hits
 • 12.02.2018, 20:33

10 tips til hva man kan gjøre på Valentine's day


Hei dere ♥

Nå er det snart Valentine's dag, og jeg og forloveden min har i tillegg vært sammen i 4 år og 5 måneder på den datoen(er det flere enn oss som fortsatt teller måneder?). Vi har ikke tenkt til å gjøre så mye ut av denne dagen, men vi har bestilt bord på Dinner, hvor vi har spist hver Valentine's day siden vi ble sammen! Det var også der vi hadde vår første ordentlige date, så det er alltid koselig å komme tilbake dit. Kjenner jeg oss rett blir det nok Crispy duck til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Tenkte å tipse om 10 ting som du kan gjøre på Valentine's day. 

1. Skriv et kort. Dette er en veldig koselig ting å gjøre, og det koster heller ikke så mye. Er veldig koselig å få et håndskrevet kort med noen søte ord. 

2. Frokost på sengen. Kanskje ikke så lett å få til siden Valentine's er på en onsdag, men man kan jo kanskje overraske med en kopp kaffe på senga. 

3. Se en film sammen. Finn frem koseklær og popcorn og snurr film! 

4. Lag middag sammen. Man må ikke gå på restaurant for å spise noe godt. Kjøp inn til en god middag, og gjerne dessert, og lag maten sammen mens dere hører på musikk. Noe av det koseligste jeg vet om. 

5. Spillkveld. Finn frem brettspill og litt snacks, og ha det morsomt!

6. Gå på restaurant. Veldig koselig å tilbringe noen timer på restaurant med nydelig mat og drikke. Vi har som sagt en fast tradisjon om å dra på Dinner på Valentine's day, og det er alltid en suksess!

7. Gå på skøyter. Dette er det flere år siden jeg og kjæresten gjorde sammen, men det er egentlig utrolig koselig! 

8. Gå på kino. Finn en film dere begge vil se(kanskje lettere sagt enn gjort...) og nyt kvelden med en film. 

9. Dra på spa. Eller gi hverandre massasje hjemme. 

10. Gå en tur. Hvis været tillater det, er det veldig koselig å pakke med seg en sekk med Kvikk lunsj og sitteunderlag og få litt frisk luft. 

♥ Har dere noen planer på Valentine's day?  ♥

 • 20.12.2017, 21:00

Christmas gift wrapping + Tips


Hei dere 

Nå er det bare 4 små dager igjen til julaften, og jeg har klart... å bli forkjølet! Det er så typisk, men de siste dagene har jeg vært skikkelig tett i nesa og nyser hele tiden. Håper det går fort over, for jeg har jo ikke lyst til å være syk under julens festligheter. Nå er det jo også bare to dager igjen til jeg endelig kan ta en etterlengtet ferie. På fredag er det eksamen i Økonometri, som er et fag jeg ikke har skjønt bæret av hele semesteret, men jeg føler at det begynner å løsne litt. Jeg får hvertfall til en del oppgaver på tidligere eksamenssett, så jeg har et håp om at det ikke blir et fag jeg må konte. 

Uansett så skulle dette innlegget handle om gaveinnpakning. Tidligere i desember delte jeg et innlegg med inspirasjon til hvordan man kan pakke inn julegaver. Nå har jeg endelig fått pakket inn de fleste julegavene jeg skal gi i år, så jeg tenkte å vise dere resultatet og komme med noen tips. Jeg endte opp med et tema med hvitt innpakningspapir og rødt bånd og gift tags som jeg lagde selv(Se innlegg HER). 

Tips:

1. Firkantede esker: Jeg synes det er mye lettere å pakke inn gaver som er harde og firkantede. Jeg har derfor kjøpt noen små esker på Søstrene Grene som jeg la gavene oppi. Var veldig praktisk med de gavene hvor jeg skulle gi flere mindre ting. 

2. Enkelt og nøytralt papir: Jeg foretrekker enkle papir i nøytrale farger fremfor julepapir med masse nisser og andre figurer på. Da kan jeg heller pynte opp med litt pynt. Papiret med gullstjerner er fra Panduro, det hvite med snøflak er fra Søstrene Grene(veldig tynt, så gaven kan synes igjennom) og det med sølvtekst er fra Nille. 

3. Pynt! Jeg elsker å pynte opp gavene mine med litt pynt siden jeg velger enkelt papir. Derfor har jeg funnet litt forskjellig på de ulike billigbutikkene(Søstrene Grene, Nille, TGR, Søstrene Grene). Candy canes og bjellene fant jeg på Nille, de små kulene kjøpte jeg på Søstrene grene i fjor(kjøpte så mye at jeg hadde igjen) og silkebåndene kjøpte jeg også på Søstrene grene(3 ulike bredder). Bjellene festet jeg forresten med den sorte silketråden og klippet vekk resten av tråden slik at det ikke ble synlig. 

Må også vise dere en av pakkene fra i fjor, som jeg aldri rakk å vise dere. Her laget jeg en pepperkakemann og lagde to hull før jeg stekte den. Veldig søt! 

Ha en kjempefin onsdag kveld 

 

 • 06.12.2017, 19:00

Christmas loading - Playlist


Det er allerede en liten stund siden jeg begynte å høre på julesanger i smug. Jeg elsker julestemningen man får av å sette på julesanger, og jeg klarer som regel ikke å vente til første desember. De siste par ukene har jeg faktisk hørt på julesanger hver dag på vei til skolen, og jeg synes det er så koselig! Helt frem til t-banevognen blir fylt opp av musikanter med trekkspill som ødelegger idyllen. Haha.. I fjor lagde jeg en egen spilleliste med julesanger som heter "Christmas loading" og kjæresten lurte på hvor jeg hadde funnet spillelisten med alle de fine julesangene. Han visste faktisk ikke at det var jeg som hadde laget den, så jeg ble en smule stolt. Det er selvfølgelig flere enn 10 sanger på spillelisten, men jeg tenkte jeg skulle dele mine 10 absolutte favoritter. Listen er ganske lik som tidligere år, men nr. 5 er en ny favoritt. Den må dere bare høre! 

 ♥ Hva er din favorittjulesang? 

 • 17.08.2017, 18:00

Tips: Crêperie de Mari


I dag tenkte jeg å tipse dere om et spisested i Oslo. Etter jeg var hos frisøren på tirsdag møtte jeg kjæresten for å spise litt lunsj. Jeg føler det er lett å alltid sette seg på Olivia eller Friday's, og selv om det er god mat der, er det alltid gøy å prøve ut noe nytt. Jeg har vært på Crêperie de Mari en gang før med noen venninner, men den gangen spiste jeg en klassisk crepe med nutella inni. Denne gangen prøvde jeg "Grunerløkka" med chevre, karamelliserte valnøtter og honning inni, mens Endre prøvde "Bestemor" med blåbær, snøfrisk og honning. Superdigg lunsj! Vi var på den som ligger der Eldorado kino var før. 

Har du vært på Crêperie de Mari før?

 • 27.07.2017, 15:00

Summer playlist


Hei dere ♥ 

Jeg kom nettopp på at det er lenge siden sist jeg delte en spilleliste med sanger jeg hører på for tiden, så jeg tenkte det var på høy tid med en "summer playlist"! Jeg lagde en egen spilleliste da vi var på roadtrip i Italia, og jeg fikk etterhvert noen favoritter. I tillegg har jo et av mine favorittband(The script) nylig kommet med en ny sang, så den måtte selvfølgelig med! De fleste sangene er ganske nye, men jeg måtte slenge med noen som ikke er fra i år også siden de har blitt store favoritter hos meg i sommer. Har dere noen tips? 

 • 17.03.2017, 17:00

Londontips: M&M world


Hei dere ♥

Da jeg var i London vi tilfeldigvis forbi M&M world ved Picadilly circus. Det var veldig skiftende vær den dagen, og da vi sto utenfor begynte det å bøtte ned. Derfor løp vi inn, og der sikret jeg meg tidenes gave til kjæresten. Favorittgodteriet hans er M&M og jeg hadde lovet å ta med en pose hjem til han fra tax free. I tillegg kom jeg hjem med en boks med personaliserte M&Ms. For en del år siden leste jeg at man kunne få personaliserte M&M i butikkene, men jeg hadde aldri vært der. Hele greia tok vel 5-10 min(det var ikke noe kø til tross for mange i butikken) og jeg betalte vel 20 pund for en medium kopp. Først valgte man hva som skulle stå på de(4 ulike), så betalte man og fikk utdelt en kopp, så fylte man koppen med de fargene man ville ha før man puttet alt i en beholder og trykket på knappen. Det var ganske morsomt å se på, og resultatet ble kjempebra. Kjæresten ble hvertfall mer enn fornøyd!Kjøpte også med denne kulen koppen. Følte meg passe klein da jeg sto og skrev inn det jeg ville ha skrevet. Planen var at jeg skulle gi de til kjæresten på 3.5 årsdagen vår den 14.mars, så derfor valgte jeg klissete tekster som datoen vi ble sammen, Endre+Anne, Love og hjerter 

God helg! 

 • 16.01.2017, 17:30

8 bøker jeg anbefalerYou know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend. -Paul Sweeney​

Jeg har alltid elsket å lese bøker, og har alltid funnet stor glede i det å åpne en ny bok. Man vet aldri hva slags fortelling som venter når man åpner forsiden. Jeg tenkte å vise dere 8 av mine absolutte favoritter, men jeg har mange flere! Flere av disse bøkene har jeg lest flere ganger, og jeg blir aldri lei. Alle disse bøkene har en trist historie, men de er tvers igjennom fantastiske alle sammen. Håper dere tar dere tid til å lese minst én av dem!

 Castros revolusjon på Cuba i 1956 skiller de to bestevenninnene Alicia og Nora. Mens Nora flytter til USA med familien blir Alicia igjen og opplever fattigdommen som preger landet under Castros regime. Flere år senere blir Alicia alvorlig syk, og Nora bestemmer seg for å reise til Cuba for å hjelpe henne.

 I Idas dans følger vi 18 år gamle Ida Corwin. Hun er sterk, smidig og energisk, med en stor lidenskap for ballett. Ballettkompaniet skal snart ha premiere, og Ida nekter å ta det med ro, til tross for en sterk forkjølelse som ikke vil gi slipp. Moren gir seg ikke og tar yngstedatteren med til legen. Forkjølelsen viser seg å være akutt lymfatisk leukemi. Denne boken er skrevet av moren Gunhild og følger Idas lange kamp mot kreften. Dette er en sann historie.

♥Jentebarn har ingen verdi i India. Når Kavita føder en datter, dreper ektemannen den nyfødte. Noen år senere føder hun nok en datter og trygler ektemannen om å få tilbringe én natt med datteren. Kavita redder den nyfødte ved å gi henne til et barnehjem, uten at mannen oppdager det. Datteren Asha blir adoptert av en familie i USA, og det eneste hun vet om bakgrunnen sin er at hun er fra India. Hun legger ut på en intens jakt for å finne tilbake til sine røtter. Historien fortelles av de Kavita, adoptivmoren og Asha over en periode på 20 år. 

♥ Paris 1942: Sara, en ti år gammel jødisk jente, gjemmer sin fire år gamle bror i et skap like før familien arresteres av det franske politiet i den beryktede oppsamlingen av jøder som er kjent som Vél d´Hiv. Hun låser skapdøren og legger nøkkelen i lommen, overbevist om at hun vil være tilbake om noen timer. 

Paris 2002: I anledning sekstiårsmarkeringen for Vél d´Hiv blir Julia Jarmond bedt om å skrive en artikkel om denne svarte dagen. Mens hun undersøker saken, snubler hun over Saras historie, og Julia føler seg tvunget til å skrive om skjebnen til jenta.

♥ "The fault in our stars" handler om 16 år gamle Hazel Grace Lancaster, som har hatt kreft i lungene siden hun var 13 år. Takket være et medisinsk mirakel har hun et par år igjen å leve. Selv om hun helst vil bruke denne siste tiden hjemme, vil foreldrene at hun skal ha et liv, og tvinger henne til å delta i en støttegruppe for ungdom med kreft. Her møter hun Augustus Waters som forandrer hele livet hennes. 

♥ Will Traynor er rik, kjekk, velutdannet og han har draget på damene. Han er storfornøyd med jobben sin, har funnet drømmedama og livet er fylt med reising og spennende opplevelser. Plutselig tar livet hans en helomvending når han blir påkjørt av en motorsykkel og blir lam fra halsen og ned. Han trenger hjelp til alt og må overvåkes 24 timer i døgnet. Livskvaliteten synker enormt og hverdagen består kun av smerte. Han blir deprimert, mister jobben, vennene og kjæresten. Han ønsker ikke å leve lenger. 

Så møter han Lou Clark. En sjarmerende, blid ung dame som blir ansatt som assistenten hans. Hun går ikke med på å bli overkjørt av Wills sarkastiske, nedlatende kommentarer slik alle andre gjør, men svarer igjen og gir Will noe å tenke på. For hver dag som går ser det it til at Will har fått tilbake noe av livsgleden. Hun tror at hun har gjort livet hans bedre, men hun vet lite om hemmeligheten han skjuler for henne...

♥ Boken følger to kvinner som bor i Afghanistan. Mariam på 15 år, en uekte datter av en rik forretningsmann blir giftet bort til Rasheed som er 30 år eldre etter at moren dør. 20 år senere gifter han seg med Laila, en moderne jente fra Kabul som også er 15 på det tidspunktet. Begge har mistet sine nærmeste, og blir stadig banket opp av ektemannen Rasheed. Vi følger også de strenge reglene i Sharialoven som gjør livet enda vanskeligere. 

♥ "Alt jeg vil er å leve, men det kan jeg ikke," skrev Regine Stokke(1991-2009) bare fire uker før hun døde, 18 år gammel. Over 100 000 mennesker fulgte Regines kamp mot kreften gjennom hennes blogg Face your fear". Regines siste ønske var at bloggen skulle utgis som bok, og resultatet er en varm, omtenksom og reflektert bok om liv og død, vennskap og kjærlighet og om hvordan møte sin egen frykt. Boken består av blogginnlegg, tekster fra familien og bilder som Regine selv fotograferte.

Har du lest noen av disse bøkene? Har du noen andre bøker å anbefale? 

 • 13.10.2016, 17:00

Tips: Pillow mistHei dere 

En av mine beste venninner studerer i USA, og rett før hun skulle komme hjem til sommeren, sendte jeg en melding til henne om jeg kunne bestille en liten pakke hjem til henne som hun kunne ta med til Norge for meg. Hun fikk den akkurat i tide til hun skulle dra, og jeg ble så glad da jeg endelig fikk testet den ut. Kjæresten min skjønte ikke helt hva jeg skulle med den, men den har blitt en stor favoritt hos meg. Produktet er en pillow mist som man sprayer lett på hodeputen før man skal legge seg. Den inneholder oljer som beroliger hjernen, som visstnok skal gi deg bedre søvn. Jeg er ikke helt sikker på hvor effektfull den egentlig er, men den herlige duften av vanilje og lavendel er mer enn nok for meg. Min er fra "Bath and body works"(som dessverre ikke sender til Norge, så vidt jeg vet), men jeg har sett av Loccitaine har noe lignende. Den er heller ikke testet på dyr!

Har dere prøvd en pillow mist før? 

 • 07.10.2016, 19:00

Rosa måned


Hei dere ♥ 

Forrige lørdag jobbet jeg på "Den store rosa familiefotodagen" for Rosa Sløyfe i Spikersuppa. Der kunne man ta bilder foran fine bakgrunner, med en proff fotograf. Hele 50 familier kom bort til standen hvor jeg jobbet med registreringen av de som ble tatt bilde av. Da det nærmet seg slutten benyttet jeg meg av sjansen til å få tatt et fint bilde. Det er jo tross alt ikke hver dag man kan få et fint bilde med en fotograf. På veien hjem kjøpte jeg årets "Rosa sløyfe"-pin som er designet av Camilla Pihl. Nå har jeg rosa sløyfe på begge høstjakkene mine og en refleks på den jeg bruker mest. Jeg oppfordrer dere lesere til å gjøre det samme, og vise solidaritet overfor de som er rammet av brystkreft i oktober(og ellers selvfølgelig) 

01.10 2016 OsloJ 44 . Foto Mikaela BergNå er jeg på Lillehammer på besøk hos moren til kjæresten min ♥ Vi blogges! 

 • 21.09.2016, 19:30

Anne tipser!Hei søte lesere ♥

Visste dere at å glemme og drikke vann regelmessig gjennom dagen, gjør at du føler deg mer slapp, får lettere vondt i godet og at du ikke klarer å yte 100%? Det stemmer! Vann er essensielt for at kroppen vår skal fungere daglig. Kroppen består nemlig av rundt 73 prosent vann, og det er helt nødvendig å ha en jevnlig tilførsel av vann for å opprettholde normale kroppsfunksjoner. Visste dere også at mennesker kan overleve i 30 dager uten mat, men bare 2-3 dager uten vann?(Kilde)

Jeg er ikke den flinkeste til å få i meg den daglige dosen av tilførsel av vann. Særlig som student merker jeg ofte at jeg har vondt i hodet og er slapp mens jeg leser. Ofte er det fordi jeg har drukket for lite vann gjennom dagen. Jeg har kommet frem til noen tips som fungerer for meg, som jeg tenkte å dele med dere. ♥ Tilgjengelighet: Jeg pleier alltid å ha med meg en vannflaske uansett hvor jeg går. Enten det er i byen, på trening eller på skolen. Det er flere steder man kan fylle på vann gratis, så jeg pleier som regel å ta med en tom flaske på skolen og trening og fylle den opp der. På denne måten får jeg kaldt og deilig vann. Hvis jeg skal til byen eller et annet sted hvor jeg har en mindre veske, pleier jeg å ha mindre flakser som jeg heller fyller oftere. Det er jo også økonomisk å alltid ha med seg drikke, så man slipper å bruke 20-40 kroner på brus/vann på en kiosk/butikk. 

♥ Iskaldt!: Vi pleier alltid å ha en flaske med vann i kjøleskapet som vi fyller opp kontinuerlig. Det beste jeg vet er å drikke iskaldt vann, og hvis flasken er tom, kan jeg bli stående lenge ved springen for å få kaldt vann eller ta oppi masse isbiter.

Smak: Vann kan ofte bli litt kjedelig i seg selv, men ved å tilsette f.eks noen sitronskiver får vannet en forfriskende smak. Et annet tips er frosne bringebær. Det fungerer som isbiter i tillegg så win-win. På bildet over har jeg tatt agurk, lime, mynte og en haug av isbiter. 

♥ Spis vann: Dette høres kanskje rart ut, men vi får faktisk i oss masse vann gjennom maten vi spiser. F.eks agurk, vannmelon, squash og tomater.  

♥ Tea time: Nå som høsten har ankommet og kaldere tider er i vente, er det vel få ting som slår en god kopp med te foran peisen. Her kan man jo velge favoritten sin og samtidig få i seg masse vann. Superenkelt er det også!

♥ Kutt ut sukkerholdige drikker: Jeg prøver å drikke minst mulig brus og andre sukkerholdige drikker. Vann er det som slukker tørsten best, har null kalorier og er helt gratis! No excuse!

♥ Bedtime: Jeg liker å alltid ha en drikkeflaske på nattbordet med iskaldt vann(gjerne med isbiter også) som jeg drikker masse av før jeg legger meg, og ofte en slurk når jeg våkner også(om jeg ikke må løpe på do på grunn av vanninntaket kvelden før.. Haha)Har dere noen bra tips? 

 • 17.08.2016, 21:30

Tips: Sunsilk leave inHei dere ♥ 

I kveld har jeg lyst til å tipse dere om en av mine nye favoritter når det kommer til hårprodukter. Nemlig "Sunsilk leave-in spray conditioner". Denne sprayen gjør underverker med mitt hår, og er laget med acai og olje fra pasjonsfrukt som gir hele 10 fordeler til ditt hår:

♥ Gir pleie

♥ Forebygger slitte tupper

♥ Gjør håret lettere å gre

♥ Gir UV-beskyttelse

♥ Gir varmebeskyttelse(hårføner)

♥ Er fargebevarende

♥ Gjør håret mykt

♥ Styrker håret

♥ Demper frizz

Jeg kan ikke skrive under på at alle 10 er sant, men i mitt tilfelle har jeg opplevd at håret blir veldig mykt og lettere å gre hvert fall. Et ekstra pluss er at den lukter kjempegodt, og i tillegg er ganske drøy i bruk. Har brukt den veldig mye i sommer, og har bare brukt 1/4 av flasken ca. 

(Ikke sponset innlegg)

Hva er deres favorittprodukt til hår? ♥

 • 15.08.2016, 15:30

Back to school: School bags


Hei dere ♥

Nå nærmer det seg skolestart for mange vil jeg tro. Den 23.august er jeg faktisk 2.årsstudent, og det har gått så fort! Synes jeg nettopp startet. Uansett om man er elev eller student, er det mye bøker og annet utstyr som skal fraktes til og fra. Jeg pleier selv å bytte mellom sekk og veska fra Michael Kors(nr.1) ettersom hvor mye jeg trenger å ha med meg. Min erfaring er at det gjelder å investere i en litt dyrere sekk/veske som har god kvalitet. De gangene jeg har kjøpt en sekk/veske til under 500 kr har stroppene røket fort eller revnet. Det er ganske kjipt å plutselig miste alt ut av sekken fordi den revner. Jeg har planer om å investere i en ny sekk, og favoritten min er egentlig nr 4 fra Day Birger et Mikkelsen. I tillegg har jeg tenkt til å fortsette å bruke veska fra Michael Kors på de dagene jeg ikke trenger å ha med så mye. Ellers ser dere at det er mye sort, men det passer til alt, og blir ikke så fort skittent som lysere farger.  

1. Michael Kors i navy Her / 2. Day Birger et Mikkelsen i sort her / 3. By Malene Birger i sort/hvit her / 4. Tiger of Sweeden i sort Her / Bag fra Nly her 

1. Sekk fra Pieces Her / 2.  Sekk fra Herschel her / 3. Sekk fra Adax her /  4. Sekk fra Day birger et mikkelsen her / 5. Sekk fra Eastpak her

Hva slags sekk/bag skal dere ha i år? 

 • 04.08.2016, 17:00

Bokanbefaling: Ektemannens hemmelighetHei kjære lesere ♥

I dag tenkte jeg å tipse dere om en bok jeg leste i sommer. Jeg lånte den egentlig av svigermor en gang i høst da hun fikk låne "Etter deg" av meg, men jeg fikk ikke tid til å lese den før nå. Boken var utrolig spennende fra start til slutt, og jeg fikk virkelig lyst til å lese flere bøker fra Liane Moriarty. Jeg er ikke så glad i å lese spoilere selv, så jeg har kopiert det som står på baksiden av boken så jeg ikke ødelegger for dere. Anbefales virkelig!

"Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død?

Forestill deg at mannen din har skrevet et brev til deg som kun skal åpnes etter hans død. Forestill deg også at brevet inneholder hans dypeste, mørkeste hemmelighet ? en hemmelighet så mørk at den ikke bare vil endre livet ditt fullstendig, men også livene til andre rundt deg. Så kan du forestille deg at du tilfeldigvis snubler borti dette brevet mens mannen din er i live ? i aller høyeste grad.

Cecilia Fitzpatrick har alt. Livet hennes er like plettfritt og strøkent som hjemmet hennes. Men det brevet er i ferd med å forandre alt, og ikke bare for henne selv. Rachel og Tess kjenner knapt hverandre eller Cecilia, men også de vil kjenne de voldsomme konsekvensene av hennes manns hemmelighet."

 • 10.07.2016, 16:00

Tips: GoToob
Hei søte lesere ♥ 

I dag har jeg lyst til å tipse dere om en ting som er super å ha nå i ferien. Nemlig tomme reisebeholdere. Når jeg reiser på ferie prøver jeg alltid å pakke kofferten på en smart måte. Hårprodukter er noe som både tar litt plass og ikke minst tar mye vekt. I tillegg bruker man jo bare en liten brøkdel av flasken i løpet av ferien. Rett før jeg dro kjøpte jeg derfor tre tomme beholdere fra GoToob på en ny reisebutikk i Bogstadveien(tror den het Chillout) hvor man kan fylle på mindre beholdere med alle mulige produkter. Flaskene har i tillegg små tags så man kan merke hva som er shampoo, balsam osv. Helt perfekt! 

♥ Har du noen reisetips?

 • 26.06.2016, 19:30

Tips: Sunn sommersnacks


Hei kjære lesere ♥


I dag har været vært så som så etter en natt med skikkelig tordenvær. Selv om lynet slo ned ganske nærme, sov jeg gjennom det hele. Sa noen godt sovehjerte? Det ble en liten båttur inn til Kragerø sentrum hvor vi spiste pizza. Det er ikke så mange dager igjen før vi drar hjem igjen, så jeg håper virkelig at det blir fantastisk vær. Da skal jeg hvertfall kose meg med et av mine beste tips til sunn sommersnacks; Frosne druer! Det er som isbiter med smak og er utrolig avkjølende hvis det er veldig varmt.


 

Har dere prøvd frosne druer før?

 • 21.06.2016, 19:30

My summer playlist


Hei kjære lesere ♥ 

Nå som sommeren endelig er i gang, er det bare å nyte late sommerdager. For meg er musikk et must når det er sommer, enten jeg er på stranda, med venner, på hytta eller bare hjemme. Til vanlig pleier jeg sjelden å høre på såkalt "Listepop", men akkurat  på sommeren hører jeg veldig mye på akkurat denne musikken, rett og slett fordi det er god stemning. Jeg har samlet et knippe sanger som jeg kommer til å høre på denne sommeren. Gjerne legg igjen en kommentar hvis du har en sang å tilføye listen min! 


Ønsker dere alle en kjempefin tirsdag videre!

 • 31.03.2016, 22:00

Anbefaling: Den ene pluss en


Hei dere ♥

Et av målene mine for mars var å lese ut "Den ene pluss en" av Jojo Moyes, og bare noen dager før kalenderen viste april rakk jeg å lese ut denne fantastiske boken. Forfatteren er den samme som står bak "Et helt halvt år" og "Etter deg". Det som er farlig med forventninger, er at man fort kan bli skuffet. Etter å ha lest hennes to andre bøker var forventningene skyhøye, og heldigvis innfridde denne boken til mine forventninger. 

Litt om boken:

"Med to fulle jobber og to barn, gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag. Plutselig får datteren sitt livs sjanse, men Jess har til sin store fortvilelse ikke råd til å gripe den. 

En dag møter Jess Ed, en mann som tilsynelatende har alt. Han er rik og suksessfull, men i Jess sine øyne også ekstremt arrogant. Det Jess ikke vet er at Ed nylig har fått sitt liv brutalt snudd på hodet. Han ønsker å hjelpe Jess og barna, men vil han klare det, når hans egen fremtid er høyst usikker?"

/Hentet fra Norli

Denne boken var ekstremt rørende, morsom og velskrevet historie som fikk meg til å sluke side opp og side ned. Dette er en bok som virkelig er vanskelig å legge fra seg. En ting som er nødvendig for meg når jeg leser en bok, er at den ikke skal være forutsigbar. Det verste jeg vet er når jeg vet hvordan boken ender allerede i de første kapitlene. Dette følte jeg virkelig ikke med denne boken. Jeg ble flere ganger overrasket, som ofte kan få meg til å like boken enda mer. Jeg håper inderlig at det kommer flere bøker fra denne fantastiske forfatteren. 

Har dere noen boktips?♥

 • 26.03.2016, 15:30

Tips: 3 brettspill


Hei dere 

I dag har jeg lyst til å tipse dere om mine tre favoritter når det kommer til brettspill. Jeg er veldig glad i brettspill, og jeg elsker å prøve ut nye. Det finnes jo så mange morsomme spill der ute, og de fleste elsker å spille. Særlig nå i påsken er det veldig koselig å finne frem kortstokken eller et brettspill, legge fra seg alt av sosiale medier og elektronikk og bare være sammen. Det er lite som er så sosialt som brettspill når man skal gjøre noe sammen. Dette er hvertfall tre av mine favoritter: 

Ryktet går:

Dette er som hviskeleken bare med tegning i stedet. Alle deltakerne får utdelt papir og penn samt et hemmelig ord. Dette skal man først skrive ned på den første siden, før man får 1 minutt til å tegne det hemmelige ordet på den andre siden. Deretter sender man blokken videre til personen som sitter til venstre som skal gjette hva du har tegnet og skrive det ned. Deretter skal den neste tegne det den andre gjettet, og sånn fortsetter det til man har fått igjen sin egen blokk. Hvis dere lekte hviskeleken som barn, husker dere kanskje at ordet aldri gikk helt rundt. Det er det samme her, og det fører garantert til latterkramper. Spillet passer for 5-8 personer, men man kan også være flere og være på lag. 

Settlers fra Catan:

Dette spillet er egentlig for 3-4 personer, men man kan også kjøpe en utvidelsespakke hvor man kan spille med 5-6 personer. Her skal man bygge veier og hus/byer ved hjelp av 5 ressurser. I dette spillet er vinneren den første til å få 10 poeng, og det får man ved hjelp av bygging av hus eller byer, seierskort, å ha den lengste handelsvei eller største riddermakt. Dette er et litt mer komplisert spill, men det er veldig morsomt så fort man skjønner spillet. 

Ticket to ride - Europa:

Dette spillet passer for 2-5 personer og er et perfekt familiespill. Hele spiller handler om å bygge togbaner mellom byer for å fullføre oppdragene sine. Litt mer detaljert beskrivelse under:


Først trekker du fire oppdrag, et med en lang strekning og tre kortere. Du må beholde den lange og minst en av de kortere. Er man heldig kan man få et kort oppdrag som er inni det lange. Du burde også beregne hvor mange brikker du trenger så du ikke tar oppdrag som er for lange. Når du har valgt oppdrag får du fire kort fra den blå bunken med fargekort. De skal du bruke til å bygge. Hvis du ikke har de kortene du trenger for å bygge strekningen må du bruke turen din til å trekke to kort fra den blå bunken eller fra de som ligger åpne på bordet. Hovedoppdraget jeg fikk var fra Edinburgh til Athen og får å bygge fra Edinburgh til London trenger man 4 oransje eller sorte for å bygge. Du kan også bruke det flerfargede kortet hvis man ikke har nok oransje/sorte. Videre trenger man to flerfargede lokomotivkort for å bygge mellom London og Amsterdam. Sånn fortsetter spillet til en av spillerne bare har to brikker igjen. Viktig å huske på at motstanderne kan ha oppdrag hvor de bruker de strekningene du vil, som kan føre til at du må finne en alternativ rute eller ikke klarer oppdraget(og får minuspoeng). Håper det var forståelig! 


♥Har dere noen tips til brettspill?

 • 12.03.2016, 17:00

To filmtips


Hei dere! ♥

I dag tenkte jeg å dele to filmtips med dere. Disse ligger begge på Smartflix, og er begge romantiske dramafilmer som er basert på romaner skrevet av Nicholas Sparks. Mannen som har gitt oss bøker som "The notebook", "The last song", "Dear John" og "A walk to remember", "Safe haven" og "The lucky one".  Jeg har tidligere elsket de andre filmene som er basert på hans bøker så forventningene var høye. De skuffet ikke i det hele tatt! Veldig min type filmer begge to med en bra historie og flinke skuespillere. 


Her er en liten smakebit hentet fra IMDB:

The longest ride:

THE LONGEST RIDE centers on the star-crossed love affair between Luke, a former champion bull rider looking to make a comeback, and Sophia, a college student who is about to embark upon her dream job in New York City's art world. As conflicting paths and ideals test their relationship, Sophia and Luke make an unexpected and fateful connection with Ira, whose memories of his own decades-long romance with his beloved wife deeply inspire the young couple.

The best of me: 

Based on one of many Nicholas Sparks novels, "The best of me" is the story of two high school lovers Amanda and Dawson. They both are separated by life but after 20 years destiny brings them back together and gives them a chance to revive their feelings for each other.

Har dere sett noen av disse filmene? ♥

 • 08.03.2016, 18:00

Tips: Blankt sølv på 1-2-3!


Hei dere ♥ 

Jeg er vel ikke den eneste som har opplevd at ting i sølv blir misfarget over tid. Og jeg er vel heller ikke den eneste som har latt det være for å slippe å finne frem sølvpuss og gnikke. For en liten stund tilbake fant jeg et tips om hvordan man enkelt kunne få sølv blankt igjen uten sølvpuss og gnikking. Alt du trenger har du også hjemme så da er det bare å sette i gang! 

Selv hadde jeg en ring som er egentlig er en sølvskje som er formet, som begynte å bli veldig misfarget, i tillegg til et armbånd som alltid har vært sånn. Armbåndet hadde visst blitt misfarget på et annet vis, så det ble ikke like suksessfult som ringen, men fortsatt bedre enn det var. 


Det du trenger er: ♥En bolle ♥Kokende vann ♥ Salt eller bakepulver ♥ Aluminiumsfolie ♥Sølv

Først dekker du bollen med aluminiumsfolie før du heller oppi kokende vann. Så tilsetter du litt salt eller bakepulver.

Deretter legger du smykkene du vil fikse oppi. Det er viktig å merke seg at sølvet må være borti aluminiumsfolien for at det skal fungere, så derfor burde du snu gjenstandene med en pølseklype eller lignende. Fisk det til slutt opp og tørk av med en ren klut.
Jeg ble hvertfall veldig fornøyd med resultatet, selv om selve armbåndet ikke kan fikses helt. Ringen ble hvertfall skinnende igjen! 

Har dere prøvd ut dette trikset før? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign