hits
 • 12.03.2018, 17:00

15 spørsmål

 • Category: Q&A

Long time no see! 

Beklager fraværet mitt, men jeg har hatt altfor mye å gjøre, og været har ikke akkurat hjulpet på bloggmotivasjonen. Jeg tenkte å bryte bloggpausen med å svare på 15 spørsmål som jeg fant på en nouw-blogg. Apropos Nouw, så har jeg tenkt en stund på om jeg kanskje skal bytte bloggplattform. Jeg har hørt mye positivt om Nouw, men jeg har ikke bestemt meg ennå. Det blir i så fall ikke før semesteret er over tidlig i juni, siden jeg ikke har tid til å sette meg inn i en ny bloggplattform nå. Hva tenker dere? 

1. Hva gjør deg lei deg? Jeg er en veldig følsom person, så det er mye som gjør at jeg blir lei meg, i ulik grad. F.eks. var det 12 år siden farmoren min gikk bort på lørdagen som var, og jeg merket at bare det å se datoen, gjorde meg litt lei meg. 

2. Hva gjør deg glad? Å tilbringe tid med venner, familie og kjæresten. Reise til nye steder, uansett om det er strandferie eller storby. 

3. Hva er drømmejobben din? Ååå vanskelig spørsmål. Nå har jeg nettopp levert skjema for opprykk til master, og jeg huket av for "Major in marketing" etter å ha tenkt lenge over valget. Det viktigste er at jeg finner en jobb jeg trives med, uansett hva det er! 

4. Abonnerer du på et ukeblad? Nei, jeg abonnerte tidligere på "Det nye", men følte ikke at jeg fikk ordentlig tid til å lese de. Nå kjøper jeg heller en gang i blant i butikken før jeg f.eks. skal på ferie. 

5. Kan du rulle med tungen? Nope. Tror nok det ligger til familien siden pappa og kusinen min heller ikke klarer det. Haha

6. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Det kan være alt fra 5 minutter til en halvtime. Kommer helt an på hvor tidlig jeg må avgårde. De dagene jeg har forelesning klokken 8, står jeg opp typ 20-30 minutter før jeg må gå, så da er det bare å hive i seg litt mat og få på klær og litt sminke. Hverdagen blir reddet av at jeg alltid pakker bagen og dusjer kvelden før. 

7. Banner du ofte? Nja, jeg banner noen ganger, men føler ikke at det er så ofte som mange andre. 

8. Hva er det lengste du har campet i et telt? Tipper 1 døgn, og jeg tror sist gang var på barneskolen. Ikke sånn superfan av konseptet med hardt underlag og kald sovepose. 

9. Hvor mange søsken har du? Jeg har en storesøster og en storebror.

10. Har du vært gift eller forlovet? Er forlovet med verdens beste kjæreste! ♥ 

11. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? Jeg kjøper som oftest klær, men må bli "flinkere" til å kjøpe sko og vesker slik at jeg har flere å bytte mellom. Føler jeg går med samme sko hver dag... 

12. Føler deg ung eller gammel for alderen? På den ene siden føler jeg meg ganske gammel for alderen siden jeg har vært i et fast forhold i fire og et halvt år, er forlovet, har kjøpt vår første leilighet og jeg skal starte på masteren nå til høsten. På den andre siden føler jeg meg ganske ung siden jeg er ganske barnslig(hvertfall sammen med kjæresten). 

13. Når legger du deg om kvelden? Altfor sent! Jeg og kjæresten har de verste rutinene når det kommer til å legge seg, så det blir som regel en gang mellom 23-01. 

14. Favorittfag på skolen? Akkurat nå er favorittfaget mitt "Forbrukeratferd", men på videregående likte jeg veldig godt norsk og markedsføringsledelse. 

15. Potetgull eller smågodt? Hmm vanskelig valg. Hvis det er masse sjokolade i smågodtposen, velger jeg smågodt! Jeg er altfor svak for sjokolade. 

Ha en kjempefin mandag videre 

 • 25.02.2018, 20:00

Kjæresten svarer

 • Category: Q&A

Hei dere 

Da har jeg fått kjæresten til å svare på spørsmålsrunden jeg startet tidligere i uken. Supertakknemlig for at han tok seg tid til å svare på spørsmålene som kom inn. Etter han var ferdig med å svare, bladde jeg gjennom bildearkivet for å finne noen bilder fra de årene vi har vært sammen. Håper dere liker innlegget!

Hvordan går det med dere? 

Det går bra med oss :) Vi har mye fint å se fram til som ny leilighet, bryllup osv. Ellers har vi veldig mye å gjøre for tiden med skole.

Hva liker dere å gjøre sammen? 

Nå som det er vinter liker vi godt å gå på ski. Ellers prøver vi så ofte det lar seg gjøre å finne på noe koselig som å dra ut og spise eller kino osv. Begge to liker veldig godt å reise, og dette er noe vi prøver å gjøre så mye som mulig. Vi har booket tur til Gdansk i april, og leter for øyeblikket etter en ferietur til sommeren. 

Hvordan er hun som kjæreste?

Hun er veldig omtenksom, veldig flink til å ta initiativ til å finne på koselige ting sammen. Noe jeg ikke alltid er så flink på. Hun er heller ikke redd for å si i fra om det er noe som plager henne,

Hvor lenge har dere vært sammen?​ 

Vi ble sammen 14.september 2013, så vi har snart vært sammen i fire og et halvt år. 

Hva liker du best ved Anne?

Hun er en veldig jordnær og omtenksom person. Hun er alltid støttende og stiller opp. For ikke å snakke om alle de gangene jeg kommer hjem fra enten jobb eller skole og hun har disket opp med middag, boller eller annet godt.

Hva fikk deg til til å fri?

Frieriet hadde jeg planlagt i lang tid, så kan vel ikke si at det var en spesifikk ting som fikk meg til å gjøre det. Siden vi har vært sammen i 4 år følte jeg det var på tide å gjøre noe "mer". Samt da vi bestemte oss for å dra til København tenkte jeg at dette kunne være en fin anledning :)

Hva var ditt førsteinntrykk av Anne?​

Førsteinntrykket var at jeg synes hun var (er fortsatt) veldig vakker. Samtidig en veldig jordnær og snill person. 

Er det noe Anne gjør som irriterer deg? Og noe du gjør som irriterer henne?

Kan starte med det siste for det er i hvert fall enklest. Jeg har det med å glemme alle mulige ting jeg skal gjøre/hente/ordne/kjøpe etc så har ikke tellingen på hvor mange ganger hun har spurt om noe jeg skulle gjøre og jeg har glemt av det. Det som irriterer meg mest er vel de gangene hun ikke har spist noe på en stund og begynner å bli "hangry". 

Hvordan var deres første date? Var du nervøs?

På vår første ordentlige date dro vi på restauranten Dinner, dette har senere blitt en av våre favoritter og hit har vi dratt mange ganger siden. Litt nervøs kanskje, men mest nervøs var jeg første gangen jeg møtte Anne.

Første bildet av oss

Er det noe du vil gjøre sammen med Anne som et par som dere ikke har gjort?

Nå har vi kjøpt leilighet som vi venter på at skal bli ferdig, så jeg gleder meg veldig til å flytte inn i vår første leilighet som bare er vår! Nå som vi har forlovet oss, gleder jeg meg selvfølgelig til bryllupet. Og kanskje få noen tobeinte og firbeinte når den tid kommer. Ellers av andre småting så kanskje lære oss å dykke sammen. Siden vi begge elsker å reise, har jeg lyst til å utforske nye steder. 

Hva er ditt beste minne av dere eller Anne?

Det aller beste hittil må vel være frieriet i København. Ellers har alle reisene vi har hatt sammen vært veldig fine! 

Hvordan var det i begynnelsen med avstandsforhold?

Avstandsforhold er jo alltids tøft, så det er ikke noe å legge skjul på. Man ønsker jo å kunne treffe kjæresten sin så mye som mulig og med den avstanden var det ikke enkelt. Heldigvis fikk jeg ordnet så jeg kunne reise til Oslo ganske ofte, spesielt det siste halvåret.

Er det noe du vil ha gjort annerledes?

Det jeg ville har gjort annerledes om jeg hadde kunnet, måtte vel være å ha flyttet til Oslo mye tidligere istedenfor å bo i Ålesund det første året vi var sammen. Ellers er det alltids ting man skulle gjort annerledes, men alt i alt tror jeg vi har kommet godt ut av det. :)

 

Ha en kjempefin søndag kveld videre! 

 • 12.02.2017, 19:30

Svar på spørsmålsrunden

 • Category: Q&ATjener du penger på bloggen? Nei, det gjør jeg ikke og har heller aldri gjort det. Jeg har aldri gått inn for å få bloggen min høyt opp da bloggen er en hobby som kommer etter studier og tid med venner, familie og kjæreste. Det hadde jo selvfølgelig vært veldig gøy hvis jeg en gang hadde tjent noe da. Noen som har noen tips til hvordan man går frem?

Hva skal til for at du blir fast leser av en blogg? :D Fine bilder og et ryddig design, jevnlige oppdateringer, interessante innlegg og gjerne tips. 

Gi noen gode grunner til hvorfor du blogger? Jeg startet å blogge i 2010(annet bloggnavn) og holdt på frem til det sa stopp juni 2013. Da ble det en pause frem til våren 2014 hvor jeg opprettet denne. Jeg hadde fått mye dritt fra jenter i klassen på den forrige bloggen, så jeg turte ikke helt å fortelle folk om den nye bloggen. Selv tre år senere er det flere av mine venner som ikke vet om bloggen, men de som vet om den har alltid vært støttende. Jeg blogger først og fremst fordi jeg liker å dele bilder og tekst, og ha et sted som er bare mitt. 

Hvilken blogg er din all time favorite? Denne var veldig vanskelig! Jeg startet å lese blogger i januar 2010 og da var det Voe og Fotballfrue som var de aller første jeg leste fast. Jeg leser de fortsatt fast, men jeg føler det er mer av en vane enn at de er favoritter. Jeg tror jeg fint kunne klart meg uten å klikke meg inn. Etter som tiden har gått har jeg tittet meg innom en del andre fast, men noen har også blitt borte gjennom tidene, som for eksempel Mamma til Michelle som jeg ikke orket mer etter alle clickbait-overskriftene. De største favorittene per dags dato er Marthe Borge, Eirin Kristiansen og Lene Orvik. Jeg følger vel 50 ulike blogger på Bloglovin, men det er disse tre jeg synes jeg får noe ut av å lese. Masse inspirasjon og tips. 


Hva jobber du /studerer du med? Jeg studerer Økonomi og Ledelse(Siviløkonom) på Handelshøyskolen BI i Oslo. Jeg trives veldig godt og er veldig fornøyd med valg av både studie og skole. I tillegg har jeg en liten ekstrajobb som freelancer i et eventbyrå, men det begynner å bli en stund siden sist jeg har jobbet på grunn av eksamenstid og Thailand. 

Hva er drømmejobben, uavhengig av studier og hvor man bor i verden? Jeg er veldig usikker, men heldigvis har studiet mitt mange muligheter. Jeg har ennå litt tid før jeg må bestemme meg for hvilken spesialisering jeg ønsker å ta på masteren. Foreløpig liker jeg veldig godt markedsføring og jusfagene jeg har hatt. 

Er det noe du er misfornøyd med, med studiet ditt? Nja, i alt er jeg veldig fornøyd, men jeg er en smule lei alle fordommene som følger av å gå på den skolen jeg gjør. Det er nesten så man ikke vil si hvilken skole man går på når folk spør. Ellers er det selvfølgelig noen forelesere jeg gjerne skulle ha byttet ut, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med både fag, studievenner og skole.


Kan du nevne tre ting du og Endre har til felles? <3 Vi har mange ting til felles, samtidig som vi er ulike på andre områder, men vi er begge veldig glad i å reise, veldig barnslige og glad i å lage mat for å nevne noe.

Hva liker du best med kjæresten din? At han er utrolig snill og omtenksom. Han kjenner meg godt og vet alltid hva jeg trenger. I tillegg er han romantisk og veldig kjekk. 

Hva mener du er perfekt antall barn? Jeg har alltid tenkt at to er perfekt. Vil helst ikke ha enebarn og heller ikke for mange. 
Hva liker du best ved familien din?​ Familien min er veldig liten, og består av ganske ulike individer. Til tross for dette er vi en sammensveiset gjeng som har det koselig i hverandres selskap. Vi stiller opp for hverandre når det trengs, og man kan alltid sende en melding eller ringe hvis det er noe.

Anser du deg selv som en romantisk type? Ja, det vil jeg absolutt si. 


Hva er favoritt treningsformen din? Helt klart styrketrening. Jeg er ikke noe fan av verken tredemølle eller sykler med mindre det er på gruppetime. 
Hva er favorittserien din? Jeg har sett ekstremt mange serier og har vel ingen klar favoritt. Akkurat nå ser jeg på Gilmore Girls og skjønner ikke helt hvorfor jeg aldri har sett den før. Ellers elsker jeg Grey's anatomy og One tree hill.

Hva er ditt favorittsted i verden? Jeg elsker å reise, helst til nye steder hver gang. Samtidig er det alltid godt å komme hjem igjen, og jeg setter ofte pris på enkle ting som at man kan drikke vann fra springen etter jeg har vært i andre land hvor man ikke kan det. 

Hva er favorittmaten din? Og favorittrestaurant? Jeg elsker taco, pizza, sushi og thailandsk biffsalat med sticky rice(som kona til bestevennen til pappa lager). Jeg har flere favorittrestauranter avhengig av hva jeg har lyst til å spise, men Dinner like ved Nationaltheateret er en stor favoritt. Dette var her jeg og kjæresten hadde vår første ordentlige date, og vi har vært der hver Valentine's day siden.

Har du en favorittfilm? Jeg liker veldig godt "Me before you" og "The Fault in our stars"

Hvordan sjanger liker du best på filmer? Helt klart romantiske filmer. Nicholas Sparks sine romaner som er gjort om til film er blant mine favoritter. 

Hva er favorittboken din? Jeg har veldig mange favoritter, men jeg tror jeg må si "Tusen strålende soler" av Khaled Hosseini. En helt fantastisk bok som jeg har lest tre eller fire ganger nå. 

Kan du vise ditt favoritt plagg/antrekk? Jeg har flere favorittplagg, men den gule skinnjakka og den sorte enkle hverdagskjolen er to av de. 


Hvor er du om 5 år? Ferdig med studiet og forhåpentligvis i en jobb jeg elsker. Fortsatt sammen med Endre og i den nye leiligheten vår som er ferdig sommeren 2019. 

Hva ville du gjort hvis du var Sophie Elise for en dag? :D Så morsomt spørsmål! Jeg ville fortsatt å bruke stemmen hennes til å rette fokuset på viktige ting slik hun for eksempel gjorde med påskeeggene fra Freia. 

Hvis du kunne valgt hvem som helst i verden, hvem ville du ha hatt som middagsgjest? På denne var jeg litt usikker på om jeg skulle velge en litt seriøs person, men det første navnet som poppet opp i hodet mitt var Leonardo Dicaprio. Så kjekk og han virker som en bra fyr. 
Hva tenker du om vegetarianere? Noe du kunne blitt selv? Jeg har stor respekt for vegeterianere, og synes det er helt utrolig hvordan de klarer å få i seg alle næringsstoffer som kroppen trenger ved å spise andre ting enn kjøtt. Selv tror jeg ikke at jeg hadde klart det for lenger tid, men kunne helt klart utfordret meg selv med en uke eller en måned. Selv om jeg ikke spiser et kosthold fritt for kjøtt har jeg fokus på å spise middager uten kjøtt hver uke.
Hvor mange timer sover du om natten, sånn ca? Som regel alt for lite, men alt mellom 5 og 8 timer de dagene jeg har forelesninger. ​ 

Hva er ditt beste minne? Jeg har uendelig mange gode minner, og siden det er alt for vanskelig å velge et minne fra barndommen, tror jeg at jeg må si den dagen jeg ble sammen med kjæresten min. Det var utrolig koselig da han spurte om jeg ville være kjæresten hans.
Kan du nevne dine 5 beste kvaliteter? Denne måtte jeg spørre min kjære om, og han sa omsorgsfull, positiv, god lytter, hjelpsom og reflektert.. Haha, jeg synes det er så ufattelig kleint å skrive slikt. 

Hva gjør deg glad?​ Å være blant de jeg er glad i, enten det er en rolig kveld med film og godteri med kjæresten, familiemiddag, jentekveld eller en tur ut på byen. 
Hvor vil du bo når du blir eldre? Akkurat nå føles det naturlig å bli boende i Oslo eller området rundt. Både jeg og kjæresten har store deler av den nærmeste familien her, og vi trives veldig godt her begge to.

Hva har du gjort hittil i dag? Har hatt en ganske lat søndag hvor vi våknet veldig tidlig av at hunden til søsteren min ville ut. Kjæresten var så snill at han gikk ut på tur med henne, ga henne mat og lekte som gjorde at jeg fikk sove litt til. Ellers har vi gått tur, laget utrolig god mat som jeg kommer til å dele oppskrift med dere på tirsdag og nå er vi klare for finalen av Farmen Kjendis. 


Føler du deg voksen, eller fortsatt som en ungdom? Begge deler egentlig. Noen ganger føler jeg meg veldig voksen, mens andre ganger føler jeg meg ung. Jeg husker godt i fjor da jeg feiret 20-årsdagen og hadde ballonger og pynt overalt, "Jeg føler meg mer som en 5-åring enn 20".En god blanding kan man si. 

Liker du best seriøse personer eller tøysete personer? Hvis det ikke fantes noen mellomting)Hvis det ikke fantes noen mellomting tror jeg at jeg hadde gått for tøysete personer. Man må jo le litt!

Hva syntes du om Trump? Jeg synes vel ikke noe særlig om han, og håper han ikke gjør alt det han snakket om i valgkampen sin, som f.eks. å bygge den muren. 


Ha en fin søndagskveld videre!

 • 30.01.2017, 17:00

Spørsmålsrunde!

 • Category: Q&A

Hei dere ♥

Siden jeg er i Thailand, med dårlig internettilgang, tenkte jeg at jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde som jeg kan svare på når jeg kommer hjem igjen. Det er bare å spørre om det dere lurer på, så svarer jeg på det jeg føler meg komfortabel med å dele med dere. Spør i vei!


Ha en kjempefin mandag videre! 

 • 23.10.2016, 14:11

Q&A

 • Category: Q&A

Hei ♥

For et par dager siden så jeg et innlegg på Åshild Ringhus sin blogg hvor hun hadde svart på 27 spørsmål hun hadde funnet på nettet. Jeg likte ideen godt, så tenkte å "stjele" den og svare på den jeg også. 

Favorite movie in the past years? Jeg har uendelig mange favoritter når det kommer til filmer. Den nyeste favoritten er uten tvil "Me before you"! Å se den på kino var en følelsesmessig berg-og-dal-bane hvor jeg smilte, lo og hulket. Jeg var helt ødelagt da kjæresten hentet meg etter filmen var over. 

A book you plan on reading? Det blir nok ikke så mye lesing av annet enn pensum før eksamentiden er over, men jeg har planer om å ønske/kjøpe meg "Sammen til det siste" av Anna McPartlin og "Paris for to én" av Jojo Moyes. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde mer tid til å lese. 

iPhone or Android? Jeg har aldri hatt android, så må vel bli iphone da.. Har hatt veldig mye problemer med iphonene mine, men har inntrykk at at android ikke nødvendigvis ikke er noe bedre. I tillegg er jo kjæresten min et lite apple-geni, så jeg får jo hjelp hver gang det er noe. 

Twitter or Instagram? Har aldri brukt Twitter, så helt klart Instagram. 

What's your favorite food? Taco eller Sushi. Blir virkelig aldri lei av det! 

Least favorite food? Er det ille å svare fårikål på denne? Har spist det et par ganger, og prøver så godt jeg kan å unngå det. Er egentlig ikke veldig kresen når det kommer til mat, men akkurat fårikål er ikke min greie. 

What do you love on your pizza? Jeg pleier som regel å bestille/lage pizza med spekeskinke, pinjekjerner og masse ruccula. For noen måneder siden oppdaget jeg også pizza med fire oster, og det er som regel det jeg bestiller nå.

Favorite drink? I tiden før jul er det definitivt julebrus fra Hamar&Lillehammer som er best. Jeg skal prøve å holde meg til advent, men vi får se hvordan det går. Ellers prøver jeg å drikke minst mulig brus, så det går mye i vann.

Favorite dessert? Jeg er veldig glad i créme brûlée og sjokoladefondant. 

Dark chocolate or milk chocolate? Det kommer veldig an på om jeg prøver å være sunn eller ikke.. Hehe

Coffee or tea? Jeg liker best te, spesielt Chai latte, men kaffe trumfer alt når vi har forelesninger klokken 8 på vinteren. 

What's your favorite board game? Det kommer an på hvem jeg spiller med. Hvis det er få liker jeg godt "Ticket to ride" eller "Settlers fra Catan". Er det mange er "Ryktet går" og "Vil du vedde?" veldig gøy. 

What's your favorite country to visit? Den er veldig vanskelig. Jeg har så mange favoritter. 

What's the last country you visited? Nederland, da jeg og kjæresten var i Amsterdam i september.

What country do you wish to visit? Det er uendelig mange! Men jeg og kjæresten har snakket en del om Bali i det siste.

Heels or flats? Jeg føler meg finest i hæler, men definitivt mest komfortabel i høye hæler.

Pilates or yoga? Jeg har aldri prøvd pilates, så det må bli yoga. 

When was the last time you cried? Det er heldigvis en stund siden, så jeg husker det ikke. Tipper i sommer en gang. 

Do you like your handwriting? Nei! Hahaha

Favorite smell? Jeg elsker lukten av nystekte boller, men hvis spørsmålet sikter til parfyme er Flowerbomb av Victor&Rolf favoritten. 

A sport you wish you could play? Jeg har aldri vært sporty, men synes tennis ser gøy ut.

Hair color? Akkurat nå har jeg min egen farge i hodebunnen, og ganske blondt i lengdene. Jeg gikk for en balayage-aktig look i sommer, og tenker å bare la det vokse ut. 

Eye color? Blue

Scary movies or a happy ending? Helt klart happy endings. Men jeg liker også romantiske filmer som ikke nødvendigvis har en happy ending.

Where were you born? I Oslo

What is the farthest you have been from home? New York

Lip stick or lip gloss? Leppestift

 

Ha en kjempefin søndag videre! 

 • 02.03.2016, 18:00

Ukens leserspørsmål

 • Category: Q&A

Hei dere ♥

Tidligere denne uken fikk jeg et spørsmål fra en leser om jeg og kjæresten min bor sammen. Jeg tenkte å svare i et eget innlegg så flere kan få svar hvis de lurer på det. Jeg må også legge til at jeg elsker å få spørsmål fra dere lesere, så det er bare å spørre i vei. Personlig liker jeg veldig godt de bloggene som har ukens spørsmål, så flere kan få svar uten å måtte lete i kommentarfeltene. 

Svaret er ja. Jeg og kjæresten bor sammen, men er på en måte ikke helt tradisjonelt samboere(ennå!) Vi bor nemlig hjemme hos faren min. Han har vel offisielt bodd her siden januar, men egentlig har han bodd her siden januar i fjoråret. Da typen flyttet til Oslo i 2014 bodde han hjemme hos meg og pappa hele sommeren(og vi var også mye borte på ferie) før han flyttet inn i en hybel. Han trivdes ikke noe særlig der uten at jeg skal gå inn på det, og var så og si hos meg hele tiden. Etter å ha leid der i ca. 1 år foreslo pappa at han like så godt kunne bo hjemme hos oss permanent så han slapp å kaste bort penger på et sted han aldri var. Pappa sin bestevenn var i tillegg så snill at vi får ha møblene hans og sånt på lageret hans.

Det er selvfølgelig ikke permanent å bo hjemme. Daglig drømmer jeg om å flytte ut og jeg er inne på Finn ganske ofte for å se selv om vi ikke har tenkt til å flytte helt enda. Grunnen til at vi ikke har funnet oss noe eget i stedet, er at vi har tenkt litt på utveksling neste år og at det da er dumt at vi har en leilighet hjemme i Norge som står tom. I tillegg er det jo et tilbud som er vanskelig å si nei til da det helt klart er det rimeligste alternativet. Veldig greit å spare opp litt penger til den dagen man skal flytte. I tillegg kan vi ta oss råd til ting som andre studenter ikke nødvendigvis kan som små ferier, restaurantbesøk og andre koselige ting. 


Ha en fortsatt fin onsdag! ♥
 

 • 07.04.2014, 17:27

Svar på spørsmålsrunde

 • Category: Q&A

Hei ♥ Den siste uken har blogggen blitt litt nedprioritert. Jeg har hatt mye å gjøre med bursdagsfeiring, kjærestebesøk og øving til prøve. Skal prøve å bli flinkere fremover, og jeg har mange ideer til innlegg. Må bare få gjort alt. Tenkte at jeg hvertfall skulle svare på spørsmålene fra forrige innlegg.


Hva liker du med å blogge?

Jeg liker å ha et sted å skrive ned tanker, dele ting med lesere, ta bilder. Er jo også utrolig koselig å få kommentarer på innleggene, og lese andres blogger som man ikke finner på topplisten osv. Jeg har vel lest blogger i 4 år nå, og blogget på en annen blogg fram til i fjor sommer. 

I hvilke land har du vært?

Jeg har vel vært i 15 land til sammen. Jeg har vært i USA(New York), Spania, Frankrike, Belgia, Polen, Tjekkia, Tyskland, Kroatia, Danmark, Finland, England, Sverige, Østerrike, Hellas og Norge.

Er du glad i å reise?

Å reise er noe av det beste jeg vet. Jeg elsker å reise til nye steder, og oppleve ting. 

Noen bildet fra New York i fjor.

hvor ser du deg selv om 5 år?

Håper jeg er ferdig med utdannelsen/nesten ferdig og at jeg fortsatt er sammen med kjæresten min. Har også veldig lyst til å bo et år eller to i utlandet, så jeg håper å ha fått til det innen da.

Hva skal til for at du skal lese en blogg?

Store og fine bilder, interessant innhold, kontinuerlige innlegg og innlegg om mote, innkjøp, hår osv er noen ting som kan få meg til å lese en blogg.

Hvem er dine store idoler?

Har vel ingen store idoler, men jeg ser veldig opp til mamma, pappa og søsteren min.

- Hva skal du i sommer?

Jeg skal veldig mye i sommer. Den dagen vi slutter på skolen drar jeg til Spania, rettere sagt Calpe som er en liten by nordøst for Alicante som jeg har vært i hver sommer siden 2006. Der blir jeg i 13 dager før jeg drar hjem igjen. Jeg får 2 dager hjemme, før jeg drar til Hellas sammen med kjæresten min. Vi skal til Karpathos i en uke. Så skal vi en tur til Kragerø litt senere før siste planlagte tur blir til Warszawa i Polen. Der skal min kjære kusine gifte seg, så store deler av familien skal dit.


Calpe 2013 


- Noe spesielt du ser frem til nå i 2014?

Jeg gleder meg veldig til sommeren og alt jeg skal og turen til London som jeg skal på rett før sommeren. Til høsten flytter også kjæresten min til Oslo for å studere så det gleder jeg meg utrolig mye til. En annen ting er at jeg har noen venninner som kommer hjem fra utveksling som jeg gleder meg uendelig mye til å se igjen.

- Hvor handler du mest klær?

Handler vel mest på Bikbok, H&M, Gina Tricot og Nelly, men jeg handler mye klær i utlandet når jeg for eksempel er i London. Da går det mye i Forever 21, Topshop, Abercrombie and Fitch. 

- Har du en favoritt kjole, i så fall hvor er den fra?

Er nesten pinlig å skrive det, men jeg har mellom 30-40 kjoler. Er derfor veldig vanskelig å plukke ut en favoritt, men mange av favorittene er fra Nelly. 


- Har du bil lappen?

Nei det har jeg ikke. Fylte 18 på fredag. Har heller ikke begynt ordentlig med kjøretimer, og har knapt øvelseskjørt på parkeringsplass dessverre. 


Noe annet dere lurer på? 

 • 31.03.2014, 20:10

Spørsmålsrunde

 • Category: Q&A

Hei ♥ Siden jeg er en ny blogger, tenkte jeg at dere kunne spørre meg spørsmål. Dere kan spørre om det dere vil, men jeg tar vekk spørsmål hvis de blir for personlige. Svarer en gang i løpet av uken! 


Ha en fin kveld videre 

 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign