• 31.12.2014, 16:56

Ready for a new year


Nå har vi kommet til den siste dagen i 2014. Om noen timer er det et nytt år, med blanke ark og nye muligheter. Det nye året skal feires med venninner og kjæresten, og finstasen skal på. I år satser jeg på gjenbruk, for man kan ikke la slike fantastiske kjoler henge i skapet et helt år. Kjolen min er fjorårets fra Oneness, skoene er årets julegave til meg selv og øredobbene er de jeg brukte til konfirmasjonen min i 2011. I år er den ekle klistre-på-bhen erstattet med denne smarte saken fra Bikbok som gjør at den lave ryggen på kjolen blir enda finere. Godt nytt år! 
Hvordan skal dere feire årets siste dag? 

  • 27.12.2014, 12:00

Jewelry organization - Before & after


Hei dere ♥ Som de fleste jenter har jeg uendelig mye øredobber, kjeder, ringer, armbånd osv. Det er vanskelig å finne måter man kan sortere alt så det ikke tar så mye plass, i tillegg til at man har oversikten over hva man har. Nå har jeg endelig funnet en perfekt løsning, som jeg fikk i julegave av pappa. 

Before:


Her ser dere hvordan det var før. Brukte skåler til armbånd og små øredobber, smykkehånd og skål til ringene, stativ til armbånd, tegnestifter til kjeder(haha) og en kreativ løsning til større øredobber. Mine elskede klokker lå i originalboksene. Var veldig uoversiktlig og rotete. 

After:


Har lenge savnet et speil i helfigur, og i tillegg til at det er et speil...

Kan det åpnes til et smykkeskap hvor jeg får plass til alle smykkene mine. Veldig oversiktlig og fint! Det kan også låses med en nøkkel hvis man har behov for det. 

 

Hvordan sorterer dere smykkene deres?  

  • 26.12.2014, 15:02

Julaften 2014


Hei dere! Altfor lenge siden sist. Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra julefeiringen min på onsdag. Våknet hos kjæresten hvor vi spiste grøt med familien hans. Deretter dro jeg til pappa hvor vi spiste julemiddag og pakket opp gaver. Til slutt hentet kjæresten min meg igjen og jeg feiret litt mer jul med dessert og gaver. Var veldig koselig å få sett alle jeg er glad i i julen. Er utrolig takknemlig for at jeg er så heldig som får feire hele tre ganger! Ikke minst er jeg takknemlig for alt det fantastisk fine jeg fikk. Tok veldig få bilder, men her er hvertfall noen:Da vi våknet var julestrømpene fylt til toppen med masse julegodter. Kommer til å rulle etter denne julen. 

Juletreet hos pappa i år 

Fikk endelig brukt den fine kjolen jeg fikk i førjulsgave av kjæresten. 

Håper dere hadde en kjempefin kveld ♥ God jul videre!

  • 06.12.2014, 20:25

Christmas is coming


Hei dere ♥ Har hatt det travelt med prøver i det siste, så må bare beklage fraværet mitt her. Men nå kan jeg glede dere med at jeg er ferdig med alt av prøver før jul. Utrolig deilig! Skal prøve å blogge mer fremover, men kan ikke love noe. Gikk ut for å ta antrekksbilder i det fine været, men ble plaget av noen små jenter som prøvde å rive ned både meg og kamerastativet så jeg gikk inn igjen. Skulle ønske jeg hadde hage hvor ingen kunne se meg ta bilder. Haha

Uanett, i går hadde jeg og kjæresten datenight. Vi var på Jensens Bøfhus, som er det eneste restauranten jeg vet om som har julebrus.♥ Elsk ♥ Vi dro litt tidligere for å se på julemarkedet i Karl Johan. Kjøpte brente mandler og bare gikk rundt og så. Var veldig koselig å finne på noe etter en travel tid. I morgen skal vi på juleshopping, for å prøve å få unna litt julegaver. Begynner å haste litt føler jeg. 

Anne: Ikke få med de klumpete skoene mine!

Må virkelig skaffe meg noen vanntette vintersko som er litt finere enn disse. Noen som har forslag? 

 

Ha en kjempefin lørdag videre 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits