• 31.12.2016, 14:45

Outfits of 2016


Hei igjen ♥

Da er vi klare for årets siste dag, og derfor tenkte jeg å vise dere antrekksbilder fra året som gikk. Det ble hele 17 innlegg i denne kategorien, så jeg synes ikke det ble så altfor ille. Satser på enda flere antrekksinnlegg i 2017, særlig på vinteren og høsten. 


Hvilken er din favoritt? 

 • 30.12.2016, 15:05

Året som gikk 2016: Mai-August


Hei dere ♥

Da er det klart for del 2 av oppsummeringen av 2016. Hvert år er denne delen den mest innholdsrike, men det er kanskje ikke så rart siden det endelig er lyst nok til å ta bilder, det er sommer og ferie og man finner på mye mer. 

Mai:

Mai var starten på en veldig lang eksamensperiode med 5 eksamener. Den første var allerede 3.mai og etter 5 timer med statistikk dro jeg og to venninner på Cocoa for å slappe av litt før neste eksamen sto for tur. Etter denne eksamenen var jeg også så sliten at jeg presterte å skrive mitt eget etternavn feil da jeg skulle signere meg ut. 


17. mai ble feiret med chapagnelunsj før jeg møtte Endre som hadde vært på en annen frokost. Vi spiste en is og så på folkemengden før vi fant ut at vi begge var slitne. Sluknet klokken 16 på sofaen og våknet med hodepine.. Tre dager senere var det også klart for enda en eksamen. 

Det var E-N-D-E-L-I-G vår og skogen var dekket av hvitveis. 

Juni:

Juni startet med enda en eksamen, som mildt sagt gikk rett vest. Etterpå møtte jeg Endre og spiste lunsj på Eataly, trøsteshoppet tre nye kjoler og seks hvitvinsglass, satt med føttene i en fontene for det var så himla varmt, og møtte to venninner for å se "Me before you" hvor jeg kom ut med sminke dratt ut i hele ansiktet. God start eller hva? 

Ellers var jeg og Endre på Furusetfestivalen med en kompis, før jeg dro i bursdag. 

En av mine beste venninner kom tilbake fra USA og vi hadde både photoshoot i Sørkedalen, hvor vi skiftet i det høye gresset mens biler passerte. Etterpå møtte vi hennes venner på St.hanshaugen og grillet. Kanskje en av de koseligste minnene fra sommeren. 

Ellers var vi på Kontraskjæret og så Belgia-Italia under fotball-EM med et vennepar og to andre venner. En full fyr sølte ølen i veska mi og jeg så ingen ting av kampen siden jeg lånte bort solbrillene mine til kompisen min. Haha

Et par dager senere hadde jeg siste eksamen, og det ble feire først med båtfest med linjen i tidenes regnvær og middag med kjæresten dagen etter på Mr.Bay. 

Jeg bestemte meg for å bli blondere. Nesten 6 timer satt jeg i frisørstolen, men jeg ble veldig fornøyd. 

Dagen etter dro vi ned til Kragerø hvor vi var i litt over en uke. Koste oss masse med tur til Jomfruland, brettspill, god mat og drikke og turer inn til Kragerø. 


Juli:

I juli dro vi til Torrevieja med pappa hvor vi var i 2 uker. Jeg var også på jobbtur til Førde hvor jeg jobbet på VG-lista. 13.5 time jobb i regnet og ikke en eneste dråpe varmtvann da vi kom tilbake på hotellet klokken 21(Tror Thon har spart på varmtvannstanken :P ) 
August: 

I starten av august dro vi en tur til Ålesund for å besøke familien til Endre. 
Jeg prøvde å finne igjen formen etter en lang sommerferie, men jeg tror jeg failet.. Haha

Jeg og Endre dro på Tusenfryd sammen etter å ha pratet om å dra dit i to år.

Skolen startet igjen, og det var klart for et nytt semester med nye fag. 


Det siste som skjedde i august var at vi arrangerte utdrikningslag for min kjære storesøster. En helt fantastisk dag!

Ha en fin kveld videre ♥

 • 27.12.2016, 22:30

Året som gikk 2016: Januar - april


Hei dere 

Nå som vi nærmer oss 2017 tenkte jeg å oppsummere året som har gått i tre innlegg. Det er jo det som er så fint med å ha en blogg, at man kan se tilbake i arkivet og se hva man gjorde. 2016 har vært et veldig bra år, til tross for noen nedturer, men slik er det jo alltid. Jeg ser veldig frem til 2017 og vet at jeg har mye bra i vente. 

Januar:

Januar startet med jobb, studenttorsdag på kroa, kafébesøk, bursdagsfeiring, at en av mine beste kompiser vant prisen for Årets ildsjel på Idrettsgallaen og vi dro for å se han under 25-årsjubileumet til kongen og dronningen. 

I slutten av januar dro jeg, søsteren min, kusinen min og en venninne av søsteren min til Roskilde i København på dagstur for å finne den perfekte brudekjolen til søsteren min. Tenk at det er én måned til vi drar til Thailand!Jeg startet året med masse treningsmotivasjon, og hadde mange bra økter. Motivasjonen dabbet selvfølgelig av i løpet av året, men jeg satser på å få trent masse i året som kommer. 

Februar:

Februar var en måned det egentlig ikke skjedde så mye. Vi var en tur i Ålesund for å besøke familien til Endre, og jeg brukte mye tid på å lese. 

Jeg og kjæresten tok en skitur til Tryvannstua og koste oss med kakao på termosen og kvikk lunsj i sekken. Jeg satser på at snøen kommer snart så vi kan ta flere skiturer sammen. 


Ellers feiret vi valentine's day på Dinner som har blitt en tradisjon, og jeg var så heldig og fikk både røde roser og makroner. Mars:

Mars startet med en tur i operaen med pappa. Vi så Anna Karenina og spiste på Ruffino's først. En kjempekoselig kveld. 

Jeg og kjæresten tok et glass vin på Verité før vi skulle møte deler av familien min og venner av pappa som hadde sett på skiskytter-VM i Holmenkollen for å spise. 

Det var endelig påskeferie og jeg fikk endelig tid til å lese noe annet enn pensumbøker.

Vi dro til Beitostølen med pappa hvor vi var et par dager. Sto i bakken, gikk en fantastisk skitur og fikk se den nye hytta til en venn av pappa. 

April:

Jeg feiret bursdagen min med familien med god mat, firkløverkake og masse fine gaver som denne mariusgenseren som mamma strikket til meg. 


Jeg feiret mine 20 år med 12 fantastiske venner og var på byen for første gang(utenom 18-årssteder). Lagde tapas til den store gullmedalje og inviterte en god miks av venner fra både ungdomsskolen, videregående, studiet og noen utenom. 

Jeg og kjæresten hadde en fantastisk langhelg i London hvor vi shoppet, spiste nydelig mat og dro på sightseeing. Helt fantastisk by som jeg aldri blir lei av. 
Og jeg ble som de fleste andre i Norge helt hektet på serien SKAM. Jeg gleder meg allerede til sesong 4. 

Del 2 kommer om noen dager ♥

 • 25.12.2016, 21:30

God jul ♥


Hei dere ♥

Håper alle hadde en fin julefeiring i går. Jeg hadde planer om å oppdatere dere, men fikk plutselig ansvaret for julegrøten av mamma. Jeg og kjæresten byttet på å røre i grøten, så vi begge fikk ordnet oss. Vi hadde en veldig koselig julefeiring, til tross for at vi brått fikk en ledig stol rundt bordet. Julen er en fantastisk tid for mange hvor man samler nære og kjære, men det er også en tid hvor det er viktig å tenke på de som ikke har det like bra. 

Her er et veldig lite bildedryss fra gårsdagen. Jeg lot kameraet ligge mesteparten av kvelden, men jeg rakk å forevige antrekket og et lite julebilde av meg og kjæresten før han dro til familien sin. 
Og til slutt et bilde av bordet i dag på første dags brunsj. 

Oppdaterer dere mer i morgen 

 • 23.12.2016, 18:00

Our christmas tree


Hei dere ♥

Jeg lovte dere tidligere denne uken at jeg skulle vise dere årets juletre. Vi fant det perfekte treet etter å ha sett på kun 3 ulike. Å finne juletre er like vanskelig hvert år. Jeg liker de store disneyaktige juletrærne som er store, mens pappa liker de smalere. Vi var begge fornøyde med denne edelgranen og med pynt ble det enda bedre. Det er en god blanding av gammel og ny julepynt, og i år droppet vi glitter og hjemmelaget pynt. 


Ha en kjempefin kveld videre 

 • 22.12.2016, 22:10

Nøtteknekkeren ♥Hei dere ♥ 

Akkurat nå sitter jeg og vurderer om jeg skal pakke inn litt julegaver, se en julefilm eller spille litt sims. Jeg burde vel gjøre førstnevnte siden jeg allerede har alt for mye å gjøre i morgen. Jeg hadde egentlig planlagt å lage et innlegg med hvordan jeg har pakket inn gavene mine som inspirasjon til dere, men jeg kan jo alltids spare bildene til neste år(aldri feil å ha innlegg klart til eksamensperioden). 

Nøtteknekkeren var forresten helt fantastisk, og det var helt ny oppsetning i år. Jeg hadde sett forestillingen for mange år siden med en venninne, og det var like nydelig som jeg husket. Kjæresten hadde aldri vært i operaen før og heller ikke pappa hadde sett denne. Vi storkoste oss i to timer med et glass vin i pausen, før vi dro til Niwa på CC-vest hvor de har helt fantastisk sushi. Kan virkelig anbefale maten der! Definitivt en av de beste sushiene jeg har smakt.Ha en kjempefin kveld videre ♥

 • 22.12.2016, 12:00

New in: Lace up sweater


Hei ♥ 

Endelig juleferie! Juleferien startet ikke så veldig bra, så det var derfor det ikke ble noe blogging i går. Dette innlegget er egentlig skrevet for noen dager siden, men måtte bare legge til noen linjer. Om noen timer skal jeg i Operaen med pappa og kjæresten, og se på Nøtteknekkeren. Dette har jeg gledet meg til siden vi bestilte billetter i sommer! Ballett er jo så fint, og Nøtteknekkeren er jo toppen av julestemning. Etterpå skal vi ut og spise på Niwa hvor de har helt fantastisk sushi, før jeg sikkert skal lage litt julekaker og pakke inn julegaver i kveld. 

Jeg tenkte egentlig å vise dere det nyeste tilskuddet i gensersamlingen min. Jeg har lenge hatt lyst på en strikket genser med lace up. Endelig fant jeg en på Nelly(fra Only) i en vakker beige farge. Denne kommer til å bli brukt mye fremover! Ha en kjempefin dag videre! ♥

 • 20.12.2016, 16:00

It's the most wonderful time of the year ♥


Hei dere ♥

Nå er det ikke lenge igjen til jul! Bare én dag igjen til siste eksamen dette semesteret, og så er det endelig juleferie. Jeg våknet av meg selv klokken 06:30 slik jeg alltid gjør når sensuren skal publiseres. I dag kom karakteren på "Forretningsjus" og jeg er meget fornøyd med resultatet. Nå er det bare å øve alt jeg har i dag før det er etterlengtet juleferie i morgen som starter med eksamensfest. Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra fredagen som, da jeg og to venner var i byen en tur(som jeg fikk tilsendt). Vemund flyttet tilbake til Bergen i høst, så jeg hadde ikke sett han siden i sommer. Det var utrolig hyggelig å se han igjen! I tillegg drar Johanne på utveksling om bare noen dager, så det var siste muligheten til å se henne også. Vi gikk rundt på julemarkedet en stund før vi alle var så kalde at vi gikk ned til Aker brygge og satte oss på Espresso House noen timer. Der ble vi sittende og skravle til alle måtte videre. 

Ha en kjempefin dag videre ♥

 • 19.12.2016, 16:30

My favorite christmas ornaments


Hei dere ♥

Jeg har to dager med intens lesing foran meg før det E-N-D-E-L-I-G er juleferie. Det er ekstremt etterlengtet etter mange eksamener. Helgen som var ble ikke prioritert til lesing(kanskje ikke så smart), men jeg hadde det veldig koselig. Julemarked og kafé med en kompis som var i Oslo en helg og en studievenninne, bursdag på lørdag, pepperkakebaking og pynting til jul. Jeg tenkte å vente et par dager med å vise juletreet, men jeg tenkte å gi dere en sneak peek på favorittene mine på treet. 


Denne kjøpte jeg på Kastrup i januar da jeg var på vei hjem etter en dagstur for å finne brudekjole til søsteren min. Den var på salg, og jeg synes den var kjempesøt. 

Denne kjøpte jeg og kjæresten på en butikk i Amsterdam som kun solgte julepynt. Så mye fint, og jeg synes denne var såå søt. 

Denne fikk jeg av mamma i julekalenderen for 10 år siden, og den har vært en favoritt siden. 

Denne kjøpte vi også på den butikken i Amsterdam, og jeg synes det er et kjempefint minne fra turen. 

Denne ble også kjøpt i Amsterdam, og den var jo bare helt herlig!

Denne kjøpte vi i Paris som dere skjønner, i en kjempesøt butikk like ved Sacré-Coeur. 

Jeg tror denne er fra samme butikken som over, og denne er av porselen(håper jeg aldri knuser den..) og er enda et fint minne fra ferieturer med kjæresten. 

 

Og til slutt en litt mer utradisjonell julepynt. 

Denne fikk jeg også i kalenderen for 10 år siden etter at mamma og pappa hadde vært i Dubai. Ikke akkurat det man forbinder med jul, men jeg liker å ha den på treet uansett. 

Ha en kjempefin dag videre! ♥

 • 15.12.2016, 18:30

Christmas tag
Hei dere  Jeg fant et kjempesøtt innlegg på en annen blogg som het "Christmas tag", hvor det var 10 spørsmål. Jeg fikk lyst til å svare selv, men la til 5 spørsmål til. Det er bare å kopiere hvis dere har lyst til å ha samme innlegg selv. Link gjerne til bloggen deres så jeg kan lese hva dere har svart. Er spennende med andre sine tradisjoner. 

1. Gløgg eller kakao? Jeg har aldri vært noen stor fan av gløgg, så for meg er kakao med krem det aller beste. 

2. Hva gleder du deg mest til med julen? Jeg gleder meg til å endelig ha ferie som jeg kan tilbringe med familie, kjæresten og venner som kommer hjem fra studier både i Norge og i utlandet. Denne ferien skal jeg virkelig slappe av og bare kose meg. 

3. Ekte eller plastikk juletre? Ekte! Vi pleier alltid å kjøpe tre like ved der vi bor hvor jeg og pappa aldri blir enige fordi han liker de smale, mens jeg vil helst ha store Disney trær. 4. Favoritt julesang? Åååå jeg har så mange favoritter, men jeg tror faktisk "Fairytale of New York" og "Driving home for christmas" er de største favorittene. 

5. Hvilke lukter minner deg om jul? Klementiner, julemat, kanel og juletre kanskje? 

6. Har du begynt å kjøpe julegaver/er du ferdig? Jeg er faktisk helt ferdig! Ble ferdig innen desember, så jeg er veldig fornøyd. Mangler bare å pakke de inn. 

7. Hva ønsker du deg til jul? Jeg delte ønskelisten min forrige helg, du finner den HER8. Favoritt julefilm? Love actually

9. Favoritt julegodt? Jeg er veldig glad i juleskum og marsipan. Sistnevnte er best hjemmelaget. 

10. Kjøpe eller lage julekaker? Helt klart hjemmelaget. Å bake julekaker er jo noe av det koseligste som finnes før jul!11. Favorittjulekake? Jeg er veldig glad i kromkaker, kokosmakroner og havreflarn. 

12. Beste juleminne? Jeg har utrolig mange koselige minner fra julen, men det er særlig et jeg husker veldig godt. Jeg var kanskje 4 år og vi skulle feire julen på Beitostølen i en hytte vi hadde leid. Jeg var syk med lungebetennelse, og jeg våknet på julaften av at storebroren min spurte meg om han skulle hente litt saft til meg. Da han kom tilbake fortalte han at han hadde sett julenissen i stua, og jeg gikk selvfølgelig rett på. 

13. Fargede julelys eller hvite? Vi har begge deler faktisk. Vi har hatt de fargede så lenge jeg kan huske, men vi supplerte med en pakke med hvite siden det var litt få lys. Det ble hvite siden vi ikke fant lignende som vi hadde. 


14. Ser du på noen julekalendere på tv? I år har jeg faktisk ikke fulgt med på noen julekalender. Jeg pleide alltid å se på Blåfjell og "Jul i svingen", men jeg liker ikke helt de nye julekalenderene. 

15. Hva spiser du til jul? Vi spiser alltid ribbe, medisterkaker og julepølse med masse tilbehør til. Jeg har aldri vært så opptatt av tilbehøret så lenge det er poteter og brun saus til. 

Ha en kjempefin torsdag videre ♥

 • 14.12.2016, 16:00

Oppskrift: RisbollerHei dere ♥

Det ble visst et par dager pause. Jeg var helt utslitt etter matteeksamen, og trengte litt pause. Nå er det en uke igjen til siste eksamen, i Organisasjonsteori og HRM, så jeg sitter med endeløse tankekart og notater. I mellom lesingen prøver jeg å få tid til litt baking. Det er jo snart jul, og julekaker må jeg ha selv om siste eksamen er tre dager før julaften. I går lagde jeg kokosmakroner og havreflarn, men sistnevnte ble akkurat litt for lite stekt, så de ble helt myke. For lage en ny runde til helgen. I dag har jeg laget risboller, og det er skikkelig barndomsminner for min del. Det er superlett å lage og man trenger veldig få ingredienser. Det beste av alt er at du trenger ikke å steke til slutt. Det tar jo ofte litt tid å steke uendelig mange brett med f.eks pepperkaker. 

Hva er din favorittjulekake? ♥

 • 11.12.2016, 14:00

Dear santa...


Hei dere ♥ 

Da er vi allerede kommet til tredje søndag i advent. Derfor tenkte jeg å dele ønskelisten min til jul. I år er ønskelisten veldig variert, men en god blanding av noen rimeligere gaver og noen litt dyrere. Jeg synes det blir vanskeligere å komme med ønsker for hvert år, men det er vel bare et tegn på at man har det man trenger, og mer enn det. Jeg kommer sikkert på en million ting som vi trenger til den nye leiligheten, men siden den ikke er ferdig før i 2019 er det jo et spørsmål om hvor man skal oppbevare det før den tid. Derfor venter vi nok med det til julen før vi flytter. Etter det kommer sikkert ønskelistene til å være preget av praktiske ting man trenger i leiligheten enn materialistiske ting som nå. 


Hva ønsker du deg til jul? ♥

 • 10.12.2016, 15:30

Exam essentials


Hei dere ♥

Nå har jeg faktisk bare to eksamener igjen før jeg endelig kan ta meg juleferie. Dette innlegget skulle egentlig komme før, men jeg glemte helt av det. I tillegg klarte jeg å spise opp snacksen før jeg fikk tatt bilder. Typisk meg.. Haha.  Som student er det viktig å finne ut hva som funker for deg, om det er å sitte på lesesalen eller hjemme, med musikk i ørene eller ikke. Uansett så er det noen ting som alltid kommer godt med. Jeg har samlet sammen mine essentials her. 

En av de viktigste tingene er uten tvil snacks. Jeg prøver å finne noe som er passe sunt, veldig godt og enkelt å spise. Siden jeg hovedsakelig sitter hjemme, har jeg lett tilgang til å lage meg en litt større lunsj med mer næring i tillegg. Mine favoritter er uansett disse maiskakene fra Friggs(så gode!), skyr med sitronsmak og en slags muslibar. I tillegg spiser jeg en del bananer og klementiner, i tillegg til nøtter. Vann er også superviktig, og jeg har alltid en vannflaske med iskaldt vann ved siden av meg. 

I tillegg har jeg alltid kalkulatoren ved siden av meg(hvis det er et regnefag), post it-lapper og disse fine pilene man kan sette på en viktig side, markeringstusjer og hørepropper/headset for å høre på musikk. Almanakken min er supergrei å ha for å holde styr på forelesninger, eksamensdatoer og andre gjøremål. I tillegg er lesebrillene som regel med meg. 


På macen pleier jeg å finne tidligere eksamensoppgaver, forelesningsnotatene mine og ikke minst denne planen. Der har jeg satt opp en tabell med alle ukedagene horisontalt og ukenummer vertikalt. Så fyller jeg inn gjøremål som jeg kan huke av for hver dag. Funker veldig bra for meg, for da har jeg en oversikt over hva som skal gjøres og hvor mange dager jeg har til eksamen. 

Hva er dine essentials til eksamen? 

 • 09.12.2016, 18:00

Eksamensperioden oppsummert av Jodel


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å dele jodel posts som omhandler eksamensperioden og studentlivet. Det finnes så utrolig mange morsomme folk på jodel(og en del repostere) og jeg knekker sammen av latter av noen av de. Akkurat nå er det selvfølgelig mange om eksamen og man kan relatere seg til de fleste av dem. Hvor mange starter ikke på en ny serie rett før eksamensperioden starter,  ikke klarer å konsentrere seg etter forrige ukes episode av Skam, spiser masse junk, og tenker at så lenge man står så er man fornøyd. (Disse er funnet på @joikinorge og @norgejodel på Instagram). Favoritten må være den røde første. Pass på å nynne melodien samtidig som du leser den!


Til dere som har eksamen, hold ut og masse lykke til! 

 • 08.12.2016, 17:30

Top 10 christmas songs


Hei søte lesere ♥

Julesanger er noe jeg aldri blir lei av, og jeg starter som regel å høre på et par uker før desember. I eksamenstiden har jeg også funnet en liste på Spotify med mange av favorittene på piano. Helt perfekt når man sitter og leser, siden det ikke er noen som synger. Da ender jeg ofte med å synge med, og da blir ikke lesingen like effektiv som den burde. Under finner dere mine 10 favoritter, og jeg tror faktisk den øverste er favoritten. Samtidig så er det ingen sang som "Driving home for christmas" når det kommer til den ultimate julestemningen. Hva er din favorittjulesang? 

 • 07.12.2016, 20:00

Studietips: Forest


Hei dere ♥

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som er inni en hektisk eksamensperiode. Jeg er ferdig med to av fem, og har neste på fredag. Det er ikke alltid like lett å sette seg ned med bøkene i mange timer, uten å la seg distrahere av mobilen. Plutselig tikker det inn en melding, en snap eller noen som ringer. Derfor har jeg funnet den perfekte appen.

Forest er en app hvor du legger inn hvor lenge du tenker å jobbe før en pause. Jeg pleier å sette på 45 minutter før jeg tar 15 minutter med pause hvor jeg spiser, går på do, tar bilder til blogginnlegg eller gjør andre ting. Når du setter på tiden blir det plantet et tre. Hvis du klarer å la være å sjekke mobilen i løpet av tiden du har satt vokser det et fint tre, men hvis du ikke klarer det så visner treet. Jeg glemte meg for noen dager siden da jeg hadde satt på, og skulle sjekke gulesider da et ukjent nummer ringte. Da fikk jeg opp melding om at treet mitt hadde visnet. Fikk overraskende nok dårlig samvittighet for det stakkars treet, så siden har jeg vært flink til å legge mobilen fra meg. Du får i tillegg opp hvor lenge du har vært fokusert hver dag, og du kan sette på en timer på hvor lenge du skal ha pause, så du ikke glemmer deg igjen. 
Har dere noen bra studietips? 

 • 06.12.2016, 17:00

Sunset


Hei dere 

Se så nydelige disse bildene er! Jeg/kjæresten tok de da vi var i sentrum på lørdag for å dra på julemarkedet. Denne årstiden bringer virkelig med seg noen vanvittig fine solnedganger, så det veier virkelig opp for denne mørketiden. Nå må jeg vende tilbake til pensumbøkene. Dere kan tro jeg gleder meg til å bli ferdig med de siste tre eksamenene! Dessverre har jeg den siste den 21.desember, men jeg satser på å få litt mer tid etter matten på mandag.


Ha en kjempefin tirsdag videre! 

 • 05.12.2016, 14:30

Mary-Lou manizerHei dere ♥

Jeg tenkte jeg skulle ta en liten pause fra eksamenslesingen(som allerede går tregt siden jeg har klart å få senebetennelse i tommelen) og vise dere to nye favoritter i sminkepungen min. Det ene er en highlighter fra The balm og den andre er en setting brush fra Real Techniques. Kosten bestilte jeg på Black Friday, og den er helt perfekt til å legge highlighteren. Jeg pleier å legge den på kinnbeinet, på neseryggen og under øyenbrynene. Den har passe med shimmer og fremhever ansiktstrekkene perfekt. 

Nå får jeg vende tilbake til makroøkonomibøkene. Ha en kjempefin dag ♥

 • 04.12.2016, 09:00

Jul i vinterland


Hei dere ♥

Selv om dagene for det meste går vekk i lesing til eksamen, er det viktig å ta en pause fra bøkene og gjøre noe koselig.En av mine desidert favoritting å gjøre før jul er å dra på julemarkedet i Spikersuppa i Oslo. Pariserjul, brente mandler, julelys overalt, små boder og masse folk. I går dro vi ned til sentrum, men da var det helt vilt mange folk så vi nesten ikke kom oss frem. Vi endte da opp med å ordne noen andre juleting og spiste en deilig thaisuppe i food courten på Steen og Strøm. De har veldig god mat, men jeg ble litt sur over at det ikke er mulig å få servert noe annet enn vann fra Voss(!) Jeg hater å betale penger for flaskevann i et land hvor vannet i springen faktisk smaker godt. Vi endte med å spise opp suppen før vi drakk opp colaflasken som vi hadde kjøpt tidligere da vi gikk derfra. Haha... Da vi kom ut begynte det å bli mørkt så da gikk vi en ny runde gjennom julemarkedet. Jeg skal definitivt ta en tur til eller to før jul. 

Har dere vært på julemarkedet? ♥

 • 02.12.2016, 16:30

15 christmas movies that I love


Hei kjære lesere ♥

Nå som vi endelig er inne i den koseligste måneden i hele året, er det tid for å krype under teppet, med julegodt i skålen, julebrus fra Hamar&Lillehammer i glasset og snurre en julefilm. Jeg elsker den magiske følelsen man får av å se julefilmer, og jeg har mange jeg bare MÅ se hvert år. Love actually og The Holiday er kanskje de to julefilmene jeg har sett flest ganger. Jeg blir aldri lei! I tillegg elsker jeg å se Disney på julaften mens jeg knasker i meg innholdet i julestrømpen. Under har jeg samlet 15 av mine favoritter til jul. 


♥ The Holiday ♥ New year's eve ♥ Love actually 

♥ Elf ♥ Polarekspressen ♥ A christmas carol

♥ Santa Clause ♥ Hjelp, det er juleferie! ♥ Home Alone 1&2

♥Tre nøtter til Askepott ♥ Anywhere but home/Four Christmases ♥ Arthur Christmas

♥Snekker Andersen og julenissen ♥ Frozen ♥ Jul i Flåklypa

 


Hva er dine favorittjulefilmer? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits