hits
 • 16.02.2018, 21:00

Luksus vs. budsjett: Gucci belt


Jeg har lenge tenkt at belter er noe jeg ikke trenger. Alle buksene mine sitter jo som støpt, så jeg har aldri følt behovet for å bruke belter. Etter hvert har jeg innsett at belter ikke bare er til for å holde buksene på plass, men også kan være et stilig tilbehør som tilfører antrekket det lille ekstra. I fjor sommer ble jeg helt forelsket i beltene fra Gucci, med den store statement-beltespennen. Selv om det er veldig mange som har dette beltet, så synes jeg det er veldig fint. Men med en prislapp på flere tusen kroner har det vært uaktuelt å kjøpe det. Derfor ble jeg veldig glad da jeg så at asos.com hadde et lignende belte, til en supergrei pris. De var utsolgt for det enkle da jeg bestilte, så jeg bestilte det med perler. Tenker å kanskje bestille det andre også hvis jeg blir fornøyd. 

Luksus med perler HER / Luksus uten perler HER / Budsjett med perler HER / Budsjett uten perler HER

Hva synes dere om Gucci-beltene? 

 • 18.10.2017, 19:00

Tise it!


Forrige helg tok jeg en etterlengtet opprydding i klesskapet. Sommerklær havnet i bokser på toppen av klesskapet, og ullgenserne fikk plass i skuffen igjen. I tillegg resulterte det i tre poser som havnet i nærmeste Fretex-container og fem nye klesplagg og et par sko som jeg la ut på Tise. Jeg synes denne appen er helt genial til å både kvitte seg med ting som man ikke trenger lenger og også finne nye skatter. Jeg har allerede kjøpt flere ting der, og har vært veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. 

Hvis dere vil følge meg så heter jeg @anneda på Tise! Legg gjerne igjen brukernavnet deres hvis dere har Tise, så skal jeg sjekke ut profilen deres!

Har du solgt/kjøpt noe på Tise før? 

 • 09.10.2017, 19:30

Wants from mid season sale


Hei dere ♥

De fleste har sikkert fått med seg at Nelly har et gigantisk "Mid season sale" for tiden. Selv om jeg bladde gjennom alle 31 sidene, så fant jeg overraskende lite som jeg hadde lyst på. Det har vel noe med at det for det meste er sommerplagg som er på salg, og jeg naturligvis er mer på utkikk etter høst/vinterklær for tiden. Jeg fant noe jeg hadde lyst på, så jeg tenkte jeg skulle dele favorittene med dere siden det er en stund siden sist. Foreløpig så har jeg ikke bestilt noe, men jeg vurderer veldig å klikke hjem den røde kjolen siden det er 20% på alle kjoler fra NLY brands t.o.m i morgen så man får den enda billigere. 

1. Rød kjole HER / 2. Skinnhansker HER /  3. Sort kjole HER / 4. Hvit bluse HER / 5. Solbriller HER / 6. Rosa skjerf HER / 7. Jumpsuit HER / 8. Hvit body HER

Har dere funnet noen favoritter på salget? 

 • 03.07.2017, 14:30

Levi's 501


Hei dere!

Levi's 501 shortsene har blitt en av mine store favoritter om sommeren, og jeg har nå en i hvit og en i mørkeblå. Denne shortsen passer til det meste på sommeren, og jeg synes den sitter veldig fint på(kanskje litt stor akkurat i ryggen). Disse er ikke vintage, men den "nye typen" som selges på blant annet Carlings og Nelly.com. Jeg har hørt at vintage-shortsene er små i størrelsen, men jeg synes disse er veldig vanlige i størrelsen. Husker godt at jeg bestilte w29 i fjor siden jeg trodde disse også var små, og den var latterlig stor. Begge er med til Italia, og jeg har brukt dem masse allerede. Hva er favorittplagget deres om sommeren? 

 • 22.05.2017, 16:30

Wishlist for summer


Hei dere ♥

Nå er det ikke lenge igjen til sommeren. Neste mandag klokken 13 har jeg faktisk ferie! Det er helt sykt hvor fort dette semesteret har gått. Tenk at jeg allerede er ferdig med to år av studiet mitt, og snart er halvveis! Siden det snart er sommer har jeg satt sammen en liten kollasj med 5 ting jeg har veldig lyst på til sommeren. Jeg har lenge siklet på solbrillene, og prøver de alltid når jeg er på flyplassen. Har tre par solbriller fra Ray-Ban allerede så har vel egentlig ikke behov for et par til, men de er så utrolig fine! Og den mintgrønne sommerkjolen da! Tenk så fin den hadde blitt med litt solbrun hud. Jeg har lenge vurdert å kjøpe Birkenstocksandaler, men kjæresten synes de er grusomme. De virker jo superbehagelige og derfor vurderer jeg det nok en gang. Ha en kjempefin mandag videre ♥

 • 12.05.2017, 18:00

My style: 2010-2017


Hei søte ♥ 

Til dagens innlegg har jeg faktisk gjort et dypdykk i arkivene fra både min gamle blogg og denne. Det er ikke sikkert dere vet det, men jeg blogget tidligere på twilightgirl4.blogg.no som jeg faktisk slettet i helgen siden den ble hacket. Før jeg slettet den hentet jeg ut noen bilder, og fikk lyst til å lage et innlegg om hvordan stilen min har forandret seg fra jeg startet den gamle bloggen i 2010 til i dag. Stilen har jo forandret seg litt, så jeg tenkte at det ville være morsomt for dere å se. Ellers er jo bildekvaliteten mye bedre hvis jeg får si det selv. Hjelper å ta bilder ute fremfor inne eller på terrassen. 

2010: Jeg husker godt at jeg syntes at den rosa blusen var noe av det fineste jeg hadde i klesskapet, og at den hvite t-skjorten var favoritten. Jeg brukte den seriøst både på skolen og som pysj. Ellers var jeg ofte å se med sko fra Ed hardy og den sorte boleroen som dere ser på bildet. 

2011: Jeg elsket fortsatt skoene fra Ed Hardy og var superfornøyd med den brune, korte skinnjakken min. Husker jeg var så fornøyd da jeg fikk den, for VOE hadde den samme. Dette var vel også perioden jeg så og si alltid brukte lange kjeder. 

2012: Når jeg ser på disse bildene innser jeg at faktisk har noen av disse plaggene i klesskapet fortsatt. Andre plagg, som den rosa/blå shortsen har nok havnet i nærmeste Fretexkasse. 

2013: Dette var året jeg la ned den gamle bloggen, og det var lite innlegg frem til siste innlegg i juni. Jeg fant disse tre antrekkene, og her ser dere shortsen igjen. Husker også veldig godt skjorten jeg brukte til. Den hadde jeg kjøpt på Zara og hadde små hodeskalleknapper som var alt for små. Kombinert med at den var for liten spratt de øverste knappene opp bare jeg pustet. 

2014: Dette året startet jeg å blogge igjen etter litt oppmuntring fra kjæresten. Jeg husker jeg elsket mange av disse antrekkene!

2015: Dette var kanskje det året jeg begynte med litt fargerike plagg igjen, oppi alle de nøytrale fargene. 
2016: Jeg fortsatte med litt innslag av fargerike plagg, og falt for skjørtene i 70-tallsstil. 

2017: Jeg føler at jeg har funnet stilen min mer og mer de siste årene, og går i det jeg vil. 

Hva synes dere? 

 • 17.11.2016, 19:30

10 kjoler til festsesongen


Hei dere ♥

Selv om tiden før jul for det meste innebærer forberedelser til eksamen, er det også mange sosiale ting i tiden frem mot jul. Foreløpig har jeg både Thanksgiving-middag med venner, muligens julebord med jentene fra VGS, bursdagen til kjæresten og en helg med en kompis som flyttet tilbake til Bergen i høst, i tillegg til julaften og nyttårsaften. Det er med andre ord en rekke anledninger til å pynte seg. Jeg har et tonn med kjoler hengende i skapet, men det er noe med å kjøpe en ny før jul. Jeg har funnet en del kjoler og en jumpsuit som jeg kunne tenkt meg selv. Skal ikke se bort i fra at jeg klikker hjem en av disse til julesesongen. Julegave til seg selv fra seg selv, eller hva?

Lys maxikjole her /Sparkly lace dress her / Sparkly hvit kjole her / Paljettkjole her / Sort maxikjole her

Rød velvet kjole her /  Lys tyllkjole her / Sort jumpsuit i fløyel her / Rød kjole her / Sort kjole her

Hvilken var deres favoritt?♥

 • 30.09.2016, 16:00

Wedding guest: Dress


Hei dere 

Først og fremst må jeg bare beklage at det har vært helt stille på bloggen en hel uke. Helgen gikk bort til innflyttingsfest hos kusinen min og uken har også forsvunnet med pensumlesing. Jeg skal jo ta opp et fag fra i fjor i tillegg til de fire jeg allerede har. Jeg har tatt en del bilder og skrevet ned masse ideer til innlegg, så jeg skal prøve å få publisert en del innlegg fremover. 

Men tilbake til overskriften. Jeg har nemlig et S-T-O-R-T dilemma som jeg snart må bestemme meg for. I februar skal nemlig min fine storesøster gifte seg! Bryllupet skal finne sted i et meget eksotisk land, hvor temperaturen og luftfuktigheten er høy. Jeg tenker å røpe hvor vi skal i et eget innlegg. Jeg har veldig lyst til å ha på en lang kjole siden det tross alt er bryllup, og tenker heller å ta med en kortere i tillegg hvis det blir altfor varmt. Valget står nå mellom disse fem fra Nelly(my all time fave!) Alle er fine på hver sin måte, og jeg står litt fast. Hvilken synes dere er finest? ♥

1. 

2.

3.

4.

5.Setter stor pris på alle som kommenterer hvilken dere synes er finest! ♥

 • 09.09.2016, 17:00

10 wants for fall


Hei dere ♥

Nå befinner jeg meg på jobb, så dette innlegget er forhåndspublisert. Nå som vi er inne i september, føler jeg at det er tid for et nytt innlegg med ting jeg har lyst på i høstgarderoben. Jeg har plukket ut 10 favoritter fra Nelly, som jeg virkelig elsker. Jeg har spesielt lyst på den sorte jakken, skjerfet og den kremfargede blusen. De er sååå fine! I morgen skal jeg på markedsdag med noen venninner, så kanskje jeg finner noe lignende der. Hvis ikke så kan det godt hende at det blir en bestilling fra favorittsiden min snart. 

(ikke sponset på noen måte)

Sort jakke her / Sort strikkekjole her / Brun turtleneckgenser her / Beige kjole her / Sort skjørt her / Sorte sko her / Hvit skjort med trompetarmer her / Kremfarget bluse her / Veske her / Skjerf her

 

Hva er deres must haves i høstgarderoben? ♥

 • 12.07.2016, 16:00

My favorite shadesHei igjen fra Spania  ♥

Et av mine favorittilbehør på sommeren er uten tvil solbriller. Ikke bare er de viktige for å beskytte øynene mot solen, men de kan virkelig løfte et kjedelig antrekk. Opp gjennom årene har jeg hatt uendelig mange solbriller, hvor de fleste har vært billige og ikke så veldig fine. I dag har jeg seks favoritter som jeg elsker, og sikler etter et nytt par fra Ray-ban med runde speilglass i rosa. Får nok vente til neste sommer, i og med at jeg nettopp fikk de sorte til bursdagen min. 

Ray-Ban har alltid vært favoritten når det kommer til litt dyrere solbriller. I samlingen min har jeg to par ganske nøytrale solbriller som kan brukes til alt, og et par som passer perfekt på sommeren med det blå speilglasset. Det første paret(de brune) fikk jeg vel i 2011, og jeg bruker de fortsatt masse! Solbrillene er veldig tidløse og passer til de fleste antrekk. I tillegg fikk til og med en kompis av meg god bruk for det sorte paret da han hadde glemt solbrillene sine da vi skulle se fotballkamp på Kontraskjæret, og solen var rett over storskjermen. 

Jeg har alltid vært redd for solbrillene mine, og har derfor ikke tatt med de dyrere på stranden for å forhindre å få riper på grunn av sanden. Jeg har jo allerede vist dere det nyeste paret som jeg fant på Ebay. De runde solbrillene kjøpte jeg på Cubus i fjor etter å ha sett Marie Wolla med de, og jeg har brukt de helt vanvittig mye. Jeg elsker hvordan de ser ut på, og hvordan de er litt annerledes fra de andre parene jeg har. De hjerteformede fant jeg til slutt på Topshop etter å ha lett i uendelig mange butikker. 

Ha en fin tirsdag videre! 

 • 02.07.2016, 19:30

10 favorites on sale


Hei dere♥

Det er sikkert mange som har fått med seg at det er salg i mange butikker og på nett. Jeg synes ofte det er vanskelig å finne de virkelige skattene i en klesbutikk, både fordi det er så rotete og det er mange folk. På internett derimot kan man sitte i fred og ro og scrolle nedover side på side med vakre godbiter. Jeg har plukket ut 10 favoritter fra Nelly og Boozt. Jeg har veldig lyst på singletten fra Ganni og skoene med frynser, men får se etter Spania om de fortsatt har noe av det på lager, og om det er penger igjen etter ferieturen. Er jo mye fint å finne i utlandet, og vi skal bo veldig nærme et kjøpesenter.  

Sort singlett her / Hvit Kjole her / Sort kjole her / Sko med frynser her / Hvit blondekjole her 

Lommebok her / Body her / Hvit blondetopp her / Ballerinasko her / Rød kjole her 

 

Har dere kjøpt noe på salg så langt i sommer? ♥

 • 23.06.2016, 22:00

Buy or not?


Hei lesere ♥

I dag da vi var inne i Kragerø sentrum var vi innom en butikk som fører Ganni. Jeg fant denne nydelige kjolen, som Eirin Kristiansen har vist tidligere og jeg falt helt for den!. Jeg rakk ikke å prøve siden det ikke var så lenge til de stengte, men jeg har veldig lyst til å prøve den. Den er så klassisk og fin, og sort passer jo til alt. Men er den verdt 1400 kr? Hva mener dere?Ha en kjempefin torsdag kveld videre!

 • 28.04.2016, 17:00

Sneakers for springHei kjære lesere! ♥

Tidligere har jeg alltid brukt Converse som to-go sko på våren og sommeren. Selv om jeg fortsatt elsker skoene, hadde jeg lyst på noe annet i år. Jeg endte opp med tre par med sneakers. De passer til alt, er casual samtidig som de er kule. Så med mindre jeg har på høye hæler eller ballerinasko kommer jeg nok til å gå rundt i sneakers i år. Eneste jeg er litt usikker på om man skal bruke sokker eller ikke. Jeg brukte de sorte her om dagen, og det så ikke helt bra ut med sokker. Problemet er at jeg lett får gnagsår. Hva tenker dere? 


Disse kjøpte jeg i februar da jeg og kjæresten var i Ålesund. Tror de er fra Dinsko, men de var på salg til 49 kr(!) så jeg tviler på at de har dem lenger. Jeg elsker looken på de, og fargen er helt fabulous!

Disse kjøpte jeg til 20 pund på Office da jeg var i London. Jeg bruker så og si alltid sorte sko, så et par sorte sneakers måtte inn i skogarderoben min. 

Disse er de perfekte hvite sneakersene. De er fra Michael Kors, og det var faktisk pappa som kjøpte de til meg i bursdagsgave. Er han ikke flink? Elsker at de har små detaljer i gull, og de er kjempebehagelige på. Nå håper jeg bare på finere vær så jeg kan bruke de!

Hva slags sko pleier du å bruke på våren/sommeren?
 

 • 07.04.2016, 19:00

On my wishlist for spring


Hei dere ♥  

Nå som vi allerede er inne i april, den andre vår-måneden er det tid for å pakke de varmeste strikkegenserene og ullklærne innerst i skapet og ta frem litt tynnere klær. Kanskje du har behov for en liten shoppingrunde etter en lang vinter? Jeg elsker å kjøpe klær på våren/sommeren og det er så mye fint i butikken nå om dagen. Jeg skal jo til London neste helg, så da blir det garantert litt shopping. Jeg har samlet sammen en liste med 10 ting jeg kommer til å se etter til SS16-garderoben min. Under her har jeg funnet 10 lignende varianter fra ulike  butikker i Norge. 

Dette innlegger er på ingen måte sponset! 

1. Denim shirt her / 2. Fringe bucket bag her / 3.Laced up ballerina her / 4.Hvite sneakers her / 5. Shorts fra Levis her(NB! ikke sikker på om ebay-selgeren er trygg!) / 6.Flare pants her / 7.Trench coat her / 8.Stripete topp her / 9. Linskjorte her / 10.  Boyfriend jeans her

Håper dere får en fin søndag videre! 

 • 03.03.2016, 20:30

Nelly wants


Hei dere ♥ 

"I could give up shopping, but I'm not a quitter."

I dag hadde jeg egentlig en helt annen plan for blogginnlegg, men da jeg gikk ut døren og ut i tidenes snøvær innså jeg at jeg måtte komme opp med en plan b i stedet. Da tenkte jeg at jeg kunne samle sammen noen favoritter fra Nelly som jeg har funnet i det siste. De har jo alltid så mye fint, og det er altfor lett å bli fristet. Jeg har falt helt pladask for den beige kåpen, så den kommer mest sannsynlig til å bli bestilt. 


 

Sorte bukser her / Kåpe her / Grå kjole her / Turtleneck genser her / Marble deksel her / Sort kjole her / Øredobber her / Boyfriend jeans her / Sort blondekjole her / Undertøysett her 

Ønsker alle en fantastisk kveld videre! 

 • 25.01.2016, 19:30

Trend: Lace-up
Hei dere ♥ 

Håper dere har hatt en bra mandag. Jeg har kickstartet uken med en treningsøkt, skolearbeid, rydding av rommet og vasking av klær. I tillegg lagde jeg den fantastiske thaisuppen til middag.(Oppskrift HER) Nå skal jeg begrave hodet i skolebøkene igjen, og prøve å styre unna skuffen med alt tax free godiset jeg kjøpte i går. Føler alltid at treningen er bortkastet hvis jeg propper i meg masse usunt etterpå. 

Men før det tenkte jeg å vise dere min absolutte trendfavoritt for tiden. Den er ikke akkurat ny, men den er like aktuell nå som den var i 2015. Vanligvis er jeg skeptisk til å kjøpe en hel haug med klær som er trendy, fordi de stort sett ikke er like "in" noen måneder senere. I tillegg kan denne trenden fort se litt trashy ut, men hvis man ikke kjøper genserne/kjolene med de dypeste utringningene elsker jeg plaggene med snøring. Foreløpig eier jeg kun genseren over, men jeg sikler etter den sorte kjolen under. Plaggene kan jo brukes både til hverdag og fest. Under har jeg plukket ut noen favoritter. Sort kjole fra Bikbok / Hvit genser fra Bikbok / Hvit skjorte Her / Svarte pumps Her / Lyseblå genser fra Gina Tricot / Røde støvletter Her (ikke sponset)

Hva synes dere om lace-up?

 • 04.01.2016, 16:30

10 favoritter på salg


Hei dere ♥

Som mange sikkert har fått med seg er det salg på Nelly, med over 100 sider med godbiter. Jeg har allerede lagt inn en liten bestilling, hvor alt egentlig var kategorien sommerklær. Gleder meg som alltid til pakken kommer og at jeg kan bruke plaggene. Her har jeg samlet 10 av mine favoritter fra salget, hvor alle er ganske rimelige.

(ikke sponset på noen måte)Creme jumpsuit her / Hvite blondebukser her / Lace boots her / Hvit blomstrete kjole her  / Sort kjole her / Brun genser her / Støvletter her / Grå joggebukse her /Turtleneck kjole her  /Blå jumpsuit her

Har dere shoppet på januarsalg ennå?

 • 25.12.2015, 12:30

10 Dresses for New year's eve


(Ikke sponset)

Hei skjønne lesere ♥

Håper alle hadde en fantastisk kveld i går med alt som hører med. Selv om romjulen er tid for avslapping må man ikke glemme at det også nærmer seg en av årets beste dager. Nemlig nyttårsaften! Jeg kan ikke fatte hvor 2015 har blitt av. Jeg har i grunn bestemt meg for gjenbruk i år til nyttårsaften, men jeg måtte som alltid se hva de hadde på Nelly. Personlig liker jeg å enten kjøre svart kjole eller noe med masse paljetter, så vi får se hva jeg ender på. Hvis dere ikke vet hva dere skal ha på dere på den store kvelden, har jeg satt sammen en liten inspirasjon med 10 flotte kjoler. 

 


1.  her 2. her 3.  her 4.  her 5. her  6. her 7.  her  8.  her 9.  her 10. her

 

Har du funnet nyttårskjolen?

 • 21.08.2015, 11:30

Back to school #2 outfit ideas


Hei dere!

Da er siste dagen av fadderuken kommet, og selv om det er vemodig er det samtidig veldig deilig. Selvfølgelig klart å bli forkjølet, med GUD så gøy vi har hatt det! Merker jeg kommer til å trives de neste fem årene! Det har blitt dårlig med blogging i det siste, og det er rett og slett fordi jeg nesten ikke har vært hjemme. Fremover vil jeg ikke love noe, men skal prøve å blogge litt når jeg har tid. Studie er uansett førsteprioritet fremover sammen med venner og kjæreste. 

Denne uken har vel de fleste startet på skolen igjen, og jeg satte derfor sammen en liten kollasj med antrekk jeg kunne ha brukt nå som skolen har startet igjen. Været har jo vært helt nydelig for tiden, så det har vært veldig lett å kle seg før skolen. Håper dere finner noe inspirasjon i disse kollasjene jeg lagde. Ingen ting er sponset forresten!Grå kjole her / Hatt her / Boots her / Veske herTopp her / Bukse her / Cardigan her / Converse her / Veske her /Bluse her / Bukse her / Sko her / Veske her / Smykke her

 

Hva synes dere om antrekkene?

 • 11.07.2015, 14:00

Being happy never goes out of style


Hei dere!

For noen uker siden deltok jeg på en konkurranse på @teengiirl på Instagram hvor man kunne vinne et valgfritt smykke fra Happiness Boutique. Guess what? Jeg vant! Da jeg kom hjem fra Spania på onsdag, lå det en pakke i posten, og oppi esken lå det et utrolig fint statementsmykke. Jeg har ikke så mange statementsmykker, så jeg ble veldig glad for det. Gleder meg masse til å få brukt det!Hva synes dere om smykket?

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign