde i 2013. Jeg likte best de tre-fire første sesongene, men jeg følte at jeg måtte avslutte serien helt. Så nå har jeg bare én episode igjen. Jeg pleier å sette ipaden på dolokket når jeg bader, fordi det er jo mye morsommere å se på noe når man f.eks vasker håret, har i hårkur eller bare vil slappe av. For å gjøre det hele enda bedre puttet jeg oppi en badebombe fra Lush(som heter Intergalactic), tente et duftlys og slappet av i 40 minutter i knallblått vann! Så fint. Jeg anbefaler alle med badekar å prøve ut disse badebombene. Litt dyre kanskje i og med at man bare får brukt dem en gang, men verdt det en gang i blant. 
Nå må jeg fortsette med forretningsjus! Ønsker dere alle en kjempefin onsdag videre 

 • 15.11.2016, 18:00

✈ Koh tao and Koh Samui


Hei dere ♥

For en liten stund siden spurte jeg om deres hjelp til å velge kjole til storesøsteren min sitt bryllup, og jeg nevnte så vidt at det hele skal skje på et eksotisk sted. Nå tenkte jeg derfor å røpe for dere hvor vi skal...

 
Søsteren min og forloveden hennes skal nemlig si ja på stranden i Koh Tao, i Thailand. Jeg har aldri vært i Asia før, så jeg gleder meg selvfølgelig uendelig mye både til reisen og selve bryllupet. Jeg og kjæresten blir i 10 dager(er utenom skoleferie, så vi kan ikke bli så mye lenger), og vi har bestemt oss for å bo på tre ulike hoteller. Det første er det rimeligste av de tre, hvor hele familien skal være før bryllupet(og noen etter), før flere av oss skal bo et par netter på hotellet hvor bryllupshotellet. Der har jeg og kjæresten booket tidenes rom hvor vi til og med har eget basseng. Etter bryllupet er over har vi bestemt oss for å tilbringe de siste tre dagene på Koh Samui. Grunnen til at vi valgte dette er rett og slett av flyplassen ligger der, og flyet vårt hjem igjen går grusomt tidlig, at vi måtte tilbrakt en natt der uansett, siden Koh tao ligger over to timer unna med ferge. 


Kom gjerne med noen tips hvis dere har vært der 

 • 14.11.2016, 16:00

Uken som gikk


Hei dere ♥ 

Da var det mandag og en ny uke. Jeg hadde store planer om å ta antrekksbilder til dere i dag, men været har vært skikkelig grått og trist i dag, og det har regnet masse. Ikke det beste utgangspunktet for bilder. Jeg får prøve igjen i morgen. Dette er den siste uken før første eksamen som er neste fredag, så jeg har masse å gjøre fremover. Jeg tenkte å starte blogguken med å oppsummere forrige uke med noen punkter. Det er en liten stund siden sist. 

Ukens innkjøp:

På lørdag var jeg og kjæresten i byen for en liten shoppingrunde. Vi gikk for det mest hver for oss for å ordne kalendergaver til hverandre og fikk også unna noen andre julegaver. I tillegg ble det med en liten pose hjem fra Kicks, med to produkter fra Urban Decay. Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt er uten tvil gårsdagen. Kjæresten hadde tidligere i uken sagt at jeg ikke måtte legge noen planer på søndag, og jeg fikk nesten ingen hint. Jeg er jo ekstremt nysgjerrig av meg, så det var veldig frustrerende å ikke få vite noe. Overraskelsen var et lite kinobesøk etterfulgt av middag på Tatakii(der Nodee var før) og vi koste oss med både film, edamamebønner, crispy duck, litt vin i glasset og is til dessert. En veldig koselig overraskelse på en ellers vanlig søndag. 


Ukens kjipe:

Ukens kjipe må jo være kundeservicen jeg fikk på Kicks Steen og Strøm på lørdagen, som jeg fortalte om i forrige innlegg. Slike episoder gjør meg så sint, og det irriterer meg kjempelenge. Hvorfor kan ikke folk bare smile og være hyggelige?

Ukens cravings: 

Helt klart pepperkaker og klementiner. Det har gått en del av begge to den siste uken. Vi kjøpte to bokser pepperkaker tidligere i uken, og den ene har jeg hatt i skapet på skolen som jeg deler med en venninne. Perfekt å ta med når vi jobber med skole. Klementiner er jo også noe av det beste som finnes nå før jul, og jeg kunne sikkert spist en pose hver dag. 

Ukens film:

Denne uken har jeg faktisk sett flere filmer som har vært bra, men to av de tenkte jeg å skrive et eget innlegg om i kategorien "Filmtips". Så ukens film må vel bli "Snekker Andersen og julenissen" som jeg så med kjæresten i går på kino. Denne filmen vekker skikkelige barndomsminner med den koselige historien fra Alf Prøysen. Eneste negative var at salen var proppet med småbarnsfamilier og det var utrolig mye bråk fra barn som snakket høyt under hele filmen, lo så de skrek når julenissen ble kysset av kona til snekker Andersen osv. Litt vanskelig å nyte filmen til det fulle når det er så mye støy rundt. 

Ukens sang: 

I det siste har jeg hørt mye på James Arthur og Sam Smith. Jeg falt helt for sangen under:

Ønsker dere alle en kjempefin uke videre! 
 • 12.11.2016, 19:00

Litt nytt i sminkepungenHei dere ♥

I dag har jeg vært mange timer timer i byen på jakt etter julegaver, kalendergaver til kjæresten og et par ting til bursdagen hans neste helg. Det ble en del poser med hjem, og det ble to små poser til meg og. Jeg hadde nemlig et gavekort på Kicks.no som holdt på å gå ut, og jeg hadde bestemt meg for hva jeg skulle kjøpe da jeg kom inn på Steen & Strøm. Der opplevde jeg dessverre den dårligste servicen jeg har vært borti på lenge...  

Jeg pleier sjelden å kjøpe sminke i Norge, siden jeg alltid kjøper sminke på tax free eller utenlandske butikker med større utvalg. De gangene jeg trenger ny mascara, foundation, pudder eller andre basicting, pleier jeg å gå på Vita. Siden jeg hadde gavekort på Kicks tenkte jeg at jeg skulle kjøpe noe litt mer "spennende" enn basics i sminkepungen. Jeg gikk bort til Urban Decay hvor det var en del folk og få ansatte, og fant hyllen hvor de to tingene jeg skulle ha var. Skuffen sto åpen så jeg tenkte at jeg skulle være litt hjelpsom og finne ting selv og gå til kassen for å betale. Plutselig kom det en butikkmedarbeider og spurte om jeg trengte litt hjelp. Jeg svarte at jeg ikke trengte hjelp fordi jeg visste hva jeg skulle ha. Da svarte hun i en frekk tone at det ikke var lov å åpne skuffene selv, og at det blir ansett som tyveri(!) Jeg ble helt satt ut av det hele og sa at jeg ikke var klar over det. I stedet for å hjelpe meg med å ta ut de to tingene jeg skulle ha bare gikk hun videre. Jeg la primeren tilbake og gikk ut derfra, og ned til Kicks på Oslo City hvor jeg ble møtt av en kjempehyggelig og hjelpsom jente. Jeg har veldig sjeldent handlet på kicks, og var rett og slett ikke klar over at det ikke var lov(det er jo lov i uendelig mange andre sminkebutikker). Det står jo heller ingen skilt i butikken som sier at det ikke er lov å dra ut skuffene. Jeg forstår godt at de liker å ha kontroll over produktene sine med tanke på tyveri, men det er uendelig mange måter man kan snakke til en kunde som er litt hyggeligere. Jeg kommer nok ikke til å handle noe mer på Urban Decay på Steen & Strøm for å si det sånn. 


All nighter Long-lasting Makeup setting spray / Eyeshadow Primer potion - Original

Har dere prøvd noen av disse produktene? 

 • 07.11.2016, 18:00

Wanties


Hei dere ♥

Da var det mandag igjen og klar for en ny uke! Første eksamen nærmer seg med stormskritt, den første snøen har falt og det blir så fort mørkt at jeg føler jeg aldri ser dagslyset i hverdagen. Dette til sammen er ikke akkurat det beste utgangspunktet når man prøver å oppdatere bloggen. Det er en type innlegg jeg selv elsker å lese på andre blogger, som ikke krever at man tar fine bilder selv eller krever så alt for mye tid. I dag har jeg derfor samlet sammen fem ting jeg har på ønskelisten min for tiden. I og med at det snart er jul, og det kommer til å gå en del penger i julegaver og ikke minst bursdagsgave til kjæresten, tviler jeg på at det blir så mye shopping til meg selv. Men vi får se! Uansett så kan jeg jo ønske meg noe av det til jul. 

Poncho Her / Lace-up genser Her / Duftlys fra Voluspa her / Skål fra Kähler her / Pysjsett her

Noe du likte? 

 • 03.11.2016, 18:00

My goals for November


Hei dere ♥

Jeg kan ikke tro at vi allerede er i november! Er det bare meg, eller har denne høsten gått ekstremt fort? Jeg føler at dagene bare suser forbi, og "to do"-lista bare blir lenger og lenger. Det er tre uker til første eksamen, og det er mye som skal pugges og øves på frem til jeg er ferdig den 21.desember. Julegaver må jo også handles inn, så jeg må bare henge i og gi alt den siste tiden. Siden vi er inne i en ny måned passer det med noen nye mål. Fokus kommer til å være på studiene fremover, så jeg har ikke så mange mål. 


♥ Gi alt på skolen! Med fem eksamener er det nok å gjøre fremover, og jeg har så ekstremt lyst til å gjøre det bra på eksamenene mine nå før jul. 

♥ Kjøpe julegaver. Planen er å være ferdig med alle julegavene i løpet av Black Friday-helgen i år. I og med at jeg har en uendelig lang eksamensperiode, må jeg nesten prøve å bli ferdig med det før. Jeg har allerede kjøpt gave til fem personer, men mangler en del fortsatt. 

♥ Gi kjæresten en bra bursdagsfeiring. Kjæresten fyller 22 år den 20.november, og selv om det er rett før eksamenstiden er det klart at han må feires. Planene er ikke helt klare ennå for hva vi skal finne på, men uansett blir det nok bra. Jeg må også bli ferdig med gaven hans. 

♥ Gå noen turer eller trene på treningssenter. De siste ukene har vært preget av alt for mye å gjøre, sykdom og lite motivasjon så det er et par uker siden sist jeg var på Sats. Jeg får prøve å se hva jeg får til, så jeg setter meg ikke noe konkret mål om hvor mange økter jeg skal klare. 

♥ Sende "GLEDE" til 2490. De tre siste årene har jeg gjort dette og støttet Kirkens bymisjon så de kan gi bort to gode måltider til mennesker i rus- og gatemiljøet. Det koster 80,- og jeg synes det er vel verdt det! Fantastisk å kunne bidra med at to personer får en julemiddag, som er noe mange tar som en selvfølge. 

Har dere noen mål for november? 

 

 • 02.11.2016, 20:30

Halloween Party


Hei dere ♥

I helgen hadde jeg og kjæresten invitert en del venner over på besøk i anledning Halloween. Vi var vel til sammen 17 personer som var en god blanding av mine venner(fra ungdomsskolen, videregående og studiet) og kjæresten hadde invitert sine studievenner og kollegaer. Leiligheten var dekket med spindelvev og litt annen pynt, og vi hadde massevis av kake, jelly shots, punsj og godteri. Stemningen var veldig bra til tross for at det var en god miks med folk som ikke kjente hverandre fra før. I tillegg var det faktisk bare et(!) glass som knuste, og det er jo ikke så dårlig når det er mange mennesker på fest. 

Jeg husker så godt da jeg gikk på barneskolen og vi gikk fra dør til dør med bøtter i håp om å få godteri. Det begynner å bli noen år siden, men jeg er veldig glad for at vi bestemte oss for å feire Halloween i år. Det er jo så morsomt å kle seg ut også! 

Prøvde meg på en spindelvevkake, men melisen var litt for flytende så det rant litt utover. 
Til slutt må jeg jo vise dere kostymet jeg og kjæresten hadde. Vi hadde veldig lyst til å koordinere kostymene våre, men vi hadde ikke så lyst til å bruke så mye penger. Løsningen ble Ebay, og vi rakk heldigvis å få kostymet i tide. Vi sto mellom veldig mange alternativer, men pga. estimert frakt på Ebay, endte vi opp med "Clark Kent"  og "Supergirl". Jeg likte veldig godt at kjæresten gikk for Clark Kent i stedet for den vanlige supermanndrakten.

Feiret dere Halloween?
 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits