hits
 • 30.11.2017, 15:30

Måneden som gikk: November


November... Definitivt den minst innholdsrike måneden jeg har hatt dette året, men det er vel sånn det er å være student. Bloggen har fått gjennomgå, og sto stille i nesten tre uker før jeg fikk publisert noe nytt. Nå gleder jeg masse til å desember, selv om den starter med eksamen i morgen. Da er det to timer multiple choice i Strategi, og jeg krysser fingrene for at BI har klart å ordne dataproblemet som rammet 2700 studenter på eksamen i går. For en frustrerende følelse å øve til eksamen og få beskjed om at den er avlyst på grunn av tekniske problemer! Uansett, så tenkte jeg å oppsummere måneden selv om det ikke har skjedd så mye, og pynte med litt mobilbilder(Bedre enn ingenting eller hva?)

Månedens opptur:

Månedens opptur må være at det nærmer seg jul. Det er allerede flere uker siden jeg fant frem julelisten min på Spotify, og jeg er snart ferdig med julegaver. Så i desember har jeg planlagt å bake litt julekaker og kanskje ha noe DIY hvis jeg får tid når jeg tar pause fra eksamenslesingen. Ellers var det veldig koselig å passe Skype igjen forrige helg. 

Månedens høydepunkt:

Det må bli jentekvelden vi hadde forrige uke på ASIA på Aker brygge. Jeg og tre av mine gode venninner fra skolen hadde et lite minijulebord i stedet for å styre med julegaver til hverandre. Mye koseligere å sitte og skravle noen timer! Jeg elsker maten på ASIA, men jeg lurer på om jeg synes det passer litt bedre til lunsj, siden ingen av oss var ordentlig mette etter hovedretten. I tillegg var det veldig koselig å feire bursdagen til kjæresten forrige mandag, med hjemmelaget brownie og pakker. 

Månedens nedtur:

E-K-S-A-M-E-N! Som jeg stresser for tiden. Fagene dette semesteret er ganske vanskelige, og jeg sliter i tillegg litt med motivasjonen for tiden. Ikke noen god kombinasjon, men jeg må prøve å presse meg til å stå opp tidlig og lese fremover. Hjalp litt med pop up lesesal hos DNB sammen med Birta som startet med foredrag med Oddbjørn By om hukommelsesteknikker. Siste forelesningen kjøpte vi også en kopp kakao på Starbucks for å feire at det var siste forelesning dette semesteret. 

Månedens antrekk: 

Denne måneden ble det ingen antrekk, som kanskje ikke er så overraskende siden det ikke har skjedd så mye annet denne måneden på bloggen. 

Månedens innkjøp:

Det ble en del innkjøp på Black Friday, men mesteparten er julegaver. Det ble to par med øredobber, en sports-bh og et øyenskyggepalett til meg selv, så jeg er mer enn fornøyd. I tillegg fikk jeg kjøpt meg to par nye bukser tidligere i måneden og nye skinnhansker. 

Processed with VSCO with a5 preset

Månedens serie:

Det sies at man ikke burde begynne på en ny serie like før eksamen. Vel, jeg har kanskje sett mer på serier nå i høst enn jeg gjør ellers i året. Det er jo alltid masse bra serier på tv om høsten, i tillegg til at jeg alltid må ha noe å se på utenom det som står i TV-programmet. Nå er jo Skal vi danse ferdig, og jeg har sett ferdig det som har kommet ut av Jane the virgin. Så da er det bare Game of thrones som jeg ser på med kjæresten, the voice på fredager og farmen igjen, og de to sistnevnte er jo snart ferdig de også. 

Månedens sang:

Denne måneden har jeg faktisk ingen favorittsang, utenom julesanger. Men jeg elsker å høre på opptredener fra The voice, og jeg heier forresten på Agnes! Synes hun er så flink!

Håper dere har hatt en fin november måned! 

 

 • 01.11.2017, 17:00

Måneden som gikk: Oktober


Måneden som gikk var kanskje den dårligste bloggmåneden min på lenge, og som jeg tidligere har delt med dere har jeg vært veldig usikker på om jeg vil fortsette med bloggen. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå, så vi får bare se. Uansett, så tenkte jeg å oppsummere måneden som gikk. 

Månedens antrekk:

Det ble visst kun et antrekksinnlegg denne måneden også, da vi var på kino og middag med svigers i starten av måneden. Da fikk jeg brukt denne nydelige blusen som jeg kjøpte på Bikbok. 

Månedens opptur:

Det er vel ingen hemmelig at den største oppturen denne måneden var å hente pappa hjem fra sykehuset etter en vellykket operasjon. Jeg husker godt hvor urolig jeg var uken før, og alle tankene som svirret i hodet mitt samtidig som jeg prøvde å være så positiv som jeg kunne. 

Månedens høydepunkt:

Denne måneden har vært veldig koselig, selv om det har vært mye stress med skolearbeid. Søndagstur til Tryvannstua med Endre, bursdagsfeiring for både søsteren min Camilla, og venninnen min Kamilla(Haha) og Halloweenparty i helgen som var. 

Månedens serie:

Jeg vet ikke hvor mange som nesten har falt av stolen når jeg har fortalt at jeg aldri har sett på Game of Thrones, så flere år etter alle andre har jeg og kjæresten begynt å se på sammen. Selv om jeg ikke helt liker å innrømme det, liker jeg faktisk serien, og det blir som regel mer enn én episode når vi først ser på. Ikke så smart å starte på nye serier før eksamenstiden, men man må jo ha noe å kose seg med etter en lang dag med lesing! Vi har akkurat startet på tredje sesong, så her går det unna. I tillegg ser jeg på Farmen hver uke. 

Månedens nedtur:

At det nærmer seg eksamensperiode! Herregud, jeg er ikke klar i det hele tatt, og jeg får litt panikk av å tenke på skole for tiden. Ellers er det en stor nedtur at det blir fortere mørkt og at det er lite sol for tiden. 

Månedens sang: 

Jeg har fått helt hekta på "Don't hold me" av Sandro Cavazza for tiden. Fant den i spillelisten som heter "Slow down" på Spotify og har hørt den så og si daglig etter det. Dere må høre på den!

Månedens innkjøp:

Denne måneden har jeg faktisk ikke kjøpt noe særlig, bortsett fra litt småting av sminke og hudprodukter. Jeg var som sagt på en shoppingtur hvor jeg ikke fant noe som helst. Finner heller ikke så mye når jeg letter i nettbutikker heller. Jaja, greit å spare litt penger til julegavehandel og Københavntur. 

Hvordan var Oktober for dere? 

 • 01.10.2017, 15:00

Måneden som gikk: September


Da er vi inne i en ny måned, og det er ikke mange månedene igjen av året. Det er vel ikke lenge før julebrusen er i butikkene tipper jeg. Men før den tid har vi fortsatt noen måneder igjen med skole og eksamensstress. De første månedene av semesteret har gått helt ekstremt fort, og jeg merker allerede at jeg begynner å bli stresset for eksamen. Men nok om det, her er oppsummering av måneden som gikk!

Månedens antrekk:

Jeg hadde egentlig som mål for måneden å publisere to antrekksinnlegg, men det ble visst bare det ene. Det er så vanskelig å få tatt fine bilder på denne tiden av året når man ikke kommer hjem før på ettermiddagen, og siden jeg i tillegg har vært syk har jeg ikke vært så veldig fotogen. Haha. Men jeg er veldig fornøyd med antrekket jeg hadde på meg da jeg var ute og spiste med kjæresten forrige fredag. For prøve å få til noen antrekk i oktober også! 

Månedens serie:

Pretty little liars! Endelig ble jeg ferdig med å se alle sesongene, og det er egentlig litt godt å være ferdig. Jeg synes de trakk serien veldig langt ut, og jeg ble litt lei til slutt. For tiden ser jeg på Bloggerne og Farmen, og jeg og kjæresten vurderer å begynne å se på Game of Thrones sammen. Selv om det aldri er smart å starte på en ny serie før eksamenstiden, klarer jeg sjelden å la være. 

Månedens høydepunkt:

Det har skjedd masse gøy denne måneden selv om jeg har vært syk. Innflyttingsfest hos et vennepar, tilvalgsprosess på leiligheten, premieren på musikalen "Les miserables", tur til Ålesund, date night på Tatakii, utkledningsbursdag hos en barndomsvenninne, dobbeldate, middag med en venninne og svømming på Tøyenbadet med en venninne i går. 

Månedens innkjøp:

Denne måneden har det blitt litt nytt. Jeg bestilte blant annet den rosa genseren fra Samsøe som jeg hadde siklet på siden den kom i butikk og en genser som jeg fikk billig på appen Tise. I tillegg fikk jeg endelig kjøpt meg noen nye høst/vintersko som jeg tenker å vise dere ved en senere anledning. Jeg måtte også til innkjøp av en ny hvit bh, siden favoritten fra VS ble misfarget i vask(pappa hadde glemt å ta ut en mørkeblå sokk fra vaskemaskinen). 

Månedens opptur:

Selv om jeg ikke fikk trent på 2-3 uker siden jeg var syk, har de siste to ukene vært kjempebra på treningsfronten! Forrige uke var jeg på gruppetime med favorittinstruktøren min, og jeg ble så støl at jeg knapt klarte å bevege meg flere dager etterpå. Jeg skal prøve å delta på den timen fast fremover. Denne uken har jeg hatt to bra styrkeøkter på Sats Elixia, en powerwalk tur for å hente genseren som jeg kjøpte på Tise og en tur i svømmehallen med en venninne. Ble noen runder i bassenget, og det var veldig høy selv om vi fikk kjeft for å svømme for sakte. Haha

Månedens nedtur:

Å være syk! Jeg var syk de første ukene av september, som gikk ut over både skole, trening og bloggen. Jeg hostet hele tiden og var generelt veldig slapp. Nå er jeg endelig mye bedre, så jeg får passe på å kle nok på meg fremover så jeg ikke blir syk igjen!

Hvordan var deres september? 

 • 04.09.2017, 17:30

Måneden som gikk: August


Månedens høydepunkt: 

Denne måneden har bydd på mye morsomt. Innflyttingsfest hos en god venninne, Findings, kafébesøk med gode venner skolestart og ikke minst at jeg endelig fikk klippet meg kortere!

Månedens nedtur:

Jeg kommer egentlig ikke på noe negativt som har skjedd denne måneden. 

Månedens antrekk:

Denne måneden har ikke vært den beste bloggmåneden, og det merkes på antrekkskategorien. Ble visst bare et antrekksinnlegg med bilder fra første skoledag. Får prøve å skjerpe meg denne måneden!

Månedens serie:

Jeg holder fortsatt på å se Pretty little liars og er snart ferdig med sesong 6. Ellers har jeg og kjæresten sett en del på sesong 8 av Modern Family. Vurderer også litt å se på Game of thrones når jeg er ferdig med PLL. Føler at jeg og kjæresten er de eneste i Norge som ikke har sett på. 

Månedens innkjøp:

Definitivt den nye kåpen som jeg kjøpte på Day. Denne kommer til å bli mye brukt fremover når gradestokken kryper nedover. Ikke minst kommer jeg ikke over hvor god service jeg fikk i butikken i Hegdehaugsveien. Ja til flere smilende og hyggelige ansatte! 

Månedens sang:

Jeg har helt hekta på "I can´t fall in love without you" av Zara Larsson, og hører på den flere ganger daglig. 

Ha en kjempefin mandag videre! 

 

 • 07.08.2017, 14:30

Måneden som gikk: Juli


Månedens høydepunkt:

Månedens høydepunkt er uten tvil ferien vi hadde i Italia. 7 byer på 9 dager med masse opplevelser. Sightseeing, vinsmaking, road trips med fiaten vi leide, gelato og masse god mat. 

Månedens nedtur:

Månedens nedtur blir ferien i Kragerø. Vi hadde gledet oss lenge til å kjøre båt, grille, bade og kose oss på hytta, men magevondt og dårlig vær satte stopper for alle planene våre. Vi fikk heldigvis noen koselige dager, men det ble mye tv-titting. 

Månedens antrekk:

Denne måneden har jeg publisert fire innlegg i antrekkskategorien, og alle er fra Italia. Skal prøve å publisere noen flere antrekk før skolen starter igjen. 

Månedens serie:

Jeg ser fortsatt på Pretty little liars, og er snart ferdig med sesong nummer 5. Der stopper det også på Netflix, så jeg må finne et annet sted å se de to siste sesongene. Noen som vet hvor man kan se de? 

Månedens innkjøp:

Jeg har faktisk ikke shoppet så mye i juli, men det ble en pose fra Sephora da vi var  i Firenze. Planen er å møte en venninne om noen dager og titte litt i butikker. Det har jo kommet masse fint høstnytt i butikkene, så det blir nok noe nytt i garderoben. 

Månedens sang:

Like før vi dro til Kragerø gikk jeg inn på vg.no og øverste saken var at vokalisten i Linkin Park var funnet død. Jeg sendte melding til kjæresten som var på jobb, siden det var favorittbandet hans. Fikk tilbake "Neeeeeeeeeeeei! Jeg som hadde så lyst til å høre de live". Like før dødsfallet slapp de et nytt album, og jeg elsker "One more light". Dere må bare høre den! 

Hvordan var juli for dere? 

 

 • 11.07.2017, 16:30

Måneden som gikk: Juni


Hei 

Jeg har klart å bli skikkelig forkjølet(igjen), så jeg går for det meste bare rundt hjemme og ser på Pretty little liars. Derfor tenkte jeg at det var en god anledning til å oppsummere måneden som gikk siden jeg ikke har fått gjort det ennå. Juni var en veldig koselig måned med både venner, familie og kjæresten. Jeg har jo hatt sommerferie siden 29.mai, så jeg har endelig hatt tid til å gjøre sosiale ting igjen etter en måned med eksamensperiode. 

Månedens høydepunkt:

Det er mange høydepunkter fra denne måneden, som date night på Nodee med Endre, 50-årsbursdag til kusinen til pappa, en helg hos kusinen min, middag med søsteren min og noen venner av henne, Siviløkonomenes årlige båtfest og båtførerprøven for å nevne noe. 


Månedens innkjøp:

Månedens innkjøp er uten tvil sandalene fra Birkenstocks, som jeg faktisk fikk i presang av den snille storesøsteren min. Tok et par dager å gå dem inn, men etter det har de vært helt fantastiske å gå i. Brukte dem så og si hver dag i Italia, og fikk verken gnagsår, vannblemmer eller vondt i føttene. 

Månedens serie:

Jeg har fått helt hekta på PLL igjen, og er snart på 4 sesong. Dette er en serie jeg så mye på før, men som jeg falt litt av etter hvert. Nå er jo serien avsluttet, så nå kan jeg se hele uten å måtte vente på ny episode hver uke slik jeg gjorde før. 


Månedens cravings: 

Smoothie bowls! Jeg har vært på The Juicery på Frogner to ganger og laget en hjemme. Det er helt fantastisk godt, og perfekt til frokost og lunsj. Kommer definitivt til å dra dit igjen!


Månedens antrekk:

Det ble visst dårlig på antrekksfronten denne måneden, men jeg kan glede dere med at jeg tok en del antrekksbilder i Italia som jeg skal publisere snart. 


Månedens nedtur:

Denne måneden har egentlig vært veldig bra, så det eneste jeg kan trekke frem her er å fjerne visdomstenner. Som jeg gruet meg der jeg lå i tannlegestolen. Det gikk fort, men det var ganske vondt etterpå, og jeg fikk ikke spist noe annet enn is, suppe, grøt og smoothie i starten. 

Hvordan var juni for deg?

 

 • 31.05.2017, 14:00

Måneden som gikk: Mai


Hei dere ♥

Da var det klart for en ny oppsummering av måneden som gikk.  Tenk at det er juni i morgen! Siden sist har jeg hatt min siste eksamen for dette semesteret, og forflyttet meg til Bergen. I år er det 40 år siden pappa gikk ut fra NHH, og nå er jeg akkurat ferdig med mitt andre år på samme utdanning, bare på en annen skole. Ganske morsomt å tenke på, selv om det aldri var planen å gjøre det samme som han. Det er min første gang i Bergen, og så langt har jeg et veldig godt inntrykk av byen. Vi bor på et hotell ved Bryggen med kort avstand til alt. Været i går var helt nydelig, og man kunne sitte uten jakke og drikke et glass vin i sola. Jeg tok ikke med kamera denne gangen, men jeg har tatt en del bilder med mobilen som jeg tenkte å vise dere når jeg kommer hjem. 

Månedens høydepunkt:

Å endelig få sommerferie! Jeg var så glad da jeg satt og rev fra hverandre gjennomslagsarkene på eksamen på mandag. Jeg visste at om få minutter ville jeg være ute av ishockeyhallen og endelig kunne juble over å ha sommerferie! I tillegg var 17.mai en veldig koselig dag, hvor vi inviterte til frokost her hjemme. Selv om det ikke var så mange andre festligheter på nasjonaldagen, var det veldig koselig. Var jo flere jeg ikke hadde sett på flere måneder! Månedens innkjøp:

Et av favorittkjøpene må bli denne hettegenseren fra Lene Orvik sin kolleksjon for Bikbok. Jeg forelsket meg i fargen og gleder meg til å bruke den masse i sommer! Fikk til og med en fin liten goodiebag siden jeg var en av de første som kjøpte fra kolleksjonen. 


Månedens serie:

Jeg ble faktisk ferdig med Gilmore Girls denne uken. Jeg startet å se fra første episode like før vi dro til Thailand, og endelig ble jeg ferdig. Nå har jeg startet på "13 reasons why" som jeg har spart. Det er jo aldri smart å starte på en ny serie i eksamensperioden. Så langt synes jeg den er veldig spennende. 

Månedens antrekk:

Det ble faktisk fire herlige sommerlige antrekk denne måneden. Det er virkelig mye enklere å kle seg på denne tiden av året!
Månedens nedtur:

Utenom det vanlige stresset med eksamensperioden, må jeg vel nevne skuffelsen over at jeg ikke fikk den jobben jeg søkte på. Jeg hadde så inderlig lyst på den! På den andre siden kan jeg jo være fornøyd med å ha kommet til andregangsintervju og være blant de 14 beste av 80 søkere! I tillegg er jo jobbintervjuer en god erfaring å ta med videre. Jeg merker jeg er litt mindre nervøs hver gang. 

Hvordan var deres måned? 

 • 30.04.2017, 18:30

Måneden som gikk: April


Hei dere ♥ 

Da var vi kommet til siste dagen i april, og som alle andre måneder synes jeg det har gått utrolig fort. Samtidig har det vært en veldig fin måned med mye som har skjedd. I dag har vi faktisk vært i Sverige på ordentlig harryhandel. Vi skulle egentlig på mandag, men siden det snødde så utsatte vi det til i dag.  Nå er fryser, kjøleskap og kjøkkenskap fylt opp med masse godt. Jeg ble til tider flau på egne vegne da jeg så vogna vår som var toppet slik at den ble kjempetung å trille. 

Jeg var forresten på andregangsintervju på fredag, og jeg skulle få svar på tirsdag eller onsdag. Jeg er selvfølgelig kjempespent på om jeg får jobben eller ikke. Det var visst bare 14 søkere igjen og de skulle ansette 8-10 så sjansen er jo stor. Ellers har jeg første eksamen på fredag så de neste dagene går nok med til lesing. Bloggen kommer ikke til å stå helt stille, for jeg har nemlig forhåndsskrevet en rekke innlegg. 

Men nok skravling. Dette innlegget skulle jo handle om måneden som gikk.. 

Månedens høydepunkt:

Denne måneden har det skjedd mye bra, men bursdag, galleriåpning og påskeferie på Beitostølen og i Ålesund har vel vært månedens høydepunkter. 

Månedens sang:

Jeg har vel ingen favorittsang denne måneden, men jeg hører fortsatt mye på det nye albumet til Ed Sheeran. Det er så mange fine sanger!

Månedens innkjøp:

Denne måneden har jeg egentlig kjøpt litt for mye. Det har blitt to turer innom Zara hvor jeg fant en rød kjole, et skinnskjørt og en hvit kåpe. På Bikbok fant jeg en kul topp, og i tillegg har jeg nettopp klikket hjem en hvit kjole fra Nelly. Månedens serie:

Uten tvil Prison Break. Endelig kom den nye sesongen, og jeg og kjæresten sitter klistret foran skjermen hver torsdag kveld. Et lite høydepunkt i hverdagen. 


Månedens antrekk:

Det ble visst bare et antrekksinnlegg denne måneden, så jeg skal prøve å skjerpe meg. Det er jo heldigvis spådd bedre vær fremover så da er det enklere å få finere bilder. Hvordan har deres måned vært? ♥

 • 31.03.2017, 17:00

Måneden som gikk: Mars


Hei dere ♥ 

Er det flere enn meg som må klype seg i armen for å faktisk innse at vi snart er i april?! Jeg synes dette året har gått helt sinnsykt fort til nå. Vi er i innspurten med forelesninger, og det betyr jo bare at det nærmer seg eksamen! Hjelp! Men en ny måned betyr også en ny oppsummering av måneden som gikk. 


Månedens høydepunkt:

Må være turen til London i starten av mars. Jeg besøkte en god venninne som er på utveksling der, og i løpet av de dagene jeg var der gjorde vi masse gøy. Vi fikk shoppet en del, spiste god mat, gikk mye rundt og hadde det gøy. 


Månedens innkjøp:

Jeg shoppet en del i London, og det kjøpet jeg kanskje er mest fornøyd med er de nye skoene fra Toms. Jeg elsker fargene og gleder meg til det blir finere vær så jeg kan ta dem i bruk. Ellers har jeg ikke shoppet noe etter Londonturen, så får se om jeg kanskje tar en tur i byen i morgen og ser hva som er inne i butikkene her hjemme. 


Månedens antrekk:

Jeg hadde som mål å poste to antrekksinnlegg denne måneden, og det klarte jeg visst. Nå merker jeg at jeg gleder meg til å legge vekk varme jakker og sko til fordel for vårklær!


Månedens nedtur:

Månedens nedtur er vel kanskje at jeg må trekke visdomstennene mine. Jeg skal trekke to i starten av juni, og jeg gleder meg ikke akkurat. Kjæresten har nettopp trukket to, og han får ikke spise noe annet enn suppe og most mat i 3 dager, sove sittende, ikke trene osv. 

Månedens film:

Månedens film er uten tvil "Skjønnheten og udyret". For en fantastisk film! Jeg drømte meg helt bort der jeg satt i kinosalen og glemte nesten bort godteriet. 


Månedens sang:

Etter jeg så "Fifty shades darker" på kino har jeg hørt en del på soundtracket, og jeg elsker "Helium" av Sia, "Cruise" av Kygo og Andrew Jackson og "The scientist" av Corinne Bailey Rae. 

Hvordan har måneden deres vært? ♥

 • 28.02.2017, 17:00

Måneden som gikk: Februar


Hei dere ♥ 

Da har vi allerede kommet til siste dagen i februar. Så langt har dette året gått utrolig fort! Jeg har vært i Thailand, vært hundepasser, feiret Valentine´s og jobbet en del med skole. Jeg tenkte derfor å oppsummere måneden som gikk. 

Månedens høydepunkt:

Ikke overraskende var månedens høydepunkt storesøsteren min sitt bryllup i Thailand den 03.02.17. En fantastisk dag! Flere bilder HER


Månedens antrekk: 

Jeg har faktisk postet tre antrekk denne måneden, to fra Thailand og ett her hjemme. Nå som det bare blir lysere ute blir det enklere å ta antrekksbilder ute. Jeg har store planer om å få postet flere enn jeg gjorde i fjor!


Månedens serie:

Rett før vi dro til Thailand begynte jeg å se på Gilmore Girls. Hvorfor har jeg aldri sett den serien før?! 


Månedens film:

Månedens film må bli Lion som jeg så forrige torsdag. En nydelig film!

Månedens sang:

Jeg har fått "Never say never" av The Fray på hjernen etter bryllupet. Søsteren min har veldig lik musikksmak som meg, så spillelistene var fylt med sanger som jeg digger! 

Månedens koselige: 

Noe av det koseligste denne måneden var å passe Skype, som er hunden til søsteren min og mannen hennes. Jeg var litt skeptisk til å passe en så stor hund i nesten en uke, særlig siden jeg ikke har så mye peiling på hunder, men det gikk overraskende bra. Jeg fikk heldigvis med meg kjæresten, så vi bodde hjemme hos dem en uke. Så koselig at vi mest sannsynlig skal passe henne igjen om noen uker. 


Månedens latter:

Må være da jeg lagde fastelavnsboller en uke for tidlig. Stolt over perfekte boller la jeg ut på Mystory at jeg var klar for morgendagens fastelavns. Et par minutter senere tikket det inn en snap fra en venninne hvor det sto "Du vet at det ikke er før neste søndag?" Sjekket kalenderen min og så at det ikke var før uken etter. Selv om jeg ble kjempeflau og slettet mystoryen, er det alltid godt med boller. Frøs ned en del av dem så jeg hadde til helgen etter så jeg kunne spise fastelavnsboller når det faktisk var fastelavn. 

Månedens innkjøp: 

Jeg tror månedens innkjøp må være denne nydelige kjolen som jeg kjøpte på H&M. Var innom 4-5 butikker og nettsiden flere ganger uten hell. Plutselig dukket den opp igjen på nettsiden i min størrelse og jeg klikket den hjem midt i forelesningen.. Gleder meg masse til å bruke den til våren og sommeren.Hvordan var måneden som gikk for dere? 

 • 01.02.2017, 18:30

Måneden som gikk: Januar


Hei dere 

Da var vi allerede inne i februar. Jeg synes januar gikk så utrolig fort, og i tillegg har det jo ikke vært noe snø. Veldig kjipt siden man ikke får gjort de tingene som er morsomme på denne tiden av året. Uansett..I fjor startet jeg med "Uken som gikk" her på bloggen, og det funket veldig bra i starten, før jeg glemte litt av det. I tillegg var det ikke alle ukene det skjedde så mye, så jeg syntes ikke innleggene ble så bra etterhvert. Er jo ikke hver uke jeg får postet antrekksbilder, har en ny favorittsang/film/serie eller kjøper noe nytt. Derfor tenkte jeg å heller ha "Måneden som gikk" i stedet. Håper dette er noe dere også vil like.

 ♥ Månedens antrekk:

Denne måneden har jeg fått postet to antrekk, og når jeg kommer tilbake fra Thailand, blir det nok en del antrekksbilder med sommerklær i stedet for strikk og ullstrømpebukse. Så langt har ikke vinteren i Oslo vært så veldig kald, så det har vært mulig å ta bilder ute uten å fryse i hjel.♥ Månedens sang:Denne måneden har jeg hørt en del på Ed Sheeran, og jeg elsker den nye sangen hans "Castle on the hill". I tillegg har jeg hørt en del på "Paris" av The chainsmokers og "Just hold on" av Steve Aoki og Louis Tomlinsom. 

♥ Månedens innkjøp: Som de fleste andre månedene har det blitt litt shopping. Jeg er veldig fornøyd med joggeskoene som satt ned med 500 kroner og den varme cardiganen til halv pris.  

♥ Månedens lettelse:

Månedens lettelse var helt klart da jeg sjekket karakteren etter matte kontinuasjon og så at jeg hadde klart å gå fra stryk til C! Utrolig deilig å endelig være ferdig med faget, og ha fått en karakter jeg er fornøyd med!

♥ Månedens opptur:

Denne måneden har jeg gjort mye gøy. Vi har vært mer kulturelle enn vi pleier, med både teater og nyttårskonserter. Det har blitt en tradisjon at jeg er med pappa i konserthuset på OBOS sin nyttårskonsert. I år fikk vi også med oss Endre, og vi spiste et nydelig måltid på Brasserie France først. Jeg drømmer enda om dessertvognen hvor man kunne plukke så mye man ville for 155 kroner. I tillegg var jeg med pappa på enda en nyttårskonsert hvor vi spiste på Ruffino. Vi var også på generalprøven til "Kollaps i kulissene" hvor tremenningen min og samboeren jobber. Ellers har det blitt både et besøk på Olivia med noen venner, kafébesøk og fest hos kusinen min. 


♥ Månedens tragikomiske: 

I oktober begynte tv-en på hytta å streike, så pappa tenkte å kjøpe ny hjemme og ta med den vi hadde hjemme opp til hytta. Det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort. Første tv-en hadde en mørk skygge nederst i venstre hjørne da vi skrudde den på. Så da var det bare å ta den ned i esken igjen og levere den tilbake. Vi ventet en uke på ny og den funket en liten stund, frem til lyden begynte å skru seg av og på som den ville. Da byttet vi både merke og butikk og kom fornøyd hjem med tv nummer tre. Vi var alle lettet da den fortsatt funket etter en måned, men pappa ville ikke helt kasta esken. Dagen etter esken hadde havnet i søppelcontaineren gikk det plutselig ikke an å skru av tv-en. Vi tok ut kontakten, men da ville den ikke starte igjen.  Etter å ha hatt lånetv hele julen, fikk vi endelig tilbake tv-en fra service i starten av januar. Da hadde den en stor bulk i rammen og masse streker over skjermen. Pappa visste ikke helt om han skulle le eller gråte og dro ned igjen til butikken og sa at han gjerne ville ha tilbake lånetv-en vi nettopp hadde levert. Ny tv ble bestilt, fra et nytt merke(igjen). Så nå venter vi altså på tv nummer 4, og jeg håper virkelig at historien ender der. 

♥ Månedens nedtur:

Måneden startet ikke helt slik jeg hadde håpet, men resten av måneden har vært veldig bra. Ellers må jeg trekke frem at to av mine beste venninner på studiet har reist på utveksling noe som er kjipt, men heldigvis har jeg mange andre koselige å være med. I tillegg så skal jeg jo besøke hun ene i London i starten av mars. Det er jo ikke lenge til!

♥ Månedens film/serie:

Jeg har hatt helt hekta på "The OA" denne måneden, og de åtte episodene var såååå spennende! Kanskje noen har noen bra serier å anbefale meg? 

Månedens bilde:

Dette bildet tok jeg første januar da vi skulle ta båten over til Nesodden. Helt nydelig solnedgang!

Hvordan var måneden som gikk for dere? ♥

 • 14.11.2016, 16:00

Uken som gikk


Hei dere ♥ 

Da var det mandag og en ny uke. Jeg hadde store planer om å ta antrekksbilder til dere i dag, men været har vært skikkelig grått og trist i dag, og det har regnet masse. Ikke det beste utgangspunktet for bilder. Jeg får prøve igjen i morgen. Dette er den siste uken før første eksamen som er neste fredag, så jeg har masse å gjøre fremover. Jeg tenkte å starte blogguken med å oppsummere forrige uke med noen punkter. Det er en liten stund siden sist. 

Ukens innkjøp:

På lørdag var jeg og kjæresten i byen for en liten shoppingrunde. Vi gikk for det mest hver for oss for å ordne kalendergaver til hverandre og fikk også unna noen andre julegaver. I tillegg ble det med en liten pose hjem fra Kicks, med to produkter fra Urban Decay. Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt er uten tvil gårsdagen. Kjæresten hadde tidligere i uken sagt at jeg ikke måtte legge noen planer på søndag, og jeg fikk nesten ingen hint. Jeg er jo ekstremt nysgjerrig av meg, så det var veldig frustrerende å ikke få vite noe. Overraskelsen var et lite kinobesøk etterfulgt av middag på Tatakii(der Nodee var før) og vi koste oss med både film, edamamebønner, crispy duck, litt vin i glasset og is til dessert. En veldig koselig overraskelse på en ellers vanlig søndag. 


Ukens kjipe:

Ukens kjipe må jo være kundeservicen jeg fikk på Kicks Steen og Strøm på lørdagen, som jeg fortalte om i forrige innlegg. Slike episoder gjør meg så sint, og det irriterer meg kjempelenge. Hvorfor kan ikke folk bare smile og være hyggelige?

Ukens cravings: 

Helt klart pepperkaker og klementiner. Det har gått en del av begge to den siste uken. Vi kjøpte to bokser pepperkaker tidligere i uken, og den ene har jeg hatt i skapet på skolen som jeg deler med en venninne. Perfekt å ta med når vi jobber med skole. Klementiner er jo også noe av det beste som finnes nå før jul, og jeg kunne sikkert spist en pose hver dag. 

Ukens film:

Denne uken har jeg faktisk sett flere filmer som har vært bra, men to av de tenkte jeg å skrive et eget innlegg om i kategorien "Filmtips". Så ukens film må vel bli "Snekker Andersen og julenissen" som jeg så med kjæresten i går på kino. Denne filmen vekker skikkelige barndomsminner med den koselige historien fra Alf Prøysen. Eneste negative var at salen var proppet med småbarnsfamilier og det var utrolig mye bråk fra barn som snakket høyt under hele filmen, lo så de skrek når julenissen ble kysset av kona til snekker Andersen osv. Litt vanskelig å nyte filmen til det fulle når det er så mye støy rundt. 

Ukens sang: 

I det siste har jeg hørt mye på James Arthur og Sam Smith. Jeg falt helt for sangen under:

Ønsker dere alle en kjempefin uke videre! 
 • 19.09.2016, 16:30

Ukens som gikk #37


Hei dere ♥

Ny mandag betyr en ny ukesoppsummering. Forrige uke var fryktelig hektisk fra start til slutt. Startet mandagen med middag og en film hos en kompis, tirsdagen fulgte etter med to timers introduksjonskurs i Makroøkonomi, onsdag og torsdag forsvant til å være ambassadør på Siviløkonomenes dag på skolen med bankett på torsdagen, lørdag var det klart for slektstreff på Øvre Vang og søndag var jeg på kino med jentene mine. Jeg har vært fryktelig dårlig til å ta bilder og oppdatere dere i uken som gikk, så får satse på at jeg får til litt hyppigere oppdateringer nå. 

Ukens antrekk: 

Det eneste antrekket jeg hadde bilde av fra denne uken er fra Banketten på Bar Vulkan etter Sivøkdagen. Jeg elsker å pynte meg, og valget falt på denne sorte med åpen rygg. En stor favoritt!Ukens voksenpoeng: 

I går fortalte jeg at jeg skulle på noe spennende. Jeg og kjæresten var nemlig på vår aller første visning sammen! Vi har store planer om å flytte sammen i nærmeste fremtid, og har fikset alt av finansiering. Det eneste som gjenstår nå er da å finne en leilighet og vinne budrunden. Leiligheten vi så på i går var egentlig helt perfekt, men da vi gikk ut på balkongen så vi at det var en eneste stor byggeplass ved siden av. OBOS skal nemlig bygge 11 blokker med masse leiligheter like ved. Hele prosjektet er ikke ferdig før i 2021(!) så vi kom fram til at vi ikke hadde lyst til å bo i så mye bråk i hele fem år. Føler uansett at turen ikke var helt bortkastet da. Nå har vi jo begynt å se på leiligheter, og har vært på vår første visning, og vet litt mer hvordan det fungerer. 

Ukens craving:

Denne uken har vært helt ekstrem travel. Jeg snakker vennekvelder, makroøkonomikurs, jobbing før/under/etter Siviløkonomenes dag, bankett, slektstreff og kinobesøk. Med mye på tapetet har det vært ekstra viktig å få i seg god mat mellom slagene. På fredag hadde jeg endelig en kveld hjemme hvor jeg og kjæresten lagde sushi. Det var en liten stund siden sist, så det smakte ekstra godt. 

img_1404-1858293-10-1466277635933.jpg

Ukens film: 

Ukens film må jo bli "Bridget Jones's baby" som jeg så på kino med to venninner. På et punkt lo jeg så mye at tårene holdt på å trille! Filmen var kjempemorsom hele veien, og jeg ble veldig overrasket siden oppfølgere ikke alltid er så bra. 


Ukens høydepunkt: 

Selv om denne uken har vært fantastisk, må jeg trekke frem Siviløkonomenes dag. Det å være ambassadør ga meg muligheten til å bli bedre kjent med de andre som går samme linje som meg, og vi hadde det veldig morsomt. Det var mye som skulle ordnes på onsdag, og jeg var på skolen frem til 22:00. Dagen etter var det opp til skolen igjen klokken 08:00 hvor det var fullt kjør frem til banketten var over. Hadde det spesielt gøy med å pakke 800 goodiebags og sette de ut. Det ble en del igjen så jeg fikk med mye selv, og vi fikk også gledet andre studenter som satt rundt omkring på skolen med de goodiebagene som var til overs. Ellers hadde jo jeg og Endre vært sammen i 3 år på onsdag, og selv om jeg ikke fikk vært så mye sammen med han, var det koselig med frokost på sengen. Hvordan var deres uke? ♥

 • 07.09.2016, 16:00

Uken som gikk #35


Hei dere ♥

Da er det klart for en ny ukesoppdatering. Litt forsinket, men bedre sent enn aldri...

Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt er helt klart turen til Amsterdam med kjæresten. Vi hadde tre dager der, og fikk gjort overraskende mye. Se innlegget under for en Amsterdam guide. 

Ukens nedtur:

Jeg elsker å reise, men det er få ting som irriterer meg mer enn andre passasjerer. Midtsetet er jo den verste plassen. Jeg sovnet da vi lettet, og våknet da vi var kommet opp i lufta og man kunne ta av setebeltet. da oppdaget jeg at hun ved siden av meg hadde plassert foten på plassen min. På den andre foten hadde hun tatt av seg sokkene, noe jeg ikke synes er greit når man sitter i et lite fly.  I tillegg hadde hun sovnet, så jeg fikk ikke sagt fra. På toppen av kransekaken stinket hun skikkelig svette. Sånne ting som gjør at reisen blir litt mindre komfortabel. Ukens antrekk: 

Jeg fikk endelig brukt de nye buksene som jeg kjøpte på H&M. De er skikkelig flowy og behagelige, men jeg er litt usikker på hva som passer til. Har dere noen forslag? ♥ Ukens latter:

Som regel er det jeg som ender opp med vindusplassen fordi kjæresten er så snill. Jeg tenkte at han skulle få sitte ved vindusplassen på vei til Amsterdam, siden han hadde veldig lyst til å filme litt med go-pro. Da vi fant setene våre, oppdaget vi at det ikke fantes noe vindu på vår rad. Er ikke det typisk? Man burde virkelig holde seg unna rad 6 og 7. På veien tilbake reserverte vi seter på rad nr. 9 og da fikk kjæresten min endelig sitte ved vinduet. 

 

Ukens sang:

Jeg har lenge vært fan av Ellie Goulding, og jeg E-L-S-K-E-R den nye sangen hennes, "Still falling for you". Den er også på soundtracket til den nye Bridget Jones filmen, som jeg gleder meg masse til å se. 

Ukens innkjøp:

Det ble litt shopping i Amsterdam, og favoritten må være dette skjørtet jeg fant på salg(!) på Abercrombie & Fitch. Det er perfekt til i høst med en strømpebukse under. Håper dere får en kjempefin uke! ♥

 • 16.08.2016, 17:00

Uken som gikk #32Hei dere ♥

Da er det klart for en litt forsinket runde med ukens oppsummering. Dette var den nest siste ferieuken min, så jeg har prøvd å utnytte tiden mest mulig. Jeg har fått til en del tid med venner, litt familietid og kjærestetid. Denne uken er det heldigvis spådd kjempefint vær, så denne uken tror jeg blir knall! Senere i dag skal jeg og kjæresten grille med et vennepar på Hovedøya. 

Ukens antrekk:


Ukens latter:

Ukens latter må bli mandagen som jeg tilbrakte på jobb. Jeg og en annen dukket opp på kontoret uten noe mer informasjon om at vi skulle ta med en bil og hente 120 is og kjøre til Kløftefoss og hjelpe til på et event der. Bilen hadde et ganske ødelagt speil på førersiden, så vi holdt på å kræsje minst to ganger, men kom heldigvis frem like hele. Da vi kom frem til Kløftefoss stasjon, var det ingen der og det var "in the middle of nowhere". Vi sto der med is som holdt på å smelte, og ventet på at noen skulle komme og åpne opp der det var en stikkontakt vi kunne koble fryseren til. Heldigvis klarte isen seg, og eventet ble kjempebra!

Ukens opptur:

Denne uken har vært knall fra start til slutt. Mandagen ble som sagt tilbrakt på jobb. Tirsdag var jeg først noen timer hos en venninne fra videregående som jeg nesten ikke har sett hele sommeren, før jeg dro videre til Døgnvill med fire venninner. På tirsdager arrangerer de quiz, og vi koste oss masse. Lørdag var jeg først med pappa i en familiebrunsj, før jeg dro stappmett videre til en middag hos et vennepar. Søndag tilbrakte jeg og kjæresten på Tusenfryd. 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur må være at ferien snart er over, og at det har vært mye dårlig vær. Heldigvis er det spådd sol og 20 grader hver dag fremover!

Ukens høydepunkt:

Vanskelig å velge et høydepunkt, men søndagen på Tusenfryd var helt knall! Til tross for lange køer overalt, mye veps, hylende unger overalt, koste vi oss veldig de timene vi var der. 

Ukens innkjøp:

Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe særlig, men den nye almanakken dumpet ned i postkassen tidlig denne uken. Klarer meg ikke uten den! Skal på en shoppingrunde med to venninner før skolestart i morgen. En ny skolesekk står øverst på listen, men jeg finner sikkert mer også. Hehe


Ha en fin tirsdag videre 

 • 08.08.2016, 14:00

Uken som gikk #31


_mg_2014-1858293-7-1470134583974.jpg

Hei kjære lesere 

Nå som sommeren nærmer seg slutten syntes jeg det var på tide med en liten oppsummering av uken igjen. Jeg så at det har gått 14 uker siden sist oppsummering, men nå som livet smått begynner å falle tilbake til rutiner igjen er det mer å oppsummere og fortelle. Dette innlegget er forhåndsskrevet, for jeg er på jobb til sent i kveld. Vi blogges mer i morgen!

Ukens antrekk:

Til tross for dårlig vær, klarte jeg å knipse noen bilder før jeg skulle i bursdag. Dette antrekket er super komfortabelt samtidig som jeg synes det er veldig fint. 

_mg_2069-1858293-8-1470528209077.jpg

Ukens latter:

Jeg og kjæresten har begge en skjorte med lyseblå og hvite striper. De er helt like, bortsett fra passformen og hvor den er fra. Disse to skjortene skapte en del latter i uken som gikk: Da vi hadde pakket ferdig til Ålesund, oppdaget vi at vi begge hadde planlagt å reise i den samme skjorten. Vi må ha sett ut som D-E-T paret med lik skjorte. Siste dagen tok jeg på den samme skjorten igjen, og tenkte ikke over at min kjære har en lik. Etter frokosten sto jeg på badet og pusset tenner da jeg oppdaget at skjorten hadde feil merke på brystet, og gikk til kjæresten og sa "Finn én feil med antrekket". Han så det faktisk ikke før jeg sa at det var noe med skjorten. Haha

Ukens innkjøp:

Jeg kjøpte som sagt denne blushen fra Bobbi Brown, og den er i bruk hver dag. Elsker den! Kjøpte også en annen ting på Zara, som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg.

_mg_1979-1858293-12-1469983013844.jpg

Ukens treningsøkt:

Første uken i august har jeg faktisk klart to bra treningsøkter i tillegg til en powerwalk opp til Fjellstua i Ålesund. Deilig å benytte seg av naturen før vinteren kommer og alle øktene blir på Sats. Satser på at denne uken blir strålende på treningsfronten!

_mg_2039-1858293-11-1470412102704.jpg

Ukens serie:

Nå som jeg ble ferdig med Friends for tredje gang på Netflix, begynte jeg å se på "Full House" av alle ting. Jeg elsket den serien som barn, så det er skikkelig barndomsnostalgi å se på den. Alle episodene er kjempesøte, og det er alltid litt moral i hver episode. Håper dere alle får en kjempefin uke! 

 • 02.05.2016, 16:30

Uken som gikk #17


Hei dere ♥

Da var det klart for en ny uke og allerede i morgen er det klart for første eksamen. Vi har lov å ha med hjelpemidler som selvfølgelig er deilig, men det gjør ofte oppgavene hakket mer krevende enn hvis det var uten. Det skal på en måte bli deilig å starte eksamensperioden for fullt og få unna hvertfall én eksamen. Etter det kommer de neste fire på rekke og rad frem til 15.juni. Da er det endelig klart for to måneder sommerferie! 

Bloggingen blir litt så som så om dagen, fordi jeg ikke har tid til å gå ut og ta noen bilder. Ikke at været tillater det heller. Hva skjer med at været har vært helt elendig den siste uken? Skal prøve å heller oppdatere dere med litt andre ting, så tenkte hvertfall å starte med en oppsummering av forrige uke. 

Ukens innkjøp:

Denne nydelige bikinien ble med meg hjem fra Bikbok, og jeg gleder meg sånn til å få brukt den! I tillegg bestilte jeg en kjole fra Na-kd.com som jeg satser på at kommer snart, og en ting som ble bestilt hjem til en venninne av meg i USA som hun skal ta med hjem til Norge om 9 dager. Gleder meg så utrolig mye til å se henne igjen nå! 


Ukens bilde:

På onsdag bestemte jeg og kjæresten for å ta en spontan treningsøkt. Vi kjørte opp til Holmenkollbakken og løp trappene på tribunen. Det er virkelig hardt og man får virkelig kjørt seg. Jeg prøvde meg også på Squat Jumps opp trappene, men jeg landet litt feil, og endte med vondt i det høyre kneet. Gjorde seriøst vondt å sette seg på do og reise seg igjen. Heldigvis har det blitt mye bedre allerede. 

Ukens craving:

Sushi har lenge vært en av mine store favoritter. På lørdag lagde jeg og kjæresten hjemmelagde maki-ruller med laks, avocado og chillimajones med ponzusaus til. Det smakte helt nydelig og vi klarte faktisk å nesten spise opp hele fatet!

Ukens nedtur:

Ukens nedtur må være at kneet har vært litt vondt og at eksamen nærmer seg. Når dagene kun består av eksamensforberedelser nesten, og man egentlig ikke føler at man får lest nok og gjort nok oppgaver går det ut over humøret. I tillegg var det en stor nedtur at Ingeborg gikk ut av Idol. Jeg synes hun var sååå flink! 

Ukens sang: 

Apropos Idol, så har jeg hørt på "Lay it on me" av Ina Wroldsen helt siden fredag kveld. En fantastisk opptreden!

Ukens opptur:

Ukens opptur må være torsdag, da jeg var på studentmiddag på Eik Annen Etage. Ikke feil å bli servert 4 retter(+ apetittvekker) med vin, og bli kjent med mennesker som kan være nyttige å kjenne senere. Vi ble vel sittende i 4 timer i et eget rom og skravle om alt fra politikk til studiehverdag. I tillegg var det veldig koselig da kjæresten kom hjem med en pakke peoner som er min favorittblomst!

Håper alle får en fantastisk uke! 

 
 • 25.04.2016, 18:00

Ukens som gikk #16


Mandag igjen dere! Dagen min startet med både tannlegebesøk og ny laserbehandling. Nå har jeg "bare" to ganger igjen, og jeg gleder meg virkelig til å se resultatet. Jeg hadde forresten null hull, selv om jeg egentlig var overbevist om at jeg hadde minst ett *klapper i hendene*. Resten av dagen har gått til å ta litt bloggbilder, og jobbe med statistikk. Nå er det bare 8 dager til den første eksamenen. Jeg skal nemlig gjennom hele 5 eksamener. Skal forhåndsskrive noen innlegg, så det ikke blir helt stille her når jeg har eksamen. 

Forrige uke skjedde det veldig lite. Jeg kom hjem fra London, og hadde utrolig mye å gjøre på skolen etter en frihelg. Helgen forsvant til kurs i Statistikk. Nå håper jeg virkelig at jeg er godt rustet for å regne hypotesetesting, konfidensintervaller og kovarians. Her er en veldig kort oppsummering:

Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt var mandagen. Det var den siste dagen i London, og vi fikk både shoppet litt, tatt London Eye, ruslet rundt i området rundt Big Ben, tatt en lang tur i Hyde park før vi skulle hjem igjen. Vi så til og med 10 søte ekorn mens vi spaserte gjennom Hyde park. Så søte, og mye tammere enn de vi har hjemme. Ukens craving:

På torsdag cravet jeg skikkelig is. Det var strålende sol, og vi benyttet hver pause fra forelesningen til å sitte ute i sola. Sendte en melding til kjæresten og lurte på om han hadde lyst til å være med og spise is på Aker Brygge. Det ble årets første soft-is ute. Så godt! 

Ukens innkjøp:
Forrige uke startet jo med litt shopping i London før jeg dro hjem. Selv om kortet hadde blitt flittig brukt i England, hadde jeg noen gavekort som jeg fikk til jul og bursdag. Jeg pleier ofte å spare de til de har salg på store deler av butikken. Først kjøpte jeg en fantastisk topp fra Bikbok da de hadde 30% på alle topper, og på lørdag hadde de 30% på hele butikken i Bogstadveien pga den bilfrie markedsdagen. Da fikk jeg kjøpt meg den samme trenchen(her) som jeg har i lyseblå, bare i beige. Den får dere nok se i et senere innlegg. Etter jeg kom hjem ville pappa ha med meg til CC-vest hvor de hadde satt opp salgstelt for Anton Sport. Jeg hadde gavekort der også, så jeg fikk meg både treningstopper, en tights og sportsbh + jeg har enda litt penger igjen. Ikke dårlig. 


 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur var at jeg mistet hele helgefølelsen. Fredag hadde var jeg på skolen og på statistikkurs fra 11-21, og fikk ikke engang sett hele Idol. Lørdag og søndag var det opp tidlig for mer kurs. På søndag stod jeg og ventet på bussen som skulle gå 08.11, men etter  klokken hadde bikket 08:14 så jeg at første buss gikk ikke før 08.41. Det har vel aldri skjedd før! Heldigvis hadde jeg en snill kjæreste som kjørte meg. 

Ukens latter:

Jeg var mer enn gjennomsnittlig morgengretten denne helgen fordi jeg måtte stå opp kl. 7 for å dra på et femtimers kurs både lørdag og søndag 09-14. Dette gikk selvfølgelig ut over min stakkars kjæreste som prøvde å dra meg opp. Ikke lett skal jeg si deg, for jeg har nemlig det største sovehjertet. Da jeg hadde kommet meg på kurset, så jeg dette bildet på Instagram.


 

Ukens serie:

Alle har vel fått med seg serien "Skam"? Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å begynne å se på den, men igjen begynte mine kjære venninner å snakke om en serie som jeg ikke hadde peiling på. Da var det bare å begynne å se en episode, og jeg ble helt hekta. Enda bedre, begynte også Endre å se på. Så nå ser hele gjengen min på skolen på serien. Syntes det var veldig lang ventetid på den episoden som kom på fredag, og jeg synes kanskje den ikke var like spennende som de andre episodene. 

Ha en kjempefin uke! ♥

 • 20.04.2016, 20:30

Ukens som gikk #15


Hei dere ♥

Da tenkte jeg å oppsummere forrige uke for dere. Ukene fremover kommer til å bli tøffe med 5 eksamener i fem vanskelig fag. Derfor var det veldig godt å komme seg litt bort sammen med kjæresten på en liten helgetur. Det ble en god blanding i sightseeing, shopping og gode matopplevelser. Jeg tenker å komme med noen Londontips fremover. 

Ukens innkjøp: 

Jeg kjøpte en del i London, men jeg har ikke rukket å sortere alt ennå. Ble blant annet fem par(!) sko, en del klær og litt sminke. Fant veldig mye fint på New Look denne gangen, og kom faktisk tomhendt ut av både Primark, River Island, Urban Outfitters, Bershka! Tenker jeg kanskje viser innkjøpene i litt andre typer innlegg som for eksempel antrekksinnlegg.Men tidligere den samme uken kjøpte jeg Kylie Lip kit av en venninne, og jeg må bare si W-O-W! Den er så fin på, enkel å påføre og holder kjempelenge! Utrolig fornøyd!Ukens nedtur:

Jeg merker at jeg er ekstremt stresset over at det nærmer seg eksamen! Fem eksamener betyr at jeg har utrolig mye å gå gjennom å repetere, oppgaver som skal løses, og jeg merker at jeg er mye mer usikker dette semesteret enn det forrige. Jeg har planer om å legge stor innsats i studiene nå de siste ukene, før jeg kan ta en velfortjent pause. I tillegg var det en stor nedtur at jeg var litt småsyk før vi dro til London. Jeg blir virkelig alltid syk når jeg er ute på byen, så det er kanskje derfor jeg er ute så sjelden(?) Jeg ble heldigvis frisk igjen da vi var i London. Er så kjipt å sitte på fly med tett nese! 

Ukens film:

Jeg har egentlig ikke sett så mange filmer denne uken, men jeg og kjæresten så "The summit" på Netflix. Det er en dokumentar som handler om dagen da 11 klatrere døde på verdens nest høyeste fjell, K2. Jeg pleier sjelden å se på dokumentarer, men denne var utrolig bra og veldig gripende. 


Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt er uten tvil den fantastiske turen jeg og kjæresten hadde til London. Vi hadde ikke så mange dager, men jeg vil si vi utnyttet dem veldig godt. Og for en gangs skyld må jeg si at absolutt alle matopplevelsene vi hadde var helt fantastiske. Vi fikk shoppet litt begge to og tok en liten sightseeingtur selv om vi begge har vært i London før. Endre er virkelig verdens beste å reise med, og jeg veldig takknemlig for at han var så tålmodig da vi var på shopping. 

Ukens antrekk: 

Jeg hadde store planer om å ta masse antrekksbilder i London, men fy så kaldt det var. Det var egentlig spådd 10-14 grader og strålende sol hver dag vi skulle være der. For å si det sånn, så fikk jeg ikke bruk for solbrillene så mange ganger. Siden det var spådd så fint vær, hadde jeg heller ikke pakket med meg de varmeste plaggene, så det å ta antrekksbilder ble en liten utfordring. Tok hvertfall noen bilder som ble helt greie ved Marble Arch. Hvordan var deres uke? 

 • 11.04.2016, 14:30

Ukens som gikk #14


Hei kjære lesere! ♥

Ny mandag og en ny uke. Jeg synes dagene går så ufattelig fort, og nå nærmer det seg både Londontur og eksamenstid. Sistnevnte stresser meg veldig akkurat nå, så de neste dagene skal jeg gi en ekstra innsats på den fronten. Forrige uke var en elendig blogguke, rett og slett fordi jeg ikke hadde tid. Det var en helt fantastisk uke, så siden jeg ikke fikk delt så mye, tenkte jeg å heller komme med en oppsummering. 

Ukens høydepunkt:

Mandag og lørdagen var helt klart ukens høydepunkt. På mandag fylte jeg endelig 20 år! Jeg hadde en helt super dag hvor jeg verken gjorde skolearbeid eller jobbet med bloggen. Lørdagen var det duket for bursdagsfest med 12 av mine beste venner. Kvelden var helt fantastisk med middag og vors hos meg før en del av oss dro ut på Skaugum. Jeg er veldig sjelden ute, men det er jo veldig gøy når man først er ute. 

Ukens film:

Nå som jeg er ferdig med Prison Break, og har sett alle episodene som har kommet ut av de andre seriene jeg ser på, har jeg heller sett en del på film denne uken. Marthe Borge postet en rekke romantiske filmer, og jeg fant ut at jeg hadde sett alle bortsett fra to! Den ene var "How to lose a guy in 10 days", og den måtte jeg selvfølgelig se! Sykt morsom!

Ukens latter:

Fikk jeg mildt sagt på bursdagen min. Dere som følger meg fast husker kanskje at jeg mistet mine elskede votter fra UGGs på nyttårsaften. Jeg trodde at de mest sannsynlig hadde blitt stjålet selv om jeg innerst inne nektet å tro at det var sant. Men jeg skjønte ikke hvordan begge vottene kunen ha falt ut av vesken de 20 m jeg gikk fra bilen til huset til venninnen min. Det snødde ganske så mye den kvelden, så det var umulig å se etter dem da jeg skulle gå. Men på mandag fikk jeg snap av venninnen min at begge vottene hadde dukket opp når snøen hadde smeltet. Men de er nok dessverre ødelagt etter å ha ligget under snøen hele vinteren og blitt våte da det begynte å smelte. 

Ukens sang:

Ukens innkjøp:

Denne uken har jeg kjøpt noen småting, men jeg tenker at jeg kan heller vise det i andre innlegg. I tillegg fikk jeg såååå masse fint av både kjæreste, familie og venner. Jeg har så fine folk rundt meg at jeg blir helt rørt. 

Ukens craving:

Denne uken har det blitt mye god mat. På mandag bestilte vi take away fra Niwa, som har den beste sushien i Oslo etter min mening. Fredag og lørdag lagde jeg og kjæresten ørten retter som ble til et fantastisk tapasbord. Det er slitsomt å stelle i stand bursdag, men når man får så mye skryt av matlagingen er det helt klart verdt det. I tillegg hjalp mamma meg og lagde verdens søteste kake. 

Ukens nedtur: 

Gårsdagen var en skikkelig nedtur. Våknet med tidenes hodepine, men det beviser vel bare at bursdagsfeiringen var vellykket. Jeg fikk ikke gjort noe produktivt den dagen dessverre, men deilig med late søndager hvor man ligger i senga til langt på dag og ser på film. Fikk ryddet opp etter bursdagen da. 

Ukens antrekk:

Har bare et bilde, men dette var antrekket på lørdag. Valget var ikke så vanskelig 3 dager etter min tredje laserbehandling. Jeg går nemlig rundt med et grusomt stygt sår på armen akkurat nå, så jeg følte meg ikke komfortabel med å ha kjole uten ermer. Denne kjolen er en av mine favoritter, og den lille sorte er aldri feil. Hvordan har deres uke vært? 
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign