hits
 • 07.01.2018, 13:30

I said yes!


Hei dere ♥

Da jeg satte meg på flyet til København visste jeg at det kom til å bli en kjempekoselig feiring av det nye året sammen med kjæresten. Det jeg derimot ikke visste noe om, var at nyttårsaften skulle bli en av de beste kveldene i mitt liv. Da klokken passerte midnatt og vi kunne ringe inn det nye året, gikk kjæresten ned på et kne og fridde til meg! Jeg sa selvfølgelig JA, og nå har jeg verdens fineste ring på fingeren. Tenk at vi er forlovet! 

Jeg hadde faktisk ingen anelse om at det kom til å skje denne kvelden. Vi har snakket en del om det, eller rettere sagt, jeg har hintet til at jeg gjerne ville bli forlovet. De som kjenner meg godt, vet at dette er noe jeg har drømt om lenge. Jeg var ganske sikker på at kjæresten aldri kom til å klare å overraske meg, men det klarte han virkelig. Jeg var så lettlurt, at han trodde at jeg bare spilte med og latet som at jeg ikke hadde skjønt det.

Når det kommer til bryllup, så tenker vi å vente til vi er ferdige med studiene og til leiligheten vår er ferdig. Foreløpig har vi snakket om 2021, så det blir noen år til. Det gir jo oss god tid til å spare penger, planlegge og bare nyte tiden som forlovet. Jeg har allerede gravd frem bryllupsmagasiner som jeg fikk gratis på en brudemesse som jeg ble med på da kusinen min skulle gifte seg. I tillegg har jeg begynt å se litt på pinterest etter inspirasjon. Det er jo utrolig mye som skal planlegges, og akkurat nå føles det ganske overveldende å skulle velge alt fra sted til brudekjole. 

Stor klem ♥

 • 14.09.2017, 18:30

4 år ♥


4 år.

I dag er det hele fire år siden jeg ble sammen med kjæresten min. Hvor blir tiden av? Jeg synes egentlig ikke det er så lenge siden forholdet var helt ferskt, og vi befant oss i hver vår by. Jeg husker så godt at vi snakket på Facetime i timesvis de dagene vi ikke var sammen, og telte ned dagene til neste besøk. I dag bor vi sammen, og venter på at leiligheten vi sammen har kjøpt skal bli ferdig. 

Jeg er kjempestolt av å kunne si at jeg er kjæresten hans. Han er så god og snill på alle måter, og gjør hver dag bra. I løpet av disse fire årene har vi opplevd mye sammen. Vi har begge vokst som personer og blitt mange minner rikere. Jeg ser veldig frem til flere gode minner sammen. 

Vi har egentlig ingen spesielle plan i dag, siden han jobber. Vi tenker derfor å heller dra ut og spise neste uke en gang. Selv om vi ikke har noen planer, klarte han å overraske meg allikevel. På vei ut fra skolen sto han plutselig ved siden av meg med en rose. Da jeg kom inn døren hjemme sto det en stor bukett med røde roser og en eske med makroner på nattbordet. Jeg er virkelig den heldigste jenta i verden. Elsker deg masse ♥ 

 • 27.08.2017, 16:00

Har du noen gang?


Hei dere

Jeg kom over et innlegg på Marthe Borge sin blogg som jeg fikk så lyst til å kopiere og svare på selv. Synes selv at slike innlegg er kjempemorsomme å lese, så jeg håper dere synes det samme. 

Skulket skolen?

Jeg har faktisk aldri vært den som skulker timer, men det har jo selvfølgelig skjedd noen ganger. I 8.klasse delte gymlæreren klassen i to, så jentene hadde f.eks. turn mens guttene ble sendt ut for å gå på tur, og omvendt neste gymtime. Guttene gikk alltid hjem til en og spilte spill, mens jentene dro hjem til en som bodde 2 min i gåavstand fra skolen. Den ene gangen bakte vi cookies, og gymlæreren reagerte ikke på at vi hadde hver vår pose med hjemmelagde cookies i hånden da vi skulle hente tingene våre i garderoben. 

Hatt et kallenavn?

Ja, mamma har mange kallenavn, og hun kan finne på å kalle meg "Annemor" når jeg er med henne på matbutikken selv om jeg er 21 år. Husker også godt den gangen hun skulle hente meg på sommerleir og hun ropte ut "Gullet!" Hadde lyst til å grave meg ned fordi jeg ble så flau.

Møtt en kjendis?

Ja, jeg har blant annet møtt kunstneren Vebjørn Sand flere ganger. Han er god venn med pappa, så har kjent han siden jeg var liten. 

Ødelagt noens ferie?

Nei, ikke som jeg kan komme på. 

Vært på tv eller radio?

Nei, ikke bortsett fra i bakgrunnen som publikum på f.eks. Senkveld. 

Jukset på en prøve?

Ja, jeg tror det var en norskprøve på vgs som jeg ikke hadde fått lest så mye til på grunn av sykdom. Jeg gikk på do, og sjekket vel et av svarene på mobilen før jeg fikk dårlig samvittighet og gikk tilbake til prøven. 

Vært våken i 24 timer?

Tror ikke det, men jeg har vært våken både 21 og 22 timer før. 

Ved et uhell sagt "elsker deg" til en person?

Nei, jeg har vel kun sagt "Jeg elsker deg" til kjæresten min, og da mener jeg det hver gang. Sier derimot "Glad i deg" ofte til både venner og familie, men aldri ved et uhell. 

Sovet i skogen, under åpen himmel?

Ja, overraskende nok har jeg det. Jeg tror det var 4.klasse på klassetur at vi lå under åpen himmel hele klassen hvor vi skulle opp grytidlig morgenen etter for å se på tiurleik(tror jeg det var?) Jeg sov så og si ingen ting den natten for jeg hadde en snorkende bestevenn ved siden av og et insekt som suste rundt øret mitt hele natten. Da vi ble vekket for å se på tiurleiken snudde jeg meg og krøp godt inni soveposen igjen, så jeg gikk glipp av hele seansen. Haha

Fått en farlig allergisk reaksjon?

Har vel aldri fått en allergisk reaksjon, men husker godt at det ene låret mitt hovnet opp da jeg var på sjøleir i 2010. Jeg tror det var et insektsbitt, men merket ingen ting før låret var superhovent på den ene siden. Jeg klarte knapt å gå, men måtte være med på både hinderløype og vannski likevel..

Kalt kjæresten for feil navn?

Nei, tenk så ille det hadde vært! 

Grått i offentligheten i voksen alder?

Jepp. Senest rett før jul satt jeg på t-banen etter å ha hatt siste eksamen og hulket etter å ha fått en veldig trist beskjed over telefon. Jeg satt alene og klarte virkelig ikke å holde tårene tilbake. Heldigvis var det ikke så mange på banen, men jeg forventet nesten å lese om meg selv på Jodel. 

Brukket et ben?

Jeg har faktisk aldri brukket noe *bankibordet*, men jeg har forstuet både storetåa og høyre hånden som jeg skriver med. Sistnevnte skjedde midt i eksamensperioden før jul i fjor, og det hele skjedde på tidenes teiteste måte. Jeg satt på bussen sammen med kjæresten, og bussen måtte bråstoppe i et kryss. Jeg føk fremover, og slo hånden inn i den gule stangen man holder seg i. Klarte knapt å holde en penn de neste dagene, noe som gikk hardt ut over oppgaveløsningen i makroøkonomi. 

Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg?

Nei, det tror jeg aldri har skjedd. Jeg har derimot fått tilbake en gave som jeg hadde gitt til vedkommende. 

Holdt eller klappet et vilt dyr?

På hytta er det masse ekorn, og en gang vi kom opp dit var det masse småting som var veltet, og noe som lignet på musebæsj flere steder. Det viste seg at det var et ekorn som hadde kommet seg inn, og han ville ikke ut i mørket, så han ble på kjøkkenet til morgenen etter. Der fikk han litt mat og vann, og jeg tror jeg forsiktig klappet han en gang. 

Melket en ku?

Nei, men kanskje det er noe å ha på bucketlisten? 

 • 20.04.2017, 16:30

Thursday's ten: Ting dere ikke visste om meg


Hei dere ♥

Denne torsdagen tenkte jeg at jeg skulle dele 10 fakta dere kanskje ikke vet om meg. Jeg elsker slike innlegg selv, men jeg synes det var overraskende vanskelig å komme på 10 ting som dere ikke vet om meg. Kommenter gjerne om det var noen dere visste fra før!

1. Jeg er IKKE en morgenperson. Jeg er et mareritt å få opp om morgenen, og har som oftest dårlig tid før jeg skal på skolen. 

2. Jeg drømte om å bli designer, arkitekt og journalist før jeg til slutt landet på å studere økonomi. Som er et valg jeg er veldig fornøyd med. 


3. Jeg er en levende kalender. Jeg trenger ikke å sjekke facebook for å vite når mine nærmeste familiemedlemmer og venner har bursdag. I tillegg husker jeg godt datoer når noe har skjedd, som for eksempel stopper jeg opp hvert år den 10.mars fordi det var den dagen bestemoren min døde for 11 år siden. 

4. Jeg gråter veldig lett. Enten det er av en film, en bok eller noe som har skjedd. Begravelser er noe av det verste jeg vet, og jeg er alltid den som sitter hulkende uansett hvor godt jeg kjente vedkommende. 

5. Jeg H-A-T-E-R å pakke! Uansett hvor hardt jeg prøver, klarer jeg ikke å få meg selv til å pakke før dagen før. Jeg utsetter det helt til det må gjøres, og finner på hundre unnskyldninger for å la være. Når jeg først setter i gang er jeg ganske rask, og pakker som regel ganske smart. 

6. Jeg elsker å lage mat. Frem til jeg flyttet til pappa for seks år siden hadde jeg nesten aldri laget noe mat, fordi jeg har en fantastisk mamma som er superflink. Pappa er ikke så glad i å lage mat, så jeg begynte å lage til middag og sånt selv. I dag elsker jeg å prøve ut nye oppskrifter og tilbringe tid på kjøkkenet. 


7. Jeg har aldri prøvd snus eller røyk, og har heller ingen planer om å prøve det. Er vel ikke så mye mer å si om denne. 

8. Jeg har utrolig dårlig retningssans. Dette ligger til familien, men jeg har null stedssans. Jeg husker jeg skulle besøke en kompis for noen år siden som jeg hadde vært hos to-tre ganger før, som da bodde fem minutter fra Nationaltheateret. Jeg gikk med nesa i google maps fordi jeg ikke husket veien(som egentlig er latterlig lett) hele veien. Da jeg skulle hjem igjen gikk jeg tom for batteri, så jeg måtte spørre om han kunne følge meg tilbake igjen til national. Sååå flaut!


9. Jeg er en klemmer. Jeg pleier som regel å håndhilse på folk første gangen jeg møter dem, men etter det er det som regel en klem neste gang. 

10. Jeg har veldig lyst på hund. Å eie en hund har vært en drøm siden barndommen, men pappa er dessverre allergisk mot pels. Det blir nok en del år til, men i mellomtiden kan vi passe hunden til søsteren min. Jeg har forresten alltid hatt lyst på en toller. 

 • 04.04.2017, 21:30

21!


Hei dere ♥

Da var jeg ett år eldre dere! 21 er jo kanskje ikke den mest spennende alderen, men bursdag er alltid gøy! Jeg har alltid elsket bursdager, og jeg gleder meg like mye hvert år. I dag ble jeg vekket med sang, ballong og frokost på senga. Kjæresten hadde ordnet minipannekaker med forskjellig topping, kaffe med karamellsirup og et glass iskald melk. Jeg hadde ikke forelesning i dag, og han hadde ikke før klokken 12, så vi fikk god tid på morgenen. Etter å ha slappet av litt, hoppet jeg i dusjen og fikset meg. Så møtte jeg Endre i byen og spiste is på Ben&Jerry's siden det var "free cone day! Til middag ble det take away fra Niwa og hjemmelaget oreokake til dessert som Endre lagde. I tillegg har jeg fått masse fint, men det tenkte jeg å vise til helgen siden jeg skal ha familiemiddag på fredag. 
Ha en fin kveld videre ♥

 • 06.08.2016, 12:00

I wish we could choose which memories to remember...


♥♥♥

Tenk hvis man kunne velge hvilke minner man skulle huske. Tenk om hjernen var som en harddisk man har inne i pc-en. Tenk om det fantes en funksjon i hjernen så man kunne markere de minnene fra fortiden og dra dem over i papirkurven. Tenk om du kunne glede deg over de gode minnene, og slippe unna alle de vonde. Tenk hvor fantastisk livet hadde vært hvis du kun husket de gode minnene. Eller hadde det egentlig vært det?Det er så uendelig mange minner jeg skulle ønske jeg kunne gjenoppleve. Barndomsminner som da jeg og søsteren min løp uendelig mange runder rundt hytta fordi hun skulle kile meg. Mitt første kyss med kjæresten. Venninnekvelder hvor vi satt oppe til langt på natt med hver vår skje nedi en boks med "Ben & Jerry's"-is. De første revyfestene på videregående hvor sikkert 10 av jentene hadde på samme neonrosa bh med altfor mye push-up da temaet var rave. Julaften med familien hvor jeg sto spent i vinduet og ventet på at julenissen som pappa hadde leid inn skulle komme opp bakken med pakker. Mange minner som ikke er fanget av et kamera, men lagret i hukommelsen. 

Samtidig er det også en god bunke vonde minner jeg helst skulle vært foruten. Minner som kan få meg til å plutselig bryte sammen i gråt bare ved å tenke på de. I dag er det hele 10 år siden et av mine verste minner. Det kunne like gjerne vært i går, for jeg kan fortsatt huske alle sanseinntrykkene som gikk gjennom kroppen min. Det jeg så, det jeg tenkte, det jeg hørte og det som skjedde. Vonde minner som har preget meg mer enn jeg har turt å innrømme overfor både meg selv og for andre. Minner som fortsatt stadig  dukker opp i hjernen min når jeg minst venter det. Jeg skulle ofte ønske at jeg kunne glemme. Glemme de minnene som fortsatt gir meg en stor klump i halsen. 


Selv om jeg ofte skulle ønske at man kunne slette de vonde minnene fra hukommelsen, tror jeg på at mennesker lærer av det vonde som skjer i livet. Jeg tror på at vi blir sterkere av å møte motgang, og ved å fortsette videre. Kanskje setter man større pris på de gode minnene, etter en nedtur. Jeg har flere ganger forsøkt å fortrenge vonde minner, sette på meg et smil og late som alt er bra. Min erfaring er at minnene før eller siden vil innhente deg, og det hjelper å snakke om det. Samtidig er det utrolig viktig å ta vare på de gode minnene, og fokusere på de fremfor de vonde. 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jeg synes egentlig slike personlige innlegg er utrolig vanskelig å skrive, og ikke minst å publisere. Tankespinn-innlegg ble etterspurt av flere da jeg spurte om hva dere lesere ville lese om, så derfor tok jeg ufordringen. Fortell meg gjerne hva du syntes. 

Håper alle får en fantastisk dag! 

 • 19.04.2016, 19:30

10 funfacts about meHei dere ♥

Da er jeg hjemme igjen fra London. Det ble ikke noe tid til blogging, men jeg har masse bilder som jeg kan vise dere. Må bare se litt gjennom de først. Vi hadde tre fantastiske dager i en av mine favorittbyer. I dag er det bare to uker til første eksamen, så jeg er usikker på hvor mye blogging det blir fremover. I tillegg har jeg siste eksamen 15.juni, så det er en veldig lang eksamensperiode. Både positivt og negativt synes jeg. Siste innspurt nå før det er ferie! Før jeg får sett gjennom bildene tenkte jeg å dele 10 funfacts om meg. 

 

♥ Jeg klarer ikke å sove med sokker på!

Jeg kan være stuptrøtt, ligge i senga uten å få sove, bare fordi jeg har på sokker. Så fort jeg tar de av sovner jeg nesten før hodet treffer puten igjen. Uansett hvor kald jeg er på føttene, må jeg sove uten sokker. 

♥ Jeg er det jeg kaller en "closet-blogger"(eller noe i den duren).

Selv om jeg har hatt denne bloggen i litt over 2 år, er det ytterst få som vet om den. Totalt vet 2 venninner, kjæresten, foreldrene mine og noen til i familien om den. Det er flere grunner til det, men den ene er dårlige erfaringer med det på den gamle bloggen min, hvor jeg fikk mange stygge kommentarer fra noen jenter i klassen. Jeg føler også det er litt rart å nevne nå at jeg har en blogg siden jeg har hatt den så lenge, selv om det egentlig bare blir verre jo lenger jeg venter med det. Dilemma

♥Jeg er tidenes mest nysgjerring person når det kommer til gaver

Tiden før bursdagen min og julaften er helt grusomt. Jeg blir sååå nysgjerrig på hva jeg får i gave og graver etter hint for å prøve å gjette hva jeg får. Det er jo egentlig ikke så morsomt å vite på forhånd hva man får, men jeg er helt håpløs. Slekter nok på moren min som pakket opp alle gavene(til og med de som ikke var til henne) før julaften og pakket de inn igjen. 

♥Jeg elsker å planlegge

Jeg feiret bursdagen min med venner andre helgen i april, men jeg bestemte allerede i slutten av januar hvilken dato jeg skulle feire. Allerede 3-4 uker før lagde jeg et arrangement på facebook, men jeg hadde allerede sagt at folk skulle holde av datoen. Jeg synes det er så koselig å ha noe å glede seg til, og jeg vil jo at alle skal ha mulighet til å komme. En venninne av meg sa en gang at jeg levde i min egen boble med planlegging med spontane folk rundt meg. Heldigvis har jeg en kjæreste som nesten elsker å planlegge like mye som meg. På bucketlisten min har jeg veldig lyst til å bare bestille en tur og dra dagen etter for å gjøre noe virkelig spontant. Det hadde vært så gøy. Men som markedsføringsforeleseren min sa i høst, en stor del av det å dra på ferie er å glede seg på forhånd. 

♥Nesa mi har visstnok vært brukket i 14 år!

Dette fant jeg først ut i høst da jeg var hos en plastisk kirgurg som skulle se på et stygt arr jeg har på skulderen etter jeg fjernet en føflekk for 4 år siden. Det første han spurte om da jeg kom inn var om jeg hadde skadet nesen i det siste? Jeg skjønte selvfølgelig ingen ting, og ble mildt sagt sjokkert da han sa at den var brukket. Eneste gangen jeg har skadet nesen ordentlig var i 1.klasse på barneskolen da jeg fikk et ufoakebrett rett i ansiktet med to eldre barn som satt oppi. Kan vel også legge til at jeg ikke har planer om å gjøre noe med det, siden det ikke plager meg eller er synlig. 

♥ Jeg har nettopp fylt 20, men ligger langt bak når det gjelder førerkort.. 

Jeg har så vidt kommet meg ut fra parkeringsplassen, så kan trygt si at lappen er langt unna. Målet mitt er egentlig å få lappen før jeg får barn, og siden jeg ikke har planer om det i nærmeste fremtid, har jeg G-O-D tid! Hehe. Nei da, jeg får prøve å skjerpe meg og øvelseskjøre litt oftere. 

♥Jeg er alltid presis.

Jeg får alltid dårlig samvittighet hvis noen må vente på meg, i tillegg til at jeg kronisk er tidlig ute. Fashionably-late er virkelig noe som ikke faller meg naturlig. Jeg tror ikke jeg har en eneste venn som kommer før meg noen gang. Dette har jo ført til at jeg har stått ute og fryst lenge fordi enkelte venninner heller kommer 10 min for sent enn 5 min for tidlig(t-banene går hvert kvarter). Haha 

♥ Jeg poster alltid innlegg enten hel eller halv. 

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men innleggene på bloggen blir alltid postet enten hel eller halv. Hvis jeg er ferdig med et innlegg f.eks 20.22 så venter jeg til den blir 20.30 med å publisere. Dette gjør jeg også på forhåndsskrevne innlegg. Jeg aner ikke hvorfor det har blitt sånn, men jeg føler vel kanskje at det ser bedre ut. Ikke vet jeg... 

♥Jeg har A-L-D-R-I batteri på verken mobilen, ipaden eller macen... 

Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har tatt med meg macen inn i stuen, og oppdager i det jeg har satt meg at jeg ikke har mer enn 5% batteri igjen. Dette er helt vilt irriterende, men det er jo kun min egen skyld som glemmer å lade. Kjæresten ler seg i hjel av at jeg er tom for strøm på alle mine tekniske duppeditter og at jeg blir like overrasket hver gang.

♥ Jeg har blitt fortalt at jeg går veldig rart.

En venninne fra vgs har så lenge jeg har kjent henne kommentert på gangen min. Jeg går visstnok med veldig korte skritt, men i et vanvittig tempo. Veldig random, men det er vel blitt min greie. Ikke vet jeg hvorfor. 

Noe dere visste fra før? ♥

 • 21.03.2016, 15:00

Ønskeliste: My 20th birthday


Hei søte lesere ♥

I dag er det faktisk bare to uker til jeg endelig fyller 20 år. Tenk at tenårene allerede er over! Jeg er jo bursdagsmenneske nummer én og jeg gleder meg masse til å samle gode venner på en koselig middag og en kveld ute på byen, og en koselig familiemiddag med god mat. Med bursdag så følger jo også en del spørsmål om hva man ønsker seg. Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne ut hva jeg skal ønske meg av folk, så derfor surfet jeg litt etter ønsker. Tenkte jeg like så godt kunne dele det med dere også. Jeg finner hvertfall mye inspirasjon i å se på hva andre ønsker seg til jul og bursdag. Jeg fant en del ting innenfor kategoriene sminke og skjønnhet, klær og tilbehør og interiør. 

 

Ha en kjempefin dag videre! ♥
 

 • 10.03.2016, 17:30

When I close my eyes, I'm somewhere with you


/ Meg, pappa og bestemor 

10.mars.2006. 10 år. 3446 dager siden hjertet ditt sluttet å slå etter en hard kamp mot kreften. Det er noe med denne datoen som får hele meg til å stoppe opp et lite øyeblikk. Et helt tiår siden første gang jeg mistet noen jeg var glad i. Man sier at tiden leger alle sår, men for meg er savnet fortsatt uendelig stort.  

Det er vanskelig for meg å innse at det allerede har gått 10 år. At jeg allerede har levd halve livet mitt uten henne. Hver dag etter dette vil gjøre at jeg har levd lenger uten min kjære farmor enn de nesten 10 årene jeg fikk med henne. Hun fikk aldri oppleve at jeg fylte 10 år, at jeg ble konfirmert, ble myndig, begynte å studere, at jeg fikk min første kjæreste eller alle de andre høydepunktene i livet mitt. Da jeg bladde i fotoalbumene våre for å finne bilder som jeg kunne bruke i dette innlegget, var det ikke så mange å velge mellom. Jeg var verdens heldigste som fikk ha henne som farmor, samtidig som jeg så inderlig skulle ønske at jeg fikk mer tid med henne. Snakke med henne på telefonen nesten hver dag, før det plutselig ble stille i den andre enden. Bestemor sa aldri hade når vi snakket sammen på telefonen, og på en måte gir det mening fordi det er så ufattelig vondt å si farvel. 


/ 17.mai 2005 
Farmoren min var en fantastisk person, så utrolig snill og ekstremt smart. Hver gang jeg var på besøk hadde hun kjøpt inn noe vi barna ville like, og hun lagde alltid noe annet til oss hvis de voksne skulle ha fisk. Alle som kom på besøk fikk både kaffe og noe å bite i. Jeg tror alle følte seg velkommen på besøk hos henne. Selv om hun smilte og lo, vet jeg at hun bar mye vondt også. Drømmen om å bli lege som aldri ble oppfylt, hun ble enke allerede som 46-åring og ble alene med to barn på 16 og 6 år. 

Det er i hjemmet hennes i Imsroa i Østerdalen jeg har tilbrakt mange av feriene og helgene mine. Det er på gårdsplassen utenfor huset hennes jeg syklet mine første meter på egenhånd. Det var der jeg lokket ekorn og småfugler inn i huset med solsikkefrø for å få se dem på nærmere hold. Det var på kjøkkenet jeg danset rundt i ring og sang for henne så hun nesten datt av stolen i latterkrampe. Det var alltid en god klem som ventet etter en lang biltur fra Oslo og middagen var alltid klar. Hun tok like godt i mot søsknene mine selv om de ikke var hennes biologiske barnebarn. I dag er det kun et tomt hus som møtter meg når jeg først reiser til det vi nå kaller "hytta". Det er ikke det samme som før, noe som har ført til at jeg sjelden er der. 

Jeg var vel aldri det beste barnebarnet, så rampete som jeg var. Hvis jeg bare kunne ta tilbake hver gang jeg fant på noe tull og gitt henne en god klem i stedet. For det var virkelig de beste klemmene man kunne få. Tenk at det er over et tiår siden jeg fikk den siste klemmen fra henne, bare noen dager før hun sovnet inn

Hvorfor dør de beste personene først er noe jeg har tenkt over flere ganger? På samme måte som vi plukker de nydeligste blomstene først, forlater de snilleste personene jorden før andre. Jeg synes hvertfall det er en nydelig forklaring på noe som egentlig er utrolig vondt. 

Ta vare på dine kjære, fortell dem at du er glad i dem og gi de en ekstra god klem 

 • 16.01.2016, 18:30

Generasjon prestasjon


Hei dere ♥ 

Det er noen dager siden sist. De siste dagene har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane  hvor humøret var på topp på torsdag med gode venninner og kompiser på studentkroa for å feire årets første studenttorsdag, til jeg gikk helt i bakken på fredag, frem til i dag hvor humøret ble litt bedre igjen til tross for å ha stått opp 05:30 for å jobbe i 6 timer. Jeg pleier ikke å dele personlige innlegg på bloggen. Rett og slett fordi det er ukomfortabelt og ikke minst vanskelig å formulere slike innlegg. Allikevel tenkte jeg at jeg skulle dele det som skjedde på fredag fordi jeg synes det er et tema som er veldig viktig. Ikke minst tenker jeg å lufte tankene mine litt. Det er lenge siden jeg har skrevet noe hvor jeg har nølt med å trykke publiser, og som oftest havner slike tankeinnlegg i utkastmappen, hvor den aldri ser dagens lys. 


 

Der smalt det. Jeg var så spent da jeg logget inn for å sjekke karakteren min i markedsføringsledelse i går morges. Den siste av totalt fire karakterer fra første semester. Jeg og en kompis hadde lagt ned uendelig mange timer i denne prosjektoppgaven og følte at vi hadde gjort en god jobb. Skuffelsen var derfor stor da jeg det var en D som møtte meg. Jeg klarte nesten ikke å tro på det, og stod bare og stirret på mobilen som lå på baderomsvasken. Jeg følte at verden falt sammen og jeg følte meg faktisk fysisk dårlig. Motivasjonen for dagens forelesning forsvant, og jeg ville aller helst legge meg tilbake i senga og bare bli der. På veien til busstoppet hørte jeg på en skikkelig feelgood-sang, som dagen før hadde fått meg til å smile fra øre til øre. Nå var smilet forsvunnet. Tvert i mot måtte jeg kjempe mot tårene da jeg satt på bussen, noe jeg ikke helt klarte. Jeg tok meg sammen, frem til jeg møtte to jeg studerer med. De hadde begge fått A, og da han ene spurte hvordan det gikk fikk jeg tårer i øynene igjen. Venninnen min spanderte en Chocolate chip cream på meg på Starbucks for å muntre meg opp. Selv om jeg selvfølgelig unnet venninnene mine en god karakter, følte jeg meg totalt håpløs. Jeg vet selvfølgelig at det kunne gått verre enn en D, men akkurat i dette faget hadde jeg trodd at det skulle gå så mye bedre. Derfor er skuffelsen så stor.


 

Dagens ungdom blir ofte kalt "Generasjon perfekt". Vi streber konstant etter å være perfekte, og leter etter anerkjennelse. Man skal prestere på skolen og på jobb, men samtidig være sosial. Vi skal ta perfekte selfies hvor øyenbrynene er on fleek, få flest likes i sosiale medier. Det er skapt en egen uniform hvor "alle" har Canada goose/parajumper, uggs, dyre vesker og Raplh Lauren skjorter. Og ikke minst må vi jo trene jevnlig og spise sunt for å passe inn i klærne. Jeg vet om mange som ikke klarer presset, og sliter med å leve opp til andres forventninger, og ikke minst sine egne. 

Hvorfor er det sånn at jeg lar en dårlig karakter ødelegge hele dagen min, to dager etter jeg har fått toppkarakter i et annet fag? Hvorfor skal jeg føle meg håpløs og tvile på mine egne evner på grunn av en dårlig karakter? Hvorfor skal en dårlig karakter føles ut som verdens undergang når den egentlig ikke betyr så mye i havet av andre karakterer. Bare tenk hvor mange karakterer jeg kommer til å sitte med etter endt studie.  Og tenk hvor patetisk det egentlig er å gråte på bussen over en karakter, når verden er fylt med så mye vondt. 


 

Jeg synes det er viktig å blogge om ting som ikke er like rosenrøde, selv om det er personlig og veldig ukomfortabelt å dele. Jeg er selvfølgelig fortsatt skuffet over karakteren, men jeg begynner å innse at det finnes verre ting i livet. Det er derfor jeg skriver dette også, som en påminnelse til alle andre at det er greit å få en dårlig karakter. Det er menneskelig å gjøre feil, og det er menneskelig å få en dårlig karakter. De fleste som studerer vil oppleve en eller annen gang å få en karakter man ikke er fornøyd med. 

Håper dere likte innlegget♥ 

 • 06.06.2015, 13:30

10 ting dere ikke visste om meg!


Hei dere. Tenkte jeg skulle dele noen fun facts med dere. Elsker å lese slike innlegg selv. Kommenter gjerne hvis du har noen av de samme!

1. Jeg har vært 12 ganger på samme sted i spania, og begynner å bli grusomt lei.

Fra 2006-2014 har jeg vært i Calpe, øst for Alicante 12 ganger, men jeg har sagt til meg selv at denne sommeren blir den siste! Har gjort og sett alt som er i den lille byen og i nabobyene.2. Jeg har ikke drukket brus siden juleferien og savner det ikke heller!

Før var jeg tidenes brusmenneske. Drakk brus flere ganger i uken. Klart å ikke drikke brus i over én måned som en challenge fra en venninne, men nå har jeg ikke drukket det på et halvt år. Når man klarer den første uken får man ikke det suget etter det, og klarer det mye lenger. 

3. Jeg eier ikke retningssans

Den dagen retningssansen ble delt ut sto jeg garantert helt bakerst i køen. Punktum! Dette er noe jeg har arvet fra pappa, men jeg liker selv å tro at jeg er litt bedre enn han. Dere kan jo se for dere oss to på ferie i en fremmed by hvor vi ikke har peiling på hvor vi skal gå. Ofte er det så ille at vi begge går feil når vi kommer ut fra hotellrommet og skal mot heisen. Heldigvis har jeg en kjæreste med innebygd gps i hodet. 

 4.Jeg er veldig selvstendig 

I forhold til mange av vennene mine vil jeg si at jeg er veldig selvstendig. Jeg lager middag så og si hver dag selv om jeg bor hjemme, vasker mine egne klær, fikser ofte oppvasken og oppvaskmaskinen. Venninnen min Hannah sier ofte at jeg er veldig selvstendig. 

5. Guilty pleasure: ligge i badekaret og se på netflix

Dette er noe jeg gjør så og si hver dag. Blir fort liggende i 40 min mens jeg ser noen episoder av How I Met Your Mother(serien jeg ser på akkurat nå)6. Jeg HATER å pakke! 

Pakking er noe jeg alltid utsetter til siste sekund. Uansett om det bare er en helgetur eller en lang ferie. Planlegger kanskje hva jeg skal ha med i hodet, men det å legge ting i bagen/kofferten tar tid! Da jeg skulle på hyttetur nå i helgen, startet jeg ikke å pakke før klokken var over 23....!

7. Jeg liker ikke brødskiver

Dette er veldig sært, men jeg har faktisk aldri vært noen fan av brødskiver. Synes det er så tørt og kjedelig. Og de gangene jeg spiser brød, spiser jeg sjelden skorpene. I stedet er jeg veldig glad i knekkebrød, rundstykker osv. Jeg lager veldig mange ulike matpakker, og jeg er vel kjent som den i gjengen som alltid har noe godt med(ikke godteri). Bortsett fra toast. Jeg elsker toast! Har ikke tall på hvor mange jeg har kjøpt i kantinen i løpet av VGS. 

8. Jeg elsker å lese bøker!

Jeg har alltid likt å lese, helt fra jeg leste Roald Dahl sine bøker da jeg var liten. Nå har jeg ikke så mye tid til å lese, men jeg pleier alltid å få lest litt i ferier. Favorittene mine er bøkene til Khaled Hosseini og Cecilia Samartin og "The fault in our stars. Gleder meg masse til sommeren hvor jeg kan lese masse bøker!

9. Jeg er tidenes sovedyr

Jeg er et typisk B-menneske, som elsker å sove lenge. Jeg får alltid dårlig tid om morgenen, men det er alltid verdt det å ligge i sengen litt til. I tillegg har jeg skikkelig lakenskrekk, og jeg elsker å være kreativ på kvelden, eller å se på filmer/serier. Jeg er også tidenes verste til å powernappe, og en halvtime blir fort til to timer!

10. Jeg er en person som planlegger mye

Dette er noe jeg ser på som både positivt og negativt. En venninne sa en gang til meg at jeg måtte bli mer spontan, og da tenkte jeg selv "Jeg lever i min egen boble av planlegging, i en verden av spontane mennesker". Dette er noe jeg føler jeg må jobbe mer med. Man får jo opplevd så mye mer hvis man tar ting på sparket i tillegg

 Noe dere ikke visste? 

 • 02.06.2015, 17:40

35 spørsmål og svar


1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Bruker for det meste mobil og pc, men akkurat til planlegging bruker jeg min kjære almanakk. Den har egentlig gått ut, men bruker de blanke sidene til jeg er ferdig på skolen. Tenker å bestille ny før jeg starter på studiet mitt til høsten. 

2. Hva har du alltid i vesken? Litt forskjellig fra hva jeg skal, men har alltid med lommebok, mobil, nøkler og survivorkitet mitt. Kanskje jeg kan lage et innlegg om det senere. 

3. Hva bestiller du på café? Som oftest caramel frappe tror jeg. Eller kakao. 4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Diverse nettaviser, facebook, ulike blogger og fronter(haha). 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Egentlig liker jeg ikke å "plage" andre med negative ting, som er veldig negativt siden det alltid hjelper å snakke med noen hvis man er sint/lei seg. Tror jeg snakker mest om ting hvis jeg er sint, og da er det som regel venninner og kjæreste. Ellers er storesøster alltid koselig å snakke med. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Tror den er grønn...Pleier alltid å ta den som står ytterst i butikkhyllen. 

7. Kan du bytte olje på bilen? Hmmm... Nei, det kan jeg ikke. Har ikke lappen heller da.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Ja, jeg har en kanin ved navn Knerten som er 6 år.  Han bor hos kusinen til pappa nå, siden vi ikke kunne ha han lenger pga allergi. Han ble faktisk pappa til ikke mindre enn 8 små kaninunger i vinter. 9. Har du noen piercinger? Jeg er så kjedelig(?) at jeg bare har et hull i hvert øre. Hadde sykt lyst på piercing i navelen, men klarte ikke å bestemme meg om jeg virkelig ville ha. Nå føler jeg at jeg kanskje er litt for gammel til å ha det.

10. Norge på sitt beste? Sommeren! Ingen steder som er finere enn Norge hvis det virkelig er fint vær.

11. Hva gjør deg lei deg? Jeg er en veldig følsom person, og jeg lar ting gå inn på meg, så det er veldig mye som gjør meg lei meg. Dyreplageri er en av tingene. 

12. Hva gjør deg glad? Det er så utrolig mye! Jeg elsker familien min, kjæresten min og vennene mine. Ellers elsker jeg å reise rundt i verden. Fint vær og late sommerdager gjør meg spesielt glad. 

13. Hva er drømmejobben din? Jeg vet faktisk ikke. Er fornøyd med at jeg har funnet ut hva jeg vil studere, og tenker at jeg finner det ut etterhvert. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? Ja, jeg abonnerer på Det Nye og kjøper i tillegg "Shape up" noen ganger. 15. Hva var det siste du kjøpte? To nydelige sommerlige topper fra Cubus. 

16. Liker du kinesisk mat? Ja, jeg elsker virkelig kinesisk mat. Særlig Crispy duck på Dinner i Stortingsgaten. 

17. Når var du i kirken sist? I konfirmasjonen til (eks)stesøsteren min i september. 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Kjæresten min stiller veldig opp for meg, og særlig i eksamenstiden gjorde han veldig mye som å lage mat, vaske klær osv så jeg kunne lese eller slappe av med et bad. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Ja, en gang i januar 2012. Besvimte på tbanen og slo hodet i en jernstang! Noen måneder senere ville de også frakte meg i ambulanse til sykehuset midt på natten da jeg plutselig ble veldig dårlig og hadde nesten 40 i feber!

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? Alt fra 10 min til 1 time kanskje? Spørs veldig når jeg starter. Er superrask på badet, og spiser ALDRI frokost(ikke smart!) 

22. Banner du ofte? Hmmm. Litt usikker, men kanskje litt. Hvis jeg er sur/irritert skjer det kanskje noen ganger. 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Noen dager kanskje, men det er leeeeenge siden!

24. Hvor mange søsken har du? En storebror og en storesøster. 

25. Hvor mange steder har du bodd? Jeg har alltid bodd i Oslo, men har vel bodd 5 ulike steder. 

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Rumpa kanskje. Har ingen anelse. 

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Hmmm.. Det er mye jeg sikkert kunne vært mer fornøyd med, men la oss fokusere på de positive tingene i livet. 

28. Er det viktig å feire bursdager? Ja, jeg er #1 fan av bursdager, og de skal alltid feires! Husker jeg alltid telte ned til bursdagen min da det var ca. 100 dager igjen. 

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Ryddet i toppen av klesskapet, og fant en sekk med masse dukkeklær som jeg kledde på dukkene mine da jeg var liten, og fant også noen skjønne plagg som hadde vært mine. Har også mine første sko. 

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? Vinteren som gjør det umulig å ta bilder ute, og når man får skrivesperre. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Pleier alltid å 0.5l-flasker i stedet for glass, og bytter ofte ut for å få kaldere vann, så vet ikke nøyaktig hvor mye. 

33. Når legger du deg om kvelden? Som regel mellom 22-01. 

34. Favorittfag på skolen? Markedsføring og ledelse. 

35. Potetgull eller smågodt? Elsker smågodt!

 • 02.02.2015, 17:47

50 spørsmål


1. Hvor gammel er du om fem år? Om fem år er jeg snart 24 år. Sykt å tenke på.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Venninner på skolen.

3. Hvor høy er du? 168.5 tror jeg.

4. Hvilken film så du sist? Letters to Juliet som jeg så for noen helger siden. Er mer en serie-person, og Gossip Girl er den store favoritten for øyeblikket.

5. Hvem ringte du sist? Mamma

6. Hvem ringte deg sist? Mamma

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Elsker deg like mye prinsessa mi" fra kjæresten. 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sende sms, helt klart. Da kan jeg svare når det passer, bruke lenger tid på å tenke og jeg kan være så fjern jeg bare vil. Å ringe er også noe jeg er lei av etter avstandsforhold hvor vi snakket på telefon hele tiden.

9. Hva er ditt favorittsted? Denne er sååå vanskelig. Har så mange favorittsteder, men vil gjerne tilbake til New York. 
10. Hvilket sted foretrekker du minst? Legen og tannlegen. Er livredd for både sprøyter og blod, så trives ikke så veldig der. 

11. Når så du moren din sist? På lørdag da hun fulgte meg hjem til kjæresten fra jentekveld. Alle i familien + kjæresten nekter å la meg dra hjem alene på kvelden. 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå

13. Hvilken julesang er din favoritt? Fairytale of New York - Pogues

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De skilte seg for 8 år siden dessverre.

15. Når våknet du i dag? Våknet vel rundt 10, fant ut at jeg måtte dra en halvtime før for å dra i møte med Idrettsstyret på skolen. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Håper jeg fortsatt er med kjæresten, har en god jobb, en kosete og lubben katt og kanskje barn.

17. Hva skremte deg om natten som barn? At det faktisk lå en ulv under senga, etter at pappa sa " Vær snill jente og sov, så ulven ikke tar deg". Haha, jeg lå og skalv i flere timer. Grunnen var at han hadde sett et dyr utenfor hytta på natten, og trodde det var en ulv. 

18. Hvilket youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? 


19. Hva er din beste egenskap? Altfor vanskelig å svare på så spurte kjæresten. Fikk dette til svar: "Du er veldig omtenksom, snill mot alle og vil ingen vondt"

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig utålmodig

21. Sover du med eller uten klær om natten? Varierer veldig, men blir ofte uten. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Enten to eller fem(tre pynteputer)

23. Hva er det rareste du har spist? Ingen anelse

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har Macbook Pro 15"

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Fryser veldig lett på beina, så foretrekker sko eller sokker, men barbeint når jeg er på stranda! Elsker å få sand mellom tærne.

26. Hva hører du på akkurat nå? Elsker "Love me like you do" av Ellie Goulding for tiden! Eller "Lover, where do you live?" av Highasakite

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben and Jerry's med Chocolate fudge brownies

28. Hvilken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant og Creme Brulee.

29. Den største premien du har vunnet? Vant faktisk 500 kroner på flaxlodd i julen. 

30. Liker du kaffe? Nope

31. Hva drikker du helst til frokost? Smoothie eller melk

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Norsklæreren! Han er en helt fantastisk lærer.

33. Kan du spille poker? Nope.

34. Hva har du spist i dag? En skyr og to hjemmelagde sjokoladeboller. Ikke bra!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Synes andre verdenskrig er interessant så må si Hitler og Anne Frank. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Aner virkelig ikke. Hører for det meste på radio i bilen. 

37. Vil du ha barn? Ja! Men om en god del år!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og spansk. 

39. Sover du på en spesiell side? På siden, helst med kjæresten inntil meg. Eller på magen.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Med sand mellom tærne. 
41. Hva bruker du helst penger på? Klær, sko, smykker og.... toast i kantinen på skolen. Merker jeg nesten gruer meg til å slutte på VGS bare pga. den.

42. Eier du dyrebare smykker? Fikk en del til konfirmasjonen, og har ellers en del fra bursdager og jul osv. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Ser aldri på tv, men elsker Pretty little liars, Gossip Girl og Grey's Anatomy

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal faktisk til Ålesund som er hjembyen til kjæresten min. Vi skal i bryllup til kusinen hans. 

45. Kan du stå på slalåm? Ja, jeg gikk på slalom i 3-4 år. Men lenge siden jeg har stått nå.

46. Hvordan imponerer man deg? Med fine øyne, et stort smil og en sprudlende personlighet. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard ringetonen alle med Iphone har.

48. Fortell 3 ting som leserne antagelig ikke vet om deg?

 1. Jeg har aldri prøvd verken snus eller røyk. Veldig stolt. Haha
 2. Jeg spilte piano i nesten 7 år
 3. Jeg har egentlig en kanin, som nå bor hos kusinen til pappa. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En nydelig rose som jeg fikk av kjæresten på fredag. 

50. Er du sosial?  Både og egentlig. Er veldig sosial med de jeg kjenner, men er litt sjenert overfor de jeg ikke kjenner. Trives godt i eget selskap også da. 

 • 15.05.2014, 22:24

Eksamenstrekk


Hei dere ♥ I dag var det eksamenstrekk, og siden jeg går på VG2 kommer man opp i enten skriftlig eller muntlig uansett. Jeg var et nervevrak da mattetimen startet i dag tidlig og frem til klokken var 9. Jeg bare måtte komme opp i skriftlig! Heldigvis fant jeg navnet mitt på lista og jeg skal ha eksamen i SPANSK! Tror jeg var den eneste av de som kom opp i spansk som ble glad. Da blir det eksamen på tirsdag allerede, men jeg synes det er deilig å bli ferdig tidlig. Blir kanskje litt dårlig blogging frem til tirsdag, men det er vel forståelig? Fremover er denne her min nye bestevenn. Hehe. Genial når man skal skrive spansk! Nå skal jeg legge meg så jeg er opplagt til i morgen. God natt Kom dere opp i eksamen?

 • 13.05.2014, 20:32

Lykke


Lykke er på wikipedia definert som en dyp glede, eller følelse av glede. Lykke er individuelt, og det som gjør meg lykkelig gjør kanskje ikke deg lykkelig. Her er noen ting som gjør meg lykkelig. 

 

Familie. De har alltid vært der for meg, og det er de jeg har vokst opp med. Menneskene jeg har vokst opp med, lært masse av som den gangen søsteren og broren min skulle lære meg å sykle på hytta. Det endte med at jeg syklet mine første meter uten at noen så på siden de ble lei av at jeg ikke klarte det og gikk inn igjen. Familien er de jeg har vært rampete mot som liten, og kanskje litt slem, men de har alltid tilgitt meg. Siden jeg er den yngste i familier ser jeg veldig opp til både foreldrene og søsknene mine, samt andre familiemedlemmer. De kommer alltid med gode råd, og hjelper meg hvis jeg har det tungt. Familien er noen av de som kjenner meg mest, og vi har uendelig mange minner sammen. Jeg har også mange gode minner med de som ikke lenger er i blant oss. 

Kjæresten min. Jeg trodde i lengre tid at jeg var en person ingen kunne elske. I hvertfall ikke som den personen jeg er. Denne tanken satt fast i hjernen min i lang, lang tid, og påvirket mitt selvbilde. Så møtte jeg verdens mest fantastiske gutt, og jeg kan enda ikke forstå hvor fantastisk heldig jeg er som har han. Det er ingen her i verden som gjør meg like lykkelig som kjæresten min. Han støtter meg alltid, er utrolig snill. og elsker meg for den jeg er. Selv om han er langt unna, er han alltid en melding eller en telefonsamtale unna, og han hører alltid på hva jeg sier. I morgen har vi vært sammen i 8 måneder! Selv om han ikke er hos meg, men heller sitter med nesa i matteboka før eksamen, er jeg lykkelig over de 8 beste månedene i mitt liv. Ingen ting kan måles opp mot det siste 2/3 av året. På denne tiden har vi skapt mange gode minner, som er fine å mimre tilbake til. Lykke for meg er også å snakke om fremtiden. Vår fremtid sammen

 

Vennskap er lykke for meg. De kjenner meg utrolig godt, jeg kan fortelle alt til dem. Vi har funnet på utrolig mye sammen, og har ufattelig mange minner sammen både i barndommen og senere. Selv om noen venner sklir litt bort er jeg fremdeles lykkelig for alle minnene jeg har med dem. Venner som jeg kan gjøre alt med, enten det er å sitte i senga i joggebukse og se på film, eller ha mer pyntede jentemiddager. Venner som kommer med kloke ord, og en klem når du har det tungt. Personer som hjelper deg med skolearbeid du ikke skjønner, og ser det beste i deg. 

Sist men ikke minst er lykke for meg at jeg er frisk. Jeg kan gjøre det jeg vil(nesten), og lever i et land hvor friheten er stor og mulighetene mange. Jeg har det bra med meg selv, både fysisk og psykisk og jeg er utrolig takknemlig for at jeg har det så bra. Jeg har muligheten til å oppleve nye steder og ting. Jeg er frisk til å kunne trene, gå turer og kjenne vinden i håret en varm sommerdag. 

 Til slutt tenkte jeg å dele dette sitatet med dere; "Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things." - Robert Brault

Jeg synes dette sitatet er så fint, og så sant. Det er de små øyeblikkene som viser seg å være de store. Det er de små øyeblikkene i hverdagen, som er de øyeblikkene man verdsetter mest og er takknemlige for. Man trenger ikke alltid å gjøre ting som koster penger, og et av favorittminnene mine med kjæresten var da vi tok en liten biltur på kvelden til et utsiktspunkt og så på stjernene gjennom soltaket og hørte på musikk. Det er så lett å overse disse små øyeblikkene i en hektisk hverdag fylt med prøver, gjøremål osv. Ofte gleder man seg til spesielle dager, og lengter etter dem, som fører til at man overser de dagene i mellom. Dette er noe jeg ofte gjør når jeg lengter etter kjæresten min når han er i Ålesund. Jeg tenker at dagene før jeg får se han ikke er så viktige og bra, men det er jo ofte feil. Hver dag er det noe som gjør meg lykkelig, og det er viktig å ta vare på disse øyeblikkene. 


 

Hva gjør deg lykkelig?

 • 08.05.2014, 20:39

Challenge


Hei dere! For noen dager siden fant jeg denne listen på June sin blogg. Synes den var veldig fin, så jeg satte meg ned og begynte å tenke på hva jeg skulle skrive. Tenkte at det kunne være en morsom måte å bli mer kjent med meg på. 


♥ 10 ting jeg liker:

-Sommer og sol 

- Å reise rundt i verden med personer jeg er glad i 

- Å trene 

-Å være med venner

-Tilbringe tid med kjæresten min

-Gå rundt og shoppe alene. Synes det nesten er det beste siden man slipper å vente på andre i prøverom og kan gå innom der man vil. 

-Å ta bilder

-Å bli strøket på ryggen/ få massasje

-Å planlegge ting

-Gå turer♥ 9 ting jeg ikke liker: 

-Mobbing

-Urettferdighet

-Folk som går sakte. Jeg går veldig fort og hater når folk går som en snegle foran meg eller hindrer meg i å komme meg forbi dem. Er utrolig kjipt å ikke rekke ting som f.eks bussen pga sånt! 

-Å vente på overraskelser. Jeg er en veldig nysgjerrig person, så hater å vente på gaver til jul og bursdag. 

-Folk som maser

-Krangling

-Når noen jeg er glad i ikke har det bra

-Og ikke oppnå de resultatene jeg ønsker 

-Å prøve klær i prøverom

♥ 8 ting jeg drømmer om nå:

-Å flytte ut

-Bo et år eller flere i utlandet

-Få walk in closet

-Late sommerdager med fint vær og avslapping

-Reise jorden rundt

-Finne ut hva jeg skal studere

-Fullføre videregående med karakterer jeg er fornøyd med

- Få et kjæledyr igjen

♥ 7 ting jeg skal oppleve i fremtiden:

- Oppleve verden

-Få barn

-Gifte meg

-Studere

-Få "drømmejobben"

-"Bygge" eget hus

-Å dø

♥ 6 ting jeg er stolt av:

-At jeg har funnet en gutt som elsker meg for den jeg er

-At jeg har en fantastisk vennegjeng

-At jeg har lært meg å spille piano

-Familien min, vennene mine og kjæresten min

-At jeg er kreativ

-At jeg har begynt å trene mer
♥ 5 steder jeg elsker å være:

-I armkroken til kjæreste

-På jentekvelder

-I utlandet

-i senga

-På stranda

♥ 4 ting jeg er redd for:

-Å miste noen jeg er glad i

-Alt som heter edderkopper, veps og andre insekter

-Å bli alvorlig syk

-Skrekkfilmer

♥ 3 ord som beskriver meg:

-Omtenksom

-Snill

-Sleepy dwarf

♥ 2 dårlige sider ved meg:

-Jeg er ganske så utålmodig

-Jeg kan bli fort sur, selv om det går veldig fort over

♥ 1 ting jeg gleder meg til :

Akkurat nå gleder jeg meg masse til sommerferien! Skal først to uker til Spania med pappa, før jeg og kjæresten skal til Hellas i en uke. Vi skal til Karpathos som er en liten øy. Senere skal vi til Kragerø i noen uker før nesten hele familien reiser til Warszawa i bryllupet til min kjære kusine. Til sommerferien er det også slutt på avstandsforholdet til meg og kjæresten, og det skal bli utrolig deilig! Ellers blir det vel en tur på Tusenfryd og kanskje en tur til Sverige på harrytur. Gleder meg utrolig masse, og ikke minst til å bli ferdig med dette året her.Hva synes dere om challengen?

 • 30.03.2014, 11:00

Ønskeliste: bursdag


Hei ♥ På fredag blir jeg jo 18, og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele ønskelisten til bursdagen min med dere. Slet med å komme på noe å ønske meg, men kom på noen ting til slutt. 

 1. Iphone 5s 

2. Polaroid kamera


3. Penger
(er jo alltid greit å få)

 

4. Skjerf fra Acne


 

5. Klokke fra Michael Kors/ Marc by Marc Jacobs i gold eller rosegold


 

6. Ray-Ban aviator "mirror blue" 

 

7. Lave converse

 

Noe dere også ønsker dere?

 

 

 • 24.03.2014, 16:40

10 ting om meg


Hei dere! God mandag alle sammen. Sorry for fravær de siste dagene, men jeg hadde besøk av kjæresten i helgen, og jeg ville få en header på plass før jeg startet ordenlig. Var en som kommenterte at jeg kunne blogge om 10 fakta om meg, og jeg tenkte at det er en greit måte å få dere til å bli mer kjent med meg. 


♥Jeg elsker å reise og jeg har vært i 15 forskjellige land.

♥Kjæresten min bor i Ålesund og vi har vært sammen siden september.

♥Jeg har spilt piano i 6.5 år, men skal slutte til sommeren.

♥Jeg ble født 04.04.96, så jeg blir 18 om bare 11 dager!

♥Jeg elsker The Script og Taylor Swift
♥Jeg elsker kaniner, og jeg liker så og si alle bildene til bunnymama på instagram

♥Favorittfargen min er rosa, og jeg blir furten hvis de ikke har rosa skje når jeg kjøper is.

♥Jeg smiler med tungen ute 90% av alle gangene jeg blir tatt bilde av. Vet ikke helt hvorfor.

♥Jeg elsker Pretty little liars, Glee, One Tree hill, Frustrerte fruer, Grey's Anatomy og Sex and the city

♥Jeg elsker sommeren og skulle gjerne bodd et varmere sted


Noe dere ikke visste om meg?

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign